America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kutyika
Te Freit!
Én nem tudom, te hogyan és hol regisztráltattad magad a gammában, de a Landor oldalán nem is látni téged. ITT Remélem megnézted mát ezt az oldalt, nos a bal oldali sáv görgethetõ, menj le az aljára, és ott találsz egy olyan szöveget, hogy "ha közénk akarsz kerülni de nem tudod a menetét..." Nos talán jobb volna az szerint eljárni, mert nálam elsõre ment a dolog, és még az oldalra is felkerültem. Hogy miként azt, nem tudom, de ottan vagyok, azóta, mióta regisztráltam magam. Próbáld meg, hátha...

[HUN]Crassus
Hát gyerekek én nekem nem kellett szenvednem ennyit még anno. Felraktam a progit és már játszottam is pedig még segítségem sem volt.Most pedig minden héten jön 1-2 új játékos aki nem tud játszani lehet valami nagy gebasz van az ARMY-nál.........

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Én tegnap egy rahedlit káromkodtam benyomott Caps Lock-al mégsenem vagyok bannolva........

Kutyika
Hát én ilyent nem tapasztaltam... Mondjuk Angolul nem nagyon tudok érthetõen káromkodni.... De egyszer Magyarul füstölögtem egy rövidke mondatot, amikor már huszadszor dobtak fejbe gránáttal, erre megkérdezte az egyik csóka az mi? Szóval nem volt aki értette volna, szerintem...

patacsi HUN
köc :) a füstörvény az tiszta volt csak a flare nem :)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN

by SACA_(HUN)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Mighty
Auto hijan en sajnos nem tudom tiszteletemet tenni semmilyen LAN-on. Kiveve, ha adnak egy olyan bika gepet, mint az enyem :)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

[HUN]Crassus
Én azt hittem a FreiT(amásé)

Slow
Skacok!
közeledik a tudatLan (okt 24-26) és nyitottak az army-ra, ha leszünk elegen!
kikkantsatok a TudatLan hivatalos oldalára, ott a fórumban lehet gügyögni szépen.

jó lenne összejönnénk egy kis vidéki túrára, márcsak a megismerkedés végett is...
(egyébként occsó, jó minõségû lanpartyról van szó)

Az infracsalik (flare) füstje belekerült a Hercules légcsavar szelébe és így "csavarodott" meg - van errõl video is valahol a neten.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

patacsi HUN
ez nem jó :)
Én is egyedûl nyomtam csak a HQ Raiden és akkor az jónak tünt. De ma csak csapatban és Ts-en játszom, és csak nagy kényszerhelyzetben (war idelyén amikor nem fekszik a pálya amin a többiek nyomják és nem akarok rossz eredményt felmutatni) megyek egyedûl.Ha rám halgatsz akkor letöltöd a ts-t és arra törexel, hogy csapatban nyomd.Szándékosan nem azt írom, hogy velünk mert az RT neked nem a kedvenced :), de egyébként szívesen látunk (le is gránátozunk :D)

Kutyika
Kicsit Off, (ahogy mondani szoktátok..)
Egyszerûen eldobom az agyam, tud valaki valamit errõl a chellós modem regiztrációról? Egyszerûen nem adott netet amíg nem regisztráltam a modemet a chello honlapján... Eddig jó volt? most meg regisztráljak? hiszen már átált a rendszer vag nem? Lehetséges az, hogy ezért nem tudtam Pl: a Landorra felmenni? Vagy ez valami át..-szás?

Kutyika
Tudom: "Egy angliai egyetem kutatásai szerit....".

Kutyika
Figyi, nem gond megszoktam, hogy egyedül vagyok....

Kutyika
Tisztelt Meier!
Lehet, hogy néha balf... vagyok, de ennire azért nem, nos jelenleg jövök egy official szerverrõl, és elsõre gond nélkül sikerült csatlakoznom.... Egyszerûen belefáradtam abba, hogy Esc-Tab-open+ipcim+enter. Egyszerûbb elmennem egy Amerikai szerverre játszani, minthogy a Magyarral szerencsétlenkedjek, és akkor még be sem léptem oda, csak megpróbáltam. A Pb-rõl csak annyit, nálam és az Official szervereken jó, nem kúg ki, nem tílt le, aszem akkor kár volna piszkálni... De azért köszönöm a segítséget!!!!

M313R
Akkor egy kis segítség:

Szerverkeresõkben név: Landor (HUN) ArmyOps

Csatlakozás konzolból(Esc majd ~ gomb): open 152.66.93.27

PunkBuster bekapcsolása: A játék fõmenüjébõl a deployment rész kiválasztása és a megnyíló szerverkeresõ ablakban a jobb alsó sarokban levõ "enable punkbuster" négyzet kijelölése.

PunkBuster kliens frissitése manuálisan (jelenlegi verzió: v1.044 A1319) Ezt az exe-t (windows oprendszerhez)a játék system/pb könyvtárába kell letõlteni és onnan futtatni, máshonnan el sem indul.
Nem windows-t használoknak: Itt kiválaszthatják az oprendszerüknek megfelelõ fájlt.

Kapcsolódásnál, ha nem enged be a szerver elsõre, nem kell elkeseredni, mert 2, 3 próbálkozás után, a mainapon még, mindenkinek sikerült eddig bejutnia, amikor én is bent voltam és figyelemmel követhettem az eseményeket.

Szabályok: Minimum 10 Honor szükséges a szerveren való játékhoz, 200 ROE után kick, Egyszerre 20 fõ tartózkodhat a szerveren, teambalance nincs hogy a klánosok is tudjanak egyoldalon játszani és ne rámolja az embereket a szerver akaratukon kivûl ide-oda.

Jó játékot!

►►^._.^◄◄

Kutyika
W096!! now!!

Slow
angyal jelenik meg éppen ;)

patacsi HUN
érdekes kép. kiváncsi lennék épp mi történik :)

Atiti

patacsi HUN
köci

Kutyika
Köszönet Daniel_F-nek, õ legalább eljött a W096-ra!!!!

Kutyika
Most jöttem onnan ki, majd kicsit késõbb (kb fél óra múlva) leszek ismét!!!!

Atiti
Új vírus a láthatáron:A Swen féreg! http://www.microsoft.com/windows/ie/downloads/critical/822925/download.asp
> A javítás technikai részleteirõl -magyar nyelven- innen tájékozódhatnak:
>
> http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;hu;822925

Kutyika
Tisztelt Meier!
Sajnálattal kell közölnöm, hogy nálam a Landor nem jön be!!!! Igen, nem jön be semmi sem. Úgy tûnik nekem csak az official szerverek mûködnek flottul, és tökéletesen... Szomorúan és megtörten elsomfordálok fülem farkam behúzva egy Amcsi szerverre játszani...

Kutyika

Kutyika
Thx!!!!
jelenleg porrá aláztak az ucssó menetben... Most próbálom a Landort!!!

ok, csak muszáj volt ma valakibe belékötnöm
apropó...nem tudod véletlenül a medic teszt megoldásait?
Kutyika
Tudom!!!!! "egy Angliai egyetem kutatásai szerint....". Nha, mi van senki nem jön????

Kutyika
emberek W096 pipeline!!! Eyedül vagyok, most akarjatok megölni... Elsõre iba nélkül bejött!!!!!!

Kutyika
belsõ elvérzés végül is.... Csúnya halál!!!! A rák kísérõje álltalában....

patacsi HUN
mi az vérzékenység, vérszegénység ???

ZsozS
Dexa! gyere fel TS-re

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Audiogenius
kicsit otromba meretu

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

Kutyika
Menjünk máshová?

Kutyika
Ilyenkor most mi van?

Dexa
Landor-ral...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Kutyika
Landor!!!! Nyem jó nálam...

Kutyika
Figyi, nincs ebbõl gond, ide teszed, hát ide teszed, legfeljebb hányok még egyett.... Az én lelkemnek nem kell, én eleget láttam.... Milyen is egy anémiás halál.... De jó gondolat!!! (piros pont!!!!) Nálad mi van a Landorral???? Nálam Kapuuuutttt!!!!

Eisenhower
kutyika meklyik szerverrel van gond? ha a code-ossal akko májtinak szolj ö a mindenes^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

patacsi HUN
ha gondoljátok kiveszem, ezért raktam fel saját tárhelyre... de akkor lássam leírva.
számítottam erre a fogadtatásra ezért kértem elnézést mielõtt felraktam volna. Prank igazad van,de nem mondtam volna semmi ilyesmit. Sõt semmit nem mondtam volna - erre nem lehet. Kell ez egyébként az ember lelkének, hogy óvatosabban közelítse meg még a háború gondolatát is. Ezért szeretem ezt a játékot, mert ez elvileg tisztán terrorista ellenes akció .(bár határokat itt sem lehet húzni)
Egyébként magamon kívûl voltam idáig ezért nem válaszoltam :)

Dexa
most nekem is szenved a cucc...
...de kitartó vagyok...
:)

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Kutyika
Szégyen és gyalázat!!!!! Magyar létemre nem tudok bemenni a magyar szerverre!!!! Valami nincs jól beállítva fiúk, probáljátokmegjavítani!!!!!!!! Olyan, mintha nem lenne öszhangban a szerver és a játékos gép.....

Daniel_F
Nekem is csak hatodjára sikerült bemennem

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Kutyika
ledobott!!!!

Dexa
ledobott wazze...?

[HUN]Stravinsky
Üdv!
Szerintem aki látta "híres" medvés képeket az a net-en sokkal durvább képeket is láthat,ebböl kiindulva tettem fel az egyébként számomra is brutális fotókat.
Egyébiránt aznap hatalmas pangás volt a fórumon,ezért bátorkodtam volt berakni azt az érdekes cikket.

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

Kutyika
ok, megpróbálok felmenni!!!

Dexa
ha akarom legyakolom az összes civilt, de ha beleszalad véletlenük pl gránátba akkor nagyon mérges leszek...
Kutyi: inkább gyere Landorra kicsit

Kutyika
Nem, miért lenne az? Még fejleszthetnek rajta késõbb...