America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
mert hiába éled túl, nem csinálod rendesen 😊
N0 TXT TLK PLZ!4!
A traningben az ejtöernyös kiképzésben a gépból kiugorva mit kell csinálni? Ha beleugrok a kör közepébe akkor se jó neki . VALAKI SEGITSEN PLS.
hTTp://ror.hu/
a csinálni úgy értettem, h magadnak csinálsz...
pl ami neki van német (az a kihányt borsó meg egy kis répa szinû) gyakorló volt összesen 6000..
N0 TXT TLK PLZ!4!
mennyiért csináltat mert az amcsi ruha mellé nekem kell egy taktikai mellény + a pisztolynak combtok. a Sniper puskát megnéztem amint megvan rá a zsé megveszem. Jugoban nem találtam olcso mellénytr itthon meg 30 a mellény és 5-7 nél kezdödik de az igen gagyi...
on
Bocs az offért...
on
tokot meg taktikai mellényt szvsz nem érdemes venni mert könnyû csinálni gyöngyszövetbõl.
jha és Attila mondta, h olcsón tud hozni ruhát mert már kedvezményt kap mindenhol.. és szombaton Lszakította az ínszalagját...
N0 TXT TLK PLZ!4!
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Azokon a gépeken ahol le van tiltva a flash nem megnézhetö .)
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
Aki meg látni akarja Bundy nézzen el az oldalunkra 😄😄😄😄

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...
vót szombaton airsoft...

N0 TXT TLK PLZ!4!