1972
A gyönyörű fegyverek topikja, lehetőleg sok képpel! A bicskától az M60-ig
-
lopbisz #1892 Egyébként én is gondolkozok otthonra gumilövedékes puskán.
a magyar Keserű Dragon elég faszának tűnik :)
Keserű Dragon -
lopbisz #1891 18 évesnek kell lenni, hogy vehess gázpisztolyt vagy gumi lövedékest. Az otthon védelemre nem kell engedély ezeknél.
De a viselést csak gázpisztolynál engedélyezik( gumi lövedékest sehogysem lehet vinni házon kívülre).
De a gázpisztoly esetében kérni kell kell engedélyt ha rejtve viselni akarod mindenhova. Többnyire 99%-ban engedélyezik a viselését.
-
Razero #1890 Helló!
Valaki tud egy olyan oldalt ahol szépen össze van gyűjtve, ha nem is az összes, de a lényegesebb lőfegyverek?? -
#1889 miért,pont 4,5-es kell? -
Hut #1888 jobbat -
Hut #1887 már kösz nem kell találtam egy kobbat azért kösz ! -
Hut #1886 és akkor tudnál nekem hasonló gáz-riasztókat mutatni 4,5 mm és hasonló külső? -
#1885 passz...nem tom,hogy azt gyártja-e még valaki
a németek gyártották,de az drága
a törökök is,de az meg szar -
Hut #1884 helo vki nem tud nekem mondani egy olyan webshopot ahl lehet kapni beretta elit 2-t?
Köszi :) -
Hut #1883 nem írtam semmit már tom :D:D:D -
Hut #1882 a gáz-riasztó fegyvereket hány éves kortól lehet tartani és venni? -
Hut #1881 hidd elég jól értek a fegyverekhez! -
#1880 én már nem tudom,nem vagyok biztos benne
1-2 éve még bárki vehetett,de ma már asszem 18 év kell hozzá
nem hordhatod magadnál,csak,ha kiváltod rá a viselésit
és,a fegyverrel ugyanúgy kell bánni,mintha éles lenne,sőt tisztítási szempontból,még gyakrabban kell tisztítani
tarthat 14éves,de,csak otthon...
apucinál kinyígod,hogy vegyen,oszt otthon tartod...bár én a 14éves gyerekemnek nem adnék semmilyen fegyvert a kezébe
-
#1879 Nem tizenhárom gyerek vett egyet, hanem egy tizenhárom éves :)
Mellesleg nincs semmilyen ,,kiskapu", csak 18 éves kortól. -
Hut #1878 de a gázpisztolyhoz nem engedély kell hane viselési engedély nem?
és az hogy olvastam egy cikkben hogy egy 13 gyerek vett egyet
szal ezért kérdezgetek hogy vki nem tudja-e? -
#1877 engedélyt tudtommal csak 18 év után lehet kapni úgy hogy sztem nem -
Hut #1876 és 14 ember nem tarthat semmi modon? -
#1875 18 -
Hut #1874 cs
azt szeretném megkérdezni hogy gázpisztolyt hány éves kortól lehet szerezni ?
kösz:) -
nemkedvelt #1873 Sziasztok!
Nekem most hozta a futár a Umarex/ Heckler & Koch P30 -amat!
Gyönyörű!!!
Korrekt bolt, ajánlom mindenkinek!
www.fegyverlabor.hu -
#1872 most egy ilyet vettem!
török gyártmány,de elég minőségi,jó anyagokat használtak benne 14+1 töltény súlya 750g lehet kb.
-
noti83 #1871
a topikcímre hivatkozva... -
#1870 Nem kegyetlenek hanem más az értékrendjük, hitviláguk.Teljesen más kultúra,más emberek.
Nem ugyan az a kettő -
#1869 hát igen...nem egy videót láttam(nem filmeset) amin katonák brutalitása látható...
volt egy jordán ismerősöm a saját telefonjával vett fel kivégzést,még mikor otthon volt...ott az ilyen úgymond.."vasárnapi szórakozás"...nyílvános lefejezés...meg daruval akasztanak embert,sortűz általi halál...vannak érdekességek...
az arabok kegyetlenek ilyen szempontból -
#1868 nem sok az kicsit?mai árfolyamon -
#1867 Akkor most gondolj bele, hogy Irakban a kontraktorok fizetése minimum 600$/nap. -
#1866 Igaz itthon csak:
-fejbeverik kővel aztán még él de bedobják a tóba
-megerőszakolják aztán felgyújtják
-megerőszakolják aztán megfojtják
Ezek után az amcsis lövöldözés szinte emberségesnek tünik. -
#1865 ne haragudj,de nem értem...
ezzel,most mire akarsz kilyukadni? -
#1864 1.140000Ft a kezdő fizu
2.ha kimegyek afgánba,ott lövöldözhetek
ráadásul,ha kint szolgálok,akkor:
Mo.-i fizu: 140.000
Uniós fizu: 200.000
és mivel kint nem csak békefentartó lennék,hanem katona is,így még 200-300 ropit vihetek haza...ami,akárhogy számoloom..olyan 500-600e ft...ami nem rossz...ráadásul egy katonát mindig is megbecsültek,és attól,hogy a rendőröknek már nincs tekintéjük egy katonát mai napig megbecsülés vesz körül.Ez nagyon fontos...meg a fizu sem elhanyagolható!
Bár én az életemet nem adnám,sem az unióért,sem amcsiért... -
vasziszdasz #1863 Sólyomszem
rocketjump
^^ -
vasziszdasz #1862 És persza az USA-ban szoktak gyerekek iskolai mészárlást rendezni, nem nálunk... -
vasziszdasz #1861 Az USA-ban úgy megy - ahogy a vészhelyzetes néger doki is megtapasztalta - ha játékpisztollyal hadonászol, igazival lőnek fejbe. És nem a rendőrt centizik utána hogy esetleg nem lehetett volna-e másképp. -
Unreal1942 #1860 Nem kapcsolódik a fegyverek témához.
Flipperek :) -
vasziszdasz #1859 A dolog másik fele hogyha nem lövöd le a cigót, akkor meg az nyír ki. Lásd: Marian Cozma, vagy az olaszliszkán meglincselt tanár esetét. Cigóölésért max 25 évet kapsz, de legalább utána folytathatod az életed - ha kinyír a cigó, akkor már nem. -
vasziszdasz #1858 Hát nem akkor kell elővenni amikor már körbeálltak. Utólag már felesleges. -
#1857 Airsoft? -
#1856 Hát, ha itt magyarországon leszel katona, akkor aztán kurvasokat fogsz lövöldözni :D -
Unreal1942 #1855 engem is ezeknek az árai riasztottak el :)
Bár a mostani hobbim még drágább sajnos. :( -
#1854 mostanában kezdek belehabarodni a világháborús cuccok gyűjtésébe,de sajna kéne hozzá pénz...
50000Ft-ról indul pl. egy eredeti vaskereszt
és mégdrágább egy eredeti német sisak...ami elfogadható állapotú
boccs az off-ért,csak gondoltam hátha valakit érdekel -
#1853 nézzétek...
mivel nagy bolondja vagyok a fegyvereknek,lőszereknek,így egyszer,ha pénzem is lesz rá...biztos leteszek egy fegyver vizsgát...vagy elmegyek katonának,ahol aztán tényleg kiélhetem minden lövöldözési vágyamat :)
annak aki a gázpisztolyt vesz,annak kerten,illetve házon belülre jó a szekrénytáras,vagy öntöltős...
aki viszont vinni akarja magával önvédelemre,annak inkább a forgótáras,mert az megbízhatóbb és nem akad el!
jójó...a öntöltős sem akad,ha rendesen karban van tartva a pisztoly és jó minőségű a töltény.
múltkor nézegettem,hogy 75Ft/db a gáztölténynek,amit kicsit sokallok
jah és ez még semmi,a pepper,vagy borssal töltöttek 200Ft felett vannak...