America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slow
igen ,)
még mielõtt bármi kész lenne =)

Slow
(Gamespot) A Full Spectrum Warrior szép sikereket aratott az idei E3-on, hiszen alapvetõen egy kõkemény team taktikai játékról van szó, de mindezt igen kiváló grafikával társítják. A harci szimuláció eredeti megrendelõje az Amerikai Hadsereg, maga a játék ennek a szimulációnak egy "lájtosabb" verziója, legalábbis így szól a fáma. A bejelentéskor Xbox játéknak indult, de most egy PC verziót is bejelentett a Pandemic Studios. A Gamespot elkapta Wil Stahl-t, a Pandemic vezetõjét egy rövid csevelyre a bejelentéssel kapcsolatban és a következõket szedte ki belõle:
a két verzió közt nem lesz eltérés a szimuláció tekintetében
még nem eldöntött, hogy a multi szerver alapú vagy peer to peer lesz-e
egyelôre nincs tervbevéve a mod-osítási lehetõség
csak az irányításban lesz szignifikáns eltérés a két verzió közt
az XBOX verzió jövõre várható, ezt követi néhány hónappal a PC-s

Strahd_
csak mi szoktunk nyafogni fölöslegesen?? 😊))

Slow
egy kis újdonság "armycopy117', de hátha jó lesz, a tréler nem rosz...

Kutyika
Köszi Slow, nem mondom azt, hogy megcsinálom, mert ahoz nem csak a programot kell tudni kezelni, ahoz érzék is kell... Aszem, ehez nekem nincs...

Slow
kb ilyenformán (ezt miondenki meg tudja tenni, mert kb két mozdulat...hajrá)

Kutyika
Patacsi, miért bontottad le az épületeket????

Slow
de ahhoz, hogy az ilyen képek normális méretben és láthatóak minõségben legyenek, megfelelõ az ACDSee 5.0....
jegyzem meg morogva...😉

Slow
=)
Photoshop meg Imageready
nem nagy mutatvány, kicsit meg kell tanulni kezelni õket és mindenki meg tudja csinálni, akinek van kedve ...😉

Kutyika
Slow bannerjei nagyon jól mutatnak, és szép igényes munka!!!! De lol, nézem magam a Landoron, honor 27, hahahaha, már 30 vagyok, nem mûködik a tracker megfelelõen. Kíváncsi volnék, hogy ha Slow nekem is csinálna banner, az milyen volna.... Sörözõ kutty lenne rajt, vagy mi? Tényleg Slow mivel lehet ilyen jó bannerokat kreálni, nem árulod el? Persze én akkor sm biztos hogy tudnék csinálni ha tudnám mivel kell... Jah, aki tud, az nagykabátban is tud!!!!!

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
picture by _keRa 😊)

Slow
az nem csótány agyafurt barátom, hanem egy inquisitor nevü rovar 😉
nagyon vad és tüzes és félelmetes, ne aggódj=)

nem kapsz semmit a tiedre ne parázz, te meg rush csak akkor kap valamit, ha konkrétan megmondja mi kell... ne szeretek feleslegesen csinálni semmit 😉

ZsozS
sziasztok!
ha ezt írja ki a PB na akko' van gáz ... LOL

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Kutyika
Ez érdekes felvétel Patacsi! Ha jobban megnézem, ebbõl a pályából még nagyon sokat lehetne kihozni, Ha több irányból (kapuból) lehetne támadni, ha a tartályok tetejére is fel lehetne menni, és persze lenne még egy két távolabbi épület is... Király volna!!!! Kár hogy nincs hozzá pályaszerkesztõ kiadva..... Tudom-tudom ez nem az a gamma, ahol a játékosteamek fejleszthetnek pályát és a készítõk elbírálják melyik a jobb, de ha volna ilyen nem volna rossz...

Kutyika
Amióta megjelent az 1.9, azóta csak 1 PB-es kirúgást láttam, persze jóformán egy (official)szerveren játszottam mindíg az a kedvenc helyem, de ott a PB ki is írta hogy a csóka aimbotot használt...

Daniel_F
Hello. Valószínûleg a PB jelújabb fejlesztésének estél áldozatául, ugyanis ma nagyon sok cheater-t (és ártatlant?) vág ki a PB-s szerverekrõl.
Bõvebben itt olvashatsz róla:

(Legyen egy kis reklám is😊

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

patacsi HUN

pet70000
Így ird be tesó:
img src="http://notez.org/%7Ekera/army2.jpg"
és a legelejére, ill a legvégére helyköz nélkül tegyél egy-egy ilyet < >

pet70000
Nekem nem mûködnek ma a szerverek
Egyfolytában kivág a pb ismeretlen ok miatt, de másokat is szépen kib*szott
Nálatok minden OK?

Strahd_
Slow de miért van csótány inq bannerén?? 😊 Legalább valami pallos , lángolo másfélkezes kard stb kellene neki nem csótány 😊) Én nem kérek semi ilyet mert el se tudom képzelni milyen

ZsozS
figyu AudioGenius!
regisztrálj v.mi ingyenes webhelyet.. és akkor oda lehet nyomni a képeket!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Audiogenius
mondjon valaki otletet hogy hova tudnek kepeket feltoteni, hogy utana beszurhassam a forumba..

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

patacsi HUN
igyekszem kedveskedni, a harcban megfáradt bajtársak lelkét ápolni

Kutyika
Ehe, újra itt vagyok... Nos milyen ez az új AAo server? Jó hogy van egy másik is, de a Landor üresen árválkodik....Meg szeretném kérdezni mi van a Landorral, miért nem mutatja a gamma serverkeresõje, és miért üres állandóan?
Ui:
Patacsi 13215. hozzászólása igen jó!!! Legalábbis én nagyon jót mulattam rajta. Gratula!!!

Slow
ez most nem müxik

Slow
reklám volt és ki lett moderálva...
minden fórumba beírta

Audiogenius
hova tunt Tom Keller uzenete????

Audiogenius
hat zart terben aztan nem szivesen 😊

Slow
lécci gyere icq-ra

Tikal
kell a pontos verzio szerintem...

<21:02:33> Connecting to 193.109.252.102
<21:02:36> No reply from server
Maybe the server is offline
or maybe teamspeak is not running on it

az IP cim joo??

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
na még egyszer nyaggatlak... az a nagy cigi baloldalra már nem kéne, amugysem dohányzom 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
IP?????

Tikal
ne is mondd, az utobbi hetekben megnéztem minden háborus filmet ami a tékában kaphato, utoljára a black hawk down-t.... de csak jol felhuztam magam 😊

Slow
TS2
töltsed le a legújabb klienst, az biztos jó
http://www.teamspeak.org/

Slow
nincsmit, de nem lenne ideje megen armyznod? he? utolértelek honorilag...😉

Tikal
hanyas teamspeak van nekünk?

Tikal
hát ez nagyon profi, ezer hála 😊))))

[HUN]Crassus
Csá Gascan elküldtem...........

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

repro
open 234.4534.45362.131?password=béla

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sziasztok. {Elite}_Gascan vagyok, volt rola szo, hogy Rush elkuldi, hogy kell kiprobalni a Spec. Forcos fegyvereket. Emailem > [email protected]

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Slow
sztem nem megy ez a centrálos szerver...😞

[HUN]Crassus
Srácok! konzolból hogy tudok password-el védett szerverre bemenni??? mit kell beírni és hova??

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

ZsozS
milyen szerver keRa? küldtem neked mail-t! nézd meg!

Slow
Tikal
ez kibaszott jóóó 😊))

nekem is rátennél egy állatot? 😊 oroszlánt vagy egy kis levélkét 😊

Tikal
hooah! 😊

Slow