America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
Márk! te vagy az??

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[Rush]

hTTp://ror.hu/

ha meghalsz megöllek! 😊
patacsi HUN
hát nem is szántam erõsnek 😊)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[HUN]Crassus
Igen😊 na jó nem....

Strahd_
Nem 😊 na jó igen...

Al Bundy23
Hiányoztam?? 😊))))))

IBANEZ UV777 Rulez

Strahd_
Ez nagyon gyenge volt..

patacsi HUN
olyan ritkák itt ma az off beírások mint a fehér Zorro (by patacsi)
de nyugalom a hosszú élet ritka (by patacsi)
mára (idén) eelééééééég máááááá
😊)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Slow
nééé' a Bundy! hol voltál? he?
szinte csend volt 😉

Al Bundy23
valami hasonlo kaliber nekem is van." ha én egyszer meghalok, azt nem élem túl" 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Kutyika
Jaaahh, most esett le... Én is tudok ilyent: " na ja, meg kell halnom, egyszer, így vagy úgy, de hogy fogom kifizetni a temetkezési vállalkozót???"

Kutyika
Uhhh, "Nagykabátban".. bocsi...

Kutyika
Hmm, "aki tud, az nagkabátban is tud" 😊))

[HUN]Crassus
Köszi Slow! NAgyon szép lett!Be is szúrom hagy dicsekedjek😊

Kutyika
Ne haragudj tesó, de egy szót nem értek ebbõl... Miiivaaan? Millen tornádópince???

patacsi HUN
idézem: "borzalmas akkor volt amikor megtörtént"

egyébként ez arra nem egyedei eset, és ki van táblázva az oda vezetõ utakon 1000-rel.kb olyan ez mint floridában ez😞kellett volna tornádópince is??? nem tudtaaaaaaaaaaaaaaaam...)
😊

Kutyika
Hmmm, ebbõl biztos készítenek egy jó kis horrorfilmet....

Kutyika
Pontosan, jelen esetben Emberbõl!!!! S nem vették észre, hogy valami nem stimmel? Sorozatos eltünések esetén a hatóságok az ötödik ember után már sorozatgyilkosra gyanakodnak...

Strahd_
A dög nem evése <> azzal hogy élö állatból eszik...

Strahd_
köszönöm .) látod nem nyafogok .)

Kutyika
Nem ismerem a medvék étkezési szokásait, de úgy tudom dögöt nem nagyon esznek... Tehát valszeg élhetett az áldozat miközben a medvekoma falatozni kezdett, ha ez nem borzalmas akkor mi? Csak szerencséje lehetet azoknak akik a nyakukat törték, vagy összeroppant a mellkasuk amikor a medve rájuk vetette magát...

Kutyika
Jéézusooom, hová kerülteeem????

Al Bundy23
GECCI VAJON A CSÁVO MIT KIÁLTHATOTT UTOLJÁRA?? MEDIC???
UHH BAZZE

IBANEZ UV777 Rulez

Kutyika
Nana, az a tíz ember nem biztos hogy tudta, hogy medve is van!!!! Lehet hogy csak sétáltak az erdõben, azt kampó gasszó.... De jó, hogy ilyen sokat írtatok ide, nem kellett újra látnom... Megengedsz egy kérdést? Láttál te már meghalni embert? Nem filmen, hanem a vaóságban, egy-az egyben közelrõl? Nekem volt hozzá szeencsém.... Én már tudom mit érezhetett Rambo amikor a haverját siratta az elsõ rész végén... Errõl ennyit... Mellesleg vadászkánk mázlista volt, ha nem találja el... Õ lett volna a tizenegyedik....

Slow
mé ne nézne ki jól?=)
csekk jor ímél ,)

Strahd_
Na látod ez jol néz ki...

Slow
Slow
kicsit skeptikus az úr...😉

a csirkecomb lerágva a csirkéknek borzalmas, és akkor mi vagyunk a gecó grizlik...😉

Belton
Jó regeleket mi a fene van a ts -el nem enged be ezzel az ip vel amit eddig hasznaltam??193.109.252.102

BF:2-3-4(oORedstarOo)

patacsi HUN
bazz a csirkecomb is borzalmas akkor ??
ha gyermek lenne akkor megértem .tudta hova megy az arc, bevállalta a táplálék szerepének kockázatát.borzalmas akkor volt amikor megtörtént.ez már egy nyugodt pillanat a természetben. 😊

ZsozS
Hali!
Nincs olyan érzésetek, hogy a SPEC.F. mapja 1kicsit olyan IRAQ-os??? Ezen akarják gyakorolni a gerillaharcot az amik??? és azt tudjátok, hogy az amikatonáknak kötelezõ FPS játékkal játszani napi 1 órát??? Ehhhh ha nekem ilyet mondanának túlórát-túlórára halmoznék...

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

pet70000
Oké müködik a pb exe frissitésével!
kira

Kutyika
Vazz, az az emberes nagyon durva!!!(a középsõ) Borzalmaaaas!!!!

[negativ] Cirek
na mikor lesz az armyban élõflóra... 😊

goldoljátok el, futkározunk BSE-n aztán egyszer csak megtámad egy jegesmedve... 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Kutyika
Jaja, én is láttam most egy ilyent, unkown reasson vagy micsoda volt a baja, csakhogy nem tudta kirúgni a csávót.... egymás után írta ki a PB, de semmi nem történt... Aztán elkezdtük kiszavazni, mindenki nyomta az f6-ot gondolkodás nélkül... Állítólag PB bug...

[Rush]
Melegek a képek.......

hTTp://ror.hu/

[HUN]Stravinsky

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

[HUN]Crassus
Elõre is köszi!

[HUN]Crassus
Slow!Bebiggyeszted ezt nekem a banner jobb oldalára?legyen nekem is ott valami xtra😊Szóval:

[HUN]Stravinsky
OFF-(sorry)
Ugy tunik lelottek a vilag egyik legnagyobb Grizzli medvejet.
> > A csatolt fenykepeket egy fiatal erdesz keszitette, aki az
> > Alaskan
> > Forest Service alkalmzottja Alaska es British Columbia
> > teruleten.
> > Az erdesz szarvas vadaszatra keszult es medvere talalt.
> > A Grizzli meglatta ot es 50 meteres tavolsagbol tamadasba
> > lendult. Az erdesz kilotte a tar tartalmat (3 tolteny; 7 mm Remington
> > Magnum) a
> > medvere, amely kb. 5 meteres tavolsagban esett ossze, ekkor meg elt, igy
> az
> > erdesz ujabb lovesekkel tette artalmatlanna kozvetlen kozelrol.
> > A Grizzli sulya 727 kg, es a hossza 3.8 meter volt.
> > Az elejtes szinhelyetol megtalaltak a vackat tizegynehany ember
> > maradvanyaival, ugy tunik emberekkel taplakozott.

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

pet70000
Amúgy úgy látom, hogy hatékonyan müködik ez a pb dolog
Rendszeresen kiirja, hogy a pali ilyen meg olyan aimbot-ot használ, azt kivágja a f*szba

pet70000
Köszönön, kipróbálom!
Most az van, hogy bizonyos szerverekre beenged,ott vmiért benthagy, azt onnan ki sem jövök, míg látok

Slow
Full Spectrum Warrior INGÉM múvi
aki még nem nézte meg az mindenképpen szedje, mert sztem nagyon rendben van. Jó lenne egy ilyen map aao-ban....
movie
patacsi HUN
mit keresne a parton ?? nyomás telepíteni !! aztán este a strandon kivetítõn nyomni és sorsjegyet osztani a csajoknak
jó pihizést Mighty 😊)

[negativ] Cirek
mit keresel ilyenkor egy netcaféban?? nyomás fürödni!

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

"van vizi a kávézoban?"

mit gondolsz, miért nem találja a vesszõt a billentyûzeten?
Tikal
van vizi a kávézoban?

Kellemes nyaralást 😊

valakki tudna nekem küldeni egy olyan winxp cd key-t amire felmegy majd az sp1?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[HUN]Crassus
Amúgy jó idõt neked!

[HUN]Crassus
Mighty a Török csajokról mesélj........😊