America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és írtam még olyat is, hogy mára lesz 30!!
...na ezt azéé még várd meg..lol

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
KIKÉREM magamnak!!Csupán örülni mertem, mert összejött 2szaros honorom!!Már csak azért is, mert péntek-vasárnap hajnalig ültem a gép elõtt, és mivel jártattam az arcom, tennem kellett érte!!
És összejött, úgyhogy Dexa nem savazhat...legfeljebb azért, mert nem kill-bõl jött össz, me lõni még mindíg nem tudok!

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
és ez az ember BEECI.
most + eszeveszetten hajt a honorokra.

Aim el meg mozoghatz :) mert tényleg olyan mint játékokban a célkezeszt :) nekem nagyon bejön.
csípõbõl kell fordulni, jajám...

Jáó Regglit mindenkinek, meló után nyomulááás:-)

holnap 30..na ez a nap lollereeeee\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
1ébként csak halkan:
grat a 29hez...
:D
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

JAH Dexa..amúgy mondtam, hogy ma meglesz a 29.

...hagyjuk...megpróbálom úgy felfogni, rosszkor voltam rossz helyen és ....remélem az embernek volt rossz kedve..
Egyébként pedig:"Llamas Lead the Way!!HOOAH!"

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

...szal néha, elhiszem, hogy nehezen jön az a honor, de ha má ghost-ol az ember, legalább ne hülyézze le a másikat, ha elnéz egy objektet..
Még jó hogy voltak, akik azonnal elnézést kértek...
Nem ecsetelem mi történt, aki mellém állt annak köszi...de én oda többet nem.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
2 Ismeretlen 226 15.73%
3 Internet szolgáltatói hálózat 100 6.96%
4 Kereskedelmi hálózat 16 1.11%
5 Németország 4 0.28%
6 Jugoszlávia 2 0.14%
7 Szlovákia 2 0.14%
8 Belgium 1 0.07%
9 Cseh Köztársaság 1 0.07%
10 Észtország 1 0.07%
11 Finnország 1 0.07%
12 Görögország 1 0.07%
13 Japán 1 0.07%
14 Kanada 1 0.07%
15 Katonai hálózat 1 0.07%
16 Lengyelország 1 0.07%
17 Mexikó 1 0.07%
18 Nagy-Britannia 1 0.07%
19 Svájc 1 0.07%
20 Svédország 1 0.07%
a patacsi konszern :) egyik lapjának látogatottsági adata.
plííz csekk a 15-öst NAGY(ARMY) TESTVÉR figyeli a katonáját :))))
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
.... menni fog....

reménykedsz?
sniper-t a szívükbe zárták most a modemesek...

..és legközelebb remélem a fórum egy teljes oldalam ármint az egész egy kép lesz...

May the force serve you well!
az honlapjan csak a megrendelets talom
May the force serve you well!
modemesek: HOOAH...