1972
A gyönyörű fegyverek topikja, lehetőleg sok képpel! A bicskától az M60-ig
-
#722 aha...... csak épp 20 kiló, és azonkívül hogy kurva ijesztő, éles helyzetben használhatatlan... ezért törölték az OICW programot az USA-ban.... az M16 bevált, és ma nincs versenytársa
attól te még rejszolhatsz az orosz kéziágyúkra, a helyzeten nem változtat... -
#721 nem! az euroapi fegyverek az igazan hi-tech-kek!!! ismerosom volt francia idegenlegios es meselte hogy a FAMAS marha jo fegyver es az nekem is tetszik. sot ott az OICW ami melett az amcsi fegyverek sehol sincsenek -
#720 flame off, én meguntam
ja, és ha erre jár egy moderátor, plz törölje ki a dumákat, csak a képek maradjanak, thx! -
#719 én nem terelem, csak egyszerűen nem értem, miért akar valaki orosz szekérrel menni, ha van előtte egy amcsi autó is...... az oroszok jók voltak 40 éve, de azóta kicsit fordult a helyzet, technikában ugyanott vannak, míg a nyugati világ elhúzott mellettük....
a belga, német fegyverek is nyálasak neked??? -
#718 ja es mondtad hogy jajj mutass nekem egy olyan ak-t amin tavcso van hat parancsolj erre total felrebezselsz es tereled a temat -
#717 egyebkent ezek nem osszetakolt fegyverek... az a tavcso eredeti ak gyarbol szarmazik a granatveto meg kifejezetten ehhez a tipushoz keszult. -
#716 az ak-k nem arrol hiresek hogy szetesnek a kezedben... -
#715 ilyen hülye példát még nem hallottam..... tudod a ralli autókat kénytelenek szérikocsikból tuningolni, mivel NINCS ralligyár..... ellenben fegyvergyár van, ahol nem 12 éves arab kölkök drótozgatnak mindent egy kopott AK-ra, hanem profi mérnökök és robotok csinálnak hi-tech fegyvereket... -
#714 hát ha neked ez az összedrótozott szar tetszik....... rábíznád az életed? -
#713 koztudott hogy a gyari cuccoknal sokkal jobbak az osszetakolt (profin) cuccok. Rally-s autokat se egybeontik a gyarban ahhoz is hozza csapnak millio dolgot
...nezz magadba jo melyen... -
#712 az akn sokkal tobb cucc van! es nekem sokkal jobban tetszik -
Azért nézz már magadba jó mélyen..... -
#710 jajj mindennel van valami kofigasod?? szerinted az amcsi fegyokat egybe ontik?? vagy hogy gondoltad -
#709 most viccelsz...... nemá.... ez egy összetákolt hányás bazeg
hagyjuk inkább -
#708 -
#707 -
#706 hehe ez se lenne rossz az ablakomba :)) -
#705 sorry hogy ketszer ment de nem jott be a kep es azthittem hogy elbeneztam -
#704 megitn
-
#703 es ez meg csak nem is a legujabb tipus :
-
#702 na itt van egy olyan fegyver ami orosz es szerinted semmit nem lehet ra szerelni
-
#701 nemtom miért 31-et írtam, szóval kb. 30 -
#700 erre most soroljak fel 2 tucat amcsi fegyvert, amire kétszer ennyi cuccot tudsz pakolni???
ne kínlódj, van hi-tech meg van durung, én az előbbit szeretem, te az utóbbit -
#699 "orosz fegyvereket vesznek amik nem szarnak be"
Hmmm, miért, az M16 olyan beszarós fajta?? És ez 31 év alatt nem derült ki, csak neked?? Wow.
-
#698 itt egy AK upgrade a BIZON-2-es -
#697 ohajod parancs itt a tavcsoves AK-d -
#696 van mar AK105-os arra mar azt epitesz amit akarsz -
#695 Kinaiak mar csak amerikai fegyvereket vasarolnak mert ugye amareikai erdekeltseg az egesz orszag. az araboknak marha sok penzuk van es nyilvan orosz fegyvereket vesznek amik nem szarnak be -
#694 tényleg kurva jó.... szerelj már rá plz egy távcsövet, vagy lámpát, lézerirányzékot.... bazeg, az egy ócska fabetétes kasza, mai harctéren lúzolsz vele, mert ha talál öl, ha kell, ha nem.... -
#693 naja, mert az oroszok olyan kevesen vannak, mi?? meg a kínaiak, meg az arabok?
akkora baromságot mondtál, hogy ki kéne moderálni.... egy M16 már mindent tud, amit tudnia kell, úgy tuningolod, ahogy jólesik, gyors, pontos, megbízható, de neked nyálas, mert nem lehet vele falat bontani..... -
#692 ja :)) egyik legjobb fegyver. utalom az amcsi selyemfegyvereket :) -
#691 Hár igen, a jó öreg AK fölülmúlhatatlan ebben. -
#690 szerintem orosz fegyverekkel tobbet irtottak :)) -
#689 még én sem... nem vagyok tisztában a saját feltételeinkkel sem
de szeretném még a nyáron belövetni -
#688 Mikor lesz neted G? Mert én is trvezem, de nem tudom honnan vegyem és mikor.... -
#687 mégis hogy a retkes faszba lehet egy fegyver, amivel százezreket irtottak már ki, NYÁLAS?? -
#686 "szar nyalas amcsi fegyverek"
Aha. Durung póver 4ever... Csúzli kell neked bazeg.... -
#685 ez az igazi fegyver nem pedig az a szar nyalas amcsi fegyverek :
-
#684 :)))))))))))))))) -
#683 aha, te is csak nagyítóval tudsz célozni...... :)
na csak legyen meg a netem, megmutatom én nektek, hogy kell harcolni, kiscsibék :)