America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Ez a kettö naon cool
http://www.albinoblacksheep.com/flash/inkblot.php
http://www.albinoblacksheep.com/flash/vision.php
Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...
\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

IBANEZ UV777 Rulez
>A képen van egy nagyon apró, de nagyon nem odaillõ kis részlet!
>Mivel ránézésre nem látszik, ezért angolul a háttérben halk segítség
>halható,
>ezért mielõtt elkezdenétek nézni a képet, hangosítsátok fel a hanszórótokat
>vagy a fejhallgatótokat. Ha elsõre így se látjátok, akkor nézzétek
>közelebbrõl
>a képet, ha így se találjátok meg a turpisságot, akkor kb. fél perc után
>egy kis
>"audiovizuális meglepi segítségben" lesz részetek! Sok szerencsét a
>rejtvényhez!
>
>http://home.attbi.com/~n9ivo/whatswrong.swf
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
RT = RADIO TOWER
MENÜ-ESC-Ö BETÜ- START 69.25.16.20
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Na ennyire azért ne.... Nade most nagyon ki fogsz röhögni, de Xp-t még életemben nem láttam... Azt meg végképp nem tudom milyen stabil, futnak-e rajta a játékprogik, meg ilyenek, ja és még akkor valahonnan be is kéne szereznem, telepíteni, s csak utána derülne ki hogy télleg jó-e vagy ott vagyok ahonnan elindultam...
de az oda út 17 óra volt 😞( LOL
Én is mot nemrég jöttem 12-óra alatt PAG-ról ehh még szerencse,hogy van légkondi.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
mountain pass se LIVE 😊)
százados úr patacsi medic szolgálatra jelentkezem 😊)
hazaút 750km 11ésfélóra klíma max = hang leo = ts-rõl ennyit 😞
volt patacsi - horvát meccs is nekem meg a Vito-nak 1 - 0 ide 😊) (a másik kaput)
királi a new banner így parade idényben 😊)
Kutyika bácsi gondolom frissebb a géped mint az op rendszer .Nem egyszerûbb átállni xp-re?? (tudom ez undorító kérdés)én is szívok két géppel is az Me miatt (az élesztõprogramok 😊 miatt) pedíg nagyon szeretem az Me-t.de ha xp megy rájuk nincs gond velük.
csak kérdezem nem kötözködöm 😊))
(nangy ugyanúgy szaggat indulásnál). Ez még semmi,a hang eltûnik a játékban, safe modban sem jön vissza, meg illenek, mit csináljak? A Game kifagy és a következõ hibaüzit adja:
No Label
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1700 MHz with 255MB RAM
Video: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (4071)
General protection fault!
History: UMeshEmitter::UpdateParticles <- AEmitter::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=3) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
Ez egyre rosszabb, mi ehet ez, a gamma hibája, vagy az én gépemé?
Esetleg www.ingyenweb.hu?