1972

A gyönyörű fegyverek topikja, lehetőleg sok képpel! A bicskától az M60-ig
  • maxtor
    mindegy ha pisztolyt veszek2 féle változat van.Van elektromos mely képes sorozatot is adni drága itthon egy mp 130 ezer.Mechanikus egy lövés leadásra képes 30 körül vannak.De ha ilyet veszek
  • fluga
    emberek ez nem ide vágó téma. DE
    Tud valaki olyan siteot, ahonnan öbölhábrús videokat lehet letölteni?
  • maxtor
    300 dollar postaköltséggél együtt.
    A postaköltség 20000 Ft
  • maxtor
    Nem akarok már új fórumot nyitni.Rendelt már vki Amerikából vmilyen cuccot?
  • maxtor

211 dollár,elég jó minőség,
    németben nem lehet ilyet kapni,csak hasonlót kemény €-ért.
    Nem merem megrendelni mert nemtom mennyi lesz a posta költség
  • harcu
    Eztetet mostan nem értem.

Az MP5 az ugyebár Heckler und Koch, azaz H&K MP5 néven látta meg a napvilágot.

H&K-ból meg akkor is a G11 a legjobb és kész . :)
  • [HUN]PAStheLoD
    mp5 1200 ért és H&K MP5 12000 $ :o)
  • [HUN]PAStheLoD
    nice!
  • [Walaki]D`Lair
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! M4A1!!!! JESSSZ!!
  • Tikal #1105
    A bolti ára mg ugye nem 6$ vagy 100$ egyik fegyvernek sem.
    De ha figyelmesen olvastál volna akkor irtam , elhiszem hogy van 800$-ért ak meg m16, de ez függ a használtságtol tipustol felszereltségétől...
  • Tikal #1104
    bazz,akkor menjél afrikába, és vegyél hat dollárért, csak vigyázz közben le ne lőjenek a négerek...
    egyébként sem a feketepiacról volt szó, az egy kicsit más tészta
  • macilaci123
    elmagyarázná nekem valaki az airsoft lényegét?
  • harcu
    Na, még egy utolsó. Az AK47 sem 7.62 NATOt lövöldöz (7.62x51), hanem 43M orosz/szovjet lőszert (7.62x39)
  • harcu
    Na meg a p90 sem lövöldöz .338-as Lapuat. Szerintem az 5.7 mm-es pisztoltöltény is elég neki.
  • harcu
    WOW, gratulálok a CS idézetekhez. Én most jobb nekünk, hogy tudjuk, mennyiért vehető fegyver a CS-ben? Mert a valósághoz köze nem sok van.
  • harcu
    nabasszámáfel es olvassal! :L) (csinálunk belőle szállóigét?) Én nem airsoftos fegyverekről beszéltem, hanem normál bolti árakról, normál fegyverekről. Ma olvastam, Afrikában egy AK-47 ára kemény 6 (HAT!!!!!) dollár. Na, ezt ki tudja alulmúlni. Ázsiában már baromi drága, ott átlagban 100 dollárért vehetsz egyet a feketepiaccon.
  • harcu
    Mindenesetre ez az egyetlen olyan ÖNTÖLTŐ fegyver, aminek a szórása 1 szögmásodpercnél kisebb. Ez azt jelenti, hogy száz méterre kb 2 cm szórás lehetséges.
  • maxtor
    mind1 csak usaba szállítanak
  • maxtor
    egy kevlár sisakot viszont most rendelek.Rendelt már vki az Usa-ból?Kell rá vámot fizetni,Drága a szállítási költség,segítsetek már ebben
    innen rendelem http://www.airsoftarms.com/
  • maxtor
    meg lehet rendelni az oldalon őket de én csak akkor merném megvenni ha látnám előtte
  • maxtor

• maxtor
    képek miért nem jönnek be
  • maxtor
    tudom de ez a legjobb airsoft fegyvergyár
  • maxtor
  • CSOCSO
    amugy az ilyenekbol mit értsek???
    ƒHi-Low¦ő—Ê2’i©KØ‚è‘Ö‚¦®®‚Ì–{©i“I‚ȃhƒbƒgƒTƒCƒg„‚ª•W¬€‘•”ő‚³‚êA‘f‘‚­ƒ|ƒWƒeƒBƒu‚ȃTƒCƒeƒBƒ“ƒO‚ª‰Â”\‚ȃTƒoƒCƒoƒ‹ƒQ[ƒ€‚É«Å“K‚ȃZƒbƒeƒBƒ“ƒO‚Æ‚È‚Á‚Ä‚¢‚éB‚Ü‚½A®À¬e‚Å‚Í«Å‘å‚Ì“Á’·‚Æ‚à‚¢‚¦‚é–{‘̬㕔ƒZƒbƒg¦^‚Ì”¥“§–µƒ}ƒKƒWƒ“‚Í®À•¨‚Ì5.7mm’e‚ª“à•”‚ɫĦ»‚³‚êA‚Ü‚é‚Å–{•¨‚ð‘•”ő‚µ‚Ä‚¢‚é—l‚È«ö©o‚³‚¦©o‚¦‚éB‚»‚ê‚Å‚¢‚ÄBB’e‘•’e”68”­‚Ì®À—pƒ}ƒKƒWƒ“‚Æ‚µ‚Ä‹@”\‚Ì’Ç‹‚É‚à‘Ó‚è‚Í–³‚¢B‚»‚Ì‘¥Aƒgƒ©ƒK[ƒtƒBƒ“ƒK[‚Å—eˆŐ‚É‘€«ì‰Â”\‚ȃZƒ¦ƒNƒ^[ƒ¦ƒo[‚̓tƒ‹ƒI[ƒgˆÊ’uuAv‚ł̃gƒ©ƒK[ƒRƒ“ƒgƒ«[ƒ‹‚É‚æ‚éØ‚è‘Ö‚¦‚à«Ä¦»I@‚ ‚­‚Ü‚Å‚àƒ©ƒAƒ‹‚È‚»‚̃ƒJƒjƒYƒ€‚É‹Á’Q‚µ‚Ä‚¢‚½‚µ‚¯‚邱‚Æ‚µ‚낤B‚à‚¿‚ë‚ñ–{‘̬㕔‰E‘¤‚É‚Í‹à‘®»‚Ì20mmƒ}ƒEƒ“ƒgƒ¦ƒCƒ‹‚à‘•”őBƒtƒ‰ƒbƒVƒ…ƒ‰ƒCƒg‚â©e®í‚̃‚ƒWƒ…[ƒ‹®æ‚è•t‚¯‚ன«Ý‚É«s‚È‚¦‚é‚Ì‚µB
  • CSOCSO
    nézz vissza én még magyar leírást is tettem be régen
  • maxtor
  • maxtor
  • maxtor
  • maxtor
    vagy ez
  • maxtor
    leírás p90-ről
  • maxtor
    ak47-et tudtam volna 30000FT-ért
  • maxtor
    csocso szerintem 60e-nél bizots töbe kerül főleg ha rendeled.Én már elég rég gyüjtögetek talán veszekegyet de hol excalibur,target?Hogy jussak egy m4-hez?
  • Tikal #1080
    éjszakai scope-al
  • Tikal #1079
    Stoner SR25
  • Tikal #1078
    A világ legjobb mesterlövész fegyvere nem tudom hogy a psg1-e, azt tudom hogy ezt a SEAL-ek használják, 7500$
  • I.C.ram
    Egy 56 éves fegyver nem lehet ennyi!
  • I.C.ram
    Valamit keményen elnéztél, mert az AK jóval olcsobb, mint a p90. Az AK47 max. 1000 dolcsi. Még az AK74 sincs 2500 dolcsi.
  • Tikal #1075
    Az meg hogy a hadseregnek mi mennyi az teljesen más tészta, ugyanis pl az m16-ot nekik fejlesztették és nem civileknek, tehát nagyfelvásárló.

Most néztem m16-osokat és tényleg van 800$-os is, ugyanakkor láttam egy m4-re szerelhető scope-ot 800$-ért.
    Mint már irtam számit a minőség, életkor stb, ugyanugy mint az autoknál, egyszerű.

Mégegyszer leirom nem airsoftrol beszélek.
  • Tikal #1074
    nebasszámáfel, menj oszt nézz körül:

Nem airsoftos fegyverek!!!!!
    http://www.impactguns.com/store/machineguns.html

Én is láttam már 1000$-os MP5-öst, de van nem annyiért is.