America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Választasz pályát, vagy én keressek? Nekem 8, csak tudod, én nem ismerem annyira a többit.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Kutyika
Felõlem mehet.

Kutyika

zotyesz
régi szép idõk 😊

Gfreiter
Na, egy kis bugi??

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Hahahahahahahaha😊))))))))))) az jó volt, de bakker... tényleg értettem!! Elsõre 😊

Gfreiter
Nos kedves kollegák! Vége a vacsinak + a regisztrálásnak! Remélem nem barmoltam el semmit (olyasmit amirõl nem tudok)! Szauval?? Ja, egyébként nem sértõdtem meg, sõt.Én általában sokat eszem, mégsem sikerül meghíznom! ÚÚÚgy szeretnék egy sörhasat! 😊)

Tikal
sniper patchet vártuk mint a jézuskát 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zotyesz
Fogalmam sincs. Ha megnézed lassan minden hozzászólásom mellé egy szótár kell. Bár egy angliai egyetem kutatásai szerint...

Kutyika
Most miért nem megy?

Atiti
Nem gondolom komolyan.olyan vicces

Kutyika

Kutyika
Megjegyzem, egyszer a valós "katonai" életben is volt alkalmam megtapasztalni milyen is fõnöknek lenni, de mivel nem fogadtak el fõnöknek a többiek, mert csak kinevezés volt ez fentrõl, örültem, hogy nem volt komolyabb megoldandó feladat. De mégegyszer mondom: NEMAKAROK FÕNÖK LENNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zotyesz
Akkor még az írás is jobban ment...

zotyesz
Kicsit nosztalgiáztam az elõbb, és visszamentem a fórumban több, mint egy évet. Kellemes volt, ahogy elolvastam az egyik elsõ hozzászólásomat, hogy tegnap reggell letöltöttema 22 megás sniper patchet, vagy olvasni Tikal(akkor még Norbi2K) üzenetét, hogy mikor jön ki már az airborne/ranger patch.

Atiti

Kutyika
Lol!! Ez naon jó!!!

Atiti
vezér-EB

Kutyika
(nem megsértõdni, ha lehet...)

Kutyika
Nyugodtan egyél, hogy jó kövér legyél....

Kutyika

Kutyika
Talán a gumiba, nyitok egy verses topikot...

Gfreiter
Na neeee!!! Tessék jönni! Bár most én megyek vacsizni 😊 De én az étkezést 2-3 perc alatt le szoktam zavarni 😊

Kutyika
Talán itt leszek, talán nem....

Atiti
DE ITT LEGYÉL ÁM FÕNÖK!talán

Atiti

Gfreiter
oké, akkor jelentkezem!De itt legyél ám!

..
Kutyika
Egy fél-háromnegyed óra múlva tudok menni, sajnos, van egy kis dolgom, de utánna mehet a gamma, csak írd ide hová menjek... Nana, oda azért neeem...

Kutyika

Heh, így se rossz, sõt, nagyon ügyes!

Atiti
Kutyika a FÕNÖK!!

Gfreiter
Aha! Nekem is van pár dolog a kedvencekben, de a végén már semmirõl nem tom, hogy mért raktam fel 😞 Nemsoká megvagyok! Van kedved utána akcióba lépni? Nem erõszak a disznótor!! (Megjegyezném, hogy kivéve a disznónak!)

Kutyika
Jobb egérklikk a szmájlira és tulajdonságok, ott láthatod honnan van.
Mondtam, hogy mindent a kedvencekbe rakok....

Gfreiter
Hé, honnan van ilyen szmájlid??

Gfreiter
Ne izgulj, haladok, csak nem akarok semmit elcseszni 😊

Kutyika
Hát ezt magyaráztam nem is rég, de mintha nem értenék soxor amit írok... Köfi!!!!!

Gfreiter
ok, csinálom 😊Köszi, rendi vagy, hogy segítesz😊

repro
írdbe ide a user id-t és Meier biztos lesz oly aranyos és betesz.. de elõtte csinálj banner-t!! az oldalon van alul egy link, ahol leírja hogyan kell..

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
Na most összejönnek a dolgok! most olvasom a dolgot, mert én már regisztráltam az aAO-n, csak közétek akarok bekerülni a mohán (remélem ez nem vmi feketelista 😊)

Kutyika
Õszintén azt hittem Patacsi te állsz eme fondorlatos dolog mögött....

Gfreiter
Hahahaneeem, én az igazi vagyok. Látod a c betût? c=copyright!! 😊 De tényleg bocs, én ilyen csillagzat alatt jöttem eme csodás világra!

Gfreiter
Megvan, bejött a dolog! Na most én az aaotracker.de-n már regisztráltam! A két oldal nem függ össze? Itt is kell?

patacsi HUN
bazz 4-5 alkalom már volt, hogy azt hittem valamelyik jóarcú szopat bennünket Gfreiter állnéven de ez most a 6-odik alkalom.
(Bocsi Gefreiter szerencsecsomag segítünk ahogy bííírunk neked) 😊))))

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Hopp, most bejött!!!! Várj megnézem!

Gfreiter
Próbálom Repro, de ha ráklikkelek, nem történik semmi! Azaz történik, csak nem a monitoron, hanem kinn a játszótéren, itt 10 méterrel elõttem, és kb 6-8 méterrel alattam. 😊

Gfreiter
Hallihó!! Akkor nem lökünk egy partit? A hídnál jobban ment nekem 😊

repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
Nem, nem nyúltam semmihez.Bár a hálózati kártya feltelepítésekor volt vmi gond, ami miatt azóta is kiír indításnál 4-5 fájlt, hogy hiányzik, de nem volt belõle idáig gond.Ugyanis a vidóz nem találta a modemem, ha az ethernet kártyát akartam installálni, akkor mindig mondta, h tegyem be a win98 lemezt, mer kell neki egy fájl, de amikor betettem, nem találta a cd-n, szóval mégsemeztem, és azóta írja ki ezeket.De gond nem volt ebbõl.

Gfreiter
Hát akkor kifli.Nekem hófehér! Bár az is szép...
Huh, akkó most mit csináljak? Hogy leszek így teljes értékû tagja az AAO hun társadalmának?

Kutyika
Nem állítottál el semmit sem a beállítások/internetbeállítások lehetõségben? (win) Nincs esetleg tiltva valami olyan ami miatt nem müxik?