America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
migyázz magadra törökben, a 2.0 -ról semmi hír!
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Na ez a sodrófa....
. De a viccet félretéve, kipróbáltad amit Daniel_f 13338. hozzászólásában javasol?
Frissítsd manuálisan: Töltsd le a pbweb.exe-t a PB oldaláról, tedd be az
Úgy olvastam, hogy ez segített már néhány embernek.
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
ez a sorozat nem ment meg magyarorszagon?
\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber
Tuti jonak nez ki a game. Meg mondjuk azert kell ra varni, hoyg pc-n megjelenjen. 
. kerdes az ellenseg mennyire lesz okos? remelem nem csak idetlen fps enemy inteligenciaval lesznek felszerelve. 
Ezt irja a köcsög:
PunkBuster Client: PB Client in distress- Cannot Authenticate with Pb server (A1317)
kicked for an unknown reason

. Jó-jó, tudom, hiba is lehet...

Nem minden szerver küldi el a Honor-infót a lekérdezõnek (vagyis a trackernek). A hivatalos szerverek nem küldik. Csak akkor frissül a Honor a trackerben, ha olyan szerverben vagy, ami küldi a Honor-infót. Arról, hogy melyek ezek a szerverek, a Tracker szerverlistájában kapsz infót. (Azok a jók, ahol ott a "Server is patched" jel.)
Valszeg a következõ Army patchben kijavítják ezt.
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
Még anno a nyár elején összegyüjtöttem oda a többi képet is róla, ami fellelhetõ volt a neten.
►►^._.^◄◄
talan a DVD sokszorositas sok penz miutan le van forditva?
repro: Black hawk down dvd 2.lemezhez irjál már egy forditást

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
N0 TXT TLK PLZ!4!
http://www.xbox365.hu/download/t_fswarrior_demo.part1.rar
http://www.xbox365.hu/download/t_fswarrior_demo.part2.rar
ezekbõl egy kicsit több kiderûl
gondolkozom rajta, most lépek, addig pls szerezz be egy icq-t, vagy irc-t, nem bonyi hidd el nekem
kösz
😉))

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
. Nem rossz, nem rossz. A legalsó képen a háttérben az egy imatorony?? Csak nem keleten játszódik ez valahol???? jól néz ki...