America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slow
Mighty=)))
király, told fel nekik az aao-t, meg a ts-t és toljad
jó pihit=)

ZsozS
szia Mighty!
migyázz magadra törökben, a 2.0 -ról semmi hír!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

The Garrett
JA tegnap megjelent mindenki azt tolja 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Belton
de mostma megy :p

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Strahd_
miért eddig müködött?? 😊

Belton
Áhh megint nem megy a tracker😊))

Kutyika
"Az asszony is használja, s az orromat is tisztíccsa... Az orromat!!! ha!!" Tudod mi ez? Na ez a sodrófa..... De a viccet félretéve, kipróbáltad amit Daniel_f 13338. hozzászólásában javasol?

Daniel_F
A distresses probléma akkor van, ha a PB nem tudja frissíteni magát.
Frissítsd manuálisan: Töltsd le a pbweb.exe-t a PB oldaláról, tedd be az /system/pb könyvtárba, és indítsd el.
Úgy olvastam, hogy ez segített már néhány embernek.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Belton
Jo reggeleket 😊))

Audiogenius
ez a sorozat nem ment meg magyarorszagon?
ez a sorozat nem ment meg magyarorszagon?

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

Audiogenius
hat igen valahogy ugy kene viselkednunk az AA-n mint ahogy Full Spectrum Warriorban nyomjak a katonak. fegyelmezetten. Tuti jonak nez ki a game. Meg mondjuk azert kell ra varni, hoyg pc-n megjelenjen. . kerdes az ellenseg mennyire lesz okos? remelem nem csak idetlen fps enemy inteligenciaval lesznek felszerelve.

Audiogenius
trekkeren olvastam, hogy irc-n tud a PB segiteni megoldani ilyen problemakat.

pet70000
Eddig nekem sem volt gondom, csak volt egy reinstal, azt azóta sz*rakszik
Ezt irja a köcsög:
PunkBuster Client: PB Client in distress- Cannot Authenticate with Pb server (A1317)
kicked for an unknown reason

pet70000
De, de használok, asszony is nagyon szereti.....

Kutyika
Háát, éngem nem bántott a PB... Pedig official servreren nyomtam a gammát.... (most hagytam abba). Biztos, hogy nem használsz semmit????. Jó-jó, tudom, hiba is lehet...

Daniel_F
Hello
Nem minden szerver küldi el a Honor-infót a lekérdezõnek (vagyis a trackernek). A hivatalos szerverek nem küldik. Csak akkor frissül a Honor a trackerben, ha olyan szerverben vagy, ami küldi a Honor-infót. Arról, hogy melyek ezek a szerverek, a Tracker szerverlistájában kapsz infót. (Azok a jók, ahol ott a "Server is patched" jel.)
Valszeg a következõ Army patchben kijavítják ezt.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

knight16
Gascan, az a gond hogy te txt fájlt csináltál. A fájlnak nem szabad kiterjesztést adni.
M313R
Full Spectrum Warriror fórum by Mighty
Még anno a nyár elején összegyüjtöttem oda a többi képet is róla, ami fellelhetõ volt a neten.

►►^._.^◄◄

repro
küldd L az angol szöveget ha megvan..

N0 TXT TLK PLZ!4!

Audiogenius
hat a technikai reszerol nem tudok semmit.
talan a DVD sokszorositas sok penz miutan le van forditva?

Audiogenius
Amugy visszaterve a stukkeres filmecskekhez,hogy tisztazzuk a dolgokat. a masodik film ami azt irja hogy Glock 18-as (es lathatoan nem az). Egy Beretta.

Tikal
technikai része lenne a nehéz? na joo lehet, de akkor sem hinném hogy ne érné meg...

repro: Black hawk down dvd 2.lemezhez irjál már egy forditást

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Audiogenius
egy profi fordoto par ora alatt megcsinalja egy film forditasat a feliratozashoz. mas teszta viszont gondolom maga a feliratozas technikai muvelete.

repro
mit kell fordítani?? 😊)

N0 TXT TLK PLZ!4!

Audiogenius
Ezek mar photoshoppal rajznak atvaltoztatott igazi kepek a gaza-bol. illetve betlehembol.

Tikal
zotyesz: jo lett a BHD DVD, de nem értem mi értelme az extra lemeznek ha még egy nyamvadt feliratot sem tudnak rátenni... szerintem egy profi fordito egy hét alatt megcsinálja a feliratot...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Na bazzeg, tegnap estefele irtam. Latom azota jo sokan hasznaljatok ezt az oldalt. Crassus asszem nekem nemmegy ez a Spec Forcos dolog. Bemasoltam a txt filet a "system' konyvtarba ahogy mondtad. Aztan amikor probaltam meg azt irta ki, hogy "Cant find m4" <- vagy mit. Mi lehet a baj ??? A Full Spectrum Warrior meg nagyon jol nez ki kepeken. Tavlatbol igy nagyon kirlay.

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

a Full Spectrum Warrior -ról : nem igazán koppintás, még csak nem is FPS! Nézzétek meg ezt:

http://www.xbox365.hu/download/t_fswarrior_demo.part1.rar

http://www.xbox365.hu/download/t_fswarrior_demo.part2.rar

ezekbõl egy kicsit több kiderûl
Strahd_
problémim a a következök ezzel a két csodás progival a helyi policy nem engedi. Tüzfal nem enged kimeni icq val se mircel.. 😊 ezért eröltetem a webes bizbaszokat.. 😊

pet70000
ém még lolol

pet70000
Köszi Daniel, bár ém még életben nem használtam semmilyen cheat-et, sem aimbot-ot, attól függetlenül egyfolytában kivágnak, mint macskát sétálni

Strahd_
176751314

Strahd_
megszereztem 😊 kb 1 éve icq mirc meg rohadtrétöl .)

Slow
ok, megvan
gondolkozom rajta, most lépek, addig pls szerezz be egy icq-t, vagy irc-t, nem bonyi hidd el nekem
kösz
😉))

Strahd_
Én az összes mailt elolvastam amit kaptam .p már amelyik a jo emilcimemre jön 😊

patacsi HUN
bagoly mondja verébnek, hogy olvasson mailt ehehehehe

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Strahd_
Olvass már mailt.. nem ezért irtam neked egy kisregényt levélben .)

Strahd_
SLOW NEM NEM ÉS NEM NEM EGYEZEK BELE 😊)

Strahd_
erre gondoltál?

Kutyika
Hmmm,. Nem rossz, nem rossz. A legalsó képen a háttérben az egy imatorony?? Csak nem keleten játszódik ez valahol???? jól néz ki...

Strahd_
< img src='http://members.chello.hu/sadpanda/aao/army3<1>.jpg' width=200 heigth=200 >

Strahd_
Egy az egyben koppintásnak tünik...

Slow
most is kötöszködsz 😉

Slow
ez a szorszt irjad le pls (amelyik méretet ad meg)

Strahd_
nem is szoktam kötözködni .) nem ugy mint a RUSH 😊)

Strahd_
probálkozok .)

Slow
gondoltam 😛

Strahd_
nekem nem tetszik....

patacsi HUN
by _keRa #13278
én csak a postás vagyok 😊)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.