America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
;) és a kaloz verzio már létezik? ;)

SSBeeci
és írtam még olyat is, hogy mára lesz 30!!...na ezt azéé még várd meg..lol

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
KIKÉREM magamnak!!Csupán örülni mertem, mert összejött 2szaros honorom!!Már csak azért is, mert péntek-vasárnap hajnalig ültem a gép elõtt, és mivel jártattam az arcom, tennem kellett érte!!
És összejött, úgyhogy Dexa nem savazhat...legfeljebb azért, mert nem kill-bõl jött össz, me lõni még mindíg nem tudok!

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Strahd_
megcsömörlött :)

Atiti
van egy emberke,aki valamikor mondott olyat,hogy Õ nem honorvadászés ez az ember BEECI. most + eszeveszetten hajt a honorokra.

Strahd_
nem mert nem mindig sikerült a mértani közepére baállitanom a kurva irányzékot :D tulságosan izgultam... :D de szép ki fegyver

Strahd_
Volt tervben egy éles lövészet a 2RF nek :) csak összerugtam a port a lövészoktatóval ott megmutattam volna hoyg ha egyszer célratartod akkor már nem mozogsz jobbra balra mert akkor minek céloztál pontatlan lesz. :)
Aim el meg mozoghatz :) mert tényleg olyan mint játékokban a célkezeszt :) nekem nagyon bejön.

Strahd_
már fullos?

Slow
Strahdnak igaza van, mi a francért mozgatnád el a fegyvert, ha má' ecccer irányban tartod...
csípõbõl kell fordulni, jajám...

Strahd_
Nem középen lenne még neked kelelne beállitanod akkro én aimpoointot tennék ra a fegyvere ott nicns ilyen gond :D Egyvszer a saját semtengelyedhez és a tváolsághoz belövöd és müködik :D

Strahd_
nem nem ezért :) Mert ha célzáshoz felemeled a fegyvert akkor a két "sight" egyvonalbakerülésekor van egyenebe a szmed és a fegyver és igy udsz célozni a többi gyanolyan mintha felse emleted volna.A fyvver mozgatása a célzás után én csipöböl mozognélk és nem q a fegyvert tologatod a megfelelö irányba... egész testel ráfordulsz. Hoyg az irányzák jo legyen...

Strahd_
márha lesz valakinek ereje hozzá :) unom ezt a mai napot és még 5 óra hátravan belöle

SSBeeci
Jáó Regglit mindenkinek, meló után nyomulááás:-)

Strahd_
Neem lila f sincs miröl beszél :D de tuti igazad lehet :D

rollere inkább :)

SSBeeci
holnap 30..na ez a nap lollereeeee

Dexa
LOL

1ébként csak halkan:
grat a 29hez...
:D

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

SSBeeci
JAH Dexa..amúgy mondtam, hogy ma meglesz a 29.

SSBeeci
...hagyjuk...megpróbálom úgy felfogni, rosszkor voltam rossz helyen és ....remélem az embernek volt rossz kedve..
Egyébként pedig:"Llamas Lead the Way!!HOOAH!"

Dexa
Mi történt már megint?

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

SSBeeci
...szal néha, elhiszem, hogy nehezen jön az a honor, de ha má ghost-ol az ember, legalább ne hülyézze le a másikat, ha elnéz egy objektet..
Még jó hogy voltak, akik azonnal elnézést kértek...
Nem ecsetelem mi történt, aki mellém állt annak köszi...de én oda többet nem.

Gfreiter
Nem lehet, hogy csak Zsozs nézte meg az oldalad a melóhelyrõl?? LOL! Na, szal milyen oldal?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Ez csak úgy viccesen írtam. Tudom, láttam. Hát mégis milyen oldal ez?? Már nagyon fúrja az oldalam!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Hallottam már róla!

patacsi HUN
látom Gfreiter megint Gfreiterkedsz :) a 15-ös sor a lényeg nem a lé...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
Hi sylas!Ismered a Wofenstein-t? AA topic ? kápísi ?

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Diablo2 HC accountja van vkinek europe serveren, amit nem használ... :D

[Rush]
ez nem az a topic kisöreg

hTTp://ror.hu/

Gfreiter
Akkor dõl a lé... Melyik ez az oldal? Hadd csodáljam meg én is, lol

patacsi HUN
1 Magyarország 1.074 74.74%
2 Ismeretlen 226 15.73%
3 Internet szolgáltatói hálózat 100 6.96%
4 Kereskedelmi hálózat 16 1.11%
5 Németország 4 0.28%
6 Jugoszlávia 2 0.14%
7 Szlovákia 2 0.14%
8 Belgium 1 0.07%
9 Cseh Köztársaság 1 0.07%
10 Észtország 1 0.07%
11 Finnország 1 0.07%
12 Görögország 1 0.07%
13 Japán 1 0.07%
14 Kanada 1 0.07%
15 Katonai hálózat 1 0.07%
16 Lengyelország 1 0.07%
17 Mexikó 1 0.07%
18 Nagy-Britannia 1 0.07%
19 Svájc 1 0.07%
20 Svédország 1 0.07%

a patacsi konszern :) egyik lapjának látogatottsági adata.
plííz csekk a 15-öst NAGY(ARMY) TESTVÉR figyeli a katonáját :))))

Atiti
tying tyung http://www.robpongi.com/pages/comboFUCKINGUSAHI.html

Slow
hehe, ezé' háborog az ember? ;)

Mighty
Kedves moderator kollega meglinkesitette a kepeket. Hooah!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

PsychoStarfish
Hétfõn kosár? Most már tudok menni. Múlt héten vizsgáztam azért nem voltam. Szerdûn lesz megint, de kell holnap egy kis mozgás......

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Slow
hogy lehetsz ilyen gecó, hogy ekkora képeket rax be? nem tudod, vagy nem akarod lekicsinyíteni? ha nem megy a képszerkesztés, akkor mondogasd magadnak, mielõtt ide írsz: "Nem rakok be képet, csak belinkelek! Nem rakok be képet, csak belinkelek! Nem rakok be képet, csak belinkelek! Nem rakok be képet, csak belinkelek!"

.... menni fog....

Gyadi
Viszont szép (nagy) képek... :D

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

zotyesz
Kemény 8 perc alatt töltõdött le teljesen az oldal.

pet70000
ja, még adsl-el is fél perc volt mire felállt az oldal,
hm.......Sniper tesó

Dexa
jah...
reménykedsz?

sniper-t a szívükbe zárták most a modemesek...

SSBeeci
..és legközelebb remélem a fórum egy teljes oldalam ármint az egész egy kép lesz...

bocsi

CsabSz
Azért ez már tényleg túlzás...
Nem lehet ennyire lesz@rni másokat.

patacsi HUN

koszi :D

May the force serve you well!

patacsi HUN

az americasarmy.lap.hu-n nézzél szét

honnan lehetne letolteni az 1.7 rol 1.9re pachet?
az honlapjan csak a megrendelets talom

May the force serve you well!

dexa csak NEKED!

KEP

Dexa
ha volt ennél nagyobb kép is akkor legközelebb inkább azt ragd ide...

modemesek: HOOAH...

Egy pár fotó a nyolcvankettesekrõl

KEP