America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyadi
Akkor majd a késõbbiekben leszek benne 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Al Bundy23
ehh bocsi, holnap

IBANEZ UV777 Rulez

Gyadi
Oks

Al Bundy23
gyadi, mielött lesz, egyeztetünk mindenkivel aki akar benne lenni

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
srácok trekkeren uj infi, ha jol értem hivatalaosan ma jelenik meg a cucc!!!

IBANEZ UV777 Rulez

Gyadi
Mikor lesz a nagyfilm forgatása? Mert sajna 7végén nem érek rá, de szivesen benne lennék...

Al Bundy23
ne mérgelõdj....gondolom ne ma kezdted a gémerkedést....ha igy van tudhatnád hogy MINDIG a gémerek basznak rá....

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
game?
valaki?

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
LOLLER 😊)) mindig mondtam gyadi hogy félkegyelmü vagy 😊)de nagyon cspázom a burád 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
http://aaohun.uw.hu/vod.rar

IBANEZ UV777 Rulez

Belton
honna tom le szedni?? eklelkkeleklekkleelkekelek link

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Al Bundy23
jaj anagyon atom lett 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Belton
CSasztok gyadi ma rá érsz még le javitom a konyhat utana itt leszek ojan 9-45 utana game+Ts ok??!!

Sziasztok!nem tudjátok hogy van-e az 1.9-ben vieó felvevõ mert én azt hallotam hogy van de nemtom hogy lehet elindítani
Al Bundy23
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nagyon ATOM lett a muvi 😊) elég kvalifikált trooperek vagyunk mi?? 😊)))

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
Lassan majd az "egész estés" filmnek is neki kellene állni..nálam (a Bridge Se fogatókönyve) már-már elkészült.....

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
Gyadi te egyre és egyre agresszivabb leszel 😊))Kezd megártani neked ez az Americas Army 😊))

IBANEZ UV777 Rulez

Atiti
Üdv mindenki! A film nagyon jó
Nézzétek +

[Rush]
ZSÍÍR LETT GRATULA

hTTp://ror.hu/

[Rush]

[Rush]
Time, Event, Intruder, Count
08/08/03 01:56:00, UDP port probe, ARMYOPS, 10

eHEZ SZÓLJATOK HOZZÁ

Slow
mondtam, hogy ez lesz=)))
de mi tudjuk, hogy csak zizegnek ,)

kutyika, kell egy kutyás banner? 😉)))

PsychoStarfish
Fent van. Éccakát mindenkinek.

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

PsychoStarfish
Egy olyan 10 percen belül fent lesz egy video amit estefele csináltunk ZsosZ szerverén. Akit érdekel leszedheti innen: http://aaohun.uw.hu/vod.rar

A cucc ~32 mega. és max 1 napig hagyom fent itt 😄 Hajrá

semmit sem csinálnak, de azt úgy csinálják, mintha csinálnának valamit...
aszont az AbraxasGURU hogy idö elött jött ki az 1.9 mer auth problémák voltak vele amig ezt nem csinálják meg nem tucc jáccani official serveren illetve a training meg a login is problémás lesz..
nemsokár kijön hivatalosan is az 1.9 és addigra belövik az official servereket is..
mit csinál az az indián? csak nem azt, mint amit a panda?
Viharmadár
Van már szép banner-em!Köszönet érte Slow-nak!
[Rush]
Azt a szégyent, nehogy már 22. legyetek, gyerünk mindent bele

Valamiben jónak kell lenni Bár amióta nem játszunk sokat az Ins-en, azóta erõsen visszaestünk: csak 22.-ek vagyunk... De majd teszünk rulla...
[MHA]Inquisitor
sry angol billentyu😄 ilyenkor eleg furcsa dolgok jonnek ki😄

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

[MHA]Inquisitor
fenn akarsy maradni a ROE list'n mi< >D

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

Köszönjük, hogy gondolsz ránk, de amíg az 1.9 ilyen bizonytalan, addig marad az 1.7.... Meg a videokártyánknak is bõven elég... Amúgy aláírtuk a petíciót!
CsabSz
Ápisz -> füzet, ceruza -> strigula...

Gyadi
Amúgy Hussars-nak nem kéne szólni hogy kijött az 1.9?? 😊)
Most is épp mutatja a tracker hogy nyomja 1.7-en 😊)

Gyadi
Jaja, én is aláírtam...
Most nem fejtem ki mit tudnék csinálni a devekel. Most akkor honnan tudom hány pont kell még köv. honorhoz???

ricsik
olvastam, aláírva

Slow
Viharmadár küldtem mailt, benne a bannerod, Strahd, te jössz, de legalább egy szót írj ide, hogy mi legyen rajta, oks? ,)

Slow
na ja ,)

[MHA]Inquisitor
csapattársakat is😄D (fõleg) LOL

[MHA]Inquisitor
nah ha mar lesz noramlisan 1.9 akkor majd ujra knyirok mindenkit😄

[MHA]Inquisitor
csá farokvero😄DD ez a panda sosem áll le?

[MHA]Inquisitor
itt a link:
http://sw.fotexnet.hu/index.ftx?sw=7137&platform=all

írjatok rola véleményt! 😄 (ott van az alján)

Slow
jolvan, te kis "nemvoltkedvem" =)
asszem egy elhagyatott szerverre kellene menni filmet csinálni, ahol nincsnagy lag, nem-e nem?

[MHA]Inquisitor
hehe kéne a link?

[MHA]Inquisitor
nah felraktam 1.9et magyar szerverre.
fotexneten megtalaljátok.

CsabSz
Katonák !
A trackeren olvasható Homey szomorú bejelentése, miszerint 1.9re átállított szerverekkel nem fog tudni semmit kezdeni, magyarul a statisztikáknak ezennel vége. A regisztrált tagok petíciót kívánnak benyújtani a DEVeknek, aki úgy érzi itt tudja aláírni :
http://www.petitiononline.com/aaotrack/petition.html

PsychoStarfish
Megy de most nem votl kedvem

Al Bundy23
elkészült egy AMBUSH muvi 😊))hamarosan megnézhetitek az oscar dijas alkotást, starfish rednezésében .))

IBANEZ UV777 Rulez

Belton
de az is jo lenne hogyha tudnak idéglenes szobat csinalni amedig benn vaok adig aktiv de az se megy