America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már én sem tudok írni...
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

ha nem lettem volna világis akkor én ESTE 9-re gondoltam, nem hajnali 9re...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
na aki tud az jöhetne gammázni...
😄

..nekem meg egyedül kellett gyalátni a népet

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
bár én nem vagyok nagy honoros

lol, Prank, hát rólad lemaradtam
, de már folytatom is
\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

JÓ8 mindenkinek

Ja amúgy eddig vártalak..jól jöttél gammázni:-(
És csináltam SS-okat...szal azéé...majd meglátod!

kicsit még gyakorolsz velünk WC, WCSE-n és majd ott legyakoljuk ilyen kijelentések után...

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber
Most értem haza a versenyrõl, készült 1pár kép... (holnap felteszem
) bocccs modemesek
Sztem ma már nem jövök gamázni, mer' 1kicsit fáradt vagyok! De holnap délután nyomom késõestig! Addig is mindenkinek ÜDV!!!!
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
ki tudja mi 'vót'...

köszi a biztatást...akó nem írok ide többet..buggal kapcsolatban..hiszen az természetes...

hTTp://ror.hu/
😄
😄
....-szák meg..De köszönöm a választ...bár nem nyugtattál meg..kezdtem kételkedni magamban, hogy tényleg ennyire béna lennék..de DEXA a megmondhatója, a hudom piros lesz, lövöm, lövöm, jön felém, aztán egy headshot, és megy tovább...én meg kitárazok rajta...és NEM TALÁLOM EL???!!\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
Egy hosszabb lélegzetû és Rohadtul idegesítõ BUGokról írnék. Aki már találkozott ilyesmivel pls. írja meg, ill. aki közülünk a legilletékesebb, az írja meg pls az AAO-adminéknak...hátha szarnak rá...
Szal Weapons Cache:A Shipping felõl bejön az opfor, én az East Office bejáratánál campelek:-)..eddig vicces..A Shippingbõl feldob egy gránátot a lépcsõ tetejér, aki mellett közvetlenül robban az "GREEN"-en megússza, én pedig szó nélkül elhunyok..Remélem érthetõ...
A második undorítóság:Szintén Weap.Cac., védõbe.:Az East Office alatt vagyok, a dobozok között és figyelem a középsõ bejáratot.Felettem az East Office-ból a csapattárs kidob egy Flash-Banget a hosszú folyosó felé!!!, majd robbanás után nézem a feliratot, XY attacked teammate SSBeecit...?????????de semmi bajom nem lett, és még véletlenül sem felém dobta!!!
És végül😞elõre is elnézést, már nem tom kik voltak ott, de Magyarok, Dexa, Atiti,Andrew, Gyadi,Audio és Mighty..asszem)
szal a legundorítóbb:Támadók vagyunk, WeapCache:Shipping felõl felrohanás, hosszú folyosón lövöldözés, egy sérülés, és elkezdem gyógyítani..aztán akit éppen gyógyítok, az bekap egy gránátot, és még valakit eltalál..én "green" maradok. A "gyógyítócsík" még a hullán végigmegy, majd semmi teammate attack, hanem a kör végén egyszerûen vagy 340-ROE..Pedig ebben a körben csak szinte gyógyítottam, nem lõttem egyet sem és az összes gránátom meg volt!!

A fegyverszakértõktõl utólag elnézést kérek a szakszerûtlen megfogalmazás miatt. 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
...ezt game közben visszakapod...
😄
szombat délután...és senki nem gammázik...
Mikor celzasra emeled a fegyvert es kicsiket mozgatod, akkor csak a fegyvered mozog es nem a katona mozdul. DrAK tudja mirol beszelek. Ilyen a celzasi rendszer az Infiltration-ban (a legrealisztikusabb FPS mod UT engine-nel) is.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Szia Zotyesz!Sztem nem mindenki..de legfõképp én nem értem..Mi az hogy bitmapos vagy 3d-s az irányzék? Mi lesz a legszembetûnõbb??Szal szerény elképzelésem szerint nem egy "kimerevített" képernyõ fog elõugrani, hanem egy "értékelhetõ" célkereszt?
bocs a modemesektõl

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"