1972
A gyönyörű fegyverek topikja, lehetőleg sok képpel! A bicskától az M60-ig
-
#1852 halálos* -
#1851 hát..inkább magamat is lelövöm utána...mert,amit én kapnék...
1.meghúrcolnak
2.családomat meghúrcolják,megfenyegetik
3.börtönbe dugnak,ahol a 95%-os a fajtársaik arányai..ami egyenlő lenne egy halál ítélettel... -
harcu #1850 Nézd, börtönből lehet szabadulni, temetőből nem.
Gázpisztoly esetében, ha nincs szembeszél, akkor pár lövéstől a magányos támadó összef...sa magát, és jópár percig ki lesz ütve a harcból, az tuti, közben meg el lehet szaladni. Tömeg ellen viszont nem kell erőszakoskodni gázpisztollyal, mert csak te járhatsz rosszul. -
#1849 gázpisztollyal nem hiszem hogy ez így működik. élessel meg az hiányzik hogy lelőj egy cigányt mo-n, akkor aztán megnézheted magad. -
Unreal1942 #1848 Senki nem vitatta, hogy nincs ezzel probléma. -
noti83 #1847 pedig pontosan ebből van elege mindenkinek, hogy amit két-három senkiházi kiszemel rajtad az utcán azt oda kell adnod
az ilyen alakokra meg nem vadásznak a rendőrök, csak mikor már megtámadtak valakit
ha egy rosszarcú banda ott lődörög ahol semmi keresnivalója, az már igenis ok az igazoltatásra, sőt feljegyzést kell csinálni róla -
Unreal1942 #1846 Mindenki azt csinál amit akar, de több ember elég szarul jönnek ki az ilyen helyzetekből. Lehet alapozni a karatés és társai történeteire. Vagy magabiztosnak lenni 1-2 év küzdősportban eltöltött lötyögés után. Esetleg egy gáz fegyverrel a zsebünkben.
A komolyan ebből élő tiszta agresszióval felvértezett támadók gyakran úgy kezdik, hogy kapsz egy irgalmatlan nagyot...akkor nincs is miről beszélni tovább.
Felőlem játszhat bárki Butch Cassidyt gázfegyverrel a kezében. Csak aztán magára vessen ha nem úgy jön ki belőle mint a filmeken vagy a legendás történetekben.
-
noti83 #1845
"nesztek egy kis apró" -
#1844 Karatetársam késő éjszaka ment az utcán,aztán előjött 2 ork.Tudjátok a szokásos szöveg(gyeró már lélekben felkészült)
-Nem t'od megmondani az időd tezstvírem?
-Nem
-Diccse' egy kis aprauód?
Az egyiket egy rugással lerugta másik elsprintelt a rákba.Kihívta a mentőket és tovább ment^^ -
harcu #1843 Tömegpszichózis. Amikor belelőnek a tüntető tömegbe, azok se lincselik meg a katonákat, rendőröket, hanem elmenekülnek először. Ha melletted agyonlőnek valakit, akkor nem igyekszel te lenni a következő, az tuti, pláne, ha még maradt a pisztolyában legalább 2 lőszer. Hidd el, elfut az a maradék 8 ember, kivéve, ha nincsenek nagyon bekábítózva. -
harcu #1842 Gimis koromban volt egy pár birkózó gyerek a kollégiumban. Épp kettőjük tartott haza az edzésből, mikor kipattant eléjük két cigány, hogy "aggyá egy százast, vagy megverjük a kicsit". Nos, a kicsi 15 éves, korosztályos világbajnoki negyedik lett abban az évben birkózásból, és nem éppen arról volt híres, hogy szabadiejében ibolyát gyűjtögetett a réten. A nagyobbik 18 éves, jó 1.90 magas, kb. kétajtós szekrény méretű gyerek volt, mellesleg ő is országos bajnok.
"Verjétek, ha akarjátok." - volt a válasz.
Az egyik cigánynak eltörték a kezét, a másik elszaladt. De a cigányok voltak a hülyék, a nagyobbik az a fajta ember volt, akit önkéntelenül is kikerül az ember az utcán, pedig a valóságban tényleg szelíd lelkű gyerek volt. :) -
#1841 És 10000 megtámadott emberből hány ilyen van amikor olyat fognak ki amit nem kellett volna?
A legjobb megoldás a futás.
Illetve az engedelmesség ha már nem tudsz elfutni.
Talán meguszod.(bár én még nem voltam ilyen helyzetben de én futnák az 100%)
-
#1840 ez nem igaz...
vannak jobb és rosszabb küzdősportok...és simán letudsz ütni több embert is,ha a jobbak közül vagy 1-2nek mestere -
#1839 off
tök mindegy milyen sportot üzöl ha 5en mennek 1 re akkor bukta.
És mindig a norvégok vannak többen
on -
#1838 nekem is azt tanították,hogy ha arra kerül a sor,hogy megkell védenem magam,akkor a főnököt kell ütni...mert ő a vezér,és,ha neki mersz menni a vezérnek,akkor nyílván a többinek is...és elfutnak...ELVILEG...
1-et jegyezettek meg...akik járatatják a szájukat,azok semmit sem tudnak..a kemények mindig hátul állnak,őket kell ütni,ha tudjátok...mindig ők a vezetők...a szájhősöket rakják előre...
amúgy nem tom...kétlem,hogy 10-en elszaladnának,mert a főnököt megütöd...
pl.,ha mennék én 9-ed magammal,és jönne 1 ember...kiröhögném :D
kivéve,ha valami aikido,vagy streetfighter harcos a csávó,mert ritkán ilyenbe kötnek bele..és azok bizony nem félnek senkitől és semennyi embertől sem :) :D
amúgy,ha fegyver,akkor csakis a mg-42 + 100000 lőszer..:D -
#1837 Szerintem meg ha 10 ből egyet lelőnek akkor a többi fut.
Ha cigokról beszélünk ők csak addig kemények amig túlerőben vannak.(nem véletlenül a fiatal gárdistát 50 roma üldözte olaszliszkán hányan rugták a tanárt.
Amugy nem igen hallok ilyet a hirekben hogy önvédelemből ennyi romat löttek le.
Szóval ez itt szájkarate.
Lehet hogy off de lejebb volt szó a jogokról.
Na nemrégiben a romakat törbecsalták a norvégok kaszával kapával és bezárkoztak a kocsikba.
Az usa-ban is igy zajlott volna vagy ott fegyvert rántanak a rendőrők? -
#1836 ha nagy a fölég felesleges hősködni...
10 ember ellen ne is vedd el,kivéve,ha éles,de sztem nem fognak kártyázni míg sorba lelövöd őket...
ha 2-3 van max. akkor érdemes tüzet nyitni
ha sokan vannak,akkor inkább vagy próbáld elkerülni őket,ha pedig beléd kötöttek fuss!(nem szégyen az manapság!) és,ha mégis utolérnak,szard le mi kell nekik,add át...és jól jegyezd meg a mocskos pofájukat...azon legyél,hogy a testiépséged megmaradjon...mert a többi pótolható...
hidd el...(sajnos) tapasztalatból beszélek -
#1835 ja, és ha mégsem szaladnak el, hanem neked esnek, vagy netán ők is fegyvert rántanak? mert valljuk be van rá esély, nem kicsi. -
harcu #1834 Mondjuk P9RC az tudtommal rendőrségi szolgálati fegyver, tehát az egyenruhának is lehetett némi hatása. -
harcu #1833 Ha 10-ből kettőt lelősz, akkor 8 elszalad, mert fél, hogy ő lesz a következő. Neked meg lesz időd eldobni a fegyvert és elfutni. -
#1832 aha, és mondjuk ha nem elszaladnak, hanem odajönnek 10-en köréd hogy mit akarsz a stukkerral? akkor mit csinálsz? lelősz közülük kettőt, a többi meg agyonszúr. ne legyél túl okos. -
Tattoo #1831 Hihetetlen mennyi gyökér van itt. A fegyverrel nem riogatni kell hanem ha van és már elővetted akkor használni!!!! Vagy elő se venni. Ha csak mutogatod akkor persze hogy elveszik. :D Mégis mit vártál??? De ha rálősz kétszer két duplát akkor már nemigen fogja megpróbálni. Elég csak a két legnagyobb pofájút és szalad mind mint a nyúl. Nekem volt már hogy ilyen helyzetben csak csőre húztam és már szaladtak is. Mondjuk az nem flóbert volt hanem egy p9rc. :D -
#1830 amúgy épp reggel,meg este is hallottam a hírekbe,hogy meg 5x-öződött a gázpisztolyok eladása...ami nem véletlen sajnos.
aki önvédelemre veszi az tényleg forgótárasat vegyen,aki meg,akar egyet otthonra,ami úgy hobbiként lesz..az nyugodtan vehet öntöltőt...de,aki esetleg házi film forgatásra adja a fejét,ahhoz is remek lesz..bár én gázpisztolyt sem tartanék ártatlanra...mert,ahogy rendőr ismerősöm mondta..."nincs olyan,hogy üres fegyver" -
#1829 Ebben mondjuk messzemenőkig igazad van. :) -
#1828 ismerem a videót,de engem ez nem tántorít el.igazából nem is önvédelemre,hanem hobbi fegyvernek venném,tudod élvezet tud jelenteni az is,ha leülsz szétszeded,kitisztítgatod,és,ha van bele pár töltényed akkor az erdőben lövöldözöl vele! :) önvédelemre nekem ott van a kutya. amúgy,meg,ha mégis bajba kerülök és nagy a túlerő,akkor futok,ami nem szégyen...
bár,ha pórul járok,akkor a tetteseket úgyis megkerestetem,tehát ilyenek miatt nem aggódom :)
fegyvereket nem mindenki önvédelemre veszi,van aki gyűjtő,van akinek a szenvedélye,van aki csak hobbi lövész!
egy időbe sokat lőttem légpuskával!
lőttem már sima éles maroklőfegyverrel és sörétes puskával is.
a sörétes elég komoly volt...szétszállt a pottyantós budi ajtó...szerencsére ismerősé volt,meg a puska is! :D
aztán a rendőrszakközpek szoktak rendezni nyíltnapokat,ahol kilehet próbálni a fegyvereket,igen...az ak-47-est is,amit nálunk amd65 géppisztolynak hívnak...sőt az rpg-7 -est is megfoghatod,nyílván nem lőhetsz vele xD(vicces is lenne!) :D -
#1827 Különösen tanulságos erre EZ a videó. ...pontosan vennék ezért önvédelemre revolvert. =)
Vagy inkább spray-t, az még olcsóbb is. -
#1826 ha adhatok egy tanácsot, ne vegyél szekrénytáras gázpisztolyt mert nagyon hamar tönkre fog menni. a német gyártmányú forgótárasak a legtartósabbak. -
#1825 én most egy ilyenre pályázok:
Berette M92F gázpisztoly
videó:)Beretta M92 (ez a M92F -nek a rövidebb csövű változata)(a videón a M92-es rövidebb csövű változat látható -
noti83 #1824
hamár a fatolvajokat békénhagyják... -
#1823 Köszi szépen -
#1822 csak Mo.-n és talán Németo.-ban vannak ilyen súlyos törvények a fegyverviselésre a II.Világháború miatt!
Finn országban minden 15évet betöltött ember vehet éles lőfegyvert is,amerikában pedig nincs korhoz kötve,sőt viselheted is bárhol.Önbíráskodás is van,a saját telkedre(tehát magánterületedre) megy valaki,felszólítás nélkül is lelőheted,és ,ha meghal,nem vonnak felelősségre,mert "jogos magántulajdon védelemként" minősítik!Amerikában a magán tulajdon szent,Mo.-va szemben.
Magyarországon egyszerű halandó nem tarthat fegyver,kivéve,ha elég kitartó és sok-sok pénze van,vagy olyan a munkaköre.
Engedélyt kaphatnak a rendvédelmi szervek,katona,rendőrség,vagyokőr,testőr.
Továbbá soron kívüli fegyvertartási engedélyre jogosultak Mo.-n a képviselők,a miniszterelnök és a köztársasági elnök,ha írásba adja,hogy az ő életét veszély fenyegeti.Tudomásom szerint több képviselő is rendelkezik éleslőfegyverrel. -
#1821 tartása nem engedélyköteles! de,ha a viselési engedélyre gondoltál akkor 2000Ft -
#1820 Önvédelemre Desert?
Te, ezt már-már én nem veszem be neked, hogy "önvédelemre kell", szerinted a rendőrség be fogja? :D -
#1819 na így értettem hogy köz terülten hordhatom-e
néztem szlovákban éles fegyvereket is de 800 ezeernél kezdődnek a Desert-k :( -
#1818 értelmetlen a kérdés...
ha a fegyver tartása nem engedélyköteles akkor hogy lenne az a használata? megkérdezik a boltban hogy csak dísznek kell, vagy használni is akarod, vagy hogy gondoltad? közterületen tilos magadnál hordani, hacsak nem vagy vagyonőr. otthon lelőhetsz vele bárkit, bár szerintem gázpisztoly esetén hatásosabb ha hozzávágod vagy megeteted vele... -
Unreal1942 #1817 Mire gondolsz? Kiállsz az Oktogonra és lövöldözöl? Erre nem adnak engedélyt :)
Vagy jogos önvédelmi szándékkal? Esetleg otthon a pajtát akarod elgázosítani?
-
#1816 használata sem? -
#1815 a gázpisztoly nem engedélyköteles -
#1814 Üdv!!
Nem tudja vki mennyiben van egy fegyverviselési engedély? gázpisztolyra -
#1813 baseball ütő...."csak edzésre megyek biztosúr" xD