America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Stravinsky

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

[HUN]Stravinsky
egyre jobb,most má csak supernoob rulez

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

Gyadi
ja, és "-t rakj az url elé,kb igy "FTP://ftp.axelero.hu/public_html/AA/Shot.jpeg"

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

[HUN]Stravinsky

[HUN]Stravinsky
MEGANOOB rulez

[HUN]Stravinsky
< img src=http://www.axelero.hu/public_html/AA/Shot.jpg >

Strahd_
mi a Userneved? 😊

Strahd_
fura...

patacsi HUN
a link mûxik ??

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gyadi
vedd ki a spacet, a kacsacsorok kozott 😊

[HUN]Stravinsky
na vazz' ,HELP PLS

[HUN]Stravinsky
< img src=FTP://ftp.axelero.hu/public_html/AA/Shot.jpeg >

PsychoStarfish
Eddig nem ment :d Ki volt kapcsolva. Most 27. után lesz 1-2 napunk csitmentesen. Utánna meg ismét jönnek a csittek

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Gyadi
Ezt nem értem, eddig nem mûködött a pb, vagy csak a banolás nem volt??
PunkBuster will start banning on 27.08.2003!

V-Storm
Strav hamarosan chicago lesz szólj mert megyek.

\"Sic Dis Pak Perabalum\"

PsychoStarfish
Bundy!!!!!! Srgíccsé már. Elvesztek a medic vizsga megoldásai. Írjad majd már meg lécci 😄😄😄😄

[LoverZ]Neo_HUN
Strav ---->

[LoverZ]Neo_HUN

[HUN]Stravinsky
<-----stréber NEO

V-Storm
Nem a tracker kell nézni minden kör nagy végén a pontot és nyilván tudod tartani

V-Storm
Mert nem Offical serveren voltál.

Strahd_
Neo mi a Medic vizsga megoldo kulcsa??

Strahd_
Slow megnéztem de tegnap jöttem haza 😊 már vissza is nyafogtam 😊)

[LoverZ]Neo_HUN
QL!!!

én is inkább rosszfej leszek!

patacsi HUN
"nem vagyunk jó fejek!"

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

üdv!
Egy kérdésem lenne. A tracker nem számolta a pontot amit elértem, hogy lehet ez? (mást mindent rögzített, hányszor öltem, engem hányszor löttek le, mennyi ideig játszottam, csak épp a lényeget nem😞 )

[LoverZ]Neo_HUN
és még merje valaki azt mondani, hogy nem vagyunk jó fejek!

[LoverZ]Neo_HUN
ez nem is a 100%os...
akkor most én is utoljára...akinek még nincs meg...

1. AAA|CC|BA|BD|BA|E|AC|CA|AD
2. BB|AB|CD|AC
3. BDB|CB|BB

[LoverZ]Neo_HUN
tizenötmillióhatszáznyolcvankettõezernégyszázötvennyolcszor le lett már írva az a tetves vizsga ide...

[LoverZ]Neo_HUN

Free
Waze eza kép nem gyütt össze ma koma a végtelenségig nem is próbálkozom

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Free
Al Bundy nem tudod véletlen mi a Madic vizsga megoldó kúcsa?????????

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Al Bundy23
te stav, fogjál má le mert esküggyé kegölöm azt aki még1x megkérdezi a medic tréninget ahelyett hogy elkezdene visszaolvasni..........

IBANEZ UV777 Rulez

[Rush]
24.08.2003 20:42 Radio Tower U.S. Army Official E 086 214 47 4.6 2074 718

Szarul nézi a pontot =(

hTTp://ror.hu/

[Rush]
PFFFFFFFFFFFF

hTTp://ror.hu/

[HUN]Stravinsky
Hali!
Most utoljára,csak neked
1: AAACBBABBBADABCAAA
2: BBACCDAC
3: BDBCBBA

Dexa
na mindenkinek csá bizonytalan ideig army-tól, nem látjátok a képem 1 kis ideig...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
fõnök már alszik ilyenkor...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

PsychoStarfish
Hát banyek. Nézzed majd má meg ICQd. Olyat, de olyat...... na mind1. Nézzed az ICQd 😄

Dexa
már megint...
😊

Kutyika
Mindenesetre a Pb készítõitõl ez úton kérek elnézést a múltkori kirohanásom miatt, ami a Pb ellen irányult.... Legutóbbi játékom alkalmával volt módom tapasztalni, hogy a Pb mûködik!!!! Úgy kivágta aimbotét az egyik csávót hogy csak füstölt Azt már nem firtatom, hogy a csapat többi tagja azon röhögött hogy a Pb random módon mûködik, hogy ez igaz-e vagy sem nem tudom, de valamit legalább csinál....

Kutyika
Jáááj, már megiiint?

Dexa
gyertek Landorra.....

patacsi HUN
5.1 + 5.1 fejhalgató (pl sony DP-IF5100) ezt csak ajánlhatom .én ugyan csak d.surroundban nyomom mivel a szutykos masterpiece csak stereo 😊) de állat a hang (a ryan közlegény DVD-n kutya hallószerve az AA-hoz képest)

nemrossz. majnem olyan jo mintha én csináltam volna 😛

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

PsychoStarfish
Majd a késõbbiekben Kukants el az oldalunkra 😄

jo akkor aki akar a W021re gyüjjön 😊 bridge se szal hardcore

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

nem akar valaki meccsezni a bridgen ?

ZsozS
sztok!
Fish nagyon szépen köcci, nagyon jó lett! írtam neked ICQ, olvasd el!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Audiogenius
Ha penzkiadas egy lenyeges faktor es nem szandekozol SURROUNDban 6 hangszoroval halgatni a komputered akkor semmikeppen ne adj ki Money-t a zsebedbol egy 5.1-es hangkartyara mert nem fogod kihasznalni azt amiert kifizetted a magasabb arat.

Ha a penz nem lenyeg 😊) akkor vehetsz egy jo stereo kartyat az ar kb a sb 5.1 egyenlo (legalabb is remelem). viszont nem hiszem hogy mindegyik komputer boltban megtalalod oket. nekem ez van: http://www.echoaudio.com/Products/MiaMIDI/index.php
nagyon szepen szol.

Vagy Ha akarod (kesobb) a jatekaidat DVD,SVCD stb. surround-ban nyomatni akkor ezt a a kartyat ajanlom http://www.midiman.com/products/consumer/revolution_page1.php

remelem nem csak jobban osszezavartalak

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber