America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
de nyugalom a hosszú élet ritka (by patacsi)
mára (idén) eelééééééég máááááá
😊)
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
IBANEZ UV777 Rulez

Én is tudok ilyent: " na ja, meg kell halnom, egyszer, így vagy úgy, de hogy fogom kifizetni a temetkezési vállalkozót???" 

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
egyébként ez arra nem egyedei eset, és ki van táblázva az oda vezetõ utakon 1000-rel.kb olyan ez mint floridában ez😞kellett volna tornádópince is??? nem tudtaaaaaaaaaaaaaaaam...)
😊
a csirkecomb lerágva a csirkéknek borzalmas, és akkor mi vagyunk a gecó grizlik...😉
BF:2-3-4(oORedstarOo)
ha gyermek lenne akkor megértem .tudta hova megy az arc, bevállalta a táplálék szerepének kockázatát.borzalmas akkor volt amikor megtörtént.ez már egy nyugodt pillanat a természetben. 😊
Nincs olyan érzésetek, hogy a SPEC.F. mapja 1kicsit olyan IRAQ-os???

Ezen akarják gyakorolni a gerillaharcot az amik??? és azt tudjátok, hogy az amikatonáknak kötelezõ FPS játékkal játszani napi 1 órát??? Ehhhh ha nekem ilyet mondanának túlórát-túlórára halmoznék...
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
goldoljátok el, futkározunk BSE-n aztán egyszer csak megtámad egy jegesmedve... 😄
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Ugy tunik lelottek a vilag egyik legnagyobb Grizzli medvejet.
> > A csatolt fenykepeket egy fiatal erdesz keszitette, aki az
> > Alaskan
> > Forest Service alkalmzottja Alaska es British Columbia
> > teruleten.
> > Az erdesz szarvas vadaszatra keszult es medvere talalt.
> > A Grizzli meglatta ot es 50 meteres tavolsagbol tamadasba
> > lendult. Az erdesz kilotte a tar tartalmat (3 tolteny; 7 mm Remington
> > Magnum) a
> > medvere, amely kb. 5 meteres tavolsagban esett ossze, ekkor meg elt, igy
> az
> > erdesz ujabb lovesekkel tette artalmatlanna kozvetlen kozelrol.
> > A Grizzli sulya 727 kg, es a hossza 3.8 meter volt.
> > Az elejtes szinhelyetol megtalaltak a vackat tizegynehany ember
> > maradvanyaival, ugy tunik emberekkel taplakozott.
Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...
Rendszeresen kiirja, hogy a pali ilyen meg olyan aimbot-ot használ, azt kivágja a f*szba
Most az van, hogy bizonyos szerverekre beenged,ott vmiért benthagy, azt onnan ki sem jövök, míg látok
aki még nem nézte meg az mindenképpen szedje, mert sztem nagyon rendben van. Jó lenne egy ilyen map aao-ban....
movie

aztán este a strandon kivetítõn nyomni és sorsjegyet osztani a csajoknak 

jó pihizést Mighty 😊)

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
mit gondolsz, miért nem találja a vesszõt a billentyûzeten?

Kellemes nyaralást 😊
valakki tudna nekem küldeni egy olyan winxp cd key-t amire felmegy majd az sp1?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''