America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Ja, ha már itt tartunk, nem kell valakinek olcsón játék...? (LOL)

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

SSBeeci
Ez a jó ember ilyet ítr a fórumra, ha valakinek kellenek warez cuccok õt keressék...teljesen igaza volt Rushnak...!!!Ez nem az a csapat..

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
Szavesztek, jó reggelit all. Igen, tegnap ficsekkel nyomtunk és volt egy Iron Blade nevü 1 honoros..lol..emberke, aki bizonygatta, hogy egy másik accountjával már 30 honorja van, de valahogy nem hittem...A másik srác egy Amerikában élõ 3honoros magát Attliathehun1100-névvel illeti...elég égõ a hun és a 3 honor..lol

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

PsychoStarfish
Bazzgeg.... Mi volt a 16439-es komment? má nem lehet megnézni. Mitõl akadt ki Rush? Na mind1. Lassan megint jövök nyomulni csak vizsgázgatok. Szerdán lesz az utolsó vizsgám. Jaaaaaaa SLOW. Most hétfõn már tuti megyek =)

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Belton
Hehehe nekem is fel kell majd rakni me hoztam egy 80g-s vinyot és no rendszer😛

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Gfreiter
Ja, hát idõben kell eldobni!Viszont marha jól lehet látni akár messzirõl is!Pl ha baj van, akkor lehet jelezni a többieknek.Most le kell lépnem picit. Megin nem megy a gamma... 😞

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Belton
Jah de ha fel robban a kezecskédbe akko el kezdessz vérzeni ugyhogy...
mindegyik gránátot ki lehet biztositani!

Gfreiter
Hé gyerekek, rájöttem vmire! Bár lehet, hogy nem csak én. Szal a füstgránátot is ki lehet biztosítani, és ha várunk vele, amíg eldobjuk, akkor már a levegõben elkezd füstölni, mintegy füstjeleket adva le. Így jelezhetünk egymásnak, ha mondjuk tudjuk, hogy az OpFor pl csak az alagútban van, és nem láthatja!Kapok Nobel-díjat...?

Gfreiter
Na neeee, ez csak valami vicc lehet! Ugye ez csak egy vicc??? Szia Belton! Rég taliztunk. Tegnap sajnos elég rosszul ment a gamma, mer beteg voltam (vagyok).De hátha estére jobban leszek. Van kedved picit késõbb nyomulni egyet? Nem ígérem, hogy 100%-os leszek!

Belton
Hi alll mi ujsag Gfreiter?

Gfreiter
Köszi! 😊 Becsszó, igyekszem on maradni! Szupi a versed! Írhatsz még pár ilyet! Patacsi, mindazt, amit tudok, fõleg neked is köszönhetem! Köszönöm!

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Daniel_F
Gfreiter: eddig az offtopic üzijeid kicsit szúrták a szemem, de amíg ilyen hangvételû segítõkész hozzászólásaid vannak, addig Te vagy a topic királya

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Daniel_F
Vers a topicról

Jó kis fórum az SG-army
Lehet benne vicceket mondani
De a sok offtopic többet árt, mint használ
Kérlek, itt és most, hagyjátok abba már

Írhattok nyugodtan sok-sok verseket
De armysak, ne dalszövegek legyenek
Magánbeszélgetéseket ne itt intézzétek
Arra vannak a privát és ICQ üzenetek

Jöhetnek a képek, ha a témába vágók
de ne off-képpel terheljük a világhálót
Ne értsétek félre, offtopic is mehet
de az üzenetek többsége, kérlek on legyen

Írta: én

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

vagyunk, de mán vettünk mx440 128M bigyósat...
Mighty
Holnapra adok tuti valaszt. (pesti vagy?)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Asszem megbeszeltuk. Ha masnak nem letfontossagu, akkor elvinnem. Jo lesz melohelyre az integralt fostalicska helyett 😊

Mighty
Szerintem a bonto honlapjat kerdezte 😊

Sziasztok,
Alig akartam hinni a szememnek, láttam egy, azaz 1 honoros playert...sajna most is a ROE-kat gyüjtötte szegény...
Ugyanezen a szerveren összafutottunk Beeci barátunkkal egy idegenbe szakadt hazánkfiával kemény 3 honorral vállapján, de kifejezetten szimpatikus srác volt, és roppant segítõkész... a snipernek magától vitt másik fegyvert az esetleges közelharchoz...hamar feltornázza magát 10 fölé...remélem

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

[Rush]
A DFL-be vannak, nem tom hogy lehet õket elérni
HUSSAROK JELENTKEZZETEK, brékó, brékó

hTTp://ror.hu/

cgett
Még nem gondolkodtam ezen. Mondjuk 6ért. Ugyanitt Duron 1300 is eladó. 😊
cgett
thx rush! honlapjuk van?

SSBeeci
lol..thx:-)..pedig má megvót a 203 és vezettünk..na mind1..hehe

Mighty
Elo szokott fordulni. Kinel ritkabban, kinel surubben. Tanulj meg elni vele. Sajnos az unreal engine neha csinal ilyeneket...

Mighty
Mennyiert valnal meg tole?

SSBeeci
Naszal mielõtt off topic hegyek kerülnének ide:Ma kétszer kidobott az army Generel Protection Failur-el(asszem így vót írva)..Nah ha mégecce megteszi, megírom pontosan mi is az, de ha vágjátok fejbõl, akko plíz help..kösszencs.

SSBeeci

[Rush]
a blahánál bennt vag 1 bontó, de Hussarsék iskerestek vid karit, nem tom hogy van-e már nekik.....

cgett
OFF
Bocsesz, de kellene valami hely, ahova el lehet passzolni a régi videokartyamat MX440, és adnak érte valamennyi pízt, csak nem talaltam PC bontot, ahol vesznek is alkatreszeket. Ha tud valaki ilyet + honlap cimet pls uzenjen. Köszi!
ON
Gfreiter
SÖR!!!

Dexa
Crassus: hát az online support team-tõl megpróbáltam megérdeklõdni mi lehet nálad a gond, de nekem sem reagált még senki sem...
szal Support...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Jövõ nyáron lan, szóval ne rendezzetek semmi bulit a nyárra, nemsokára megmondom a pontos dátumot is... pörkölt vagy gulyás legyen a bográcsba' ? 😄

fluga
nemtom olvastátok e, de a homelannal felmondták a szerzõdést, jobban mondva nem hosszabították meg, tehát vmi új hivatalos szerverrendszert keresnek. Kiváncsian várom, hogy mi lesz. meg azt is, hogy elinduljon az army. mert most csak sötét képet kapok.

Dexa
LOL

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

patacsi HUN
😊 csak kéményen 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[Rush]
TAKARODJ ANYÁDBA INNEN TE SZAR

Gfreiter
STRANGER! Az armyops190.exe felinstallálja neked a holmit, majd ezután a Personnel jacket címû fejezetben csinálj egy accountot (create account). Amíg nem kapsz confirm e-mailt, addig ne is nagyon ugrálj, mert nem fog semmilyen eredményed regisztrálódni (ezt hívják szenvedõ szerkezetnek??lol). Azután ha megvan a confirm e-mail, akkor már beléphetsz a neveddel, de ha ilyet kapsz, hogy "Time out", akkor csak írj ide, és elküldöm neked a javító patch-t! Ha minden ok, akkor meg kell csinálnod a Basic traininget (alapkiképzés:lövészet, akadálypálya, fegyverekkel való ismerkedés, bevetési gyakorlat).Figyelj oda arra, amit a kiképzõ mond, fontos dolgok is elhangzanak.Ha mindez megvan, akkor lehet játszani.Vagy kérdezni. Remélem segítettem.

Gfreiter
Ja, egyébként már 14 a honorom... LOL!!!Viszont a trackeren még mindig csak 12 😞 A lényeg, hogy mindig csak felfelé...! Na jóccakát, én most szunyaszkusz beváguszkusz!

Gfreiter
KUTYIKA!!!!!!! Vasárnap 1000L!!!!! HOOOOAH!!! Pet, bocs, szarul ment ma, mer tök fáj a fejem! Csak a mínuszokat gyûjtögettem befele! Holnapra kialszom ezt a buzi vírust! 1000 bocsesz.Remélem holnap du itt lesztek ám, mer gyüszök! Hé srácok, láttátok?? Van új szmájli!!!!

Kutyika
Az jó ha növexik a honorod, csak így tovább!!!!! De hogy megjegyezzem, hogy itten mi vaaaannn..... Vers hegyek, látom sok tehetséges ember van itt!!! Sajnos gamma, csak vmikor vasárnap lesz, ha minden jól megy. jó gammázást!!!!

pet70000
Brother, há hó vagy?

Stranger
ok, köszi

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

pet70000
Köszi , jövök

[HUN]Crassus
Töltsd le innen americasarmy.lap.hu-n van pár link meg alap infó ami segít az elején.Töltsd le install aztán ha jönnek a gondok kérdezz.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Dexa
mi érdekel most konkrétan?

Dexa

Stranger
Sziasztok, egy kis help kellene. Abszolút nem ismerem a játékot, mondjon már róla valaki valamit. DC++-on néztem, de olyanokat lehet letölteni, hogy: armyops190.exe. Hogy van ez???

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Atiti
na jó ez csak egy favágó

Atiti

na mi akkor inkább megszökünk szinvonal konvergál itt a 0 fele...