America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
May the force serve you well!
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
AA tools
HAOM
DL Full
GL

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
20-30->2500 pont
30-40->4000 pont
40-50->6000 pont
50-60->8500 pont
60-70->11500 pont
70-80->15000 pont
80-90->19000 pont
30-100>23500 pont
hTTp://ror.hu/

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
A server. ini-ben lehet a szerver beállításait állítani. Itt ami fontos az az, hogy legyen egy admin jelszó, amivel mint admin csatlakozhatsz a szerverhez és az fontos még, hogy legyenek az uthorization szerveres cuccok false -ra állítva, mert különben állandóan az Authentication szerverekre akar elõször csatléakozni és az nem fog menni neki. Ha még van kérdés akkor kérdezz nyugodtan de itt is nézz szét a support résznél: www.americasarmy.com
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

megen megsuck-adtam...fuckszelero..Majd honap harcolunk...jó8 hun-cutok..

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
nah mit is?
BF:2-3-4(oORedstarOo)
...gyógyújjáá Gfrei!!lol..gyere mááááá, azt kenjük..

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

...Azokon a napokon a lónak sem mindegy, hogy milyen a háta..

...Libresse..hehe\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
Az mér van h csatlakoni akarok akármelyij serverre kb 5 percig tölt, utánna a hdd led kialszik és továbbra is marad a loading képernyõ és semmi nem történik? :( Pls help :(
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
:D
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Mikor Jön ki a 2.0 ????? :DDDD
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Gyadi engesztelésûl dobj 1-2 gránátot Beltonra :DDDD
Ez a minimum, ha már ilyen helyzetbe hoztátok :))

http://www.tenaciousd.com/fhg.html