America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg sok sikert az alaplövészetnél...
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
1: AAACBBABBBADABCAAA
2: BBACCDAC
3: BDBCBBA
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
14181. hozzászólás!!!!! Köszönet patacsinak a Linkekért!!! De ez nem zip, ennek EXE-nek kell lennie!!!!! Mert akkor te valami mást szedtél le...
az elõzõ már elbújt 😊

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
)
Nem veszed te kicsit túl komolyan ezt a játékot??? Azért nem kell bicskát nyitogatni, mert valaki kezdõ, nincs gyakorlata...stb. Türelem, mókát terem....

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
😊))
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

. De valahol, valamibõl, valakitõl, tanulnia is kell az ifjuságnak...

. Mondjuk éngem csak az szokott idegesíteni, ha egy illen 8-9 honoros gyerkõc a sarkamban áll és folyamatosan figyel, éngem figyel, nem az ellent, és amikor futnék fedezékbe, hátnem elekadok benne...
. De csak igy tudnak tanulni, megha meghalnak és megnézik a többieket õk miként gammáznak.
. de jó volna ha sikerülne megcsinálni, elõre is köszi!!
Ezert amig nem jutok dulore, addig csak server restartal tudok palyat valtani.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Hanem a játék szerverkeresõjében miért nem látszanak a magyar szerverek.... Erre a kérdésre úgy tûnik egyetlen egy hozzászólás addja meg a választ!!!(14164.) Köszönöm, Daniel_F 

Nagyon örülök az új magyar szervereknek, csak sajna üresek😞
Azt hiszem, hogy tudom, hogy miért üresek: az alap 1.9-es instalálással nem látni egyik szervert sem a belsõ keresõbõl:
Be van állítva a honor filterben egy minhonor (alapból 1), és csak azokat a szerverekt listázza amely szerver minhonor beállítása egyenlõ vagy KISEBB ennél az értéknél.
Mivel a magyar szerverek minhonorja 5 illetve 10, a fenti szabály alapján nem láthatóak ezek a belsõ browserbõl.
(Egyébként a hivatalos szerverek minhonorja is 9 volt, az 1.9 kiadása után 4 órán keresztül, aztán rájöttek a hibára, és 1-re állították. Ezért is nincsenek a rég látott RETRAINING szerverek.)
A kis patch, ami javítja egyeseknél a timeout hibát, ezt a honorfilter hibát is javítja.
Aki nem hisz a szövegelésemnek annak itt a bizonyíték:
Magyar szerverek
Szóval szerintem át kéne állítani a szerverek minhonorját 1-re, hogy a belsõ szerverkeresõ is lássa, és jönnének a népek gamézni.
Legalábbis azt hiszem így van.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
aki army-zik az úgy is megy arra a szerverre, te meg csak térj vissza akkor a BF-hez...

Hát (drága barátom) ez a te Battlefield 1942-d háááát, hogy is fogalmazzak, hogy ne tapossak a lelkivilágodba
... szóval nem 1 nagy játék!!!
az1 másik kategória! Próbáltad már az AAO-t? Mert ha igen sz.tem akkor te fogsz átállni!

BF1942GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Elvegre az a kedvenc palyam 😊
egyébként igazán felemelõ érzés 40-60-as pinggel nyomulni...
...pedig a jó öreg 2-300as amcsi szerverek...
😊))
Én se nagyon probálgattam, hogy hogy lehet máskép kapcsolodni, aztat e' szoktak a népek onnan, sajna..
Kell egy kis idõ, azt vissza jõn mindenki, csõstûl
asszem durván ennyi utána má láccani kellene^.^ legalább is nekem májti igy mondta és jo lett

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én már ott voltam félórája és elõször ketten rohangáltunk egymás ellen Rush-al, aztán bejött még1ember 15percig. Utána még jött Tesóm és Dexa is! voltunk 5-en és... nem volt annyira jó, hogy 2emberrel 2ellen játszadozzam el azt a kevés kis idõt, amit mostanában fent tudok lenni! Errõl ennyit...
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
Majd éjjel járjon a szád, mikor nem tudsz majd bejönni a serverre 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''