America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slow
Cirek, pls csekk ICQ vagy xSU fórum

Dexa
hát nem lenne rossz tudni hogy melyik teszt és melyik nem, mert a trackeresek sz*rt se írnak, csak dobálják itt az újabb és újabb elleneket és a lehetetlen idõpontjaikat...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
Májti: nem a belgákkal gamelünk 1ébként?
:)

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

[HUN]Crassus
Hi!

Aki tudja Alex email címét közölje már velem légyszíííí!
Köszi!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

pet70000
Végül is hétfõ van, dolgozni is ke' kicsit

Mighty
A gond ott kezdodik, hogy kevesen jatszunk. A danok meg majdnem teljes letszamban kuzdenek....

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

patacsi HUN
szerintem is. de még írásos nyomát nem találtam sehol...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

repro
SKACOK!!! NEM TÛNT MÉG FEL, H EZ MÉG CSAK TESZTELÉS?

N0 TXT TLK PLZ!4!

Atiti
Szarban a HAZA! Az amik is szarban vannak a németek gyalázzák öket 0:7 -re!

ZsozS
sziasztok!
A trcakeresek elmehetnek a f*szba! Ennyi büdös bunkót vazze' A gyõzelmeinket persze még mindíg nem írták fel... na majd ha veszítünk azt majd felvésik a g*cik! De én úgy tudom, hogy akkor éppen (10-tõl) harcban áltunk a Dánokkal és a Horvátokkal, hogy lehet visszamenõleg még berakni akkorra a Belgákat is?? GRRRRRRRRRRR KÖCSÖGTRACKEEEEEER

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Dexa
jah, az a holnap már ma van...
:))))

Dexa
én holnap egész nap dolgozom majd a dolgon, de remélem nem ilyen idiótákkal leszek együtt mint most, hogy a saját csapattársak lõtték majdnem mindig szét a seggem...
egyébként most a belgák is kicsit beleerõsítettek...
szal holnap majd meg kéne szállni egy WC szervert közösen...

Mighty
Rajta van az xSU klan :)

Dexa
seggek ezek a trackeresek...

10-étõl van ez a war a belgákkal és 15-e 23:59 a határidõ, szal most mindenki hasaljon rá a dologra majd, mert szarban vagyunk..
per pill kell 2400 kill, 13K pont, 61 óra online time...
szal belgákat

Mighty
Belgium vs Hunagry

Szopunk 7:0-ra!

WC, MA, IC a palyak.

Audiogenius
hat szerintem egy oraval elotte.

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

Audiogenius
remelem kovetkezo warban ha ket orszag ellen kell zuzni lesz egy kozos palya ami mindkettonek szamit es nem a mountain ambush lesz vagy a river basin.
nagy elony ha van ilyen palya.
ha mindket orszag ellen total mas palyak vannak akkor lehet belole nagy szivas. (kettszer annyit kell jatszani). Ezt meg kene javitaniuk a trakkereseknek a random map valasztasoknal. nem tul fair.

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

patacsi HUN
bármin a mit akarsz, aztán állítsd vissza csak legyen save. hátha segít (patacsi az online qruzsló hehe)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Atiti
éjjel igen 5:2 volt,de még frissített és akkor lett 7:0 és ma délután már 5:2 megint. köcsög a tracker.

patacsi HUN
én éjjel nem láttam 7:0-t csak az 5:2-õt

patacsi HUN
milyen lett volna, hát mint múlthéten

patacsi HUN
hali napfényes florida man

Gyadi
Szija Eke, milyen volt Floridában? :D

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

patacsi HUN
magától nehezen rak át ezért kell a reconnect...
próbálj állítgatni a tracker profile-on hátha attól "észrevesz" megint

Kutyika
Ha jól látom téged lát a tracker.... Éngem miért nem????

Kutyika
Nos én nem tudom, hogy mi volt abban a rossz... Éngem nem lát a tracker, de ha téged igen, akkor volt értelme meghalnom.... Remélem... Ja és hiába mondták többen is, hogy menjek át, én átálítottam a csapatot, és mégsem engedett át...:((( Mellesleg szeretem a kihívásokkal teli küzdelmet, az egész életem errõl szól.

[HUN]ekehatatya
halllllllllllliho!!!!

Atiti
Valaki érti? Reggel még 7:0 volt most 5:2!! MIÉRT??

zotyesz
Hátha az 5 napos war-t nem az utolsó 16 órában tudjuk meg.

patacsi HUN
mééééér ;))

Dexa
Patacsi:
LOL

patacsi HUN
bazz kutyika
legközelebb : nyomsz---> ö és beírod reconnect és enter ha látod, hogy a másik oldalon kevesebben vannak mint nállatok, vagy épp akkor joinol valaki a szerverre max 5-10 perc alatt átkerülsz. Fõleg War idelyén ne maradj a cumi oldalon .és van TS-ed ??? miért nincs ??? töltsd le ---> már jön is a TS csak klick ide
rossz volt nézni, hogy öllek ;)

Dexa
nem kell aggódni a következõ fight miatt, ha nem olyan mocsok pályákat sorsolnak ki nekünk mint ami a dánok ellen volt akkor semmi gond...
de már nem is tudom kiknél láttam 1 nagyon szar kiosztást:
river basin, mountain ambush, mout mcKenna...
mout még ok, de a másik kettõ...

patacsi HUN
a trackeren a User Locatorban miért nincs még Magyarország amikor miénk már fél európa ????

patacsi HUN
de egyébként jó taktika lett volna a dánokkal szemben ha tudatos. mert azt hitték, hogy nem vagyunk ellenfelek és most tényleg csak pislognak.

patacsi HUN
még mielõtt nagyon elbíznánk magunkat :
a Dánok Izrael ellen is mentek és gyõztek .Bennünket nem vettek komolyan .
5 =HAIL=`Ipkiss 58 930 497 1.9 4888 2751 39.58
a dán gyerek egyedûl leírta volna a mi kis századunkat.
tehát szervezõdés, készülõdés ha komolyan gondoljuk mert ez most gyenge muzsika volt ...

Daniel_F
Kérdés: a trackeren a Magyar-Dán mérkõzés eredménye miért 5:2?
Reggel láttam, hogy 7:0. Akkor most nincs vége, vagy én látok valamit rosszul?

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Gyadi
Remélem dokumentálják a trackeres arcok az eredményeinket, mert eddig nem láttam ennek semmi jelét :(

Gyadi
Idézet a Trackertõl:
SF Recon

so far we heard only the name of this map, but there are no pictures yet. This map will be about 3 times larger than radio tower, what will make our snipers happy.

Gyadi
Jóóóóóók voltunk skacok ! :)))
Gratula a többieknek is akik utánam még maradtak játszani, muszály volt mennem aludni, mert már alig láttam :DD

Tikal
Hi
A landor milyen configon megy? Milyen config kell egy erõs serverhez, AAO-hoz pl?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Atiti
KÖszi neked Friczy!És a bornak

[HUN]Friczy
Na neeee! 0:7-re fordult a dn meccs? Tyûhûûû, akkor most a dánok néznek ki a fejükbõl és pislognak nagyokat értetlenül.. :)

Mighty
Ma megbeszeljuk valamikor, ok? Mondjuk estefele.

Mighty
Te kabbe :) Mikor fenn voltam irc-en, te sehol se voltal kistaska

Dexa
hát helyre kellett tenni a dolgokat, tudniuk kell nekik is hogy kik az ászok army-ban...

The Garrett
aki nem olvassa el a:Gameport -on a 2.0 ról szóló cikket annak

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Atiti
Szerintem lehidalnak a Dánok . Aki nézte végig az eredményeket,az tudnifoglya mirõl beszélek 6:1 -rõl 0:7 ez kira.

Atiti
Köszi mindenki! Jók vagyunk!! DÁN HORVÁT

zotyesz
Hír van:
- Mayme szerint a 2.0 még Halloween elõtt megjelenik. (kérdés, hogy mennyivel elõtte?)