America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
teamspeak nevû program...

vagy nem erre gondoltál? 😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Belton
Mindenki komázik!!! nem jössz gyadi a gyaloglo c6 re csinaltam szobát??

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Gyadi
Audio: Hajrá 😊)
Akárki: A kérdés még fennáll hogyan kommunikáltok game közben, vagy ez atomtitkos? 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Audiogenius
en meg most keltem 😊

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

Gyadi
Mi van itt, emberek?
TOPIC UP!

[negativ] Cirek
nyomj egy picit olyan unofficial szerveren ami támogatja a trackert.
Eliveg iilyenkor frissül

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Belton
Heheheh nekem se akarja a honoromat fel ismerni.(((

Gyadi
Nem ismerek rád Bundy 😊)))
Én most keltem 😊
Micsináltál te 1/2 7kor? 😊

ZsozS
Mi a f*szé' nem mutatja nekem rendesen a tracker a honoromat??? (ill. azt tudom, mer' sz*r) de mi a +oldás??? aki tud segítsen PLS!!!!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

ZsozS
szeva neked is patacsi... mivanmá' honlapilag veletek???

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

patacsi HUN
bazz ti látjátok egymást a fórumon keresztûl????
de jóóóóóóóóóóóó 😉)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

ZsozS
jóóóó reggelt mindenkinek!
szia Bundy! régen láttalak

Belton
Jo regeleket😊))

Al Bundy23
nah hogy még szombaton is van oyan elvetemült, aki hajnali fél 7kor felkel 😊)

gyuu eggölt

IBANEZ UV777 Rulez

repro
Jó reggelt Vietnááám

N0 TXT TLK PLZ!4!

Kutyika
"fexik, alszik, kulturáltan szórakozik.." Én is elteszem magam holnapra, medvékrõl álmodom majd talán, és hogy valaki kiabál fenn a fán...

Kutyika
Énmeg jól elfutok messzire...😊)))

patacsi HUN
na jóccakát (még elalvás elõtt rákukkantok egy sort a medverágta Kutyikakdvencére, hogy jót aludjak (tudod természet, teljes csend, nyugalom, relax))

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
2003.08.30-óta honlap férceléssel szíííunk de egyszer csak vége lesssssssszz már és akkor megdobálunk gránáttal 😊)

Kutyika
De kicsit késõbb sikerült.... Elszmorító, hogy csak Gyadi kollega volt a Landoron, és mi ketten gyepáltuk egymást, õ is egy mást, meg én is egy mást.... De a max létszám három volt ha jól emléxem... Emberek mi van a Landorral, és mi van veletek, hogy nem gammáztok a Magyar serveren???. Választ várok!!!!

Gyadi
"Check the release notes...."

Gyadi
Láttam kutyika neked sem sikerült belépned a landorra, nekem sem 😞

Kutyika
Nade, viszatérve a topic eredeti rendeltetészerû használatához azt mondom: Landorra magyar!!!! (megpróbálok gammázni egy kicsit, hátha sikerül, gyertek ti is!!!)

Kutyika
Vagy csak nézelõdnél a félhomályos erdõben, éreznéd az avar kesernyés nedves illatát, meg valami mást is... majd hallanád a következõ mondatokat: Fõnök nem is tudtam hogy bundában jött helyszínelni....

Kutyika
Béke poraikra és részvétem a hozzátartozóknak. De ha való életben látnál ilyent mit mondanál? Húú ember iszonyú ronda a lábad, nézesd meg gyorsan egy orvossal....

patacsi HUN
igen és éppen a medic gyógyítja, aztán délután olyan jól gyógyúltak a sebei, hogy engedték pózolni a mackóval. kira volt a medic 😊)

Kutyika
Péntek esti frász....

Kutyika
Húúúha

hehe

patacsi HUN
a válasz a kérdésedre a #13357-en bújt meg 😊

patacsi HUN
ha álmodban szaladsz tudd, csak a hálám üldöz ne aggódj 😊) (a vesszõt jó helyre raktam ??)

HALLOD AZ A FASZI KÖZÉPSÖ KÉPEN AKI OTT FEKSZIK , AZ UGYE AZ AKI OTT BÜSZKÉLKEDIK A MÁSIK KETTÖN???

LoL mi az isten ez? ki az a fazon és mér mutogatja a gorilla tenyerét? talán Õ lötte?

Slow
patacsi HUN
romaneszku dumeszku kiraliszku de nem szerb ez ??

patacsi HUN
mail ment Slow uram képekkel, válogass kérlek
köci

[Rush]
LOL

hTTp://ror.hu/

Tikal
Slow: ragtapasznak tegyél rá egy baszott nagy leukoplastot 😊)))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zotyesz
Huh, ez gyors volt. Köszi Slow!

zotyesz
Slow, één a banneromra való kis izé-mizét Rád bíznám. Ötletem sincs, úgyhogy kérlek tegyél rá valamit, ami szerintetek illik hozzám. 😊

[HUN]Crassus
Persze Márk megyek holnap!!!!!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

repro
vagy ezt a kecseg scrat-et ha lehet.. 😊))
de jó a vödör is nagy lánccal!!!

N0 TXT TLK PLZ!4!

Slow
repro a tieden mi legyen? télleg láncos vödör? =)))))

repro
hagyd azt a trackert szar még egy kicsit

N0 TXT TLK PLZ!4!

Tikal
vagy kamu román szöveg vagy igazi 😊 tutod a kárpátokban igy nyomhatják egymás között, vámpirok közt jóóóóóóóóó 😊)

jó estét!
hogy lehet, hogy a tracker-n a honor százalék kijelzés vissza esett -616!!! pontra utoljára még +616 pont volt? most, hogy elérjem a következõ szintet 1616 pontot kell elérnem.
mért szopat engem folyton a tracker?

Gyadi
Nah, visszatértem, gondoltam adok egy kis életjelet magam felõl 😊
Valaki megmondaná hogy mi van a ts serverrel (weine féle ) vagy ha már nem ott vagytok akkor hol ?

repro
nem ezen nézd meg a trackeres bránerjét.. mijen szöveg??

N0 TXT TLK PLZ!4!

Tikal
egy vérszivo 😊 vampir

repro
Strahd: neked mijalópityu van a bannerodon???

N0 TXT TLK PLZ!4!