America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt meg csak úgy megjegyzem...már egy egész napja vagyok a DEAD FUCKING LAMAS oszlopos és büszke tagja...egyedül...unatkozva..
Vajdi jelentkezzzzzzzz
\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
..bár a kiképzés nagy részén túl vagyok..írhatnál a haha-haladókanak is egyet..lol..pl:mit ba**tam el a tracker regisztációnál,mért nem tudom normálisan feltenni a kép.tar.hu-ra a szkrínsotokat...stb
JA és hogy mégegyszer pontosítsuk mivel és hogyan kell bannert készíteni...

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
jó szórakozást😄
.....és ezekután lesz még úgyis ezer kérdésed..nekem is van még...

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.
http://www.mohaa.hu/forum/meier/landor/
http://www.mohaa.hu/forum/meier/tracker/index.htm
http://www.americasarmy.lap.hu
http://americasarmy.uw.hu
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1023046305
http://www.fpscentral.hu/americasarmy/

hTTp://ror.hu/
Ezt akkor nem jó így megbeszélni. Van egy tuti tippem. Daniel_F -et láttam már akcióban, néhány totálkezdõnek segített már. Ha van ICQ-d, megadom a számát, vagy lehet MSN Messengeren is segítséget kérni, esetleg még chat-el is megoldható.
MAjd kerdezz engem😊
há ezaz..ezt ecseteltem..mivel szerintem már néha zavarok...hiába próbálok segíteni, ha pl. Ragtapi. hûvösen közölte:"csendet kérek"lolololler
most már írom a válaszaikat..
Mert pár linkkel nincs megoldva semmi..

..cp, meg napos oldal meg ilyen rush, meg olyan izé...én pedig kénytelen vagyok kérdezni, nehogy hibázzak..Szal ere todom a választ, nyomulj sokat, gakorolj..stb..bla-bla-bla..DE tényleg..néha jól esne, ha nem csak én pofáznék (már én is unom a hangom)hogy mögötted vagyok ide figyelek, oda figyelek, de hogy mit csináljak hogy tuti legyek, mármint azt tegyem amit pontosan kel és még meg is feleljek a csapat munka "szellemének...na ehez kell a segítség!!nnél jobban nem tudom elmagyarázni, lényeg, hogy jól és megajól akarom csináli..de egyedül..nem megy...HAHA..majd jövõre:-))\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
....a Radio Toweren...és ha jól rémli tán Prank-kal nyomultam együt egyszer a Bridgese-n..\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
Amugy anno en is tokre orultem volna ha "oregekkel" kozosen nyomhattam volna.Eleg sok ido eltelt mig ratalaltam a tobbiekre.
En a kis nezetleteresem ellenere Pronyoval mindenkivel szivesen jatszom remelem akikkel nyomom nem kivannak a busba engem😊)
Visszaterve az xSU-ra szeretnenk nyerni nemzetkozi klanmeccseket,de ehez tapasztaltabb jatekosok kellenek,mert az ellen is durva.Szeretnenk ha rettegnek az xSU-t messze foldon.Bar az mar igy is jol esik hogy mas nagy klanok mar nevszerint koszontenek ha bemegyek egy szerverre jatszani😊)
és Meier válaszolt..\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
Zotyesz!mint írtam, kb 2 hónapja nyomom az armyt, nem tudom milyen egy meccs, de szeretném egyszer ha mást nem végig izgulni veletek!!
Végül Tikal..nos melyik klánba is vagy?ha jól rémlik xsu..lol..új klán, nem, tényleg sok van már...Közös alatt mit értek..még nem tom..de tényleg kitalálok vmit..
Beeci: egy vagy uj klán? szerintem van már egy pár, aki társasággal akar játszani az ugyis megtalálja a modját. Valami közös alatt mit értesz? 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
és mielõtt bárki anyám-anyját szidná..nem lázítok, csak a véleményem írom meg!!!Mert ha segítség kell, úgy is hozzátok fordulok!!
Igaz, hogy mindíg vesztettünk, de hát jó vót!
Öszze kell hozni megint egy olyan csapatot, és én csatlakozom hozzá.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
..looks like its time to kill..

nagyjából a bannerkém..lo., majd még szerkesztgetem, és egyszer irígykedni fogtok rá
Ja és ugye magáért beszél??!!

Mostanában a mezõkövesdi különítménnyel szoktam nyomulni. Mink itt vidéken összefogunk hárman
Amúgy a magyar army-sok összefogására az americasarmy.uw.hu lenne jó, mer' tesóm csinálta