Fegyverek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Mert gey bugos ronda játék.
CSOCSO
mé nem érdekel?
Lazarus
akkor a desert 13 centis golyókat lõ? 😊
Lazarus
ahhha, thx
Annyi összefüggés van köztük, hogy a mm -et Európában az inch-et pedig Amerikában használják, tehát ezek a .38 meg .45 inchben vannak megadva. Egy inch kb. 2,54 cm, ezt beszorzod az adott számmal pl. 2,54 x 0,38 ami durván 0,9, tehát .38-as megjelölés az európai 9mm-nek felel meg. Ezeket az amcsi jelöléseket nem kell mindíg századmiliméterre pontosan venni, mert pl. a .357-es lõszer is 9mm átmérõjû.
Lazarus
ha már kaliberrõl van szó elárulná nekem valaki a .x és a x mm közti váltószámot, esetleg összefüggést?
Ahhoz is!
Azaz a kereskedõ elkérheti (sajnos nem mindenhol teszik meg, de ez nagyon kevés helyen van így) a tartási engedélyt, amiben fel van tüntetve a fegyver kalibere, és csak ahhoz vehetsz lõszert!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

A CounterStrike-ban is átlõhetsz a falon. Tegnap rámoltam ki egy emberkét a cs_militian a hazban falon keresztül egy géppuskával. Ha átnézel a másik oldalra, akkor láthatod a lyukakat. De érdemes megnézegetni a Global Operationst is.
I.C.ram
SF - Strike force

NEM COCSO nem INF nem érdekel 😊
Lazarus
lõszer vásárlásra is kell engedéj?
Lazarus
csé
Mike
van vmelyik játékban olyan igazi mesterlövészes puska ami átlõ a falon is?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

CSOCSO
az inf ben aza jo hogy néha tényleg nem lehet megtartani pár fegyvert nemcsak fel hanem jobbra vagy balra is elmászik a fegyvere rendesen, és 2 golyó már öl és fejbe elég egy is persze. nem olyan mint a csa ahol 1 tár kel az emberbe
Nos, a CS adatai legfeljebb is csak részadatok, pl pontosan megadja a lövedék energiáját? Na jó, de melyik lövedékét az adott fegyverhez? Amúgy meg az AK nem szór eléggé, nem rúg vissza, a Minimi ellenben kaszál, mint az õrült. A távcsöves puska a katona kezében csakis távcsõvel való tüzelésre alkalmas, mintha egy scouttal csak távcsõvel lehetne célozni. Mellesleg ki az az izombajnok, aki az AWP-t felállva megtartja rezzenéstelenül, kilõ vele egy 7000 J energiájú lövedéket, és nem vágódik hátra. Ezért nem nagyon szoktak ekkora kaliberrel állva tüzelni, csak fekve.

Mellesleg a Glock tényleg jó kis fegyver a CS-ben, mert tud sorozatot lõni. Igaz, hogy nem jól, mert ugyebár nem a17-es, hanem a 18-as tud ilyet, és ott sem hármas sorozatot, hanem teljeset, de akkor is három sorozattól a CS-ben mindenki megfekszik.
CSOCSO
ha vki tudna vmi szuperfegyverekrõl képeket plusz magyar leírást az jó lenne!
CSOCSO
ohh egy kihalt fórum😊
Punker

Glock

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lazarus
a cs aztán marha reálisan bemutatja a fegyverek tûzerejét 😛
a Glock a világ egyik legjobb pisztolya
CSOCSO
annyi csak hogy a tár hátrébb van mint a fogantyú😊
és ugyanúgy görbûl..amugy meg a teteje inkáb m16 vagy m4...
I.C.ram
Peidg köze nincs a Famashoz. 😊9
Lazarus
Ez sokkal joban hasonlit egy famashoz

Amugy en beernem egy hatastalaitott lugerel is 😊
I.C.ram
Ha rákeresel a neten arra hogy "Word War 2 weapons replicas", akkor tuti hogy találni fog egy csomot.
I.C.ram
Na itt van az STG http://www.mfiap.com/airsoft/mp44_l.htm
I.C.ram
Én láttam valahol StG44-et (egyégként Sturmgewher, nem pedig machinegewher.), ami replikált, nem lõvõ volt.
I.C.ram
Itt egy AK74 átalakítás.

Persze, lehet, csak kellene neki pár trailer. Ja, és valahogyan el kell terelni a múzeumõr figyelmét....
CSOCSO
enhem ugyanígy érdekelne egy
Fn P90 vagy FAMAS G2
😊))))
CSOCSO
van steyr aug of korsz keményebb airgun..tud olom golyot is és sorozatot lõ..vmi 100ezer...
TIBI
szerintem mindenki ismeri a külföldi árakat.Inkább Itthoni air softárak kellenének és hogy egyáltalán lehet e venni M16-t is.

^^

Rozsomák
M16 106 USD

Rozsomák
egy oldal a soft air gun-okrol

http://www.airpistol.co.uk

Lazarus
amugy van az ekszkaliburnak honlapja?
Lazarus
miert ne lenne? blaszta aszonta minden van 😊
I.C.ram
Szerintem tuti nincs. Egy ilyen PSG-1 már nagyobb cucc, és drágább is jóval.
TIBI
Exkalibur-ban van PSG1 (mesterlövész) puska air soft változatban?

^^

Gery1980
Aha, a westendbe lehet kapni!

Rozsomák
a westend-ben kapható desertröl tud valaki valamit mondani ???

Lazarus
Legtöbbjük mûanyagból van
mûanyag golyót lehet vele kilõni 😊
Nem kell hozzá engedély
10méteren elvileg átjukasztja a farmert
biztos ott is lehet venni
minden kivéve páncélököl
4k-tól kezdõdnek az árak
van olyan ami sorozatot is lõ
Lazarus
látszik is 😊
jobb oldalt az freak? 😊
Rozsomák
a feketét a westend-ben vetted ???
mennyiért ??
meddig visz el ??

Ron Ragm
nem tudom.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

I.C.ram
PLS!! Ezt a kérdést már feltettem vagy 10* és eddig egyszer sem jött rá válasz!

más : Egy gépfegyverrel gondolom nem lehet sorozatot lõni, (airsoft-ossal) vagy igen?
Ron Ragm
szürkét hol lehet kapni? nekem egyszer volt de meg szokott akadni... földhöz szoktam vágni, amitõl meg szokott javulni.. aztán egyszer elfáradt és szétesett..ment is a kukába

Ron Ragm
Sivatagi sas rulz

I.C.ram
nekem inkább azt mondjátok, hogy mennyibe kerül egy nagyobb gépfegyver?

Van egyáltalán ilyen a magyar piacon?
Blasta
Ja, és a profi soft air Desert-ek 8-9 ezer körül vannak!!!
Kurva nagyot ütnek! 4-5 méterrõl farmeren át eléggé fáj! Szemkilövés simán menne vele....
Persze nem ez a cél....:-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Nekem van 2 Desert-em!!!!!
Egy fekete meg egy szürke! De a szürkét hibásan vettem egy ezresért. Meg kellene javítani, de olyan alkatrészt kéne hozzá önteni, amit nem is tudom hogyan néz ki, mert a 2 stukkernek más a szerkezete teljesen!
De frankón néznek ki :-)))))

Blasta
Az a bolt a westend-ben csirke!!!!
Nézzétek meg az Exkalibur-ban ami a ferenciek tere és az Astoria között van!
Ott van választék profi Soft Air Gunokból!!!!

Rozsomák
nekem egy pesti rokon tegnap néztem meg...Desert Eagle 3-4 ezer között van de csak fekete van ha megyek pestre tuti veszek egyet
kedvenc stukker