America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mellesleg te hogyan céloznál tûzõnapban, porviharban?
Ha nem lenne hivatalos szerinted beletennék a játékba amit a hadsereg szponzorál? Nonszensz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

A 2.0-tól meghonosítják a 3D-s ironsightokat a játékban. Az új fegyverek már eleve így jönnek ki, míg a többit fokozatosan lecserélik.
LOL
😄
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

...én is jó leszek??..lol😄DD\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
😄
😄
na csalódtam kicsit az Operában... ha a Válaszra nyomok, betölti megint az oldalt, de nem írja alulra, h kinek válaszolok
on
Nincs HBOm!! kövezzetek meg!!
N0 TXT TLK PLZ!4!
--
Faszi fejét darabokra lövik a közvetítésen kalával, de az Oakley XZ-15 ütésálló szemüvegnek semmi baja.
"Oakley. Built for eternity.. unlike You..."
--

N0 TXT TLK PLZ!4!
a dizájnos bicajost járõrözéskor, vagy ha nincs szolgálatban.
a "búvárt" meg bevetésen.. bázzeg minek közvetítik állandóan az iraki háborúkat, ha nem nézitek?!

N0 TXT TLK PLZ!4!
N0 TXT TLK PLZ!4!
😄
bezzeg a mi ...
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
VASÁRNAP zulu:21:00 HBO
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Pro M Frame
Shooting Array
Standard issue for U.S. Military
ami ugye azt jelenti, hogy nem kell erte fizetniuk. 😊
\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber
..lol..Látod Gfrei én is így kenem..még este is..Amúgy jöhettél volna igazán..legalább egy körre..NAGYON TUTI és ÖSSZETARTÓ volt ma a Magyar HUN-cut brigád!!Mindenkinek köszi, fõleg DEXának
a ma délutént és az estét!!HOOAHH!!\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Lépek alukálni, mer' holnap versenyem van!
jócakáááááát!
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

A haladó katonák kezében igy néz ki egy zászló.
És mivel az amcsi hadsereg nézete szerint a katonák elõre haladnak, a zászlónak is igy kell kinéznie.
Aki megpróbálta mindenkinél ugyanez a helyzet nem enged tovább a 2. teszthez........passz én már feladtam😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
😄

-ni meg
-ni