Fegyverek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
elvileg ott van ez a bolt! ha arrajarsz pl nezd mar meg mennyibe kerul egy normal meretu gepfegyver 😊
TIBI
Ez a westenbe van?

^^

I.C.ram
nem!! lattam ak47-et miniben meg m16-t miniben sto meg volt mp5 is miniben marha rondak de attol felek azok kerulnek 5-6k-ba 😞( pedig nekem valami nagyobb kene pl ak47su az a kedvenc akm 😊
Lazarus
otthon farigcsálsz? mit? én régebben egy petárda kilövõt csináltam ami rövid távra igen jól üzemelt. ecsém autómata töltõt is csinált hozzá úgyhogy egész komoly lett 😊
Lazarus
mini alatt gondolom az SUra gondolsz, az tényleg gyíkság. 😊 Ott 47es vagy 74es van(volt?)
TIBI
ém is láttam külföldön de annyiértmeg még a
postaköltség.iszonyat sok anyiért!

^^

I.C.ram
PSG1-est airsoftosan en 400 dolcsiert lattam.

Lazarus : es a kalash mennyi volt? MINI vagy pedig rendes meretu mert a mini nagyaon ronda
TIBI
most itthon farigcsálok de ha lehetne kapni inkább vennék.Az az AK47 sorozatlövõsvagy minden lövésnélfel kellhúzni?

^^

Lazarus
én csak egy kalast láttam meg néhány kést
TIBI
Csocso nem tudod a bolt pontosnevét? PSG1-est lehet kapni vajon?

^^

Lazarus
hát nemtudom, nézelõdj a neten...
Lazarus
USP Match 40$

Desert 40$

Airsoft.com
I.C.ram
igen de en olyanokat lattam hogy egy ak47-es pl 200 dolcsi korul mozog... igaz ez? mert Csocso meg 5-6k-rol beszelt.
Lazarus
legalábbis a pisztolyok
Lazarus
Amúgy neten is megrendelheted egy csomó helyrõl... 30-40 dolcsi között szoktak lenni és olyat választasz amilyet akarsz
Lazarus
képrõl nem tudod megkülönböztetni az igazit és a soft air puskákat... ez bennük a jó
I.C.ram
nincs valami arlista errol a westendes boltrol? Van valami kovetelmenye annak hogy ilyen fegyvert vehess?
A baj az hogy ezek az eszközök a közbiztonságra különösen veszélyes kategóriába tartoznak! (a 124/1993. (IX.22.) Kormány rendelet alapján).
Tehát ez azt jelenti hogy közterületen, nyilvános helyen vagy közforgalmú közlekedési eszközön TILOS birtokolni!
Otthon persze más a helyzet, de meggondolandó!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

I.C.ram
es tenyleg csak 5-6k forint?
Blasta
Lehetne, ha hozzá tudnék férni az SG FTP-jéhez!
De errõl a géprõl nem megy, sorry!
Majd legközelebb megpróbálok feltölteni 1-2-t!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

I.C.ram
esetleg kepeket lehet ezekrol a fegyverekrol talalni?
I.C.ram
arra
Blasta
Most a Soft Air-re célzol?

I.C.ram
ja es meg valami : Mulovedekes fegyverek meddig viszik el a toltenyt? Mennyibe kerul a tolteny hozza?
Gery1980
Ha ja!Mert az az animáció nem valami nagy szám..

Blasta
Nekem is a zene állította fel...
Pláne, hogy egyszer már remixeltem...:-)
Imádom ezt a muzsikát...
Nincs meg valakinek?

Gery1980
Én láttam.De nem vagyok tõle elájulva!Bár a zene😊)Az hátborzongató volt!

Blasta
T3 teaser, ha valaki még nem látta!
http://www.hardwired.hu/index.hw?a=2#h2639

Blasta
Pontosan!!!
(láttátok a T3 teasert????)

Gery1980
Dobozban?Mint a T2-ben a flinta a rózsák közt?

Blasta
Nekem egy zsaru egyszer azt mondta, hogy nálam lehet, de közterületen csak dobozba csomagolva!!!!

Nem ismerem a törvényeket, szal lehet, hogy neked van igazad...

Blasta
A müanyag lövedékes fegyvernek Soft Air Gun a hivatalos neve!
A Freak-nek meg nekem is van! Tulajdon képpen ez engedély nélkül kapható önvédelmi fegyver! Utcán nem használhatod, csak saját területeden belül (persze oda meg minek ilyet???)
Lényegében légfegyverrõl van szó, de a légtartály igen kicsike ezért a aotkolati energiája vajmi kevés!
2 dologra jó:
Az egyik, hogy ezek replikák (álá Blöff) és marha jó egy mjdnem eredeti Desert Eagle-t tartani a kezedben! Ráadásul még mûködik is!
A második, hogy kapható hozzá festékkel töltött töltény is!!!! Ezzel azért már jókat lehet marhulni. Haverral a telken, beöltözve, búvárszemüveg, aztán had szóljon!!!!
Paintball, csóróknak....

Mit értesz olcsó légpuskán? Elsõ lépésben nézd meg a hirdetési újságokat 12-15K körül már árulnak. Újat 28K körültõl láttam boltban hirdetni, ezirányban a Kaliber magazin hirdetéseit nézd át.
I.C.ram
ahha. es a legpuska lelohelyrol valaki tud valami infot?
CSOCSO
west endbe menj be.. 1 vagy 2 szinten középen van egy ilyen boltocska.. 4 ezerért lehet venni AK 47 es mûanyag golyós fegyvert... nem rosz a kicsike... de van más sok is... csak sosem volt amikor épp odamentem
Lazarus
olyan mint a mûanyag lövedékes pisztoly... öcsém összes haverja azzal lövi a macskákat
I.C.ram
Hi! tud valaki olcso legpuska beszerzo helyet? vagy meg regebben irtatok azt a muanyag lovedekes fegyvert na olyat honnan lehet beszerezni? Mondjatok mar errol a "muanyag lovedekes" fegyverrol valamit hogy ez mit takar.
Nekem van egy S&W Magnum 44 makettem még régen (kb. 4-5 éve) szolnokon vettem, de azóta sem láttam sehol ilyesmit!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Steyr AUG fegyvermodellt (mûanyagból, mérethelyesen) lehet kapni Magyarországon. Tud valaki mondani ilyen helyet szerte kis hazánkban? Szeretnék szert tenni egy ilyenre.
What's that, sehol senki?
Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker

SigSauer SSG-3000

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker

I.C.ram
na de mostmar beke
I.C.ram
"nagyob" hehe
Punker

Az idális AK reklám

Punker

Accuracy International AWM Super Magnum sniper rifle

Punker
ZVI Falcon OP 96 heavy sniper rifle

Punker

Az OICW-t nem csak "kommandósok" fogják használni, 34000 darab vételét tervezi 2003-2014 között az amcsi Tengerészgyalogság, a SOCOM és a légierõ speciális alakulatai. Az ára tartja vissza, mert maga a fegyver is drága, ráadásul része a '91-ben meghirdetett "21st Century Land Warrior" programban kifejleszett felszereléscsomagnak, ami a fegyveren kívül még egy halom újdonságot tartalmaz, pl. rohamsisakba épített képernyõ, GPS, minicomputer stb. Egy ilyen csomag teljes ára jelenleg olyan 20ezer dollár.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.