America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
A hivatalos fórumokban is több olyan téma van, ahol azt mondják, hogy nem érkezett meg a levél.
A HomeLan cég a szervereit most állítgatja, és ott vannak az AA-regisztrációs szerverek is. Egyébként egy barátomnak 3 napjába került ezen a héten a regisztráció, de végül is sikerült.
Ha nem akarsz annyit várni, és hivatalos válaszra van szükséged, keresd fel a hivatalos Live Tech Support oldalt, ahol bennfentes emberek angolul segíthetnek a bajodon. (Launch Technical Support link, mondjuk vasárnap õk sincsenek úgy tudom.)
Egyébként használd ki az alkalmat, és olvasgass egy kicsit a játékról, hogy a késõbbi kérdés-áradatokat elkerülhessük.
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
Ja, Meier úr, köszi, hogy felraktál!!! 

SSBeeci, itt van a Játékos monitor.\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
merre vagytok.merrevagytok
akarok menni kill!!
ÖÖÖ VAJDI??
mi az ip meg jelszo? mert probaltam felmenni es nemtok...

mirc 6.1..az fizetõs??crackeljem,vagy
innen ?tovább? majd írd meg a setupot az emilemre pls..\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

<vajdi> MINDNEKI JÖJJÖN: Bridge SE East 016 69.25.16.14:1716
. Bocs mindenkitõl! Kutyika! Csak már nagyon hiányoltalak, nélküled nem fórum a fórum!! Ezt jól vésd be oda!! Fluga, egy ötlet: kérjük meg inkább Osamát, hogy írjanak nekünk egy progit
Na srácok, maj jövök, csak kicsit erõt kell gyûjtenem!\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
van vkinek ötlete arra, hogy miért csinálja velem az army, hogy miutûn reinstall volt (army) és új catalyst drivert tettem fel, nem jelenik meg a fõképernyõ? a fõcim megy, de kép nincs.
Hang van kép nincs. MI A A FASZÉRT nem birnak az amerikaiak még egy programot sem megirni. és még igy akarják elkapni osamát, meg szaddamot. nagyon vicces fiúk. szóval ötlet?
nekem sem fogadta L a password-ot az elõbb...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

nem csináltam semmit és rá 2 órára meg minden mûködött újra pedig nem nyúltam hozzá...
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A vicc az egészben hogy a WEST szerverekre pedig beenged! És ezt tegnap kora délután óta csinálja! Szerintetek?
\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Naon kivagyok, most értem haza...(éjszakai mûszak). Sajnos így jártam, hazajövök reggel, kicsit bukukkantok a fórumra és szunya, valszeg délutánig... Este talán kicsit játszom is... Csak nincs valami gond, hogy hívtál?
!\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
na joccak mindenkinek, holnap ugyanitt..heh harcolunk..

LOL
LOL
Na jön vki még egy picit gammázni, mer aztán fekszem le, én ugyanis hétköznap ráérek, de hétvégén aztán jön a koránkelés
Köszi SSBeeci a #15955- ért! Nagy vagy!
Hua
Megiscsak megfogadtad a tanacsom es elmentel KOVI-hoz munkaugyben??Biztos mesz a Sechelle szigetekre forgatni mi????:)))
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Aki nem tudná ma Gfrei=RULEZZZ

Két héét...inkább levágnám...
Siess vissza Free, állatot toltunk ma, legyaláztunk mindenkit, fõleg egymást..lolololololler:_))

BF:2-3-4(oORedstarOo)