America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
Nicns rajta a térképen Barovia. :)

Kutyika
Jah, a mapon kijelöltük a lehetséges célpontokat???

Kutyika
Nah, ezt a 3. wilágháború utáni dolgot lehetne még elemezni... De hogy jön ez ide???

patacsi HUN
nemúgy van az :) csak a kissebb települések maradnának meg völgyekben egyéb védett helyeken és azok is kihalnának 998 ezrelékben napokon belûl óvóhely nélkül a sugárzás miatt... ez az ami egyedûl véd bennünket ettõl de ki tudja mi "lessszzzzzz" :))

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Slow
ez már egy erõsen a 3.vil.háború utáni állapot, ahol csak a nagyobb városok maradtak meg romokban és a népsûrûség igen csekély... aki nem városra kattintott, az a mezõn lakik sátorban, vigyázat!

patacsi HUN
elvileg ezt már kiküszöbölte a tracker --->>>WorldWar Settings :)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Strahd_
Aki meg bentmarad az meg vegyen részt a warokon.. USA is igy fogja megszivni .)) nem hiszem hoyg 8000 ember megfelelöen lenen majd kordinálva a warhoz... :)

Strahd_
Az kéne hoyg akik részt akarnak venni a warban azok maradnak Hungary besorolásban akik nem azok meg kijelentkezenk ról , mert velük is csak a látszám lenne meg a tényleges haderö nem és az átlagot igencsak lehúznák.

Kutyika
Mirõl, kivel, minek, miért?

Kutyika
Szerintem jobb volna a warserveres háború, hamár értesítik a népeket emilben, akkor megoldható volna...

Eisenhower
*online* na gyíkok^.^ nem röhögni

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
májti most beszélj az illetõvel onlile az icq-ja^.^ !!!

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

patacsi HUN
nem hiszem, hogy lenne szerepe de jó tudni ki hol van :) és látni, hogy komolyan gondolja a dolgot :) (bár ez még nem garancia erre)

Kutyika
Hát ez tényleg gyengécske, talán ne is akarják sokan bejelölni, vagy nem is játszanak már, de miért nem gammáznak? Pl: ha jól tudom Gyõriek is vannak azokkal mi van??

Kutyika
Hmm, ez a térkép dolog az én fantáziámat is megmozgatta, vajon miért jó ez, azon kívül, hogy mi tudhatjuk ki merre is található kis hazánkban.... Csengetnek nyitom az ajtót és ott áll elõttem hirtelen két amerikai katona MP-s karszalaggal, mögöttük meg az erõsítés figyel erõsen....

Atiti
Lessz ennek a map-nak a szerepe?

patacsi HUN
valahogy keveslem a Magyar védelmi körzeteket. :((

Atiti
]

Atiti
A tracker így sorsol?

patacsi HUN

patacsi HUN

patacsi HUN
ha kíméletlen lennék azt mondanám ez az elsõ korszakalkotó ötlet mióta war megy (helyi ping)

- meg kell nézni, hogy a roe-t nem vonja e le az öszzpontszámból ?

úristen de sok a 1,70-rõl 1,90 re a peccs meg a client fix,több mint 500 mega.honnan tudnám magyar serverrõl letölteni?

van még itt vki?játszik vki magyar szerveren?én még csak most telepítettem,úgyhogy bocs a láma kérdésért!

[Rush]
Mélyen Tisztelt repro Józsi bácsi!!!

A tracker miszerint méri most a RANK-okat?

hTTp://ror.hu/

Mighty
Te beszeltel mar azota Lordreddel?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Tudom! Ezert is van ott a szmalyli :)

Egyebkent a plusz 0 nem oszt nem szoroz az osszesitesben, de mint ahogy irtam az atlagnal mar kerdeses lehet.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Dexa
de most gondolj bele, ha a Landor is jo lenne és beleszámítaná a WWbe a tracker, akkor milyen szar lenne nekünk 50-100-as pingekkel gamelni, nem úgy mint a jo kis amcsi szerveren ahol 200-300-as pinged van néha (ha a szervernek jobb napja van...) és a laggtól néha az ajtón sem tudsz kimenni vagy meglepõdsz amikor már másodszor elõzöd ki ugyan azt az objektumot...
:)))
...sok köcsög amcsi megszívná hogy fordított lenne a helyzet és mi pisloghatnánk ki a búránkból 50es pinggel õk meg 200al szaladgálhatnának...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
Májti: lehetek én is fáradt már ( :) ), 1ébként engem is a dologgal kapcsolatban az érdekel hogy beleszámol-e ez a szar olyanokat is akik keresztbe szalmaszálat nem tettek az ügy érdekében vagy sem...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Mighty_
Indulok haza. kb fél óra és megyek én is játszani.

Dexa
köcsög ez a tracker...

most néztem meg a team-et WWben és sok pontot, kill-t még mindig nem írtak fel a számlánkra... az online time úgy ahogy fedheti a valóságot, de a többi...
köcsög belgáknak meg folyamatosan nõ minden értékük...ezt nem hiszem L....

Dexa
hát nyomhatja war idején, de ha nem tud eleget nyújtani akkor inkább kattolja ki magát a HPAAWWT-bõl (Hungarian Players Americas Army World War Team)...
mert attól még gamelhet és így nekünk sem kell megszakadni hogy jó eredményt érjünk L...
1ébként hogy is van, mindenkit beleszámol az a szar tracker az össz kill-be ,online time-ba..... aki benne van a listában?

patacsi HUN
sztem aki nem nyomja jól inkább ne nyomja war idején mért helyen.nincs elõrébb a csapat 20killel ha jár hozzá 345kia is a roe-t nem ie említem.

Dexa
nekem pl rohadtul nem megy a moutain ambush, a river basin, mout mcKenna és a HQ raid...
ez van, mindenkinek megvan a kedvenc map-ja...

Dexa
semmi gond, nem azon múlik a war hogy játszol vagy nem (pedig jó lenne ha neked is jobban menne :) ), hanem azon hogy a most meglévõ 133 emberkébõl hányan lógatják a töküket vagy csak simán vmi Lfoglaltság miatt nem érnek rá rendesen gamelni...

[LoverZ]Neo_HUN
nem müxik... ugyanúgy ledob.... :(

Kutyika
Hát, izé... Remélem ez a war tényleg csak teszt, me' nekem ez a map nem nagyon megy, sajnálom fiúk...

Dexa
az én arcom sem tetszik néha a PBnek, de leszarom, ha ledob úgyis vissza megyek mindig és a végén mindig a rendszer unja L a dolgot...
:))))

[LoverZ]Neo_HUN
Thx! megnézem...

pet70000
Amúgy jól bírtad, másfél hét.........

pet70000
Próbáld ezt meg nekem segített, hála Danielnek

[LoverZ]Neo_HUN
Hi all!!

kb másfél hete nem tudok gémelni, mert állandóan ledob a PB...
meg lehet valahol nézni, hogy bannolva vagyok-e? vagy hogy mi a fax van!? :(

Tikal
Meier: landor milyen configon megy?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[HUN]Crassus
Allitsatok be a dolgokat (ha meg nem tettek volna meg):
http://aaotracker.4players.de/ww_cp.php?sid=

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

ZsozS
Repro!
nekem úgy mûxik a zene, hogy nem kell letölteni, csak klikk és nyomja a netrõl

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Kutyika
Tisztelt Meier!
Köszönöm hogy ismét a Magyar AAO-os társadalom teljes értékû tagja lehetek!!!! A hiba énnálam volt, mivel a nevem valóban kis k-val volt írva, de így is jó volt,(nem reklamált a gamma, hogy loginnév hibás meg ilyenek) az emberfia nem is gondolta volna, hogy ez miatt nem lát a tracker... Ezer köszönet!!!! (legalábbis remélem, hogy ténylegesen ez volt a gond...)
Tisztelettel Kutyika.

ZsozS
köcci Dex!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Dexa
Fõnök: király az oldalUNK...
:))))

Dexa
Meier: mindig is számítottunk RÁD, most is......

repro
vagy csak én vagyok az egyetlen aki addig nézte míg lejött? :P

N0 TXT TLK PLZ!4!