America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
Az elsõ legyen mondjuk a :STRAHD

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Strahd_
Sorold a nevüket végzünk velük :)

SSBeeci
...csak egy észrevétel...mindíg ugyanazokat a Magyar fightereket lehet látni...minden nap..ugyanazokat...Többiek??Mármint ma jobban átnéztem a Klánokat, akik írtak magukról, és kb. 20 embert még találtamakiket viszont se itt, se gamézni még nem láttam...???

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Atiti

Daniel_F
Türelem
A hivatalos fórumokban is több olyan téma van, ahol azt mondják, hogy nem érkezett meg a levél.
A HomeLan cég a szervereit most állítgatja, és ott vannak az AA-regisztrációs szerverek is. Egyébként egy barátomnak 3 napjába került ezen a héten a regisztráció, de végül is sikerült.
Ha nem akarsz annyit várni, és hivatalos válaszra van szükséged, keresd fel a hivatalos Live Tech Support oldalt, ahol bennfentes emberek angolul segíthetnek a bajodon. (Launch Technical Support link, mondjuk vasárnap õk sincsenek úgy tudom.)

Egyébként használd ki az alkalmat, és olvasgass egy kicsit a játékról, hogy a késõbbi kérdés-áradatokat elkerülhessük.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

[Rush]
Nem baj, én is már megyek aludni
PEACE

hTTp://ror.hu/

sorry Rush, hogy szó nélkül leléptem, de ledobott ez a szar és inkább megyek most aludni
SSBeeci
MEIER mester, ha csabszi megszinál(lol)-bannerileg, pls dobj fel engem is:-))Majd hónap szarakodok a nevemme:-))mármint hogy név is legyen..DE magáért beszél:-)))))))

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
..Szerintem dumálj vele Gfrei..

SSBeeci
Tudom Gfrei...Most Eksön van..majd jövök..hehe..építem a karierem Vajdi jóvoltából

Gfreiter
Egyébként hogy megtalálj valakit, ajánlom a Játékos monitort, hála Meier úrnak Ja, Meier úr, köszi, hogy felraktál!!! SSBeeci, itt van a Játékos monitor.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
SSBeeci! Miért léptél ki? Csak most jöttem. Bár nem maradok sokat...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

SSBeeci
...és elvileg rajtam kívül heten vannak ott???

SSBeeci
not connected...és not on a channel üzenetek..egyenlöre

SSBeeci
megtettem...sehol senki..vagy ?

csak gyere föl ircelinditod ircet akkor képernyo legalján lehet irni... oda beirod /server irc.quakenet.org utana beirod /join #aa.hu

mondom he

SSBeeci
merre vagytok.merrevagytokakarok menni kill!!
ÖÖÖ VAJDI??

SSBeeci
lol...és loller...megnyílt vagy ezer ablak..hehe..és voltak bent aszem ketten..de semmi válasz nem volt...ha egyáltalán jó helyen jártam..

ok irom.

teamspeak -en most milyen server van? landor?

mi az ip meg jelszo? mert probaltam felmenni es nemtok...

SSBeeci
mirc 6.1..az fizetõs??crackeljem,vagy innen ?tovább? majd írd meg a setupot az emilemre pls..

Gfreiter
Ok, los!! Ott talizunk!!

Kutyika
Esetled w096, pipeline?

Gfreiter
Ok, most mehet, bár elég fáradt vagyok, nem biztos, hogy jól fog menni! De egy ilyen bulit nem hagyok ki :) Játsszunk ott, ahol neked van kedved!

Kutyika
Rendes tõled!!!! Köfi!!!!! Esetleg egy kis gamma?????

SSBeeci
megyek!

<vajdi> MINDNEKI JÖJJÖN: Bridge SE East 016 69.25.16.14:1716
<vajdi> MINDNEKI JÖJJÖN: Bridge SE East 016 69.25.16.14:1716

fluga
tom hogy a driver, demost feltettem egy régi drivert és azzal sem megy. format c. lesz.

Gfreiter
Szasztok, most értem haza! Hulla vagyok, egész nap szüreteltem, úgyhogy lehet, hogy csak késõbb jövök játszani, de az is lehet, hogy mindjárt bealszom . Bocs mindenkitõl! Kutyika! Csak már nagyon hiányoltalak, nélküled nem fórum a fórum!! Ezt jól vésd be oda!! Fluga, egy ötlet: kérjük meg inkább Osamát, hogy írjanak nekünk egy progit Na srácok, maj jövök, csak kicsit erõt kell gyûjtenem!

SSBeeci
nem bizti, de asszem a driver...a multkor én is próbálkoztam pár driverrel, de critical errorral mindíg kilépett...és a grafikai beállításokra hivatkozott, aztán ugyanúgy mint neked, fõcím ment, képernyõ nem...format c:..lol..BÁR ezt az 1.7-nél tapasztaltam..

fluga
hi
van vkinek ötlete arra, hogy miért csinálja velem az army, hogy miutûn reinstall volt (army) és új catalyst drivert tettem fel, nem jelenik meg a fõképernyõ? a fõcim megy, de kép nincs.
Hang van kép nincs. MI A A FASZÉRT nem birnak az amerikaiak még egy programot sem megirni. és még igy akarják elkapni osamát, meg szaddamot. nagyon vicces fiúk. szóval ötlet?

Dexa
sokat szenved mostanában a cucc sajna...
nekem sem fogadta L a password-ot az elõbb...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

SSBeeci
Hali DEXX és SACA!!A helyzet nálam is hasonló volt:failed authorization, not qualified, bad passord, bad user name...stb...HHH sõt, volt valami olyasmi is, hogy engem errõl a serverrõl már kirúgtak:D..pedig ezt még nem érdemeltem ki sehol..

Dexa
nálam tegnap az volt hogy Lveszett az összes training infóm és nem fogadta L a nick-em és jelszavam sem...
nem csináltam semmit és rá 2 órára meg minden mûködött újra pedig nem nyúltam hozzá...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Tikal
még nem tudom kiprobálni

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SACA_(HUN)
Sziasztok! Na erre varrjatok gombot: nem enged be az East szerverekre! Azt irja ki hogy Authorization error: Player not qualified this level!
A vicc az egészben hogy a WEST szerverekre pedig beenged! És ezt tegnap kora délután óta csinálja! Szerintetek?

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Kutyika
Naon kivagyok, most értem haza...(éjszakai mûszak). Sajnos így jártam, hazajövök reggel, kicsit bukukkantok a fórumra és szunya, valszeg délutánig... Este talán kicsit játszom is... Csak nincs valami gond, hogy hívtál?

Gfreiter
Jóccakát SSBeeci barátom! Holnap odasózunk nekik, úgyhogy most nagy szunya! Bevetés utáni pihi! Finom sör, jó nõk, hmmm, de szép is a katonaélet !

SSBeeci
na joccak mindenkinek, holnap ugyanitt..heh harcolunk..

SSBeeci
hmm..megnéztem..nemtom mé írja azt egyfolytában, hogy feldolgozás alatt...és asszem visszakonvertálom, mer így egy nagy rakás..izé a kép minõsége....és egy csomó fent sincs...amúgy csináltam vagy 100 fasza képet..lol

Gfreiter
LOLLOLLOL

Gfreiter
Hua! Már itthon is vagyok! SSBeeci, te vagy a mi fotósunk, lol! Állatok a ss-ok Na jön vki még egy picit gammázni, mer aztán fekszem le, én ugyanis hétköznap ráérek, de hétvégén aztán jön a koránkelés
Köszi SSBeeci a #15955- ért! Nagy vagy!Hua

SSBeeci

[HUN]Crassus
Free!!

Megiscsak megfogadtad a tanacsom es elmentel KOVI-hoz munkaugyben??Biztos mesz a Sechelle szigetekre forgatni mi????:)))

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

patacsi HUN
részvétem :(

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

SSBeeci
Egész-seggedre Gfrei, megérdemled a kimenõt és a sert!!Aki nem tudná ma Gfrei=RULEZZZ

SSBeeci
Két héét...inkább levágnám...Siess vissza Free, állatot toltunk ma, legyaláztunk mindenkit, fõleg egymást..lolololololler:_))

Belton
Hali!!Mi ujság van?WAR?2.0? valami sajna mostanába nem tok gép elött lenni:((

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Gfreiter
Na szervusz kedves mindenki, megyek, mer vár a finom hideg söröcske! Állat volt veletek ma tarolni, fel is ugrott (1-et) a honorom, de aztán még nyomtam eddig ott tovább, csak sajna a végén begyûjtöttem egy 350-es ROE-t, így ugrott az egész munkám! Na jók legyetek! Free, siess majd azér vissza, SSBeeci, faszák voltunk ma, Kutyika, vakkants már be lécci, legalább egyszer!! Iszom mindneki egészségére! HUA!