America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kutyika
A medic teszt megoldásait a 14104. hozzászólásban találod,(Thx Patacsi-nak)olvass vissza kicsit légyszi, nehogy megkérdezd, olvass vissza a topicban. Mellesleg sok sikert az alaplövészetnél...

patacsi HUN
bazz lemaradtam 😊)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
a medic teszt megoldásai 😉)
1: AAACBBABBBADABCAAA
2: BBACCDAC
3: BDBCBBA

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Kutyika
Patacsiiii, a medic teszt megoldásaiiii!!!!

Kutyika
Csak neten játszható, de ez benne a jó!!!

pet70000
Úgyvan, viszont már most érdemes megkérdezni a Medic megoldásait......

Kutyika
A time outtal most még ne foglalkozz, lehet, hogy nálad nem is lesz...

Kutyika
Freit!
14181. hozzászólás!!!!! Köszönet patacsinak a Linkekért!!! De ez nem zip, ennek EXE-nek kell lennie!!!!! Mert akkor te valami mást szedtél le...

patacsi HUN
a helyes time out javítás
az elõzõ már elbújt 😊

Eisenhower
májti nem megy a szerver. milyen admin vagy te? le leszel váltva ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Kutyika
Kár hogy nem lehet képet drag & drop módon betenni ide...(remélem jól mondom, ha nem akkor besülokni)

Kutyika
Már én is gondolkodtam rajta, hogy linket teszek, csak nem merek, hátha elfuserálok vmit itten... Köfi!!!

patacsi HUN

Kutyika
Fotexnet.hu-t probáltad? A játékok részlegben?

Kutyika
Nos, az 1.9-es EXE kiterjesztésû, de zippel is ki lehet csomagolni... Ha simán elindítod, akkor ki kell hogy csomagolja magát, aszem a Temp könyvtárba, onnan neg telepíti magát... Aszem... Biztos, hogy jó verziót töltöttél le?

Kutyika
Nem veszed te kicsit túl komolyan ezt a játékot??? Azért nem kell bicskát nyitogatni, mert valaki kezdõ, nincs gyakorlata...stb. Türelem, mókát terem....

Dexa
...hát én személy szerint nem röhögök ha saját irt le (akkor sem ha ellen)...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
mindegy Májti, ez a kis kellemetlenség hogy restart nem probléma, mindenkit szerintem kárpótol a jó ping érték (is)
😊))

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Kutyika
Ki sír? Lefeljebb jót röhögünk, vagy rosszabb esetben az illetõt kiszavazzák a többiek..... De valahol, valamibõl, valakitõl, tanulnia is kell az ifjuságnak.... Mondjuk éngem csak az szokott idegesíteni, ha egy illen 8-9 honoros gyerkõc a sarkamban áll és folyamatosan figyel, éngem figyel, nem az ellent, és amikor futnék fedezékbe, hátnem elekadok benne.... De csak igy tudnak tanulni, megha meghalnak és megnézik a többieket õk miként gammáznak.. de jó volna ha sikerülne megcsinálni, elõre is köszi!!

Mighty
Egzebkent gondban vagyok a serverrel, mert ha palyat valtok, semilyen kereso se latja a servert es meg csatlakozni se lehet...

Ezert amig nem jutok dulore, addig csak server restartal tudok palyat valtani.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Atallithatom en 1-re, de akkor ne sirjatok, ha jonnek azok a 8 honor alattiak, akik nem tudjak megkulonboztetni az enemyt a barattol...😊

Kutyika
Talán szólni kéne a szerverek üzemeltetõinek....

Kutyika
Mindnkinek köszönöm a válaszát a kérdésemre. De, uraim, nem az volt a kérdés, hogy spy-t vagy ase-t használjunk-e... Nekem ez se kell meg az se... Hanem a játék szerverkeresõjében miért nem látszanak a magyar szerverek.... Erre a kérdésre úgy tûnik egyetlen egy hozzászólás addja meg a választ!!!(14164.) Köszönöm, Daniel_F

Strahd_
légyszi légszi mecenára is 😊 mert azt meg én szeretem 😊

pet70000
Daniel tudtkó, hogy valami ilyesmi, van mert én nem látom gémszpájból a .hu szervereket és nekem csúnyán volt Timeout-om, amit te ötleted alapján megjavult

pet70000
Battlefield jó játék, mint ahogy a trabant se rossz autó, de köszi mi nem kérünk belõle...

patacsi HUN
Battlefield HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE

Daniel_F
Hello mindenki!

Nagyon örülök az új magyar szervereknek, csak sajna üresek😞
Azt hiszem, hogy tudom, hogy miért üresek: az alap 1.9-es instalálással nem látni egyik szervert sem a belsõ keresõbõl:
Be van állítva a honor filterben egy minhonor (alapból 1), és csak azokat a szerverekt listázza amely szerver minhonor beállítása egyenlõ vagy KISEBB ennél az értéknél.
Mivel a magyar szerverek minhonorja 5 illetve 10, a fenti szabály alapján nem láthatóak ezek a belsõ browserbõl.
(Egyébként a hivatalos szerverek minhonorja is 9 volt, az 1.9 kiadása után 4 órán keresztül, aztán rájöttek a hibára, és 1-re állították. Ezért is nincsenek a rég látott RETRAINING szerverek.)

A kis patch, ami javítja egyeseknél a timeout hibát, ezt a honorfilter hibát is javítja.

Aki nem hisz a szövegelésemnek annak itt a bizonyíték:
Magyar szerverek

Szóval szerintem át kéne állítani a szerverek minhonorját 1-re, hogy a belsõ szerverkeresõ is lássa, és jönnének a népek gamézni.

Legalábbis azt hiszem így van.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Dexa

Dexa
gyerek: már korán reggel itt a negatív AA-s hozzáálással jösz?

aki army-zik az úgy is megy arra a szerverre, te meg csak térj vissza akkor a BF-hez...

ZsozS
jóreggelt mindenkinek!... neked is Vorpal
Hát (drága barátom) ez a te Battlefield 1942-d háááát, hogy is fogalmazzak, hogy ne tapossak a lelkivilágodba... szóval nem 1 nagy játék!!! az1 másik kategória! Próbáltad már az AAO-t? Mert ha igen sz.tem akkor te fogsz átállni!
BF1942

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Vorpal
azér nemmennek oda mert azóta van Battlefield 1942 .tessék átállni

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Mighty
Neha majd atallitom WC SE-re.
Elvegre az a kedvenc palyam 😊

Dexa
ÉN spy-t használok és az is látja nekem...
egyébként igazán felemelõ érzés 40-60-as pinggel nyomulni...
...pedig a jó öreg 2-300as amcsi szerverek...
😊))

pet70000
1.9 óta a gémszpáj nem látta, legalábbis az enyim nem
Én se nagyon probálgattam, hogy hogy lehet máskép kapcsolodni, aztat e' szoktak a népek onnan, sajna..
Kell egy kis idõ, azt vissza jõn mindenki, csõstûl

pet70000
Kutyát nem eszünk wazeeee....

Eisenhower
hát nekem ASE is látja meg gémszpáj is^.^ aseba probáld meg manuálisan belerakni^.^ ASE-->> All Seeing EYe ha esetleg vki nem tudná😊 nah ahol kiirja a szervereket ott jobb klikk ráböksz a new serverre aztán kiválasztod a gammát ip:193.225.82.94 port:1716 query port:1718
asszem durván ennyi utána má láccani kellene^.^ legalább is nekem májti igy mondta és jo lett

Kutyika
Vagy annyira jó harcosok vagyunk, hogy mindenki elretten attól, hogy magyar pályán, magyarok ellen harcoljon???

Kutyika
Kérdés mindenkihez, nem gyanús hogy üresek a magyar serverek? Egy két lézengõ emberke, nade régen be sem lehetett jutni, szinte várni kellett (Landor). Mostmeg, üres. Voltam a két új magyar Serveren is, nagyon jók, de, nem ám a játék serverkeresõjében választottam ki a címet, jah, konzolba beír open-ipcím-enter. Nálam a serverkeresõ (a játékban lévõ ) nem látja egyiket sem, nálatok mi a helyzet? (alapból abból indulok ki, hogy mindenki azt használja, tehát nem látják a népek a magyar servereket?)

Kutyika
jóvan na, nem kell mindjárt megenni...

Eisenhower
johogy jobb bakker^.^

[Rush]
Nem

hTTp://ror.hu/

Meg tudja valaki mondani miért nem lát a Tracker most regeltem magam és még csak meg se talál, mi a gond?

Tikal
ventrillo jobb mint a teamspeak?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ZsozS
Kutyika!
Én már ott voltam félórája és elõször ketten rohangáltunk egymás ellen Rush-al, aztán bejött még1ember 15percig. Utána még jött Tesóm és Dexa is! voltunk 5-en és... nem volt annyira jó, hogy 2emberrel 2ellen játszadozzam el azt a kevés kis idõt, amit mostanában fent tudok lenni! Errõl ennyit...

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Eisenhower
májti tudod mi jutot eszembe (hova? ^.^) kéne vmi ventrillo szerver is. állitolag jol nyalod a golyszlit vágodj be a májszternél😛 mwhahahaha

Mighty
Itt közép-kelet Europában ténnyleg a jobb serverek közé lehet a Landort és a CODE servert is sorolni. Majd nem gyõztök káromkodni a sok francia, lengyel, horvát, stb srác miatt.

Mighty
Nyugi bébi!
Majd éjjel járjon a szád, mikor nem tudsz majd bejönni a serverre 😊

Tikal
Matávval ugy jártam mint fluga, volt egy 3000 ft-os tartozásunk elõzõ havi számla miatt, ere küldte az axelero a levelet hogy megvárják amig befizetjuk, az persze nem zavarja õket hogy egy hete már befizettem 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Eisenhower
meg lett zavarva a nép hogy egy nap 2 szerver is lett^.^