60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Tikal #23874
    szektás?

szerintem jo, bár vannak szar filmjei
  • Gfreiter
    *seggdugasz*
  • Gfreiter
    Tom Cruise-tot nem szeressük - kis szektás seggdugas - de a film lehet lenni nem rossz...
  • Tikal #23871
    nagyon fasza filmnek igérkezik :) be is készitek egy joint-ot
  • Tikal #23870
    strahd, the last samurai letölthető

• patacsi HUN
    #23863,4 köci
    csoda floppy :))
  • Strahd_
    de miért nekem szoltál? :) tudod hoyg NWNt nyomom ezerrel este TS en megbeszéljük vagy küld el itt mi a baj...
  • [HUN]Stravinsky
    Hali!
    Naon hálás lennék a segítségedért,mert tegnap már tele volt a tököm
  • Strahd_
    1. A szex, a szépség egyik kezelésmódja.
    Tudományos tesztek kimutatták, hogy amikor a nők szeretkeznek, testükben ösztrogén hormonok
    termelődnek, amelyek a hajat fényessé, a bőrt pedig simává varázsolják.

2. A gyengéd, feszültségoldó szeretkezés csökkenti a bőrbetegségtől való szenvedés esélyeit, a bőrkiütést és a
    bőrhibát. Az izzadás tisztítja a pórusokat és ragyogóvá teszi a bőrt.

3. A szeretkezés elégeti azokat a fölös kalóriákat, amiket a romantikus vacsi alatt felhalmoztál.

4. A szex, az egyik legbiztonságosabb sport, amit valaha űzhetsz. Megnyújtja megerősíti a tested majdnem minden izmát.Sokkal élvezetesebb, mint 20 hossz úszás és nincs szükség speciális sportcipőre sem.

5. A szex az egy azonnali gyógyír a vad depresszióra.
    Felszabadítja a test endorphinját a véráramlatban, amely ezáltal jó közérzetet biztosít és jólét-érzetet eredményez.

6. Minél többet szeretkezel, annál többen kínálják fel neked azt. A szexuálisan aktív test hatalmas mennyiségű kémiai anyagokat bocsát ki, melyek neve pheromones.
    Az ilyen finom szex parfümök örjítik meg az ellenkező neműeket.

7. A szex a legbiztonságosabb nyugtatószer a világon.
    10-SZER HATÁSOSABB, MINT A VALIUM.

8. A mindennapos csókolózás távoltarja a fogorvost.
    A csókolózás bátorítja a nyálat, hogy lemossa az oda nem való dolgokat a fogakról, és csökkentse a
    fogszuvasodást okozó savak szintjét, megelőzze a fogkő kialakulását.

9. A szex valojában enyhíti a fejfájást.
    A szeretkezés feloldhatja a feszültséget, amely korlátozza a
    véredenyeket az agyban.

10. A sok szeretkezés kidugíthatja az orrot.
    A szex az egy nemzeti antihisztamin. Segít felvenni a küzdelmet az asthma és a szénanátha ellen.
  • Strahd_
    zotyesz ezt kéne nyomni megint :D
  • Strahd_
    particionált vincsi? csak egy segéd gépel tudo jol megoldani szerintem.... vagy ha DOS .) inditokulcsal elinditod amin Nc is van nekem van egy ilyen csodaflopym az mentett meg legutobb engem egy hasonlotol.
  • Tikal #23863
    akkor inkább már gamepad... joy-al a lock-on-t játszadd :)
  • Tikal #23862
    virusirto van fenn?
    szedd ki a vinyot, vidd el haverodhoz, mentsd le ami kell, és reménykedjetek hogy ő nem kapja meg a virust
  • patacsi HUN
    tanácsot kérnék :)
    win2000prof. mindig újraindúl, ill el sem tud indulni. én blaster féleségre gondoltam, de akkor sem tudom mi a teendő adatokat kellene mentenem a vinyóról...
  • patacsi HUN
    hali :) joyról mindenki lebeszélt engem, merthogy lassúbb a billentyűzetnél.
  • Kutyika
    Üdv!
    Kinek van tapasztalata a joystic használat terén, ebben a gammában? Hogyan lehet beállítani, azon kívül, hogy ha a setupban engedélyezem, akkor sem tudom irányítani vele a manust, se olőre se hátra, se jobb, se balra. Csak a tűzgombokat tudom bekonfigolni, az meg így magában kevés. Tud valaki valami megoldást?
  • Strahd_
    Taperolni mi is cak messziröl nézhettük eddig de nem volna rossz megnézni közelröl .D majd dan vizsga után .)) az még jó pár év addig patacsi gyerekei is nagyok lesznek
  • Strahd_
    Jó reggelt!
  • [Rush]
    Loller patacsi apuka ;)
  • [negativ] Cirek
    Jó Reggelt!

• Gfreiter
    Oké! Plíz írd le, hogy mennyiben változtak a dolgok! Nagyon kíváncsi vagyok... :)) Jó éjszakát mindenkinek!
  • Kutyika
    Ok! Én azért elnézek a csatatérre, hátha jobban megy, a töbletrammal...
  • Gfreiter
    Hát volna kedvem, de nagyon kótyagos vagyok, asszem lassan fekszem is le (megint :) ). De holnap délelőtt friss leszek, és mehetünk kommandózni
  • Kutyika
    Most már teljesen megkeveredtem a privikben, nos akkor csak holnap gammázunk? Vagy most is van kedved??
  • Kutyika
    Olvastam és írtam is:))
  • Gfreiter
    LOL :))) Szia Kutyika! :) Olvastad a privim? Free ezt ironikusan értette, hogy "látja, hogy mindig mi offolunk, de rajtunk kívül más sosem..."
  • Kutyika
    hol offoltunk mink?? He??? aszt szólok ám majd a testvíremnek és a nagy áránykeresztel igaz hitre térít itten..(#23830 lol)
  • Kutyika
    Köfi!!!:))) szívesen megszemléltem volna élőben közelről is, persze megfogni és tappenyolni tudom, hogy tilos, kivéve ha a tulajdonos erre engedélyt ad, akkor is csak kesztyűben, de nem semmi, egy valódi penge!!! Kira!!! irigylem a tulajdonosát.
  • Gfreiter
    LLLOOOLLL... Bohócok... Nem fosok, ha mercit látok a házam előtt, már volt gondom ilyenekkel, úgyhogy megedződtem Amúgy jó reggelt mindenkinek :)
  • Mighty
    JELSZO: aaohun
  • Strahd_
    80.95.69.181 ez az ip
  • Mighty
    Ide csak az xSU jojjon, mert csak 16 ferohelyes.
  • Strahd_
    a TS IP: sites.myvnc.com
  • Mighty
    Gyertek ide: sites.myvnc.com
    jelszo: rulez
  • Tikal #23839
    meghalt a tS, ventrilon vagyok...
  • [Rush]
    ez te vagy? pfffff
  • pet70000
    bázzz, mikó fotoztá le??????
  • patacsi HUN
    köci most már tudom hol szokott tanyázni, küldök neki szeretetcsomagot ;)
    #23835 megoldjuk ;)
  • MarkBlade
    Csak nehogy olvassák ezt a fórumot ők is mert akkor mindenkit sl mercik várnak a háza elött.. :) Lol
  • [HUN]Crassus

SACA!! BAZZ NAGGGYYYONNN LOL!!!!!!