America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Bundy23
4546789 icq-m

épp zsozséknál vagyok

IBANEZ UV777 Rulez

Gyadi
Hopsz! Ez Bundynak ment :))

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Gyadi
Gyere TSre!!

Gyadi
Annyira nem holnap versenyen lennék de technikai okok miatt nekem elmarad, ezért nem muszáj kipihennem magamat...

Al Bundy23
fish már nem lesz szerintem
gyadi gyere gémelni!!!!
ma nem lesz muvi :((

IBANEZ UV777 Rulez

Belton
Ohh de jol megy egyeseknek Gamegamegamegamegamegame...

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Gyadi
Starfish: felõlem ok, csak titeket nem talállak, esetleg egy icq számot? :))

Belton
Majd ha a Mountain Pass_SE-én piros hó esik

ZsozS
HALI!

megy 1 pár hivatalos szerver! itt az IP-je, de csak ha már felloginoltál a nickedel csak akkor enged be! mi már itt vagyunk Knight-al! IP:
64.74.136.7 WCSE

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

zotyesz
Nana! :)

Atiti
Az szép

na vazzeg forwardobserver leased servere nyomatom a dolgot oszt mit latok maga az ADMIN csitel nagy nyugodtan.. nala is 203 volt meg nalam is.. oszt spammel ezerrel.. szolok neki hogy huzzon a picsaba admin letere csitel erre meg neki al feljebb...
Atiti
sziatok! Mükszik valakinek a servere?

te is bealtal a tuerefhez... :-)
Ssanya, szerintem az a probléma, hogy amikor a training pályán felmászol egy akadályra, onnan le is kell mászni (nem ugrani!)..ezt úgy csinálod, hogy megfordulsz és hátrálsz...ha nem ez a gond, akkor sorry

Al Bundy23
remélem téged "dobozolnak" majd hamarosan!!! jó mélyre!! :)

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
ecsém tényleg ilyen balfasz vagy?
mit akarsz mlég egy ingyenes programtól?? dobozolják, és még vigyiék is neked házhoz....sõt még játszanak is vele helyetted mi??
öcsém ilyen balfaszokat......

Bocs a STILLszerü viselkedésért, de ami sok az sok..

IBANEZ UV777 Rulez

patacsi HUN
honor van csak a tracker nem lát ezentúl egy csomó adatot = tracker kaput :((

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Belton
Nincs többé honor???? ijet olvastam itt http://americasarmy.uw.hu/ lenti soban??!! de szerintem ezt én értettem félre .)))))

Slow
oks, TS-re nem jöttök?

Slow
na a gránát-bot-os fickó beszél ;))))
1 gránát, minimum 4 halott 1 km.en belül ,)

PsychoStarfish
Gyadesz!!! Gyere gamélni. Slow. Te is. Lesz videjózás is :D

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

[HUN]Stravinsky
nem gond

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

Gyadi
sorry a duplázásért

[HUN]Stravinsky
Hali!
Én ma csináltam meg és egyböl elfogatta

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

Kipróbáltam, hiába ácsorgok csak úgy az akadályok túlsó felén, nem nyert. Ha jobb szélen elindulok vissza a pálya mellett, lefújják... Ezzel azért próbálkoztam, mert hátha a magyarok is innen vették az akadálypálya ötletét, és ott azzal fejezõdik be, hogy vissza kell futni a kiindulási helyre. De itt mintha ez nem jönne be...
Már kicsit untam, hogy nem megy a medic training eredményének a feltöltése "Time Out" miatt:

hmmm
A tegnapi füstönkeresztüllelövömazellent akciód
után,asszem nem kérdéses,hogy kire céloztam

Az akadálypályán átértem a túlsó végére, még maradt 40 másodpercem. Még vissza is tudtam futni a pálya legelejére. De mégsem mondta, hogy ok. Ha kijövök az utolsó akadályból, ami a kúszás, utána mit kell csinálni? csak ácsorogni egy helyen, amíg lejár az idõ? Ha továbbmegyek a fák felé, akkor lefújják...
Mindenesetre elkezdtem letölteni az 1.9-et, de úgy nézem, kicsit meghízott az 1.5-höz képest (majd duplája). Sajna kicsit lassúcska a chello, de igyekszem, és ha megvan, akkor csatlakozok a csapathoz (már ha sikerül)
Slow
???

Slow
mert nincsen 1.5-ös szerver
1.9-et szedd le, abban csináld meg a tréningeket (itt már van medic is)
hát csak türelem, szépen rá fox érezni, nem bonyolult, idõre kell végigmenni az akadályokon, ebben nem tududnk segíteni, hacsak nem csináljuk meg helyetted ,)

Vorpal
azért nem terjedt el mert nem fejezték be.majd ha dobozolták és vége lesz a public alfáknak minden jobb lesz higgyetek nekem

- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...

Hali!
Nem az AAO-ról írták, hogy kém, hanem a Gamespy-ról, amit az install fel akar rakni.

Közben addig eljutottam, hogy a síma login megy, megcsináltam az elsõ tréning pályát, feltöltötte valahova. Nekiálltam a másodiknak, és fogalmam sincs, mi a fenét csináljak. Végigérek idõre a túloldalra, nem történik semmi. Végigmegyek, a pálya szélén visszafutok az elejére, nem történik semmi. Végigmegyek a pályán, visszafelé jövök mondjuk a kék vonalon, a kötélhágcsónál elakadok, mert a tetején nem megy át. Árulja már el valaki, mit kell ahhoz itt tenni, hogy elfogadják a tréninget. Ja, és hiába csináltam meg az elsõt, ha nem jött össze a második, kiléptem a menûbe, már újra elölrõl kellett csinálni az egészet, az elsõ tréninget is.

Viszont szervert még mindig nem talál a progi, azért kérdeztem, hogy a szerverek megtalálásához kell-e a Gamespy?
Slow
mint pl te? ;)

Al Bundy23
SIR, YES SIR!

HOOAH

IBANEZ UV777 Rulez

[HUN]Stravinsky
Hooah!
Este,game????
csítgyanus emberek

Al Bundy23
Zsozs Megy a szerver??

IBANEZ UV777 Rulez

ZsozS
szijja all, drága Ssanya!

nemtom melyik fórumon írták az AAO-ról, hogy KÉMPROGRAM hehh, de gratulálnék az emberkének aki ezt kitalálta! nyugodtan szedegesd le az 1.9.0 full-t és gyere játszani, mert nagyon kevés a magyar army gémer! Bár lehet, hogy ráakadtunk a titokra, miért nem terjedt el eléggé az AAO. Ha leemelted a gémet, gyere vissza a fórumra, itt mindig találsz majd segítséget!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Slow
hehe kém program=)))))
ez a legjobb=)
és miért félsz attól, hogy kém program? vannak titkos fegyver-leírásaid? esetleg az alkaida tagja vagy?=))))
na jó ;)

1.5-el nem tudsz játszani, itt is, mint más progikban a peccs az úr... sztem ezért nem tudszbeloginolni sem

jelenleg folyik az átállás 1.9-re, ezt kénytelen vagy letölteni. sztem az 1.7-est már nem érdemes feltenned, mert pár nap és eltûnik.

szerverkeresõ van a játékban, majd meglátod, ha felraktad 1.9-et

hajrá ;)

Sziasztok!

Lenne egy pár kérdésem a játékkal kapcsolatban, legyen szíves segíteni, aki tud.
Elõször is: nekem az 1.5 van meg jelenleg. Mivel írtátok itt, hogy a jelenlegi 1.9-cel valami gáz van, azt nem tölteném le egyelõre, a kérdés viszont, hogy az 1.5-tel lehet-e még valahogy játszani?
Másodszor: ha lehet vele játszani, akkor viszont szeretnék segítséget kérni, mert nekem valami nem akar menni. Chello-ról próbáltam, regisztráltam magam, megvan a felhasználónév és jelszó, de amikor a játékon belül Login-t nyomok, nem megy a dolog, Timed out-ot kapok. Viszont installkor a Gamespy-t nem tettem fel. Kötelezõ a játékhoz, hogy ez is fel legyen installálva?
Harmadszor: hogyan lehet szervert találni? Mert a játékon belül hiába nyomok a refresh, meg update-ra, semmit nem hoz fel. Nem találtam módszert arra, hogy én adhassak meg IP-t, pedig a hivatalos web-oldalon megtaláltam a szerverek listáját, és gondoltam majd onnan beadagolom. Ez a rész is esetleg csak a Gamespy-on keresztül mûködik?
Az a bajom vele, hogy valami fórumon olyan hírek jöttek róla, hogy egyébként egy kém-progi, és mint ilyet, nem szívesen raknék fel. Esetleg ha már mindenféleképp kell egy ilyen, akkor nem tud valaki egy alternatívát a Gamespy helyett?

Egyelõre ennyi lenne.

Üdv: Sanya
PsychoStarfish
Strahd: Holnap is csinálunk valami filmet max. Ez van.

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Nah megnéztem a filmet :D Olyan ismerõs az a gyáva rambó :D
Meg nem lehetne valami beállítással vagy cheat-tel olyan "szabadon repûlõ" nézetet, pl az mpcheat ghost vagy fly vagy mi szokott lenni, ezzel komolyabban lehetne filmezni, mert oda állítod be a kamerát ahova akarod, pölö a hasaló katona fegyvere mellé.

Ja és én is benne lennék egy nagy moviba, persze nem muszáj hogy ott is egyetlen túlélõ legyek :D

Al Bundy23
ez lemaradt:

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
te stahd elég szar sniper lehetsz, föleg ha az "áldozatodon" még SIGITHET egy orvos :) javaslom inkább akkor a vizipisztolyt számodra :))))))))))))))))

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
na erröl lehetne vitázni elég sokat. Én nem arrol beszéltem hogy az életben mi a helyzet,pusztán csak az emberség, hogy mégis csak egy orvos, aki életeket ment. Más kérdés hogy attól Õ még ellenség, és katona is egyben :)

IBANEZ UV777 Rulez

patacsi HUN
köci
jó a fííím rendezõ úr :)
fõleg a finálé igen frappáns.:))

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

ZsozS
1etlen háborúban sem nézték, hogy kin van vöröskereszt! A szafariláz és a félelem miatt úgyis legépeled az elsõ manust, aki elédkerül... és ez lehet friendly is!