America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atiti

Gfreiter
Hé Pet, meg mindenki! Megy a buli! TS!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

patacsi HUN
ez a baj pont 😊 de ha figyelünk láthatjuk, hogy változások vannak lezajlóban (néha a klánfórumok forgalmasabbak az SG-nél ami szintén nem baj sõt...) remélem a sok on miatt van és nem az AAO veszti a népszerüségét 😞 (újra mondom engem nem zavar csak átugrom nem tart semeddig)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Mellesleg sztem rohadt szemét dolog volt tõlük, hogy belökték azokat, mint a 2.0 ss-jait!!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Na, tényleg térjünk vissza a tárgyhoz!De egy kis móka nem ártott! Szóval Patacsi mester, én már tényleg tûkön ülök a 2.0 verzió miatt! Tudsz róla vmit, vagy tudz olyan oldalt, ahol minden részletesen le van írva, avagy screenshotok vannak (nem a kamu ss-okra gondoltam!!!) ?

Dexa
hát sok az OFF néha, ez igaz, de ez van, /mint nekem a csajom is mondta az elõbb/ vagy megszoksz, vagy megszöksz...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

patacsi HUN
tisztelet persze a kivételnek aki ON-ozik, de már lassan több az OFF. Nem mintha annyira zavarna a dolog csak vesztett a "fényébõl" ami kivételes volt sztem 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

SSBeeci
miért is?Kis irodalommal feldobtuk...ha ez gond...

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Dexa
...volt???

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
LOL
😄

Gfreiter
Muhahahahahahahahaha!!! LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL

patacsi HUN
mi lett ezzel a topiccal 😞 pedig olyan jó volt...

SSBeeci
Na jó..ti akartátok..VERS MINDENKINEK..Írta, SSBeci, címe Falun Élek:-)
Hajnal tájban mikó még az egész falu csicsikál
Házad mögött a tik ólba minden kakas kiabál.
Kejj fõ parasz kurva anyád, azt ne lógasd az orrodat,
Etesd meg az összes dögöt, azt ganézd ki a disznókat.

Ezek után zaros kézzel megfejed a tehenet,
A tejgyûjtõ csodálkozik, a fehér tej barna lett.
Reggelire bezabálunk újhagymát meg szalonnát,
Azt kaja után jól megdugjuk szomszéd lányát, Mariskát.

Baszás után Tót Mariska nem fog tudni felállni,
Neki is jobb, ma délután nem kõ menni kapáni..

lol....

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Gfreiter
Bár ezt elég offtopic, lol!

Gfreiter
Guggolj kislány, szedd a vöröshagymát,
Mögéd állok, nincsen rajtam nadrág,
Vöröshagyma lekonyuló levele,
Na és aztán ki nem szarja le.

Dexa
LOLLLLL...
😄

na emberek gyerünk gammázni...
😄

érett a meggy, büdös a disznó,
mikó' jön Prank, mindenki eliszkól,
kék az ég és én vagyok a nagy,
szerény és költõi vagy-
ok
SSBeeci
LOOOOOOOLLLLLLLLLer:-)

[HUN]Crassus
BAZZ BEECI!!SZÓVAL VELED CSALT MEG A FELESÉGEM!!!!!!!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

SSBeeci
honnan szereztél az asszonyról képet??

Atiti
kép a 2.8.as army-ból

ZsozS
Haller evriván!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Atiti
új medic

Atiti
Ja és Beeci tudása elött is +

Atiti

Tikal
strahd, a nevem foglalt a forumon, de miért is? nekem küldtél már e-mailt? ha küldesz akkor ide: [email protected]

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zotyesz
Beindult az irodalmi tagozat? 😊

[HUN]Crassus
Devla,Cerka,Répa,Retek
Mi kell még,hogy Crassus-al legyek?
Nem kell hozá sok-nagy ész
Elég ha este a Rádió Tóverre mész.

SSBeeci
Sárga Rigó Berged Debla
Nem ízlik a kemény Zabal
Akármerre sûvít a szél
SSBeeci sosem henyél...lol

SSBeeci
teammate:-))

Dexa
ébren vagyunk és gamelünk...
😄

Dexa
na skacok, ha vki végre bejut az admin support-ra vagy a www.americasarmy.com-ra akkor majd plíz nyomjon egy üzit ide, mert most vmiért nagyon nem akar menni...

Dexa
majd jól legyakollak ha jövök gamelni...
😄

SSBeeci
Hali PEEETT7-a 10.-en:-))lol!!Délután, azaz akár mostantól is mehet egy YO kis fight!!Aki úgy érzi, jöjjön...TS-re, azt kenjük!

SSBeeci
Szavesz DEXXX!!Egyetlen savazható barátom..lolJól félre lett értve mindenki..jaj..szal én arra reagáltam volna, hogy Vajdi annak örül, hogy egyáltalán van nete, nemhogy TS-ezzen..na mind1, Ebbõl ne legyen vita, ennyire vagyunk jó bajtársak neemm??!!

Dexa
ja de Májti is most mondta, hogy a CODE szerver is ilyen...
😄

Dexa
az uccsó "frissítés" után (...csodálatos 1.9-re...) sok szervert a tracker még mindig "nem lát", hiába állít bárki bármit is bizonyos fórumokon (DEV team...).
Ahhoz hogy frissítse az adataidat a tracker "minden" téren olyan szerverre kell menni amit úgymond támogat a tracker.
Aszem a trackeren is van egy official server list ahol látod melyik szerverre kell menni hogy lásd a friss adataidat.
1ébként nem tudom mitõl, de tegnap olyan szerveren gameltem én is ami nincs benne ebben az official listában és RENDESEN számolt a tracker nekem minden pontot, kill-t, szal mindent.

Lehet hogy csak progihiba volt?

Dexa
ha gondolod megcsinálom (), mert most még úgyis mást csinálok, de addig a fõnök lökheti ott a rizsát a termben a többieknek...

Strahd_
hm 😊) ok 😄 kezdheted ujbol az honor gyüjtést!! 😄DDD adsza csak a jelszavad 😄

[HUN]Crassus
Hi all! Valaki megcsinálná nekem a Medic traininget??
Már vagy 5x próbáltam ,de az elsõ vizsga eredményét nem regisztrálja hanem visszaugrik a fõmenübe😞(
Ha valakinek van lukas fél órája és van kedve segíteni dobjon egy mailt és kiadom a jelszavam😊
Köszönöm

pet70000
Nya, jó reggelt mindenkinek!
Szóljatok itt a fórumon ha megen lesz olyan jó kis WAR délután! THX

CsabSz
Pontosítok. Amire Zsozsi válaszolt, az az elõzõ hozzászóláshoz kapcsolódva még Hussaréknak szólt...

CsabSz
Fiúk! Vajdi nem embereket keresett általában, hanem _Hussars-t kereste. Errõl szólt az elsõ 6 sor, nem tudom, hogy lehetett félreolvasni...

mi lett ebbõl a topickból? picture warez oldal?
oksa ma este ircn... akkor van meg DFL?
Mighty te áruló!
Gfreiter
Hé kölkök! Jóccakát! Bolka, köszi, hogy még maradtál! Dexa, utánad még 3 kör alatt gyorsan leszedtem 5 embert, hua!! Beeci, kár, hogy nem tudtunk ma olyan sokat együtt (egy csapatban) jáccani!De azér jók voltunk! HUA mindenkinek! jó8!

Dexa
Béci: ez most nekem sem világos...
Zsozsi arra írt hogy Vajdi keresett embereket, neki honnan kéne tudnia milyen netkapcsolata van most Vajdinak vagy mit szaraxik a vasa...?
...sehonnan...
szal LOL
1ébként is, te is genya voltál ma, mint Gyadi...

SSBeeci
na jó8hónap reggeee ugyanitt...

SSBeeci
Nem azé....de 56K-val Gamézni meg TS-elni lehet...csak a pingje 1400-alá nem ment, aztán 9999-ig meg sem állt...errõl ennyit..

Gfreiter
Annyi, hogy ha nagyon messze van az ellenfél, érdemes zoomolni a fegyverrel (amikor belenézel az irányzékba), de úgy csak lassú "menetben" tudsz közlekedni.Viszont akkor meg nem tudsz elugrani a gránátok elõl. Szóval nagyon összetett, én is most tanulom 😊Gyakorolni!!! Régen örültem, ha 30 mp-ig életben maradtam! Most már azért el-elteszek néha valakit láb alól 😊