America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Rush]
OKÉ

hTTp://ror.hu/

patacsi HUN
ja értem akkor 1óra múlva itt vagyok 😊)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[Rush]
EZ a CODE szerver nem a PRIM-es

patacsi HUN
és neked mióta 36 a honorod Rush ??

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[Rush]
Aki tud jöjjön a CODE szerverre RT-zni

M313R
Nagyon klasz, még egy szerver, grat!
Habár, nem a nagy honorosokkal szokott a baj lenni, inkább a 10 alattiakkal, de ha egy ütõképes csapat fog onnan is kifejlõdni akkor hajrá! Kivánom, hogy minél elõbb sok olyan játékossal fussunk össze akik a prim szerverérõl indultak, és hamarosan min 50-essé váljon 😊))
Console Commands

►►^._.^◄◄

Eisenhower
milyen jo hogy fingom nincs miröl beszélsz😊 látszik hogy keveset nyomom aa-t ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

repro
de fászság.. Exp akkor amgas, ha szar a fragrate-em de sok pontom van...

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
jha még jó hogy Lolvastam! 😊) Változott!!
a Popularity eddig az volt, hogy milyen arányban vagy támadó/védõ

N0 TXT TLK PLZ!4!

Eisenhower
ennél jobb szerver sztem mostanában nem volt^.^ legalább is magyar. ping is fasza. legalább is nekem^.^ májtinak is teccik.

repro
Lvileg nem változott, de sokaknak megugrott mostanában..

(Experience + Activity + Popularity) / 3

Activity Bar: The onlinetime in hours multiplies with your FragRate.
Calculated: (Onlinetime * FragRate) = Activity in percent

Popularity Bar: For the popularity bar you need Leader- and Goalscore, not so much ROE and a good FragRate.
Calculated: ((Leaderscore + Goalscore - ROE)/500) * FragRate = Popularity in percent

Experience Bar: The experience is calculated by your total score and Fragrate.
Calculated: Total Score / (FragRate * 100) = Experience in percent

N0 TXT TLK PLZ!4!

Eisenhower
hát ezaz! hogy alig megy vki eddig meg az volt hogy nincs szerver. most van erre senki se megy... májti ezé meg lesz dugva az anuszod^.^

patacsi HUN
és ki megy oda SiII meg Vihar ??

patacsi HUN
max 36 pffffffffffff kár érte, de azért köszi a 36honorigok nevében 😊

Eisenhower
na ez hogy fordulhat elö hogy csak 2 embert látok bent a szerveren? na 5 percetek van rá hogy bent legyen mindenki^.^
szeretnénk azt látni hogy ütitek egymást hogy be tudjatok menni a szerverre^.^ gógógógó

Igen. Tõlünk a legprofibbnak is csak 22 van, ezért gondoltuk, h ezt kezdõknek indítjuk.

Konzol parancsokról lehírást hol találok?
ZsozS
Haller mindenkinek!
Hazaértem a melóból.. egy kicsit hosszúra nyúlt! Én ma (és ez lesz egész héten) háborúzok, ezé' mindig csúszni fogok 1kicsit! Grat a LANDOR csapatnak és köcci a -=CODE=- bandának is! Mehetnek a magyar klánháborúk

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Mighty
MAX honor 36? Miert? Vagy az csak a kezdoknek van letesitve?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Gyulnek a magyar serverek! Kiraly!
Mar csak az fpscentralos servernek kellene felelednie, meg a LoverZ klan serverenek!

Hoaah!

Hi! Feczo jóvoltából egy újabb magyar AA szervert jelenthetek be:

Training & Fun | srv.armyops.prim.hu 193.224.41.164:1716)

Üzemel 24h-ban, egyelõre 20 férõhellyel.
pet70000
Amúgy a Landor üres, mééééééééééé???

pet70000
Wowww, zajlanak itt az események, kira

[Rush]
Este össznépi RT?

Eisenhower
jah drakula^.^ izé gratula!

Mighty
Most, hogy a LAndor 20 ferohelyes lett, bejelentem, hogy elkeszult a CODE clan jovoltabol egy ujabb magyar server!
-=CODE=- AA Arena|Radio Tower|58ms|193.225.82.94:1716 | 1.9.0 | 10

Jelen allas szerint RT megy rajta de kivansag szerint allithatok rajta.

Jo jatekot mindenkinek.

Belton
Most látom de kira Gratula Mighty a serverért

BF:2-3-4(oORedstarOo)

pet70000
Király

M313R
Dual 900-as P3 proci 512 MB ram 100Mb-es háló win2000-es oprendszer.
Annyi változás van a Landorral, hogy a többség döntése alapján feláldoztuk a szerverkeresõk oltárán a trackelhetõséget, tehát a mai naptól minden szerverkeresõben (Játékon belüli szerverkeresõ, ASE Gamespy 3D és Arcade valamint HLSW) látszik a landor, viszont hasonlóan az officialokhoz nem trackeli a honor leader és goal pontokat.
Jó játékot, ha esetleg bármilyen javaslatotok, észrevételetek van, vagy a szerver nagyon nem bírná a 20 fõt szóljatok és lejjebb rakjuk a létszámot.

►►^._.^◄◄

köszi szépen,indítottam

Strahd_
Ugyanilyet csak angolul 😊

Atiti
Az a sok A,B,C az a medic teszt megoldása!

Ááááh, köszi ez a lényeg.
A medic tesztet végig akarom nyomni az elejétõl a végéig, a többit is elkezdtem volna elõlrõl, de ha visszakapom az még jobb. Amúgy mi ez a sok A,B,C? 😊 Ezek nem a múlt heti kresszvizsga megoldásai? 😊))

patacsi HUN
ha megcsinálod a lõgyakorlatot és login akkor mindent visszakapsz amid volt 😊
a medic teszt megoldásai
1: AAACBBABBBADABCAAA
2: BBACCDAC
3: BDBCBBA
hogy rá ne kérdezz 😊)

patacsi HUN
miazza karakterstatisztika plíz bõvebben
addig is rakhtok be rólad képet ?

Eisenhower
májti mosmá aztán tényleg^.^ ne vacakolj annyit mert aztán itt véged lesz^.^ menni kéne má

Hi

Valószínûleg már beszéltetek errõl, csak sokat írtatok azóta, ezért elnézést, ha még1x megkérdezi valaki tõletek ugyanazt. Na szal a problémám az, hogy töröltem az 1.7 patchet manuálisan és felraktam az 1.9-et. A jelszavammal nem tudtam bejeltkezni, time out-ot írt, de felmásoltam a nem hivatalos *.u file-t, ami meg is oldotta a bejelentkezési problémát, csak az a gondom, hogy a régi practice küldetések amiket teljesítettem elvesztek. Azt vettem ki 10 oldallal innen hátrébb, hogy ha valamit megcsinálok, akkor visszaadja azokat is. Ez azt jelenti, hogy ha 27(asszem) találatot szerzek a basic tréningen vagy min, akkor teljesítve lesznek a mesterlövész, stb gyakorlataim is, amit már korábban megcsináltam, ha bejelentkezek?

Elõre is köszi

Marki

pet70000
Tényleg, azt nem is néztem

Kutyika
Jönne csak egyszer a Pipeline-re..

pet70000
Ettõl a palitól csúnyán kaptam múltkor, azt most nézem 4,76 a fragrata-ja, wazee

Strahd_
patacsi nem tudsz véletlenül jó karakterstatisztikát Lord Soth vagy Strahd hoz? 😊

Kutyika
Az atombomba nem a legjobb fegyver, igaz mindent letarol, de sugárszennyezést okoz, megsemmisiteni meglehet a célpontot de utána elfoglalni.....Igaz vannak olyan rádioaktív anyagok amelyek felezési ideje gyors, de akkor sem éri meg, szerintem, az utánna lehulló rádioaktív esõrõl nem is beszélve....

Strahd_
Juj de jó opldalt találtál nekem patacsi köszi 😊)

Strahd_
Elvileg a mostani bombák pontosabb pusztítás képesek végrehajtani. Ott hidrogén bomba 😊 a levegö elszívó bomba 😊 sok egyébb nyalánkság 😊

patacsi HUN
számolj a hirosímai atombomba 7km es körzetben tisztogatott alaposan, a maiak (1960- mondjuk) ennek több 10x-esei sõt, majd számolj hány ezer volt belõlük... 😊

Strahd_
😊)))

Na jöjjön át a gyalogság a ködön majd meglepödnek 😊

Kutyika
Micsoda volt többszörös célpont?

patacsi HUN
ezt gyorsan pótolni kell 😊

Strahd_
patacsi válaszolj vissza pls .) mert most van idöm csak nem válaszoltál vissza... (xsu forum)

Strahd_
Ez a ROB szövege nagyon tetszik .))

Marines never die they just regroup in Hell 😊

patacsi HUN
mi még meg sem születtünk már többszörös célpont volt az 😊