America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repro
nem nagy egy pifit az a Greenday szám??

N0 TXT TLK PLZ!4!

Slow
jókis Landor megoldotta köszi ,)

Belton
Akko nem tom mi a fene van

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Audiogenius
A Flash animacio nem fer be teljesen a kepbe 1024x768-on az iweb logoja miatt.

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

Audiogenius
tetszik a "Plastic wrap" effect

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

Mighty
Nekem mukodik chelloval

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Belton
Mondjuk az adatforgalom is jo nálam mar 2hete 979mb és azota ojan 11g-jött le de nem baj had álljon 979en hehehe

patacsi HUN
télleg mûxik 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Belton
Akkor bocsi!!fákk the chello...
De biztos jo az oldal

ZsozS
Belton!
Az oldalnak semmi baja, szerintem nálad nem mûxik v.mi a többieknek akinek mondtam megy 😊))

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Belton
Uhh kira lett az oldalEz nem jött be!

Nincs jogosultsága a file, vagy könyvtár megtekintéséhez!

Ennek az is lehet az oka, hogy a kért könyvtárban nincs index.html file.
Ha esetleg index.htm-et másoltál fel nevezd át index.html -re, és jó lesz.
(Az index.html file-nak végig kisbetüvel kell lennie, mert a szerver
megkülönbözteti a kis- és a nagybetüket.)

Sorry, you do not have permission to view this directory

ZsozS
hali mindenkinek!
Elkészült a <-HAAS-> új honlapja, akit érdekel
ittmegnézheti

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Slow
ja nekem ez nem sikerült, nyomtam pár kört valamelyik szerveren, de nem írta át a tracker-adatokat

Slow
=)
így tehetne minden távollévõ=)
pihizzetek pl Dél Jemenben =)))

M313R
Talán még majd átregisztrálom magam valami másik országhoz, hogy passzivitásommal is hazámat erõsítsem...

&#9658;&#9658;^._.^&#9668;&#9668;

M313R
Még egy dolog, most a landoron egy kutyika nevü player van a trackeren pedig egy Kutyika van regisztrálva, lehet mostmár a kis-nagybetüre is érzékeny...

Dexa
ma felkutatok vmi Dev-es emberkét lehetõség szerint és kifaggatom amirõl csak lehet...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
Kedves Meier és mindenki más aki nem tud gamelni rendszeresen. Nyomják ki a WW-t...
😛

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Mighty
Tracker-en a control panelek kozott lehet beallitani, hogy akarsz-e worldwar-on reszt venni, melyik orszag harcosakent, valamint hogy ertesitsenek-e arrol, hogy van e haboru.

Jo volna, ha csak azok jelolnek magukat, akik aktivan jatszanak.

zotyesz
Van egy sanda gyanúm, hogy ez az utolsó teszt war a trackeren, és a következõ élesben megy.

zotyesz
Este 6 körül még van egy ügyfelem, aztán megtámadom a belgákat én is. Végre megjavult a szemem.
Bejelöltem a Tracker térképen Dömsöd Nagyközséget, amit a védelmi körzetemmé nyilvánítok. 😊

zotyesz
Köszönöm! Hát öregszem-öregszem... 😊

M313R
Kedves Kutyika és mindenki más akinek nem updatelõdik a honorja és egyéb statja a trackeren.
Ennek nagyon egyszerû az oka, mégpedig az, hogy az 1.9-es patch óta, mint azt már korábban leírták, a szerver sokkal kevesebb adatot ad ki mint elõzõleg.
Ennek orvoslására van egy szerveroldali módosítás, amit a Landorra fel is pakoltunk.
Csakhogy, fura is lett volna ha armyban minden flottul mûködik, így a szerver eltünt ASE-ból és a mai napig nem is látszik, egyetemben azokkal amelyek szintén patchelve vannak a trackerhez.
Tehát a megoldás, hogy belsõ browserbõl, gamespy 3d, vagy arcadeból, IP alapján, az oldalon keresztül vagy HLSW-vel kapcsolódsz a magyar szerverhez.
Ha esetleg fenntartásod van a Landorral szemben akkor javaslom ennek a listának a megtekíntését és innen azon szerveren való legalább 5-10 percig tartó játékot vagy ottlétet amelyik settings menüjében egy kis orvosi táska ikont látsz.
Sok szerencsét!

patacsi HUN
ZOTYESZ HAPPY BIRTHDAY!!!! (Strahd_ volt az elsõ az xSU fórumon)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Belton
Jovan csak megjegyeztem hat persze ha pipeline map lenne akkor en is "GAMERBUZIRA"váltanék...
Csak szar nézni hogy egyes emberek hogy a francba tud anyit gamézni én mar 1orán belul meg unom sajnos

patacsi HUN
persze de kell hozzá némi angol amivel se te sem én nem rendelkezünk MÉG ha nem csal az emlékezetem 😊)

Mighty
Nem! Sok az olyan, aki csak egy palyara van raallva es az szerencsetlensegunkre pont a kivalasztott palyak kozul van....😞

Kutyika
hmmm, nem rossz ötlet... Lehet ilyent???

Belton
Huh most látom csöpet le vaunk maradva...
Belgáknál sok a Gamerbuzi"SAJNA"

patacsi HUN
megkérünk egy bennfentest, hogy küldjön egy mailt a tracker adminba kutyika ügyében plííz 😊)

Kutyika
Hát én aztán állíthatok a trackeren amit akarok, akkor sem lát, ehhh, .

Kutyika
Jaaaa??? Nem írtam oda semmit, meg a város nevéhez sem, mert amugy sem irta ki a térképre...

Mighty
Iranyitoszam

patacsi HUN
de a helye rajta van nem ?? oda 😊

patacsi HUN
ja és a WorldWar Settings a trackeren kérem beállítani. 😊

patacsi HUN
csak én lakom MAGYARORSZÁGON ??
klikk és bejelölni a védelmi körzetet mindenki... na de mintha élnénk 😊) gyerünk, gyerünk

Atiti
Lefagyott! Azért léptem le.

Mighty
Done!

patacsi HUN
az elsõ század nevében KÖSZÖNJÜK

repro
Nya figyi evriván!!! HA LKEZDÕDIK A TRACKERES WORLDWAR MAJD MINDENKI KAP TÕLÜK EGY EMILT ÉS MINDEN HARC ELÕTT KAPSZ EGY NÉVRE SZÓLÓ EMILT? H BENNE VAGY-E AZ ORSZÁGOD CSAPATÁBA..

N0 TXT TLK PLZ!4!

Eisenhower
májti akko amit irtam ugy cselekedj majd^.^ tudod adtam icq számot stb^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

patacsi HUN
ez nem hülyeség, a gyorsolvasás is ezen(közel) alapúl 😊

patacsi HUN
szavazni én szavaztam rád 😊 de nem ettõl van.
az 1.9 óta most érték utól magukat ebben a részben a trackeresek ...

Mighty
En ott vagyok, te hol vagy?????

Atiti
Gyertek weapon E 102-re!

Kutyika
izé, hogy lettem én sergeant a trackeren? ti csináltátok ezt, szavazással????

Kutyika

Strahd_
Nem is irok hibásan 😊)

"Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a
bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk
a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés
porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn
bteut mgaát, hneam a szót eszgébéen."

Kutyika
Miiiit???? Belgááák? Na menjen az egész trackeres csapat a jó bús .....-ba. Inkább a trackert csinálnák meg rendesen, ahelyett hogy sziv..-ják a jónépet...

Strahd_
Jó lett a banered cirek 😊