America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
😄
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
😄
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

ja és PEACE!😊)
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Áhh, azok a régi szép honorevõk nélküli idõk...
Asszem a {HSF} tagjaival találkoztam elõször, és Fluga írta a supergamez-es fórumot.

de ha beírsz egy nap 30-40 sornyit segítségbõl és két nap múlva ugyanaz az arc ugyanazt kérdezi attól ... de mint mondottam béke van 😊
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
nem tart semeddig segiteni a kezdõknek, mivel eleinte nem egyszerû elkezdeni játszani

) és addig nemhogy a supergamezról nem tudtam, de az AAO az elsõ online játék amit nyomok (366órája nem 😞 LOL),ja és nem beszélem az angolt. Ja és zseni sem vagyok... az tény, hogy kényelmesebb mindent kérdezni, ami nem is lenne gond ha a válaszokat elolvasnák és pár nap múlva nem azt olvasnánk, hogy le sem szarják amit írtunk és akkor jön megint a plíííízelp... de nincs gond béke van MÉG 😊)AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
😄
Amugy a kezdoknek uzenem NE BENAZZATOK MAR en mar 20-as honort elertem mire egyaltalan talalkoztam magyar emberrel az AAO-n sot ezt a forumot meg kesobb talaltam meg.Felinstallaltam a jatekot es mindenre egyedul rajottem,hogy mit es hogyan kell szoval nem ertem ezt a nagyfoku nOOB-itast😊))
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
A West szerevrekre megy! Mi lehet a baj?\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"
az odacsapodást nem pejorativ értelemben mondtam
Egyébként a Daniel oldalát ajánlom, ott minden meg van, (majdnem)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hali TIKAL!Köszi az építõ kritikát..ami szarul esett(merthogy lelkis vagyok):odacsapódsz másokhoz...
...
Másrészt litöl beszélek englis...de ez igen kevés ehez a gaméhoz!!De nem vagyok lusta, sztem más se és szótárral jácccok..lol.. Aztán jó hogy feltetted az army.lap.hu-t, de kérdezd már meg pl:ddd_-t, hogy tudja e mit is kell keresni ott??Melyik web lap ad igazán kérdést a válaszaira??...
Amúgy én is a legtöbbet csak figyelek game közben

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha lenne egy tuti jó játék japánul, biztos leszednéd hozzá a magyarítást, azt garantálom
De mivel ehhez a játékhoz nincs magyarítás, ezzel kell beérniük.
Egyébként felraktam egy kis segítséget az americasarmy.uw.hu oldalra. Mivel mindent én írtam a segítségben, kéretik nem lesz@rozni, hanem konstruktívan kritizálni

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Na ezek kellenek: 1716, 1717, 1718, 8777, 27900, 20045
Nemelyik server nem a default portot (1716) hasznalja, hanem valami mast. pl 1816 akkor ertelem szeruen a proxy-n engedelyezni kell a 1816, 1817, 1818 portokat is.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Beeci: szerintem a dfl-ben ugyis elfogják mondani mikor mit kell csinálni, de ha netán oda csapodsz másokhoz szerintem akkor is nagyon hamar meg lehet beszélni hogy éppen mit kéne tenned, pl fedezni ezt vagy azt stb, plusz én mindig sokat figyeltem a többi játékost mikor már meghaltam
és porbáltam elllesni egy két trükköt több kevesebb sikerrel.
Na ennyi.
Üdv, Tik 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Most van egy kis idõm, de csak fórumozni.... Sajnos...

forumhonor