America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
többet nem próbálom 😞(
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
itt nézd meg StiII 😊
az én icq listámban 23 harcos van.ebbõl csak Belton adta meg a számát amikor elmondta, hogy mi az az ICQ.a többit megkerestem nick alapján (find).most én nem érzem magamat ettõl nagyon találékonynak ... 😊)
Nints IRC-em és még soha nem is használtam... a trackerbe reménykedek de addig nem játtzok vagy mi??
ha folyamatosan nézed a fórumot láthatod, hogy minden este van kiírt ip.
IRC-n is megkérdezheted, ha van mondjuk Mirc-ed.
reméljük, hogy a Tracker viszatér majd elõbb utóbb.(addig is írd alá a petíciót)

IBANEZ UV777 Rulez
IBANEZ UV777 Rulez
IBANEZ UV777 Rulez
Radio Tower (26)
Bridge SE (26)
Weapons Cache SE (26)
Insurgent Camp (20)
Zárójelben a szerintem megfelelõ létszám.
Minden pályához szerintem felesleges servert indítani.
IBANEZ UV777 Rulez
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
IBANEZ UV777 Rulez
meg van egy új problémám valami time aut vagy out
mit csináljak ??
nem jönnétek ki megoldani ?
;;;;😉))))))
pl. kipróbáltam a medicet WCSE-n és kiabáltak nekem hogy menjek, elindultam és a mellettem lévõ 60 honoros srác fedezett míg oda nem értem. meg sem kellett kérnem.
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS