America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kutyika
Olyan mint amilyen a 14771. hozzászólásban látható, csak rajzolt és nagyon szépek... Slow munkái, fõleg!!! Az egész Bal oldalát a landornak ki kell hogy töltsék, és lefelé-fölfelé lehet scrollozni az oldalon.Szval jó sok van...

Gfreiter
Szóval a balodali ablak tök üres.Fehér, mint a hó!Pedig teljesen letöltötte, láttam az alján, hogy mondja:még x elem van hátra!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Asszem nem! (bár ha tudnám mi az a banner, még talán biztos is lennék benne!!)

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Neem, nekem is wingyogyóm van, a 98 elbaltázása (és az még a jobbik!!)! Ugye nem kérdezed komolyan, h mást használok e?? Nekem néha még a vindóz is bonyolult!Hiszen ismersz

Kutyika
Nem tölti be a bannerokat?

Daniel_F
Fel lehet venni egy fraps nevû progival, csak nemtom, hogy a PB véletlenül nem fog-e érte csaláson kapni.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Gfreiter
Figyi, nekem itt egy fehér oldal jött ki, jobbra van egy kis rész, amit ha kihozok, egy katona vesz célba. Alatta pár adat a szerverrõl, de semmi opció... De ez a moha nekem mindig ilyen fehér volt!Gondolom csak nekem...

Kutyika
Persze ha más operációs rendszert használsz, akkor nem tudom hogy van, nekem csak wingyógyom van 😞( De jó volna egy linux, de ollan bonyi, meg nehéz és nem is ismerem, szval félek tõle....

repro
semmivel.
AAOban felveszed (csak multiban lehet)
és lejátszod... nézetet se lehet (nem tudtam) váltani.
console-t se lehet közben felhozni...

N0 TXT TLK PLZ!4!

Daniel_F
A konzol üzenetek megvannak az americasarmy.uw.hu Gyik-jában.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Gfreiter
ÖÖÖ, elfelejtettem.Na de most beteszem, sõt, regisztrálom is magam.Bár lehet, hogy már regisztráltam, nem is tudom!Teljesen hülye vagyok

Kutyika
Megjegyzem én minden fontosnak tûnõt a kedvencekbe teszek, jó is az késõbb....

ZsozS
hali!
Repro azt mondd meg nekem, hogy ezeket az aao videókat mivel lehet +nézni, esetleg szerkeszteni???

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Gfreiter
Hahaha, elképzelem, ahogy folyik ki a bakancsod oldalán😊)) Najó!Megnézem az oldalt, amit repro írt, aztán menet??

Kutyika
Gfreiter! Már vagy 5-ször beszúrtuk ide neked a landort, miért nem teszed be egyszer a Kedvencek közé? Ott mindenkit látni lehet aszem, csak téged nem...

repro
Kutyikáé pl.: 30782

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
ráviszed a körzört a bránnerre és Lvileg alul meglátod a linket, h hova mutat.. az utolsó számsor a userid

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
Köszi repro! Honnan tudom meg mondjuk mások user id-jét?

repro
MAGYAR JÁTÉKOSOK nu meg a Landor

próbálkozz itt.. kutyika is benne van

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
Tudom, én is szeretem, jól lehet vele célozni, csak kicsit gyengus.De a kedvencem a sniper, csak ahhoz meg türelmesnek kell lenni, nem szabad ám azzal szaladgálni.nos?

Kutyika
Nem az múlt héten volt...gondold el élõben: -EMBEREK UTÁÁÁNAMMM, kövesék a barna csíkot......

repro
http://aaotracker.4players.de/usertracker.php?userid=30782]

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
Hé srácok! Hogy lehet vkit megtalálni, hogy melyik szerveren van?

Kutyika
Hát pedig ez az alapfegyver.... Én mindíg ezt választom, még akkor is ha szabad a többi.... Erre kell "gyúrni" ez van...

Gfreiter
Kutyika, ugye nem várod el tõlem, hogy most végigklikkeljem az összes szervert... Vagy csak hasmarsot kaptál?

repro
a manualban van pár console parancs, de azok inkább csak a rádióüzik...
AAO manual

N0 TXT TLK PLZ!4!

Free
üzenetek = parancsok

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Gfreiter
Egyébként a BF fórumban nem vagyok benne, itt sokkal szimpibbek az arcok!Mellesleg ott van vmi Martin nevû gyerek (a tahó), úgyhogy már csak azért sem megyek oda!Inkább mondtam annak, akivel balhézott, h jöjjön ide!Ettõl függetlenül szeretem a BF-et. KUTYIKA!!!!! HOL VAGY???

Free
repro oksa rendben megjegyeztem kisbetü :o)

Köszöngetem a segítséget. Hol lehet utánna nézni ezeknek a konzol üzeneteknek ? mert nem találtam a neten sehol vagy ez csak száj pontosabban forum hagyomány útján terjed?

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

repro
na megvan az igazi!! 😊)))

demorec
demoplay név
stopdemo

ellenõrízve! 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
Nem, csak megvan itthon a BF, és szeretem, de másolt cucc, a neten multiban nem is megy.És ott kérdeztem patchekrõl, meg hasonlók.De lehet, h majd megveszem.Nos ott volt egy bunkó gyerek (nem velem volt az, de nem tûröm el senkitõl-senkivel), gondoltam egy picit a védelmére kelek. Na igen, érdekes volt az is, hogy az AK-val könnyen le tudtam õket lõni, míg az m16... ennyire nem lehet rossz fegyver az m16, nem??

repro
manual errata:

demorec - felvétel
demoplay név - lejátszás
a felvételt nemtom mivel lehet leállítani.. 😊
asszem a demostop

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
KISBETÛÛÛÛÛÛ!!!!!!!!!

whuuh. ok megnyugodtam.. szal kisbetû...

N0 TXT TLK PLZ!4!

Kutyika
Mi? BF? te több játékot is nyomsz egyszerre, v mifene? Nade ez érdekes és tanulságos lecke volt az elõbb, 69-es honorral van akit a gránát sem fog....

Free
Köszike Repro

repro
nem kell progi
consoleba kell beírni:
>demostart név

leállítás:
>demostop

ez most fejbõl ment, de utánna nézek

N0 TXT TLK PLZ!4!

Free
Sziasztok elõre is bocsi az offtopic ért de fontos lenne. Milyen progi kell ahoz hogy fel tudjuk venni azt amikor játszunk ? Szóval hogy amit látok a monitoron azt lementhessem videóba???

Köszike

miután alt tabot nyomtál, nyomj ctrl alt del-t és megint elõtûnik az egér, aztán zárd be azt az ablakot..nekem így sikerült csak
Gfreiter
Már megyek is! 2 perc, csak helyreteszek egy BF-es parasztot!

Gfreiter
Naja, én meg aztsetom hol a Landor! Kutyika!!! Remélem nem dobtak nagyon fejbe gránáttal,hogy így eltûntél!! Én még mindig itt várok, mint egy kutya a bolt elõtt 😊

Kutyika
w084

ZsozS
v.mi difi van a Landorral, nem enged be!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

ZsozS
irány a landor!

Gfreiter
Akkor menjünk a Mountainba, ha azt szeretitek. A többit is szeretném, csak sajna nem ismerem õket 😞( Akkor szóltok, h hova mentetek?

Kutyika
A bridge nagyon jó... Mindig fejbe dobálnak kézigránáttal....

Gfreiter
Rendben, csak a problema az, hogy nem tom váltani az ablakokat, mert ha Alt+tabot nyomok, bejön ugyan a windows, de se egerem+vissza sem tudok menni a játékba!Menjetek inkább ti vhova, és jelezzetek nekem, ok? Figyi, én nagyon szeretem a Bridge + Mountain Pass pályákat, de ha ti nem, akkor menjünk másikra, ami nektek is tetszik!ok?

Kutyika
Jaja, én is most értem ide, de ketten harcolni..😞 próbáljuk azt hogy te mész fel valmelyik szerverre, ha jó akkkor írsz ide aztán megyünk mi is...😊

ZsozS
hát azé' nincsmert MI ott voltunk a szerveren és vártunk....

Gfreiter
Na mi van, nincs válasz??

Gfreiter
Ja, de egy pillanatra felvillant vmi, és azt el tudtam még olvasni, h Kutyika!De azután el is tûnt az izé.