America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patacsi HUN
és miközben hajítod azt az injectiont én seggbe lõlek egy altató gránáttal.ugyanis a medic rendbehozza azt amit én életem kockáztatásával elértem, sõt ezt ismételni is tudja (a rendbehozást).elsõ célpont sztem a medic !!
aztán beszélhetünk a civilekrõl ;))

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Strahd_
:)) Tiltja a bevetés szabája hoyg Medicet ölj de én láttam Scopon keresztül hoyg a medik drogokkal akarja megfertözni szegény védtelen Opfort...Ezért megmentem a szegény szenvedo Opfort attol hoyg a Medickük megfertözze :)

Atiti
müxik valami server?

Atiti
Halihóóó! Az rázos lessz

Al Bundy23
mindenesetre ha egyszer ellenfélek leszünk és sniper leszel én meg medic, akkor amint lehetõségem lesz, belédhajitok egy nyugtatós injekciót :)))))))))))))

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
na de ezen ne vitatkozzunk....

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
fujj de rossz hozzáállás bazdmeg. Sajnos nincs valóban, de ennyierõvel egy háboruban akár a civil lakosságot is simán lehetne irtani GONDOLKODÁS nélkül, és akkor nem lenne hogy jaj véletlen volt.....na ezért tartunk ott ahol...

IBANEZ UV777 Rulez

Strahd_
Amuyg háboruban nincs emebrség .) majd a hadbiroságon eltusoljuk az ügyet :)

Strahd_
Pedig az t a legjobb lelöni :) akkor nicns rajta vöröskeresztes szalag de kár :))

Al Bundy23
szép!!! kár hogy az orvosnak nincs külön jelzése...én öszintéln szolva nehéz szivvel ölök le egy MEDICet. Azért van emberség is gyerekek :)

IBANEZ UV777 Rulez

Strahd_
Ezért ha végleges lesz az 1.9 pecs és strafish a földön vergödve orvosértkiált oadmaegyk hoyzzá és fejbelövöm hoyg ne szenvedjen :) Sniperként meg a fetregö vérzö betegeket rakom ki célponnak :) Orvos feje 2 öt ér :)

Strahd_
de az milyen sniper war sniperek nélkül :))

Al Bundy23
strahd pont azé mert ma nem érsz rá :)))))

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
én is benne lennék ha nem lenne istentelenül elbaszott kedvem igy a mai nap :(((

IBANEZ UV777 Rulez

Strahd_
De miért ma:(( Én csak holnap érnék rá és Sniper filmbe ugy bennelennék....

ZsozS
hali all!

Fish! Naggyon kira a múvi! Este én is benne vagyok, ha gondoljátok az enyémen mehet

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

PsychoStarfish
Szólunk :D

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Slow
nagyon kira a cucc, ügyesek vagytok=)

szóljatok, én vagyok !

PsychoStarfish
Srácok. Esetlek megint egy ilyen 4-5 fõs múvie ma? Sniper war a téma :D

AirborneRanger
Booaaa Mintha a felye benne lenn a seggében nem??

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Belton
Megtené nekem valaki hogy megprobal fel csatlakozni mert ha masnak megy akkor az én aao-m szar bar most raktam feel ujra ok nézze mar meg valaki barmijen server jo!!!

BF:2-3-4(oORedstarOo)

PsychoStarfish
Hehe. Én sem igazán értem :D Gáz nagyon

Gyadi
Fúúúú, gecó, mi ez? :))

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

PsychoStarfish
Najó. akkor ezt most hogy? http://www.fun-pic.hu/getfile.php?path=/images/HumorosKepek/Erotika/Erotika115.jpg

PsychoStarfish
na jó akkor linket kaptok :D

http://www.fun-pic.hu/getfile.php?path=/images/HumorosKepek/Erotika/Erotika079.jpg

PsychoStarfish
És ismételten. Ha túl sokat piálsz, bármi megeshet. :D

Gyadi
Ott tudod bekapcsolni a pb-t ahol a játék belsõ server keresõje van (jobb alsó sarok asszem), majd lesznek külön pb-s serverek meg pb nélküliek is csak az játszhat pb-s serveren akinek be van kapcsolva...

Belton
mé nem enged be sehovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gyadi
Hmm, ezt én sem tudom, de szerintem nem kell letölteni, csak a serverek lesznek meg plusz a pb lesz bekapcsolva sztem...

Belton
valamit át kell irni ugye csak mit hova és hol please mondjatok meg

Belton
mi van ijenkor???

Belton
check the relase notes information ijeneket ir ki auth complete után és ki dob de mar vagy a huszadik serevrol nektek megy????

PsychoStarfish
Ehh! Patacsi!!!!! Te is felkerültél a listámar most a 2RF közé ehehehehehehehehehe. Gratula :D

Jó a zene a filmben nem? :D:D:D:D

ZsozS
SZIA mindenki!

Fish! nagyon kira lett a múvi! Nézze meg, aki edddig még nem tette!!! A szerverem 1 kicsit gyorsabb lett 8-9 fõ laggy nélkül!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

ZsozS
SZIA mindenki!

Fish! nagyon kira lett a múvi! Nézze meg, aki edddig még nem tette!!! A szerverem 1 kicsit gyorsabb lett 8-9 fõ laggy nélkül!

ZsozS
SZIA mindenki!

Fish! nagyon kira lett a múvi! Nézze meg, amki edddig még nem tette!!! A szerverem 1 kicsit gyorsabb lett 8-9 fõ laggy nélkül!

Strahd_
Ez már régota van :) a tüzfalad mindeg jelezni fog az UDP csomagok miatt. Ha letiltod :) kisel a szerverröl :D

patacsi HUN
:)))))))

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gyadi
patacsi is cvájeref? :)

patacsi HUN
ja

Strahd_
kis p vel?

patacsi HUN
patacsi simán

Strahd_
:)) Hooah sima patacsi vagy patacsiHUN ?

patacsi HUN
jelentem olvastam
jelentem válaszoltam
jelentem vigyorgok és madarakat fogok :))

Strahd_
PATACSI OLVASS LEVELET!!!

Gyadi
Ma nem is biztos hogy egyáltalán tudok-e játszani :((

Al Bundy23
jáccunk máááááá

IBANEZ UV777 Rulez

patacsi HUN
kitartás Kutyika
ha már te is kidõlsz ...
hová vezetne ez???
:)))

Gyadi
LOLLER :)

Al Bundy23
nem a muvi lesz holnap, hanem a hivatalos peccs :)

IBANEZ UV777 Rulez