America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most is van game. Este meg múvi is lesz 😄
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
de kb 10-11 embert dob ki sorozatban a szerverrõl néha engem is de engem nagyon ritka
ok,megvan köszönöm,ja s még kérdezték tõlem is meg én is mástól hogy fentvagyunk egy szerveren és egyszer csak elkezd vmi kidobálni a játékosokatpl:XSADASwas kicked by an unknown reason,az mi?mert engem is dobott ki úgy...tehát ezesetben cheat nem lehet
jah...😊midnegy hova?
nem találom,úgy jó ha beillesztem vhova?vagy el tudnád nekem mailben küldeni az armyops.ini-det?
Vagy próbálkozz az általam leírt ALT+TAB módzserrel. (keress vissza, tegnap este már efltettem ide a fórumra) Nekem 100%-ban mûködött.
thx
ird át az armyops.ini-ben ezt a részt
AuthTimeout=10.000000
vagy próbálkozz sokszor
(ez a 2. legnépszerûbb téma) 😊)
AuthTimeout=10.000000
vagy próbálkozz sokszor
(ez a 2. legnépszerûbb téma) 😊)
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
nem tudjátok hogxy lehet a TIMED OUT-ot megcsinálni???
HWSW ventrillo szerver adatiat bebüffögi ide valaki? 😊) elõre is ThnXxX
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
lehet:
ha mind2 kezével fogja a gránátot nemtudja eltenni a fegyvert 😊
de ezen kár vitázni mert ez van ezt kell szeretni.
ha mind2 kezével fogja a gránátot nemtudja eltenni a fegyvert 😊
de ezen kár vitázni mert ez van ezt kell szeretni.
Tudom, hogy igy volt.
De ha létrázásnál fel tudja tenni a másik vállára is, gránátozásnál miért nem tudja?
De ha létrázásnál fel tudja tenni a másik vállára is, gránátozásnál miért nem tudja?
[ 15:59:21 ] (+realhelik) 1 test:AAACBBABBBADABCAAA
[ 15:59:23 ] (+BabarON) a control bleedingtol kene
[ 15:59:29 ] (+realhelik) 2 TEST:BBACCDACÚ
[ 15:59:32 ] (+realhelik) -Ú
[ 15:59:46 ] (+realhelik) 3 TEST:BDBCBBA
[ 15:59:55 ] (+BabarON) kiraly
[ 16:01:06 ] (+realhelik) 4 Testen elében kell csinállni :Lángolo jármü jobbra (piros) az élete 1 mögötte (sárga) élete 2 másik oldalt (zöld) 3
[ 16:01:30 ] (+realhelik) 1 piros 2 sárga 3 zöld
[ 16:01:37 ] (+realhelik) Fontossági sorrend
[ 15:59:23 ] (+BabarON) a control bleedingtol kene
[ 15:59:29 ] (+realhelik) 2 TEST:BBACCDACÚ
[ 15:59:32 ] (+realhelik) -Ú
[ 15:59:46 ] (+realhelik) 3 TEST:BDBCBBA
[ 15:59:55 ] (+BabarON) kiraly
[ 16:01:06 ] (+realhelik) 4 Testen elében kell csinállni :Lángolo jármü jobbra (piros) az élete 1 mögötte (sárga) élete 2 másik oldalt (zöld) 3
[ 16:01:30 ] (+realhelik) 1 piros 2 sárga 3 zöld
[ 16:01:37 ] (+realhelik) Fontossági sorrend
Miközben a megoldáson gondolkoztok, ime egy vitz:
A rendort folyamatosan csalja a felesége. Egyszer a férj korábban ér haza. Hallják a kulcs zörgését mire gondolkozni kezdenek, hogy mit tegyenek. Erre a feleség:
- Bújj el a TV mögé majd én csinálok valami felfordulást a konyhába, s mikor kijöna férjem te kiosonsz.
A szereto elbújik a TV mögé, a férj bejön levágja magát meccset nézni. Az asszony kimely, majd nekiáll egy bögrét a padlóhoz vagdosni, de sehogysem törikössze mire megszólal:
- Te apjuk csodatörtént -szól, leejtettem a kedvenc bögrédet, s egyszersem törött össze!
- Az semmi leülök nézem a meccset kiállítanak egy játékost, azt itt megy el mellettem.
A rendort folyamatosan csalja a felesége. Egyszer a férj korábban ér haza. Hallják a kulcs zörgését mire gondolkozni kezdenek, hogy mit tegyenek. Erre a feleség:
- Bújj el a TV mögé majd én csinálok valami felfordulást a konyhába, s mikor kijöna férjem te kiosonsz.
A szereto elbújik a TV mögé, a férj bejön levágja magát meccset nézni. Az asszony kimely, majd nekiáll egy bögrét a padlóhoz vagdosni, de sehogysem törikössze mire megszólal:
- Te apjuk csodatörtént -szól, leejtettem a kedvenc bögrédet, s egyszersem törött össze!
- Az semmi leülök nézem a meccset kiállítanak egy játékost, azt itt megy el mellettem.
másik válladra.
a Gránátozós dolog pedig akkoris ígyvolt mikor én utoljára gameltem.
a Gránátozós dolog pedig akkoris ígyvolt mikor én utoljára gameltem.
Probléma: mikor a kezedben és a hatadon is fegyver, nem tudsz gránátozni.
Kérdés: Kezedben van egy fegyver, hátadon egy fegyver. Mikor létrázol, hova teszed a kezedben lévõ fegyvert?
Kérdés: Kezedben van egy fegyver, hátadon egy fegyver. Mikor létrázol, hova teszed a kezedben lévõ fegyvert?
😊
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Beszéljünk másról!
Nem tudná valaki megadni a medic tesztek megoldását? Ha kérhetem írja le ide és a mail cimemre is küldjétek el.
Nem tudná valaki megadni a medic tesztek megoldását? Ha kérhetem írja le ide és a mail cimemre is küldjétek el.
Lehet, túl optimista vagyok ezügyben, de azért ismerjük már be, hogy jobb PB-vel, mint anélkül.
STILLszerûen fogalmaztál? 😄😄😄😄😄
Visszatérve az aimbotra. Na. Az a lényege, hogy akik csinálják azok azt mondják, hogy akár 1 nap alatt meg tudják oldani, hogy a PB ne rúgja ki az embert cheat miatt. Na mind1.
"Let not my enemies triumph over me."
tudod mi jön ezütán Bundy 😊 scopon keresztül szemenlölek 😊
tudod mi jön ezütán Bundy 😊 scopon keresztül szemenlölek 😊
Bundy ebben azesetben
"Well, from my way
of thinking, sir,
this entire mission is
a serious misallocation of valuable
military resources.
Well, it seems to me, sir,
that God gave me a special gift,
made me a fine instrument of warfare.
if you was to put me
and this sniper rifle
anywhere up to
and including 1 mile
of Adolf Hitler
with a clear line
of sight, sir--
Pack your bags, fellas.
War's over."
"Well, from my way
of thinking, sir,
this entire mission is
a serious misallocation of valuable
military resources.
Well, it seems to me, sir,
that God gave me a special gift,
made me a fine instrument of warfare.
if you was to put me
and this sniper rifle
anywhere up to
and including 1 mile
of Adolf Hitler
with a clear line
of sight, sir--
Pack your bags, fellas.
War's over."
ha jol sejtem ma sniper muvi lesz asszem, mert multkor elmaradt 😊 de te csak medic lehetsz 😊
IBANEZ UV777 Rulez
ha jol sejtem ma sniper muvi lesz asszem, mert multkor elmaradt 😊 de te csak medic lehetsz 😊
IBANEZ UV777 Rulez
flugát hallotad már??? 😊)))) Le se tudnám irni söt megismételni se ha fluga ideges egyes beszólásait 😊) ha nem figyelsz oda rögtön tudod hoyg fluga az aki fent van a TSen .)
heh fish az nagy balfasz 😊 akárcsak én...amugy is imádok brahizni gamelés közbe, és most hogy van ts dolog is igy sokkal jobb 😊 veletek is jó gémelni....imádom rush hangját amikor szencségel ha lelövik....ha lelövik 😊
IBANEZ UV777 Rulez
azért meg kell mondjam (bár mindenki leszarja😊) jo volt belecsöppeni ebbe a társaságba!! Jocsávok vagytok 😊 na nem ugy....
, de persze nem mindenki....akinek inge vegye magára 😊
, de persze nem mindenki....akinek inge vegye magára 😊IBANEZ UV777 Rulez