America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a két verzió közt nem lesz eltérés a szimuláció tekintetében
még nem eldöntött, hogy a multi szerver alapú vagy peer to peer lesz-e
egyelôre nincs tervbevéve a mod-osítási lehetõség
csak az irányításban lesz szignifikáns eltérés a két verzió közt
az XBOX verzió jövõre várható, ezt követi néhány hónappal a PC-s

jegyzem meg morogva...😉
Photoshop meg Imageready
nem nagy mutatvány, kicsit meg kell tanulni kezelni õket és mindenki meg tudja csinálni, akinek van kedve ...😉
. Sörözõ kutty lenne rajt, vagy mi? Tényleg Slow mivel lehet ilyen jó bannerokat kreálni, nem árulod el? Persze én akkor sm biztos hogy tudnék csinálni ha tudnám mivel kell... Jah, aki tud, az nagykabátban is tud!!!!!
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
nagyon vad és tüzes és félelmetes, ne aggódj=)
nem kapsz semmit a tiedre ne parázz, te meg rush csak akkor kap valamit, ha konkrétan megmondja mi kell... ne szeretek feleslegesen csinálni semmit 😉
ha ezt írja ki a PB na akko' van gáz ... LOL

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

. Tudom-tudom ez nem az a gamma, ahol a játékosteamek fejleszthetnek pályát és a készítõk elbírálják melyik a jobb, de ha volna ilyen nem volna rossz...
img src="http://notez.org/%7Ekera/army2.jpg"
és a legelejére, ill a legvégére helyköz nélkül tegyél egy-egy ilyet < >
Egyfolytában kivág a pb ismeretlen ok miatt, de másokat is szépen kib*szott
Nálatok minden OK?
regisztrálj v.mi ingyenes webhelyet.. és akkor oda lehet nyomni a képeket!
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

Nos milyen ez az új AAo server? Jó hogy van egy másik is, de a Landor üresen árválkodik...
.Meg szeretném kérdezni mi van a Landorral, miért nem mutatja a gamma serverkeresõje, és miért üres állandóan?
Ui:
Patacsi 13215. hozzászólása igen jó!!! Legalábbis én nagyon jót mulattam rajta.

Gratula!!!
<21:02:33>21:02:33> Connecting to 193.109.252.102
<21:02:36>21:02:36> No reply from server
Maybe the server is offline
or maybe teamspeak is not running on it
az IP cim joo??
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
nekem is rátennél egy állatot? 😊 oroszlánt vagy egy kis levélkét 😊
)