America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
látod Bundy :) fel lehet ismerni a Fluga Style-t :)

fluga
szasztok én is élek, csakhogy tudjátok, nem döglöttem meg, csak nincs se gépem, se internetem és most már kurva kibaszottt módon kezd kijönni rajtam az elvonás......

Al Bundy23
miiiiiiiiiiiiiröl beszélsz kistáska??

IBANEZ UV777 Rulez

Strahd_
Bunday vannak a taktikusok és vannak a camperek(pl: Al Bundy) :))

Al Bundy23
szeva
én mennék :)

Gyadi benne vagy? :)
de csal bridge se-re :)

IBANEZ UV777 Rulez

Belton
Jo reggeleket:)))) game??

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Al Bundy23
gyere csak icq-ra :)

IBANEZ UV777 Rulez

Gyadi
Hülye kemper

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Al Bundy23
8000

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
az összes LEKEMPEREZÕ buzinyulnak üzenem:
"MS: A kempelés továbbra is a taktikai elemeket fogja helyettesíteni a játékban?
Abraxas: Természetesen. Mi nem nagyon hisszük el, hogy vannak igazi kemperek az AA-ban, és a legtöbb játékkal is így vagyunk. Az emberek mindenkit kempernek hívnak, akinek nem tetszik a játéka számukra. Ez egy taktikai játék és nem egy olyan, ahol berontunk az ellenség elé a nyílt színre, és körülötte oldalazgatva szétlõjük a fejét." :)

IBANEZ UV777 Rulez

Gyadi
Stravinsky: nem ez a problémád? Most olvastam dc++-on:
Akinek leáll az XP-je az ezt olvassa el és telepítse a hibajavítsát: http://support.microsoft.com/?kbid=823980
http://download.microsoft.com/download/5/7/8/578edca5-7d72-4e19-9d41-79d1abda3be3/WindowsXP-KB823980-x86-HUN.exe !
és olvasgathat is róla http://www.virushirado.hu/virh-hirek.php?hmode=display&id=1610612926

Strahd_
Na majd ma estze letesztellek Zotyesz :)))

Gyadi
Jaja, jó medic-ek voltak fõleg akinek a háta mögött kiabáltam, hogy: medic,medic...,de cseszett megfordulni, inkább megvárta amig piros leszek...

Al Bundy23
strav, mighty, fish, gyadi, zotyesz, eke, köszi a éjszakai gémet :) kibaszott cool volt :)

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
1. Ebben igazad van, néhol kurva szar beazonosítani hogy ki a haver ki az ellen.
2. Eddig még velem nem fordult elõ hogy visitoztak volna hogy "ez az enyém", max elkérték, 1-2 körre a fegyvert. Ha meg magyarokkal nyomom akkor meg szivesen átadon amit kérnek, ha kiszorakoztam magam vele.
3. Ismét csak azt mondom, vannak köcsög külföldi medic-ek, de tegnap sikerült kifogni megint pár olyan gémert (külföldi) akik rendesen tették a dolgukat.

Konkluzió: Neked eddig nem volt szerencséd a gémbe, és mindig szar csapatba kerültél :) probáélj magyarokkal játszani és meglátod, rögtön jó lesz az 1.9

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
zotyesz is arrol beszél amiröl én :)

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
javaslom hogy Gyadi medikussal, és Patacsi fõorvossal, És Mighty sebész úrral játszál :) na ök aztán gyógyitanak becsületesen...Mondhatni ez a 3 úriember kész MOBIL kórház :))

IBANEZ UV777 Rulez

zotyesz
Nekem eddig jó tapasztalataim vannak a medic ügyben, igaz én is az szoktam lenni. Tegnap este Bridge SE-n szerintem senkinek se volt oka a gyógyítás miatt panaszkodni, mert ahány doki volt, az a hívásra rögtön rohant.

The Garrett
Én inkább a Skin color preference menüt hiányolom

NA akkor a tapasztalatok sok sok hónap army hanyagolás után:
Egyedül nemszabad játszani, vagy csak rossz szerverre mentem:
Volt 3 medic a csapatunkban.
Insurgent camp: Elõrerohanok középen. véletlenül bekapok egy gránátot. Mondom medic medic. A medic jön is szépen elrohan elõttem. Namondom ez is köcsög. Hátraszaladok a 2. medichez a sátrak mögé.
Az is baszik meggyógíítani. CSerébe viszont kaptam tõlle egy 203 at mikor elindultam elõre.

Na mondom szerverrõl ki keressünk valami mást.
Mountain Pass. Régi idõk kira pályája. Rombolok elõre. a középsõ dombnál meglõnek. Mondom medic medic.... Ugye az egyetlen drááááága kedves aranyos medicünk micsinál? kezdõn fekszik sniperrel és leszarja hogy vagy 4-5 en kiabálunk hogy medic.

Ennyit a csapatmunkáról :P

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mighty
Jol beszel ez a nema hal.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

PsychoStarfish
Van disconnect. A deploymentben, ha fent vagy 1 szerveren akkor a connect helyett disconnet van.

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Gyadi
Sajna az lemaradt, van benne medictõl kezdve minden anyámkínja de disconnect gomb az nincs :))

Slow
figy skacok, jól tapasztalom, hogy kimaradt az 1.9-bõl a disconnect gomb? ha le akarok lépni egy szerverrõl, azt csak konzolból, vagy quit-el lehet, ugye? ez milyen=)))

Slow
akinek auto a bannerje, az ne szóljon egy szót se ;))

Mighty
Sajnos meg nincsenek Elite serverek. Pedig elkelne minde palyara legalabb 4 (2 east, 2 west) honor limit meg lehetne 30....

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Slow
www.fpscentral.hu

Gyadi
Hagyd a fenébe mindig lesznek ilyen kis pöcsök akik ilyen parasztok, nem kell velük foglalkozni, ugysem tudsz velük mit kezdeni...

Dexa
Májti, Cirek: bízom benne hogy legalább kidobattátok a gyereket most miután leléptem...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
hogy baszná meg a ***** ******* ********* **************....
köcsögök WC se pályán...
gyerek látja hogy saját vagyok, kezemben kiélesített gránát és rohanok hogy az ellen csoportjára dobjam, erre ez a pöcs lelõ hogy még rajtunk kívül 2 sajátot is kinyírjak...
köv kör: megvártam amíg a gyerek bemegy az ajtón bemegyek, erre újra fejbelõ 4 méterrõl...
kezdtem már arra gyanakodni hogy nem tetszett neki a búrám, de ezt neki:

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

ricsik
rejszoló panda után rejszoló kutya ? Hmmm

http://aaotracker.4players.de/database.php?action=dl2&cat=3&id=30
PsychoStarfish
Én nem fogaztam. Te ugráltál bázz :D

Al Bundy23
akkor gyadi 8000

IBANEZ UV777 Rulez

Gyadi
...aminek a forgalmát felvirágoztattuk :))

PsychoStarfish
FPScentral

Slow
hogy lett volna jó, ha fogazol bazze? :P

Slow
hát ha regeled magad itt az sg-n, akkor be tudod állítani a bannerodat, majd meglátod (felhasználói fióknál)
ezt töltsed le magadnak, majd oda meg töltsed fel ;)

PsychoStarfish
Amúgyis!! Nem volt elég a tgnapi? :D

PsychoStarfish
Most nem. Ma este nem. Most játszom :D

Slow
kappe ,)

PsychoStarfish
Nem a rejszolásra gondoltam :D

Slow
kézzel ;)

PsychoStarfish
Ehh Slow. Mivel csinálod ezeket? :D

Slow
kutyika, nem bírtam tovább nézni=)
regeld magad a fórumban, és van itt neked valami
Hát akkor majd legközelebb múvizunk. :D

knight16
Zsozsinak sajna elszállt a net, nem tudom mire lesz jó:((
zotyesz
Jó volt kipróbálni a medic-et élesben, ahogy az ember ellenséges tûz alatt ápolja a bajtársát. :)

PsychoStarfish
Na úgy látom ZsosZ már nem lesz ma. Akkor ezek szerint múúúúúúúvi sem lesz =(

patacsi HUN
királi

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Strahd_
Jó éjt