America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah leszek, mé? honlap? agyamban már alakul, az új vonal a Fluga bannerje...;))
Ez itt az Inq bannerje, el tod küldeni neki?
Ez itt az Inq bannerje, el tod küldeni neki?
és most mindenki kicseréli a '-t "-re elõl és hátúl majd elmenti a parancssort notepad-ba kép beillesztése a fórumba címmel.és ha helyzet van legközelebb csak az elérési utat cserélitek le (kijelöl másol kijelöl beilleszt) az egész másol majd a hozzászólásba beilleszt és nincs több gond és piros x :))
egyszerûûûû nem :))
egyszerûûûû nem :))
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
a claymore-t én is hiányolom egy kicsit, igaz a baráti egység is felrobban tõle (ROEbánya), de úgy hallottam vannak inteligens aknák, amik felismerik a saját katonákat...ilyet be lehetne tenni
:)) de az isjo a csomagot megvizsgálod kicsit zsiros a csomagolopapir nem zörög nem lötyög egy kis zsinor kilóg belöle... :))
Viharmadár nagyfõnök !!!
boldog killben gazdag születésnapot kívánunk neked :))
ha az ajándékodat rázogatod kibontás elõtt és zörög.
Nem, nem tévedés rozsdás szõg, csapágygolyó és gránát van benne :))
húzd meg az oldalán a kis zsinórt

boldog killben gazdag születésnapot kívánunk neked :))
ha az ajándékodat rázogatod kibontás elõtt és zörög.
Nem, nem tévedés rozsdás szõg, csapágygolyó és gránát van benne :))
húzd meg az oldalán a kis zsinórt

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
mert rossz cimet adtál meg.. az URL amivel probálkoztál egy HTML oldal lett volna azt nem tudja mint kép megjeleniteni a kép amit most is akartál berakni a z oldal közepén van http://okorszem.hu/static/funpic/saddam_mobilescuds.jpg az elérési utja ha ezt rakod be az img src stb közé akkor meg fog jelleni itt és nem csak a piros x ek .)
figyumá'! Ez nem az a fenegyerek a Ryan közlegénybõl? 
(hjaa az balkezes volt)

(hjaa az balkezes volt)GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
amilyet akarsz .) képzelj el egy nö retikült tele rozsdás vasszögekkel és benne a robbanoanagy majd durr.. :) volt PipeLine control room védelem nincs... :)
"The body of the M-67 hand grenade is a 2.5-inch diameter steel sphere designed to burst into numerous fragments when detonated. It produces casualties within an effective range of 49.5 yards (15 meters) by the high velocity projection of fragments. The grenade body contains 6.5 ounces of high explosive. Each grenade is fitted with a fuse that activates the explosive charge.
can be thrown 40 meters by average soldier. The effective casualty-producing radius is 15 meters. ALTHOUGH THE KILLING RADIUS IS 5 METERS AND THE CASUALTY PRODUCING RADIUS OF THIS GRENADE IS 15 METERS, FRAGMENTS CAN DISPERSE AS FAR AWAY AS 230 METERS.
"
can be thrown 40 meters by average soldier. The effective casualty-producing radius is 15 meters. ALTHOUGH THE KILLING RADIUS IS 5 METERS AND THE CASUALTY PRODUCING RADIUS OF THIS GRENADE IS 15 METERS, FRAGMENTS CAN DISPERSE AS FAR AWAY AS 230 METERS.
"
bocs nem biztosan.. :)
//effective casualty-producing // nem tudtam jol megfogalmazni :) hatásosan sérülést okoz :)
//effective casualty-producing // nem tudtam jol megfogalmazni :) hatásosan sérülést okoz :)
Na egy oldalon az m67 gránátról
(játék oldal igy még nem találtam jobb leirást .) de kresek)
15 méterig okoz biztosan sérülést
5 méterig halálos
230 méterre is elrepölhetnek a repeszei
(játék oldal igy még nem találtam jobb leirást .) de kresek)
15 méterig okoz biztosan sérülést
5 méterig halálos
230 méterre is elrepölhetnek a repeszei
nekem nem (igaz nem voltam nagyon közel csak egy térben).) ugyanugy majd megsüketültem töle (amikor AR15 el löttem) .)
de te se rohangálnál zárt térben szivesen fülvédö nélkül és "sorozatokat" lönél vele nem?
de te se rohangálnál zárt térben szivesen fülvédö nélkül és "sorozatokat" lönél vele nem?
Bocs Kutyika .) Egyáltaláõn nem nehéz megcsinálni. Mai napokban is ezt használják a nagyobb pusztitás reményében az önygyilkos merénylök pl. kistársákába be a gránátot és kész :)
itt a Fluga bannerje, küld el neki pls, mert nemtom a mailjét... (kapott egy legyet...;))
Fluga legye...;)
Fluga legye...;)
a granatokkal kapcsoltban, a legnyomas tenyleg okozhatna valami hasonlo dolgot mint a flashbang, (se kep se hang)de legalabb suketulest egy idore. tenyleg eleg vicces hogy ott robban egy 203-as granat a kozeledben es meg csak hasra sem esel a legnyomastol. 

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber
nem tudom milyen filmrol van szo. de az eles tolteny es a vak tolteny kozott van hangero kulombseg mindkettot volt szerencsem mar hallani. ha meg elessel lonek a filmben akkor le a kalappal elottuk. :) amugy az m16-os nekem halkabbnak tunt mint peldaul egy .45-os pisztoly.
\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber
Pontosan, hagyni kéne õket... De nem volt Amerikának egy ehez hasonló kalandja valamikor régebben, a 60-as években? Én azt tudom ehez hozzáfûzni, nem kéne õket piszkálni, bolondos egy népség van arra, és ha egyszer mind összefog....
Pedig mostanság (IRAQ) ez a helyzet! A gerillaháború ellen nem tudnak tenni semmit! Hetente elkapnak 2-3 husszeinbuzit, õk +hetente elveszítenek 15-20 U.S. katonát! Hát ez a helyzet! Ott kéne õket hagyni a p*csába ezeket, öljék meg egymást! Sok fanatikus pöcs!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
Pedig mostanság (IRAQ) ez a helyzet! A gerillaháború ellen nem tudnak tenni semmi! Hetente elkapnak 2-3 husszeinbuzit, õk +hetente elveszítenek 15-20 U.S. katonát! Hát ez a helyzet! Ott kéne õket hagyni a p*csába ezeket, öljék meg egymást! Sok fanatikus pöcs!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
Én hogy STILL-usos legyek, nem haragszom meg:))) Jó hely ez, jó emberekkel, akikkel mindenrõl lehet beszélni.Poénkodni, viccelõdni, és nem bicskanyitogatásról szól az itt folyó beszélgetés, mint más fórumokon... Egyszerûen ez a hely Király, és az itt forumozók is azok...(tényleg mi van Still-barátunkkal, nem tudja valaki?)

Hmmm, micsoda ötlet...
De akkor nézzük ennek a másik oldalát is, a sok kis amcsi gyerek elkezd játszani a gammával, mondván hátha kedvet kap ahhoz,hogy elmenjen katonának késõbb.... Ha mindíg szétgránátozzák a fejét, elõbb-utóbb azt mondja: Hogy menjen katonának a ....-om, nem? Nem hiszem, hogy jó propaganda az Amerikai Army-nak, hogy garantáltan tepsiben lehet tõlük csak távozni... Vagy nem jól gondolom?
De akkor nézzük ennek a másik oldalát is, a sok kis amcsi gyerek elkezd játszani a gammával, mondván hátha kedvet kap ahhoz,hogy elmenjen katonának késõbb.... Ha mindíg szétgránátozzák a fejét, elõbb-utóbb azt mondja: Hogy menjen katonának a ....-om, nem? Nem hiszem, hogy jó propaganda az Amerikai Army-nak, hogy garantáltan tepsiben lehet tõlük csak távozni... Vagy nem jól gondolom?