America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atiti
Beeci: látom van valaki,aki tud annyit írni mint KUTYIKA.

SSBeeci
ezt meg csak úgy megjegyzem...már egy egész napja vagyok a DEAD FUCKING LAMAS oszlopos és büszke tagja...egyedül...unatkozva..
Vajdi jelentkezzzzzzzz

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
Zotyesz bölcs tanácsát(merthogy én nem tudtam volna ilyen értelmesen leírni)fogadd meg, DE azt tanácsolom, amíg nincs meg a 36/40-es lövészeted, ne menj tovább..csak idegeskedni fogsz (magambólkiindulva...)

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
Isten vagy Daniel-ef..bár a kiképzés nagy részén túl vagyok..írhatnál a haha-haladókanak is egyet..lol..pl:mit ba**tam el a tracker regisztációnál,mért nem tudom normálisan feltenni a kép.tar.hu-ra a szkrínsotokat...stbJA és hogy mégegyszer pontosítsuk mivel és hogyan kell bannert készíteni...

Daniel_F
Az ezer kérdés elkerülése érdekében írok egy kezdõ játékosoknak szóló összefoglalót (képekkel), amit felteszek az americasarmy.uw.hu-ra (talán még ma).

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

zotyesz
Ha jól értem, akkor csak az elsõ training "Available" Neked. Akkor érheted el a következõt, ha az M16-al minimum 23 találatot érsz el a teszten. (Sniper kiképzéshez, hogy elérhetõ legyen min. 36 kell). Ha ez sikerül akkor el kell küldenend az eredményét, magyarul continue-t nyomsz. Akkor jó, ha kapsz egy Transmission Complete feliratot. Az elsõ 4 training kell ahhoz, hogy mehess online játszani. Remélem segítettem.

SSBeeci
Alapvetõ dolgok ügyében zaklasd Gfreiter-t vagy engem..lol..Ha komoly kérdésed van...arra jövõre már fogom tudni a választ

[HUN]Crassus
Szep sorban meg kell csinalni az osszes traininget.Alapkikepzes logyakorlat.Ha ezek megvannak utanna mehetsz jatszani.A Medic traininget raer kesobb ha mar kicsit belejottel.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

SSBeeci
jó szórakozást😄.....és ezekután lesz még úgyis ezer kérdésed..nekem is van még...

átnézem ezeket, köszi

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

SSBeeci
Erre én anno ezt a válszt kaptam:
http://www.mohaa.hu/forum/meier/landor/
http://www.mohaa.hu/forum/meier/tracker/index.htm
http://www.americasarmy.lap.hu
http://americasarmy.uw.hu
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1023046305
http://www.fpscentral.hu/americasarmy/

[Rush]
Kiadtak valami hülyeséget 😄
Aki gondolja probálja ki

dOwNlOaD

hTTp://ror.hu/

Kensin
Húha. Ezt úgy érted, hogy csak az elsõ traininget csináltad meg?
Ezt akkor nem jó így megbeszélni. Van egy tuti tippem. Daniel_F -et láttam már akcióban, néhány totálkezdõnek segített már. Ha van ICQ-d, megadom a számát, vagy lehet MSN Messengeren is segítséget kérni, esetleg még chat-el is megoldható.
[HUN]Crassus
Amennyit nyomat egy nap behoz hamar meglatod😊))))

[Rush]
Az még 265.000 Punkte

hTTp://ror.hu/

[HUN]Crassus
Tapasz ugysenem fog nyugodni mig RUSH-t utol nem eri Honorlevel-ben hihi😊)

[HUN]Crassus
HAt Tapaszt surun elragadja a "csitt a mester alkot" szindroma😊)
MAjd kerdezz engem😊

SSBeeci
na jó..megyek öldökölni egy kicsit..bár az asszony lasan kinyír..hehe..

SSBeeci
há ezaz..ezt ecseteltem..mivel szerintem már néha zavarok...hiába próbálok segíteni, ha pl. Ragtapi. hûvösen közölte:"csendet kérek"lolololler

[HUN]Crassus
Persze ez csak RT,mas palyan mas a taktika meg masok a "beceneveik" a helyisegeknek.

[HUN]Crassus
HAt igen Beci az nem lene hulyeseg ha valaki elmutogatna mit hogyan hivunk az RT-n akkor kepben lennel.Szerintem legkozelebbi jateknal kerdezz meg valakit hogy csinaljon neked sightseeing-et😊)

SSBeeci
KÉRDEZZZ...tõlük...most már írom a válaszaikat..
Mert pár linkkel nincs megoldva semmi..

[HUN]Crassus
HAt ugy tunik.....>(,de majd atveszem az "orseget"😊)

SSBeeci
Pedig állat lenne, ha konkrétan segítenétek, mármint gamézás közbe pl:Ragtapi a Radio Tower resident evilje..lol..cp, meg napos oldal meg ilyen rush, meg olyan izé...én pedig kénytelen vagyok kérdezni, nehogy hibázzak..Szal ere todom a választ, nyomulj sokat, gakorolj..stb..bla-bla-bla..DE tényleg..néha jól esne, ha nem csak én pofáznék (már én is unom a hangom)hogy mögötted vagyok ide figyelek, oda figyelek, de hogy mit csináljak hogy tuti legyek, mármint azt tegyem amit pontosan kel és még meg is feleljek a csapat munka "szellemének...na ehez kell a segítség!!nnél jobban nem tudom elmagyarázni, lényeg, hogy jól és megajól akarom csináli..de egyedül..nem megy...HAHA..majd jövõre:-))

zotyesz
Akkor ma megint nem találkozunk...

[HUN]Crassus
23 ora utan........

[HUN]Crassus
Nem nem azt jelenti.Termeszetesen valaszlunk nosza kezd csak!

zotyesz
Jön valaki este 8 körül játszani?

zotyesz
Nyugudt szívvel állíthatom, hogy itt még mindenki választ kapott a kérdéseire, Te sem leszel ez alól kivétel.

SSBeeci
lol..akkor ezt túltárgyaltuk!!Szerintem is elég meggyõzõ az xSU, mint név és mint klán is, és tényleg jó látni hogy elõre köszönnek....a Radio Toweren...és ha jól rémli tán Prank-kal nyomultam együt egyszer a Bridgese-n..

[HUN]Crassus
Azt mar allithatom,hogy a Radio Tower-en mar tekintelytparancsolo az -(xSU)- nev 😊)

[HUN]Crassus
Tegnap 9 GAT-os ellen jatszottam miutan Tapasz elment aludni es tok jo volt ,hogy ok vedtek meg mikor paran azt mondtak tul sok ellent nyirok ki egymagam😊)

[HUN]Crassus
Nekem nem is dobtal e-mailt....😞(Bar nem vagyok nagy GUru szoval valoszinuleg nem nagyon tudok segiteni szamitogepes dolgokban.(en csak felhasznalo vagyok😊)

Amugy anno en is tokre orultem volna ha "oregekkel" kozosen nyomhattam volna.Eleg sok ido eltelt mig ratalaltam a tobbiekre.
En a kis nezetleteresem ellenere Pronyoval mindenkivel szivesen jatszom remelem akikkel nyomom nem kivannak a busba engem😊)
Visszaterve az xSU-ra szeretnenk nyerni nemzetkozi klanmeccseket,de ehez tapasztaltabb jatekosok kellenek,mert az ellen is durva.Szeretnenk ha rettegnek az xSU-t messze foldon.Bar az mar igy is jol esik hogy mas nagy klanok mar nevszerint koszontenek ha bemegyek egy szerverre jatszani😊)

SSBeeci
UI:...és ha jól emlékszem legalább tíz embernek dobtam emilt...CSAK Zotyeszés Meier válaszolt..

SSBeeci
csak megjegyzem..vannak, igenis vannak köztünkmorcos honorvadászok!!Ettõl függetlenül természetesen elismerem mindenki honorját, hiszen sztem én is azokat gyûjtögetem...csak kommentár nélkül egy õszinte kérdés:Tényleg mindenki szívesen nyomul mindenkivel???

SSBeeci
Hajaj..na ettõl tartottam..NEE értsetek félre semmit!!Igen Crassus fater nyomtuk már együtt, állat volt..jóbb úgy gamézni, hogy "öregebb Magyarok" után szaladgálok!!
Zotyesz!mint írtam, kb 2 hónapja nyomom az armyt, nem tudom milyen egy meccs, de szeretném egyszer ha mást nem végig izgulni veletek!!
Végül Tikal..nos melyik klánba is vagy?ha jól rémlik xsu..lol..új klán, nem, tényleg sok van már...Közös alatt mit értek..még nem tom..de tényleg kitalálok vmit..

Tikal
Szerintem most elég jo társaság jött össze, bár van akivel még nem találkoztam sajnos.

Beeci: egy vagy uj klán? szerintem van már egy pár, aki társasággal akar játszani az ugyis megtalálja a modját. Valami közös alatt mit értesz? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[HUN]Crassus
Az meg hogy egyes klanok felteteleket szabnak a csatlakozni kivanok ele nem biztos,hogy rosz.Nem kell ezert elitelni es Honorvadasz-nak tartani oket.Hiszen egyetlen katona sem a Delta Force-ban kezdi a palyafutasat hanem azert elotte letesz valamit az asztalra.Szerintem mar jatszottunk egyutt es nem hiszem ,hogy nem erezted jol magad koztunk.

[HUN]Crassus
En 1 eve Armyzok es nem tartom magam Honorvadasznak.Csupan arra jo a Honor hogy ha eleg magas nem kezdenek el csitert kialtani rad ha egy korben 4-5 mukit leszedsz.Bizonyos foku tisztelet van irantad a tobbi jatekos altal,mert mutatja,hogy te mar sokat jatszottal tehat gyakorlott vagy.Nem azt mondom,hogy az alacsony honoruak kozt nincs jo jatekos,de mig en is az elejen benaztam sokat mig ra nem jottem a jatek csinjara binjara.Meg most is van ,hogy meglepodom embereken milyen jok.A honor egyfajta tapasztalati pont ami az elert tapasztalatod Skill-edet mutatja.Olykor nem realis hisz sokan FLS assault-on tornaztak fel,de tobbsegben azert realis.A versenges alap emberi tulajdonsag ezert sokan szeretik azt ,hogy valami jeloli o mar elert valamit es ez meg is mutatkozik egy ranglistan,vagy a honorpointjaiban a neve elott.

zotyesz
Mármint azok, akik elmentek a meccsekre, és ott izgultak elõtte, hogy mikor jön össze elég ember. (hát még akik térképenekn skiccelték, hogy milyen taktikát kellene alkalmazni 😊 )

SSBeeci
és mielõtt bárki anyám-anyját szidná..nem lázítok, csak a véleményem írom meg!!!Mert ha segítség kell, úgy is hozzátok fordulok!!

SSBeeci
..ezért választotam a DFL-t..lol..dumcsiztam velük, jó fejek és nem azt mondták, "majd gyere vissza holnap, meg tréningezzé sokat"...

SSBeeci
Hát ja..könnyen jár az arcom, kb 2hónapja armyzok, még mindhatni új..heh..De szeretem, teccciikk, és tényleg jó lenne egy vagy új klán, vagy legalább egy valami..izé..ami közös!!Lényeg, összetartó, baráti, nem feltétlen honorvadász csapat!!

Kensin
Tudod, ha így belegondolok, a rili magyar armysok, akik összetartottak (legalábbis a többség), az a {HSF} volt. Ahhh, a régi szép idõk. Igaz, hogy mindíg vesztettünk, de hát jó vót!
Öszze kell hozni megint egy olyan csapatot, és én csatlakozom hozzá.
Tikal
Ahhoz már tul sokan vagyunk, felhigult a társaság, és mindig lesznek "rossz arcok" nem rili magyar army-sok 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SSBeeci
..looks like its time to kill..

SSBeeci
...errõl beszéltem én is nagy vonalakban párszor..szal aki számít és rili Magyar army-s,azoknak nem ártana összetartani..és kicsit felülkerekedni a "nézd má mennyi honorom van" és az "ááá, ez a tuti klán" felfogáson..vazzee...

SSBeeci
nagyjából a bannerkém..lo., majd még szerkesztgetem, és egyszer irígykedni fogtok ráJa és ugye magáért beszél??!!

Kensin
Ma megyek szülinapi bulira, aztán ígérem, benézek hozzátok is, mármint a szerverre, ahol lesztek.
Mostanában a mezõkövesdi különítménnyel szoktam nyomulni. Mink itt vidéken összefogunk hárman
Amúgy a magyar army-sok összefogására az americasarmy.uw.hu lenne jó, mer' tesóm csinálta
SSBeeci
Nem akarok árulkodni 😄, nehogy én égjek be a végén...de tényleg sok ismeretlen név van az armysok közt....és ez hááátt...talán zavaró..