America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[Rush]
Itt a szemüveg 😄

hTTp://ror.hu/

Tikal
Szerinted ha nem engedné meg az Army akkor feltennék, ráadásul fényképen mutogatnák magukat?
Mellesleg te hogyan céloznál tûzõnapban, porviharban?
Ha nem lenne hivatalos szerinted beletennék a játékba amit a hadsereg szponzorál? Nonszensz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Slow
igen, és sokkal lasssabb lesz, és kell maj' hozzá procit cserélni....:/

Gyadi
Szóval akkor a 2.0-tól sokkal igényesebben és élethûbben fog kinézni. Ok, köszi

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

zotyesz
Csak annyi, höogy eddig bitmap volt, most meg 3D, és így már elmondhatjuk, hogy az irányzék is 3D.

Gyadi
Hmm, és mi a különbség?

zotyesz

A 2.0-tól meghonosítják a 3D-s ironsightokat a játékban. Az új fegyverek már eleve így jönnek ki, míg a többit fokozatosan lecserélik.

Slow
nééé, ugyanilyen szemüvegem van (bal-felsõ), bringás ucc, cserélhetõ lencsével.... na má' csak NASA cuccokat hordok...😉

Dexa
Kicsi Huszár:
LOL
😄

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
pill és jövök...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gyadi
Dexa várjál csak estig akkor majd jól széjjel lõlek 😄D

SSBeeci
...én is jó leszek??..lol😄DD

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Dexa
1ébként jöhetne már vki gamázni...

Dexa
...adjak 1 éjdzsbíót?
😄

Dexa
LOL
😄

repro
off
na csalódtam kicsit az Operában... ha a Válaszra nyomok, betölti megint az oldalt, de nem írja alulra, h kinek válaszolok
on

Nincs HBOm!! kövezzetek meg!!

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
és milyen jó ötlet a reklámozás is!!
--
Faszi fejét darabokra lövik a közvetítésen kalával, de az Oakley XZ-15 ütésálló szemüvegnek semmi baja.
"Oakley. Built for eternity.. unlike You..."
--

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
és tutti, h hordják a szemkókat.
a dizájnos bicajost járõrözéskor, vagy ha nincs szolgálatban.
a "búvárt" meg bevetésen.. bázzeg minek közvetítik állandóan az iraki háborúkat, ha nem nézitek?!

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
nem saját pénzbõl veszik, mivel hozzátartozik a felszereléshez, és nem lehet akármilyet venni

N0 TXT TLK PLZ!4!

Dexa
én 100 hogy megnézem...
😄

patacsi HUN
hogy bírják felvenni ezeket az ósdi szutyok cuccokat 😉)
bezzeg a mi ...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[HUN]Crassus
Aki még nem látta nézze meg! BLACK HAWK DOWN(A Sólyom végveszészben)

VASÁRNAP zulu:21:00 HBO

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Audiogenius
megjobban utananeztem....

Pro M Frame
Shooting Array

Standard issue for U.S. Military

ami ugye azt jelenti, hogy nem kell erte fizetniuk. 😊

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

[HUN]Friczy
tehááát? 1.7 felrak, kiválaszt, leszed, 1.9 felrak..

Audiogenius

[HUN]Friczy
nope.. de megmarad az 1.7-ben beállított..

cgett
1.9ben át lehet állítani az arc texturajat?
Audiogenius
nahat most nem talalom a websitejukon... pedig ott volt... hmmmm... keresem tovabb.

SSBeeci
..lol..Látod Gfrei én is így kenem..még este is..Amúgy jöhettél volna igazán..legalább egy körre..NAGYON TUTI és ÖSSZETARTÓ volt ma a Magyar HUN-cut brigád!!Mindenkinek köszi, fõleg DEXánaka ma délutént és az estét!!HOOAHH!!

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Audiogenius
tobbnyire szerintem sajat penzbol veszik az okleyt. csak eppen toredeket fizetik az utcai arnak. katonai boltban katonai kedvezmeny 😊)). jo mi?. Es nem fognak valmi szar piaci naphemut folvenni, ha tobbek kozott a napszemuveg minosegen is mulik valamennyire a harci kepesseguk. az oakley honlapjat kiderul, hogy a Special Forces -nek is ok gyartjak a specko lovesz szemuveg szetteket, mely jelenleg nem vasarolhato meg a civil szamara. 😊

cgett
Most akkor hogy is van ez? Az army fizeti a katonáknak, és minden katona kivalaszthatja a neki leinkább tetszõ szemüved modellt? Vagy minden katona a saját pénzébõl vesz magának Oakleyt?
Gfreiter
Bocs Atiti, nem tudnék most jót alkotni,rohadt fáradt vagyok, inkább kiléptem a TS-rõl, de azért sajnálom, hogy nem vehetek részt,láttam, hogy nagy a parti...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Helyesírási korrekció: szemûveg=szemüveg, szeméjen=személyen; további magyarázat: amik=amerikaiak.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Mighty_
Mingyá otthon leszek. Nehogy elmenj aludni!!!! Megyek -ni meg -ni

Gfreiter
Így is el lehet képzelni, de én úgy gondolom, hogy a napszemûveg nem használ, ha tényleg a nap irányából támadnak, másodsorban, az ellenségen sem láttam még napszemüveget, harmadsorban csak néhány, "marketing" szerû képen látok ilyet, akkor is csak egy, a kép fõ "témáját" alakító szeméjen, negyedsorban élõ, éles közvetítésben még soha senkin nem láttam háborús helyzetben napszemüveget, ötödsorban a hadsereg (az amik meg pláne!!) rendelkezik annyi anyagi erõforrással, hogy ezt a problémát, amit a tûzõ nap okoz, másképpen oldja meg. Szóval sztem a háború nem a reklám helye!!!

Atiti
Gfreiter gyere nyomulni

Gfreiter
Azért van a zászló fordítva, hogy amikor a katonák elõre haladnak, úgy tûnjön, mintha lobogna a zászló. Sokat olvastam a 3. birodalom, ez kísértetiesen hasonlatos a náci toborzó-propagandához... Hmmm. Érdekes... Vannak itt azér dolgok... Na, most már tényleg jóócakát!

Atiti

Mighty_
Szerintem pedig igenis kötelezõ a napszemüveg használata. Gondolj bele: sivatagi környezet, tûzõ nap. UV-B sugarak káros hatása, illetve mi van, ha az ellenfél nappal szemben támad? A Nap keményen elvakítjatja a harcost és baráti tûz is kialakulhat. Bizony kell az a napszemüveg.

Gfreiter
Kurva dühös vagyok az ilyen ostoba dolgok miatt!!! Na jóccakát mindenkinek!

Gfreiter
Szerintem tök röhej, hogy a katonák napszemüvegben jófejkednek! Ezt biztos, hogy nem engedi meg az Army!!! Ez csak egy reklámfogás, egy hülye bohózat, semmi más nem lehet! Én ezt nem veszem be... Egyébként szerintem az ilyen mû-terminátor beállítású képekkel csak lejáratják magukat... A hadsereg az hadsereg, s nem pediglen diszkó!!!

ZsozS
BYE mindenkinek!
Lépek alukálni, mer' holnap versenyem van!
jócakáááááát!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Dexa
Béci: a mai nap te voltál LOLler Insurgent Camp-en...

Mighty_
Jó pár oldallal arréb már írtam.
A haladó katonák kezében igy néz ki egy zászló.
És mivel az amcsi hadsereg nézete szerint a katonák elõre haladnak, a zászlónak is igy kell kinéznie.

[HUN]Crassus
Köszi ZOTYESZ!

Aki megpróbálta mindenkinél ugyanez a helyzet nem enged tovább a 2. teszthez........passz én már feladtam😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Atiti

Atiti
bocs! nem 308 hanem 509

Dexa
LOL
😄

Atiti