America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pet70000
izé xsu

pet70000
Srácok valaki árulja már el mé' lép át mindenki a SUX-ba?

patacsi HUN
kösz

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

asszem ez a 100%-os:
1. AAA,CC,BA,BD,BA,E,AC,CA,AD
2. BB,AB,CD,AC
3. BDB,CB,BB
patacsi HUN
ja
mester kérlek cseréld le ha ráérsz
a 2rf linket -(xSU)- ra (http://xsu.uw.hu)
köci

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
ja ha sikerûlt meg ne kérdezd a medic teszt megoldásait 😉)
1: AAACBBABBBADABCAAA
2: BBACCDAC
3: BDBCBBA

patacsi HUN
Ezt írják az AAOTracker-en a time out
Until that time, you can continue to try adding this to your armyops.ini file:

AuthTimeout=10.000000

vagy #13489

ha az elsõ kiképzéet megcsinálod és sikerül loginolnod fent említett módszerekkel visszaadja a régi complete-okat is. sok cseresznyét 😊

cgett
Sziasztok emberek, egy ideje már nem játszottam, most viszont szeretnék, de gondom van:

1 felraktam az 1.9et
2 de nem megy a régi accountom, vagy "Timed Out" vagy "No User Record"
3 megprobaltam bejelentkezni az army oldalan, a manage your account-nál, ott viszont simán be tudok jelentkezni a régi nevemmel, jelszavammal
4 csináltam egy új account-ot, Transmisson Completed, ami megintcsak simán megy a játékból

Tudna valaki segíteni, hogy mi lett a régi accountommal?
repro
xSU tagok! látogassátok meg a klán forumot!!!

N0 TXT TLK PLZ!4!

Kutyika
Ügyesen elegyítik a valódi filmet a játékból vett múvival...

[Rush]
Nekem ez már megvolt Júliusban, akkor most mi ebben az új?

hTTp://ror.hu/

The Garrett
hardwireden is kinn a tréler.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

patacsi HUN
TimeOut hiba megoldás!
http://americasarmy.uw.hu/-ról
"Amíg nincs hivatalos megoldás a hibára, próbáljátok kicserélni az ipdrv.u filet egy mûködõre.

Mivel nekem megy anélkül is, ezért nem próbáltam ki, de ha van kedved, megpróbálhatod:

ipdrv.u (http://americasarmy.uw.hu/other/ipdrv.u)

Forrás: America's Army Fórum, 4. oldal.

Mivel én még nem próbáltam ki, ezért semmilyen felelõsséget nem vállalok a következmények miatt. (Javaslom, elõbb mentsd el a régit)
"

köszi neked is Strahd_ 😊)
próbáljátok ki

Kutyika
Most online 79 fõ!!!! ez leterheli? Akkor hooaahh!!!!!

Gyadi
Nekem is, teljesen túl van terhelve a 2 szerver ami van az Sgnek. Dupla-ennyi kéne és akkor talán rendesen behozná mindig...

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Kutyika
Nos, azt kell hogy mondjam, a nagy testvír példát statuált... A katonai akciókban a civileknek nem nagyon van szavuk... Szerintem ez mindenhol így van, végül is katonailag sikeres volt az akció....

Kutyika
Ehhh, mi van ezzel a fórummal? Megértem visszajönni, egyszerûen semmi sem jött be, csak a SG-os fejléc....

repro
nya nem csinálom mert mindig timed out-ot ír ki.. de a markmanshiped megvan... nincs 36 felett.. 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

Tikal
Discoveryn volt egy film a moszkvai "tuszszabaditásrol", a 3. napon rontottak be a különleges egységek, a szellõzökön gázt engedtek be majd megrohamozták az épületet, megöltek minden terroristát akik még állva maradtak majd végig járták az épuletet és minden a gáztol elájult csecsent lelõttek... az akciot katonai szempontbol sikeresen zárták, ám a hiba az volt hogy a mentõk nem tudtak eljutni idõben a tuszokhoz, nem tudták hogy milyen gázzal voltak elaltatva és nem volt ellenszérumuk, ezt csak a katonáknak adták be.... ha jol emlékszem több mint százan haltak meg emiatt.... a katonai orvos szakértõ azt mondta hogy nem a gáz miatt haltak meg hanem elgyengültek.... a másik érdekes dolog hogy amikor a terroristák megengedték hogy élelmet és vizet vigyenek be a hatoságok, akkor azok nem álltak készen és egy riporter nõ vásárolta meg a saját pénzébõl ezeket....hát igy mennek a dolgok arrafelé....

ez csak ugy eszembe jutott...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

repro
megvan bébi!! kezet csókolhatsz... esetleg megcsinálom a többi traininget is....

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
no hát én kb 20 perce próbálok bejelentkezni az accoddal, megcsináltam a markmanship traininget, de állíndóan timed out-ot ír ki. egyx sikerült, de az még csak a personal jacketnél volt...

nem veri pofán esetleg a tûzfalad az army-t??

N0 TXT TLK PLZ!4!

Kutyika
Hát ez az, hogy nem is nézi, nem is akarja nézni.... Ja ha már a valósághûnél tartunk, akkor ezekxerint az Amerikaiakkal nem ajánlott csatába keveredni, mert kapásból fejbe dobálnak kézigránáttal, ami a föld felett 2 méterrel robban.....(imádom a hidat,de igazán adhatnának már egy 85mm-es vegyespáncéltörõ üteget....)

Tikal
gondolom a us army nem nézné jo szemmel mindenféle ostoba pálya létét, mivel a játék probál valosághû lenni...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kutyika
Miért nincs ehhez a gammához pályaszerkesztõ????

Kutyika
Hoooaahhh, mekkora p@raszt vagyok!!!! Még helyesen írni sem tudok....Pffff....

Kutyika
Amint az egszer már elmondtam....Nah szép, úgy csinának valamit hogy semmit sem csinálnak....

Hehehe!
Elküldtem csináld meg légyszi!!!!!!!!!
Kutyika
Csak ennyit változtatnak a pipelinen? Nyüsz-nyüsz-nyüsz... Pedig vannak benne még kiaknázatlan leheõségek!!!!

repro
írd meg emilben a username-ed és password-ot. megnézem mi lehet.
utánna megváltoztathatod...

N0 TXT TLK PLZ!4!

Belton
Heehehh télleg jok ez a legjobb

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Crassuss, szoval ha van MSN-ned akkor addoljal hozza a contact listethez aztan majd onnan elkuldod azt a Spec. Forcos fajlt. [email protected] ,nevem pedig {Elite}_Gascan

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Az én problémám a következõ:

Már milliószor regisztráltam magam de az elsõ training pálya elvégzése után kapok egy medált és kéri hogy jelentkezzek be.
Bejelentkezem erre ezt írja ki Error:Unknown
Ez után csak a menübe léphetek vissza és a következõ training pálya nem mûködik elölrõl kell kezdeni de mindig ez a hiba!
Normálisan bejelentkezek megkapom a kódot meg minden és már 100000000x próbáltam.
MIT TEGYEK??????????
Eisenhower
Americas Army v2.0 Trailer^.^ http://www.gamershell.com/download_3303.shtml jok ezek az uj szmájlik^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Atiti
szeretik az amcsikat

Atiti

ZsozS
jóreggelt mindenkinek!
húúú vazze' de lusta mareggel az ármitársadalom Én má' gémelek, ha vankedve valakinek harcolni 69.25.16.174 E101 WC!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

[HUN]Crassus
Sorry Rush modst értem haza legénybúcsún voltam most emeg megyek 6-ra melózni...........

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[Rush]
na még 1x LOL

[Rush]
szin=red]Na mi van INQ ennyi volt a gamma?

[HUN]ekehatatya
szevasztok. furdok a napfenyben. sz@r.!

Kutyika
Nahát, elsülyed a topic, mint v@lag a Balatonban... Jééé, ujjítottak a gamezon!!! Dejóóó!

ZsozS
hali mindenkinek!
valaki nemjön gammáznmi??? WC SE map E 105 IP: 69.25.17.239

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

[Rush]
Kicsit

Tikal
kiütötted magad?

[Rush]
Én meg most

patacsi HUN
szeva zsozs vettem az adást 😊)
ja és http://xsu.uw.hu erre gondoltál ??

Gyadi
A Loverz klános ventrillo serverrel mi van?

Tikal
ja igen, az tényleg nem megy, azt viszont nem tudom hogy most hol nyomják a többiek...

Gyadi
De csak asszem meghalt a weine féle szerver...

Belton
huuuu kezd fe ébredni a forum😊)

BF:2-3-4(oORedstarOo)