America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
gyadi gyere gémelni!!!!
ma nem lesz muvi :((
IBANEZ UV777 Rulez
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
megy 1 pár hivatalos szerver! itt az IP-je, de csak ha már felloginoltál a nickedel csak akkor enged be! mi már itt vagyunk Knight-al! IP:
64.74.136.7 WCSE
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

mit akarsz mlég egy ingyenes programtól?? dobozolják, és még vigyiék is neked házhoz....sõt még játszanak is vele helyetted mi??
öcsém ilyen balfaszokat......
Bocs a STILLszerü viselkedésért, de ami sok az sok..
IBANEZ UV777 Rulez
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...
Én ma csináltam meg és egyböl elfogatta

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...
A tegnapi füstönkeresztüllelövömazellent akciód
után,asszem nem kérdéses,hogy kire céloztam

1.9-et szedd le, abban csináld meg a tréningeket (itt már van medic is)
hát csak türelem, szépen rá fox érezni, nem bonyolult, idõre kell végigmenni az akadályokon, ebben nem tududnk segíteni, hacsak nem csináljuk meg helyetted ,)
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
Nem az AAO-ról írták, hogy kém, hanem a Gamespy-ról, amit az install fel akar rakni.
Közben addig eljutottam, hogy a síma login megy, megcsináltam az elsõ tréning pályát, feltöltötte valahova. Nekiálltam a másodiknak, és fogalmam sincs, mi a fenét csináljak. Végigérek idõre a túloldalra, nem történik semmi. Végigmegyek, a pálya szélén visszafutok az elejére, nem történik semmi. Végigmegyek a pályán, visszafelé jövök mondjuk a kék vonalon, a kötélhágcsónál elakadok, mert a tetején nem megy át. Árulja már el valaki, mit kell ahhoz itt tenni, hogy elfogadják a tréninget. Ja, és hiába csináltam meg az elsõt, ha nem jött össze a második, kiléptem a menûbe, már újra elölrõl kellett csinálni az egészet, az elsõ tréninget is.
Viszont szervert még mindig nem talál a progi, azért kérdeztem, hogy a szerverek megtalálásához kell-e a Gamespy?
Este,game????
csítgyanus emberek

nemtom melyik fórumon írták az AAO-ról, hogy KÉMPROGRAM
hehh, de gratulálnék az emberkének aki ezt kitalálta! nyugodtan szedegesd le az 1.9.0 full-t és gyere játszani, mert nagyon kevés a magyar army gémer! Bár lehet, hogy ráakadtunk a titokra, miért nem terjedt el eléggé az AAO. Ha leemelted a gémet, gyere vissza a fórumra, itt mindig találsz majd segítséget!GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
ez a legjobb=)
és miért félsz attól, hogy kém program? vannak titkos fegyver-leírásaid? esetleg az alkaida tagja vagy?=))))
na jó ;)
1.5-el nem tudsz játszani, itt is, mint más progikban a peccs az úr... sztem ezért nem tudszbeloginolni sem
jelenleg folyik az átállás 1.9-re, ezt kénytelen vagy letölteni. sztem az 1.7-est már nem érdemes feltenned, mert pár nap és eltûnik.
szerverkeresõ van a játékban, majd meglátod, ha felraktad 1.9-et
hajrá ;)
Lenne egy pár kérdésem a játékkal kapcsolatban, legyen szíves segíteni, aki tud.
Elõször is: nekem az 1.5 van meg jelenleg. Mivel írtátok itt, hogy a jelenlegi 1.9-cel valami gáz van, azt nem tölteném le egyelõre, a kérdés viszont, hogy az 1.5-tel lehet-e még valahogy játszani?
Másodszor: ha lehet vele játszani, akkor viszont szeretnék segítséget kérni, mert nekem valami nem akar menni. Chello-ról próbáltam, regisztráltam magam, megvan a felhasználónév és jelszó, de amikor a játékon belül Login-t nyomok, nem megy a dolog, Timed out-ot kapok. Viszont installkor a Gamespy-t nem tettem fel. Kötelezõ a játékhoz, hogy ez is fel legyen installálva?
Harmadszor: hogyan lehet szervert találni? Mert a játékon belül hiába nyomok a refresh, meg update-ra, semmit nem hoz fel. Nem találtam módszert arra, hogy én adhassak meg IP-t, pedig a hivatalos web-oldalon megtaláltam a szerverek listáját, és gondoltam majd onnan beadagolom. Ez a rész is esetleg csak a Gamespy-on keresztül mûködik?
Az a bajom vele, hogy valami fórumon olyan hírek jöttek róla, hogy egyébként egy kém-progi, és mint ilyet, nem szívesen raknék fel. Esetleg ha már mindenféleképp kell egy ilyen, akkor nem tud valaki egy alternatívát a Gamespy helyett?
Egyelõre ennyi lenne.
Üdv: Sanya
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
Meg nem lehetne valami beállítással vagy cheat-tel olyan "szabadon repûlõ" nézetet, pl az mpcheat ghost vagy fly vagy mi szokott lenni, ezzel komolyabban lehetne filmezni, mert oda állítod be a kamerát ahova akarod, pölö a hasaló katona fegyvere mellé.
Ja és én is benne lennék egy nagy moviba, persze nem muszáj hogy ott is egyetlen túlélõ legyek :D
IBANEZ UV777 Rulez
IBANEZ UV777 Rulez
jó a fííím rendezõ úr :)
fõleg a finálé igen frappáns.:))
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

;)