America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty_
Mikor frissitettek valamit a SCI servereken, valaki véletlenül bekapcsolt valamit a PB-n, amit nem kellett volna. Ezért 10 percenként kihajigálta a játékosokat. Remélem ezt idõközben kijavították.

PsychoStarfish
Nyah. ZsozS, vagy? Szólj ha vagy 😄 Ja és az is aki akar videózni 😄

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Mighty_
Fejbõl nem megy egy quakenet-es cim se...

The Garrett
inkább kvéknetre gyere.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mighty_
Azt tudom, hogy te tudod, de vajon Al Bundy tudja-e?

Mighty_
Ha már fel van telepitve a mIrc, akkor kattints ide. Ha csatlakozott a serverhez, akkor ott ird be: /join #aa.hu

StilI
A két part között
StilI
De akkor se fakadok sírva ha soha nem ismerem meg az mircet, tsak legalább egy ip-t vagy egy server nevet rakjatok ide...
Mighty_
És hol helyezkedik el a híd?

StilI
Najó mára ennyi mert holnap hulla leszek a melóba, majd megbeszéljük máskor mondjuk ICQ-n az pitzit gyorsabb és nemkell a refresh-t nyomogatnom
Mighty_
És hol helyezkedik el a híd?

StilI
Naggyon jó de hogy használjam?? ICQ-n mértnem vagy elérhetõ???
patacsi HUN
gggrrrrrrrrr

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

StilI
És hogy használjam az mircet mert nekem ez tök kínai
patacsi HUN
MIRC < /a >
többet nem próbálom 😞(

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

zotyesz
Mindenkit nem is kell, mert általában egy bandába verõdik mindenki.

patacsi HUN
< a href="http://www.mirc.com/get.html" target=_blank >MIRC < /a >
itt nézd meg StiII 😊

StilI
De én nem vagyok olyan hogy tsak úgy bekopogtassak mindenkihez, és ICQ-n akkor sem kérdezhetek meg mindenkit hogy hol játtzik
patacsi HUN
ha nem adnánk az ívet egymásnak olyan unalmas lenne (és van aki érdem szerint kapja).... 😊)

patacsi HUN
találékonyságról csak ez:
az én icq listámban 23 harcos van.ebbõl csak Belton adta meg a számát amikor elmondta, hogy mi az az ICQ.a többit megkerestem nick alapján (find).most én nem érzem magamat ettõl nagyon találékonynak ... 😊)

StilI
NYUGALOM????Az vagyok, egy tseppet sem vagyok ideges látva hogy mást is cseszegetsz
Nints IRC-em és még soha nem is használtam... a trackerbe reménykedek de addig nem játtzok vagy mi??
patacsi HUN
nyugalom
ha folyamatosan nézed a fórumot láthatod, hogy minden este van kiírt ip.
IRC-n is megkérdezheted, ha van mondjuk Mirc-ed.
reméljük, hogy a Tracker viszatér majd elõbb utóbb.(addig is írd alá a petíciót)

StilI
De még mindig nemtudom merre játtzanak a magyarok...
StilI
ICQ-m van tsak senki nem ismeri, és énse senkiét kivétel patacsi, TS tzímet nemtudok, postagalambom a kalitkába, nem tanultam morzét, leszoktam a dohányzásról és ennél találékonyabb már nem is lehetnék...
Al Bundy23
icq, ts, postagalamb, email, morze, füstjelek....és amit csak akarsz 😊 legyél kicsit találékonyabb! 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
há mondom én bázz 😊 amugy meg szerintem egyértelmü 😊 me nem is ugy irtad ahogy a klán 😊

IBANEZ UV777 Rulez

StilI
Hmm, szal most a tracker nem megy, hogyan derítitek ki hogy hol játtzanak magyarok??
StilI
Ok
Al Bundy23
na annyira azért nem érdekel 😊) maradjunk az elsõ 3 pályánál 😊 azokat már lassan kedzem megtanulni 😊 a bridge-et már kenem vágom 😊

IBANEZ UV777 Rulez

patacsi HUN
a supergamez nem fogadja el a nickben a [=2RF=]-et mondván, hogy html kódot tartalmaz, ezért maradt meg a régi nick név.egyébként tényleg a hovatartozást (országos szinten) szimbolizálja.😊)

Mighty_
Hát eléggé negatív. Esetleg ma éjjel játszhatunk rajta.

Al Bundy23
milyen az az insurgent camp? 😊 én még sosem nyomtam rajta asszem

IBANEZ UV777 Rulez

Mighty_
Favorit pályák:
Radio Tower (26)
Bridge SE (26)
Weapons Cache SE (26)
Insurgent Camp (20)

Zárójelben a szerintem megfelelõ létszám.
Minden pályához szerintem felesleges servert indítani.

Al Bundy23
gyadi megyünk gémelni?

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
8000 😊))

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
ehh bocs tévedtem egyik sem honor server 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Gyadi
Akkor kár volt elrontani a frag ratem 😊))

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Al Bundy23
bááááááááááz a trekker már néhány 1.9-es szervert tud figyelni!!! ahogy néztem egy sem official, de azért honor szerverek!! 😊)) TREKKERE FEL HOOAH

IBANEZ UV777 Rulez

Gyadi
Szerintem kéne majd csinálni egy 26-os servert filmforgatás céljából 😊))

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Al Bundy23
szal jelzi 😊 (ecsém nem kéne ennyit alkoholizálni)

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
az nem a klánt jelji szerintem hanem azt hgy magyar 😊 Patacsi mostmár cvájeref!

IBANEZ UV777 Rulez

StilI
Most patacsi HUN vagy 2RF???Vagy mindkettõ??
Al Bundy23
patacsi kollega te direkt hergelsz engemet?? 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Atiti
Sziasztok!
A tehén egy olyan gép, ami ihatòvà teszi a füvet.

Mighty_
Email-edre irjam meg?

The Garrett
Höööö muvi forgatásra +2 ember 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

patacsi HUN
uraim segiccsetek a medic test eredményei kellenének .
meg van egy új problémám valami time aut vagy out
mit csináljak ??
nem jönnétek ki megoldani ?
;;;;😉))))))

[negativ] Cirek
jó ez az 1.9, csak ez a Timed Out jelenség zavaró.... de egész jó kis csapatjáték van, ha több magasabb honorú emberke játszik.

pl. kipróbáltam a medicet WCSE-n és kiabáltak nekem hogy menjek, elindultam és a mellettem lévõ 60 honoros srác fedezett míg oda nem értem. meg sem kellett kérnem.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[HUN]Stravinsky
Hooah!
1: AAACBBABBBADABCAAA
2: BBACCDAC
3: BDBCBBA
Mighty

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...