America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fluga
www.aafiles.com
vagy az fpsentralról is le tudod szedni

sziasztok
jól látom, hogy fizetni kell az americasaarmy.com-on a teljes verzióért és a patch-ért is?
van olyan hely ahonnan, csak a patch-et lehet letölteni, de ingyen?

fluga
törlik az accauntot vagy mi a rák?

fluga
Srácok vajon az mi a picsa lehet, hogy nincs meg az accauntom?????? hát a fasz ki van ezekkel a lúzer buzi gecikkel. 1 hétig nem játszom és törölnek vagy mi a picsa????

Viharmadár
Mármint játszani!
Viharmadár
Nem tudok menni,dolgozom!
PsychoStarfish
Na Grillparty-ra aki jönni akar az írjon nekem, én meg átküldöm a listát Bundynak.

[email protected]

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Al Bundy23
inkább menjünk gémelni valahova!!

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
kit izgatok?? max azt a 3 embert aki azt mondta érdekli a dolog...de nem fogom törni magam ha nincs értelme..

IBANEZ UV777 Rulez

Viharmadár
Nem is lesz!Csak izgat mindenkit a kis 23-as!
Al Bundy23
fákk eddig 2 ember sziolt hogy érdekelné 😊

IBANEZ UV777 Rulez

StilI
Na hogy is van ez a grillparty-s dolog??? És ki mehet??
Viharmadár
Te csak szervezd a Grill-party-t!
Al Bundy23
nah látom senki sem forumol....mocskok, biztos játszotok 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
Hooah!!

VAlaki game?

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
jol látom hogy nincs official mountain pass se server?

IBANEZ UV777 Rulez

zotyesz
A Dev-ek a hivatalos fórumon közzétették a Time out probléma okát. A hiba a HomeLan-nál van, már tudják mi az, és 24 órán belül kijavítják. (Remélem is, mert eddig csak egy kiképzés eredményeit tudtam feltölteni). Addig meg tessék játszani a pályákon.

ZsozS
SZTOK!

Befejezte a Csellló a munkálatokat és elvesztettem a régi, kis megszokott, jól bevált, IP címem! KAPJÁK BE!!!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

ehehehe jah
meg nem laggol annyira mint regen.. a pingem is jobb.. deazert a tracker az hianyozni fog....
HUUU nagyon kuul ez a 1.9.. ha valakit megtkzok 203al utanna megyek es meggyogyitom
fluga
ha ajánéhatom az uraknak az fpscentralom fenn van, ha regelsz le lehet szedni max sávval

fluga
azt én is beszoptam,télleg crc-s

Nah mar megvan a 3.teszt! most jon a 4..
bar akinek ala lovunk 203al ahhoz szaladhat a medic hogy puzzle-t jaccon..
úgy látszik emberedre akadtál😊
Köszi szépen, próbálkozunk!
Itt van az enyém:felhasználó:emberke jelszó:ember

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Az fpscentralba nem tudunk be reggelni, mert nem küldik el a kódot... Tud valaki addni egyet, hogy leszedjük?
http://www.aafiles.com/file.info?ID=17474

http://www.aafiles.com/sort.files?cat=949&ref=946
Ezek is hibásak???

Köszi!
A fotexnetessel nekem is gondom volt(bár letöltésvezérõ nélkül szedtem lehet az volt a gond, nem tudom). Aztán leszedtem az fps centralról azzal nem volt semmi gond.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Figyu! Afotexnetes crc erroros, most szedjük le újra. Valaki más is leszedte onnan?
Al Bundy23
HOOAH,ÉS VANNAK EAST SZERVEREK MÁR!!!!!!

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
KINT VAN HIVATALOSAN A PATCH. A SERVER KERESÕK NEM FOGNAK MENNI, CSAK A BEÉPITETT.HA JOL OLVASTAM. REGGELRE REMÉLEM LESZNEK EAST SZERVEREK.

HOOAH

IBANEZ UV777 Rulez

Daniel_F
A hivatalos szerverek minhonorját 1-re állították, úgyhogy visszaszívom amit elõbb mondtam. Nem kell a filter-átállítás.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Mighty_
Egy kis angol duma a fegyver választásról:
On 2003-08-07 23:43:42, Kermit wrote:
Just FYI, I have seen some people comment about how they don't like the fact that Honor no longer affects weapon class selection, and that high-Honor players can no longer take weapons from low-Honor players.

In fact, Honor *does* affect weapon class selection. At the end of each match, all classes get reset, and timers are initiated for each player, so that some players get to choose before others.
The order that players get to choose in is *partially* based on Honor, and *partially* based on your current score.
Specifically, the way the ranking works is that you are given between 0-100 points for your Score (the player with the highest score gets 100 points) your Honor is then added to this tally, and the team list is then sorted based on this tally. If you have 60 Honor, a player with 10 Honor will have to score more than twice as many points as you in order to select before you do.

Secondly, the main purpose behind the re-design of the class selection system was to AVOID any situation where you lost your weapon without knowing why, or where you had no way to be sure if you would get the weapon you chose.
So it is entirely accurate to say that high-Honor players can no longer steal weapons from low-Honor players. This is entirely intentionally. You will now always know exactly what weapon you will get, and what fireteam you will be in.

There are some obvious features that could be added to the class selection menu, such as a "Request Swap" button or something, so that you could ask another player to swap slots with you. Such features were not added because of time contstraints, but I am planning on adding them in the future, and I am open to any feedback the community might have.

Meg egy rossz hir:
As much as we all may love AAOTracker as well, we really can't worry about supporting it. Sorry.
We didn't intentionally break compatibility to AAOTracker, but we did certainly change many of the things that AAOTracker interacted with. However, we simply can't afford to spend the time necessary to make sure that we maintain compatibility with any third party applications or services.

Remélem a következõ patch-ben már benne lesz a beépített statisztika.

Slow
hiszem, ha látom (hallom)
😉

Slow
szuper ,)
de te mit keresel melóban májti? mennyé' haza, fél 11 van =)

Belton
És be engednek most léptem be vagy 5 serveree ugy hogy huaa van server

BF:2-3-4(oORedstarOo)

jah marmint egy csapatban voltunk 20 for serveren es 2 db 203asunk volt...
Belton
aztaaaaaaaaaaaa bazkiiiiiiii bocsiiiiiii télleg nekem is talál vagy 300-400 official servert huaaaaaaaaaaa 9re a honort és megy is gyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
MÉG EGYSZER BOCS EN VOTAM HULE

Atiti

Daniel_F
Elvileg hülyeség, gyakorlatilag mûködik (nekem)

Al Bundy23
csak loginolj be!!!

IBANEZ UV777 Rulez

Belton
ez hujeség mert ugy van alapba hogy 1-100ig abban a 9 is benne van

Daniel_F
Ha látni akarjátok a hiv. szervereket, állítsátok a filterben a minhonort 9-re.
Így több mint 200 szervert látok😊
Hülyeség, nemtudom miért kellett ez a filter, lehet, hogy késõbb megváltozik.

Atiti
Starfish:gyere 64.74.136.7

PsychoStarfish
Ha nagyon szeretnétek lehet múvizni ma =)

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Belton
JAh akko nem is mészz versenyre heheheh estére L,A,M,A,-vaok heheh

Belton
Jah én nem leszek keddig mert családi program(LOL)Sok szerencsét meg jo találatot GYADI "HUA"
AKKOR MAJD KEDDEN GAME remélem addigra leszz 1.9server egy csomo.)))