America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atiti
persze irak a gyártó

Atiti
készül a peugeot 308

zotyesz
Crassus, megpróbáltam. A teszt sikerült, az adatokat elküldte, de nem enged tovább a másodikra. Nem tudom mi lehet a gond.

tényleg...miért is van fordítva az usa zászló az amcsi katonák karján? gondolom nem azért, hogy a visszapillantóból is felismerjék...
[HUN]Crassus
Azokon az M4-eseken minden van bakker:spotlámpa,lézer,red dot,granátvetõ hmmm finom lenne egy olyan a kesztyûtartómba közúti nézeteltérés lerendezése esetén😊)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

SSBeeci
hhmmm..legyen ez a mai nap lollere..részemrõl

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
..esetleg a 20.0-ból--

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
a nevemmel kapcsolatban egy uccso of..MEE VIDEEKI VOK..he

ZsozS
...és végül 1laza kép az AAO 2.0-ból

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

ZsozS
hoppá-hoppá! Ez meg 1kicsit felborult!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

ZsozS
ezt skubizzátok! 1 kicsit nincs minden rendben a környéken! A gyerek nagyon beijedt arcot vág

zotyesz
Crassus, most néztem, de azt írja ki, hogy minden medic kiképzésed kész.

Slow
hmmm...
gyanus az a Beeci... mé' van két ee benne...
megmagyaráznád? 😉
😛P

Slow
=)
ficsek =)

SSBeeci
LOL...szal SS-a vezeték nevem egyszerû rövidítése..a Beecit is el kell magyalázom??

zotyesz
OK, mindjárt megpróbálom.

Hi,
Nehogy kimaradjak már a rímfaragásból...

Toborzó

Egyszer csak egy lelkes csapat összedugta búráját,
Megpróbálták összeszedni néhányuknak óhaját.
Kéne néhány számítógép amik látják egymást szépen,
Elezdõdött formálódni egy lanparty éppen.

Teltek-múltak a hónapok, egyre nagyobb partyk jöttek,
Sok-sok player örült ennek és már nem csak bakot lõttek.
Hajtotta az embereket a másik iránti érdeklõdés,
Ezt jó irányba terelte e nonprofit szervezõdés.

Te, kedves Armys arc, aki ezt most olvasod,
Ne aggódj, hogy a 100-at még nem érte el honorod.
A jókedv és a részvétel számít csak a lanpatyn,
Ilyenformán meghívóként tekintsd e kis rímpartyt.

Szeretnél-e high-ping és csíter nélkül játszani?
Ez a kicsiny versike ezt meg is tudja oldani.
Igyekezz a regeléssel, time-limit van érvényben,
Hamar összeér a mancsom, mint Stohl Buc'-nak a VV-ben.

Minden infót megtalálsz, ha a nickem megnézed,
Vigyázz, mert a hosszabbik vezet el a mesgyére.
Nincsen semmi megkötés, a szabályzat íratlan,
Ne tévesszen meg a név, igen, ez a TudatLAN.

Nahh, gyertek...

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

patacsi HUN
este én is megpróbálom ha nem sikerül 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Audiogenius
ezt megasszontam

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

Audiogenius
tul soka a nemet szoveg 😊

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

[HUN]Crassus
Check xSU klán fórum 4 jelszó😊
oda beírom

[HUN]Crassus
Zotyesz megköszönném............

ZsozS
Hali all!

pet70000
Ja, ezt tényleg jó lenne tudni.....

zotyesz
Crassus, ha nem akar sikerülni megpróbálhatom én is egyszer? Hátha sikerül...

Slow
na meg ez az ss a nevedben.... ki kéne magyaráznod magad 😉

Slow
na jah, de az nem a májnkámpfból van? vagy nem minden szövegük van onnan? 😛
"du hast, du hast, du hast mich, du hast mich gerfragt..."
lol

SSBeeci
Nem ez eredeti Rammstein(yee)dalszöveg, az Angel eleje

Dexa
én tegnap este 10kor próbáltam meg...
azért még megpróbálom ma is vmikor...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

patacsi HUN
Nem ez Lenin egy elfeledett számüzetésbeli levélbevezetõrészlet >😉
jó a Sz.Z.Panda idézet 😊)) vammicsoda

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[HUN]Crassus
AZÉRT KÖSZI DEXA A PRÓBÁLKOZÁST!!

Az Online support jelenleg még mindíg offline szóval kapják be!! Nem leszek doki sosenem.

Slow
te, ez az idézet nem a mein kampfból van? 😉

Gfreiter
Most mit cukkoltok??

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

SSBeeci
eeezzz igen Gfrei!!HOOAHH!!

Strahd_
Éljen éljen 😄

Hooah!

Gfreiter
Oké, ha kérdéset van, csak bátran! Szeretnénk, ha minél többen csatlakoznának a "társadalmunkhoz"! HUA!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Hmmm...

Stranger
Kösz a segítséget Gfreiter, ahogy elnézem nem lesz ez egyszerû, úgyhogy még jövök

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Strahd_
ez tényleg érdekes....

Dexa
még 1 ilyen írás és már rád sem fogok ismerni...

1ébként mindenki aki ÉL és MOZOG:
gyertek gammázni...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
Béci Meister: el sem hiszem hogy komoly hangvételû ez az írásod...

SSBeeci
JAH egy kellemetlen feliratot láttam game közben ma délelõtt😛unk Buster Client Removing:"ZULUKA(HUN)"(GLOBAL Punk Buster GUID BAN)
???akkor létezik aza verzió(remélem) amit írtatok, ha game közben állít valamit konzolon belül, kivágja a Punk Buster...vagy a rosszabbik verzió...ugye nem..

SSBeeci
Kösszencs doki

SSBeeci
Megen kivágott az army...General protection fault!
History: UObject:😛rocessEvent <- (AGP_HUD Pipeline.AGP_HUD2, Function AGP.AGP_HUD.Destroyed) <- ULevel:😄estroyActor <- (AGP_HUD Pipeline.AGP_HUD2) <- UObject:😛rocessEvent <- (HumanController Pipeline.HumanController0, Function AGP.HumanController.Destroyed) <- ULevel:😄estroyActor <- (HumanController Pipeline.HumanController0) <- UPlayer:😄estroy <- UNetConnection:😄estroy <- UObject::ConditionalDestroy <- (TcpipConnection Transient.TcpipConnection0) <- DestroyServerConnection <- UNetDriver:😄estroy <- UObject::ConditionalDestroy <- (TcpNetDriver Transient.TcpNetDriver0) <- DispatchDestroy <- (30858: TcpNetDriver Transient.TcpNetDriver0) <- DispatchDestroys <- UObject:😛urgeGarbage <- UObject::CollectGarbage <- Cleanup <- UGameEngine::LoadMap <- AttemptLoadPending <- TickPending <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
?????MI TÖRTÉNT???

Strahd_
Én meg éles fegyveres Mekgenyát 😄

SSBeeci
Csak a Pipelin-en találok official szervert...Mi történt??És egy jópár pályához egyáltalán nincs szerver!!!

PsychoStarfish
Ok ok. Köszi a felvilágosítást =).

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Gfreiter
Sztem az nem, mert az a földön is csak akkor vakít, ha relatív közel van hozzá az opfpr, illetve pont belenéz. De próbáld ki, ha gondolod. Én ma lehet, hogy kihagyom a bugit, mer nagyon szarul vagyok, de ha picit jobban leszek, már repülök is!!

SSBeeci
Tényleg Gfrei!Ill. mindenki, ha a flash bang-et pl. kibiztosítva dobom fel, magasra, és a levegõben robban, az is vakít???

SSBeeci
Kérdés 😄aniel-ef!!Ha valakinek válaszolok a kérdésére, vagy csak mint alább beköszönök....az ugye nem számít annyira OFF-nak..merthogy ..lol..kezdem észrevenni magam..a versed pe😄ig..ROGER:-)