America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Kozelharcban kurva sokat szamit a ping aztan jon csak a te reflexed!Amugy a legtutibb taktika kozelre ha a loves elkezdese utan azonnal nyomsz egy felterdre ereszkedest(prone azthiszem)ez ugy osszezavarja meg a profikat is hogy siman nyered a fight-ot.Ezt jol osszekombinalva az ide-oda oldalazassal jo eselyed van gyoztesen kikerulni a close fight-bol.Es meg egy dolog en egy hajszalnyit mindig az ellen mozgasiranya ele celzom picit ez is segit a talalathoz.Kb. ennyi lenne szerintem.Amugy en ezert szeretem az RT-t a tobbi close fight-os palya helyett,mert van tavoli es kozeli harcra is lehetoseged.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

THX skacok!!Nagyot nyomultunk és szereztetek nekem egy valag pontot!!LLLLLOOOLLL és MMMUHHHHHAAAAAA
....
De még mindíg rohadtul nem tudok lõni...
...
Csak a távoli célpontokat találom el, ha "futóvad" akkor is, de a "közelharcot" pls. magyarázza el valaki

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Hardwer:CHAINTECH 7NJL4 NVIDIA nForce 2 Ultra 400+MCP :: NVidia 2Ti :: 512mb DDR Ram :: AMD Athlon 2000+ XP ::Logitech Cordless Click Plus! :: Samsung Ergonomics Keyboard
Egy csapatban van 8 magyar!
Nagyon nagy feeling 😄
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

sallalalllalllaaaa...és közbe tényleeeg

mennék gammázni...de sehol egy szerver...semmilyen??
Bár Zsozs mondta ts-en, hogy valószínû szarakodnak a szerverekkel....

gyönyörü a fegyver...