America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOL
)\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
mindegyik gránátot ki lehet biztositani!

BF:2-3-4(oORedstarOo)

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Patacsi, mindazt, amit tudok, fõleg neked is köszönhetem! Köszönöm!

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
Jó kis fórum az SG-army
Lehet benne vicceket mondani
De a sok offtopic többet árt, mint használ
Kérlek, itt és most, hagyjátok abba már
Írhattok nyugodtan sok-sok verseket
De armysak, ne dalszövegek legyenek
Magánbeszélgetéseket ne itt intézzétek
Arra vannak a privát és ICQ üzenetek
Jöhetnek a képek, ha a témába vágók
de ne off-képpel terheljük a világhálót
Ne értsétek félre, offtopic is mehet
de az üzenetek többsége, kérlek on legyen
Írta: én
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Alig akartam hinni a szememnek, láttam egy, azaz 1 honoros playert...sajna most is a ROE-kat gyüjtötte szegény...
Ugyanezen a szerveren összafutottunk Beeci barátunkkal egy idegenbe szakadt hazánkfiával kemény 3 honorral vállapján, de kifejezetten szimpatikus srác volt, és roppant segítõkész... a snipernek magától vitt másik fegyvert az esetleges közelharchoz...hamar feltornázza magát 10 fölé...remélem

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
HUSSAROK JELENTKEZZETEK, brékó, brékó
hTTp://ror.hu/
hTTp://ror.hu/
Bocsesz, de kellene valami hely, ahova el lehet passzolni a régi videokartyamat MX440, és adnak érte valamennyi pízt, csak nem talaltam PC bontot, ahol vesznek is alkatreszeket. Ha tud valaki ilyet + honlap cimet pls uzenjen. Köszi!
ON

szal

Support...asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Hé srácok, láttátok?? Van új szmájli!!!!\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Az jó ha növexik a honorod, csak így tovább!!!!! De hogy megjegyezzem, hogy itten mi vaaaannn..... Vers hegyek, látom sok tehetséges ember van itt!!!

Sajnos gamma, csak vmikor vasárnap lesz, ha minden jól megy. jó gammázást!!!!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB