America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dexa
ja majd késõbb még lenne 1-2 kérdésem, de nem sürgõs a dolog, ráér...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
a real life-ban a lövésnél lévõ szóródást meg lehet érdeklõdni a NAGY HARCOSNÁL:
<-HAAS->ZsozS@delutanjovokgamelniesnemhagyomaklantarsatittunatkozniegyedul.hu címen...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
1ébként extra technika?
nincs...
kicsit gyakorolsz és minden menni fog rendesen, sok kill, miegymás...
( Rush mielõtt írnád most nem magamra céloztam itt és az RT-s szerepléseimre... 😄 )

Dexa
darálónál (SAW) a célponttól kicsit balra le vidd a célkereszted ha sokat fogsz löni...

Dexa
genya napod van ma Kicsi Huszár...
😄

Dexa
Á dehogy. én?
😄

CSOCSO
nah végre értelmes gépenjátszottam vele... szépnek szép.. hûûde örülnék ha az inf igy nézne ki... de az inf célzása akkor is jobban bejön...tehát jobban tetszika gamma... de ez is tök királyságos.. ha inf nem lenne ezzel nyomulnék... nem mondom hogy hûdejol játszom de elsõ voltam a szerveren (nemtom melyiken) pedig a pályát se ismertem és azért igy a legkomolyabb😊 no de mindegy.. a gamez jo.. de maradok az infnél
Gfreiter
Szia Kutyika! Jaj de örülök, hogy bevakkantottál, legalább látom, hogy élsz még! Képzeld ugrott a honorom,már 13 (immár harmadszor, muhahahahahahaha)!! Na, küldd ide a fõnököd, majd én pitschán rúgom! Rühellem az efféle alakokat! Sztem is hülyeség a privát! Aki akar vmit itt mondani, az mondja mindenkinek, elvégre ettõl fórum a fórum. E-mailt pedig tényleg küldhet bárki bármikor, ha vmi privit akar letárgyalni! Hallják szerkesztõ urak??!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gyadi
jaja, már így is majdnem kibanolt engem 😄DDD

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Kutyika
Az SG programozóinak!!!!!!!! Aszem nem jó ötlet a privát üzi funkció... Volt egy másik fórum ahol ez élt, azért is jöttem el onnan, sok alantas népség a háttérben szevezkedik néha... S az szerintem nem jó dolog ha illen van egy fórumon, amúgy is küldhet emailt, a manus ha akar.....

Kutyika
Tudom köszi hogy szólsz, sajnos nem rajtam múlik a dolog hanem a fõnökömön. Radásaul a manus törtetõ és kicsit öregebb csak mint én, szval szopááás!!!!!!!! Mindíg éngem talál meg mindenfajta munkával, tökre kivagyok....

Mighty_
Aztán nem visszaélni vele!

Dexa
Májti köcce, ISTEN vagy...
😄

ZsozS
szeva Vajdi!
Ha bejönné' ts-re, akko' +látnád, hogy ott vagyunk vagy 15-n

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

ÉLED A DFL CSAK TI NEM VAGYTOK SEHOL 😊

HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS HUN_HUSSARS GYERE(TEK) FEL IRCRE, VALAMYELYIK NAP ESTE 8 KOR ( AZ #AA.HU és a #DFLAAO.HU az IRC.QUAKENET.ORG SERVEREN VAN...) MÁ EGY CSOMO ÚJ TAGGAL BÕVÜLT A KLÁN, CSAK MER SEHOL NEM LEHET TITEKET ELÉRNI

SSBeeci
de méééééééé Dexxaaa..csak jo kedvem vót..lol

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Belton
ez má azé tul tesz mindenen geca muhahahahah

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Belton
Lol

Atiti

Atiti

Belton
Hali mki-nek! jo estét.
Honoral mi a fene van még mindig csak akkor jelzi ki ha unoficial serveren nyomok kicsit ?

[Rush]
okka

hTTp://ror.hu/

repro
bányk nemtok munkából fórumra írni.. 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

ZsozS
Szia Rush!
Ha komolyan gondolod, akko' majd megbeszéljük a dolgokat TS-n!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

[Rush]
Miko' mehetek én is?

Dexa
...de genya vagy ma...
😄

SSBeeci
a mai nap lollere i meg van...

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

ZsozS
Na ezt kukkancsátok+! Szituációs lövészet a Bridge pályán!!!

[Rush]
Bebaszok pár képet, ha már igy leült a hangulat

SSBeeci
Ja Szorri Tik, én Zsozsnak akartam üzenni..ill. válaszolni,,lol

Dexa
milyen war-t?
most ilyen vagyok --->
mehetek ÉN is?

Tikal
hát amin az nagyfeju medve van, meg mellette a cvadász, meg a szétrágott láb

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SSBeeci
Remélem ez sem olyan rossz idézet...

Dexa
ÉN is mondtam ezt már a többieknek, mert most a HAAS fórum sem a leglátogatottabb...

SSBeeci
Mellik re gondolollol:-)???

Tikal
HAho, vki el tudná nekem küldeni azt a két képet amin a lelõtt oriás medve van?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ZsozS
Hali mindenkinek!
Ha benne vagytok, ma 16:30-tól nyomhatnánk 1olyan wart mint tegnap! Az nagyon kira volt

Strahd_
xSU a clan forum elérhetõ mindegyikötöknek... (aki a mebmber résznél rajta van) Jöhetnétek néha a forumra .)

[Rush]
Zotyesz a homlan szerverek már rég kiszálltak, már csak az auth szerver homelan

Strahd_
nekem is van egy mondás ami tetszik olyan mint danielé csak nem tudokm kinek a bannerjén olvastam hoyg lenyulhatom -e .)

Daniel_F
Okt. 22 Szerda: Homelan Auth. adatbázisát elkezdik másolni az ÚJ Auth. szerverre
Okt. 23 Csüt: Új szervert beizzítják másodlagos auth szerverként
Okt. 24 Péntek: Homelan Auth szervere és az ÚJ szerver nem értik meg egymást -> sokak honorja ugrándozni fog, mindenki mérges. Hétvégén nem dolgoznak.
Okt. 27 Hétfõ: Leáll az új auth. szerver, fél AA-világ Auth. error-t kap.
Okt. 28 Kedd: Nagy erõkkel dolgoznak a problémán. A fél világ az errorral küszködik, a másik a patch-et követeli.
Okt. 29 Szerda: Az Akamai hamar szivárogtatja ki a 2.0-t. Mindenki letölti, de az auth. szerver miatt nem lehet tréningelni, nincs hiv. 2.0 szerver.
Okt 30 Csütörtök: Homelan megállapodás szerint leállítja az Auth. szervert. Új hír: rossz a 2.0, új kispatch-et lehet letölteni. Az új auth-szervert újraindítják, de csak a kis patch-el mûködik.
Okt 31 Péntek: estére beüzemelik az Új szervert fullra, és megjelennek a hivatalos 2.0 szerverek.

Kb. ez lesz😊

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

SSBeeci

Gfreiter
Muhahahaha!! Üdvözlégy Mighty, ó nagymester!! LOL! Én a Mountain Pass-ra gondoltam, az igazi háború, nyílt terep, stb! Miccótok?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Muhahahaha!! Üdvözlégy Mighty, ó nagymester!! LOL! Én a Mountain Pass-ra gondoltam, az igaz háború, nyílt terep, stb! Miccótok?

Mighty
Jo, akkor legyen Weapons Cache SE

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

SSBeeci
NA MENJÜNK GAMÉZZNIII!!De ne csak Weap.Cache, mer Radi Towerbe mááá....van más is

Gfreiter
ok, jó mulatást, aztán üzenj.

SSBeeci
Eszek, iszok, *rok, **zok, aztán nyomulás reggelig..hellyel.közzel..

Tikal
és mit mondanak mi lesz helyette?