America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Mind1 most meek orára bye
Elõbb beszélj a többiekkel, hogy mi a helyzet. Azután is csinálhatsz hülyeséget kedvedre 😄DDD
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Én nem haragszok senkire ez van osztan kész...
én is ki léptem mindd a 2böl (LOL)
kész vége ennyi gémoverál...
nem?
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
ez a katonaság, Belton kapitány szolg. helyet elfoglalni, nem viszapofázni !!!! 😊)))
aki nincs jelen annak a feje felett döntést hoznak 😊))
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
ugyhogy és persze senki se küldött mailt hogy mi van dehat jo ez igy is...
meg vaok en magam is 😛P
nem egyesültetek az
Mééé?

N0 TXT TLK PLZ!4!
😄
Régebben ezt is nyomtad? Én csak kipróbáltam(Slownak hála 😉), de vmiért nem folytattam... :/
..lol..köszi..
jah
MSI KT333Ultra2, AMD 2.6Barton, 3*256/333 Kingstone, Leadtek Winfast MyVivo 280LE (350/550Mhz),meg egy két ratyi LG vd..lllllllooooooooolllllll..és szintén Mocsok Axelero..ma hatszor suck-adt meg a net...
\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
Asszem ujra nekiállok! 😊
Beci jó zenét halgacc!
Dexa jó az aláírásod 😊
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
May the force serve you well!
de mivan ha nindenki usanak nez ki?
Amennyire én tudom, lesz RPG rakétavetõ, fénygránát az M203-ba, módosítani lehet az M4 fegyvert az SF pályákon (hangtompító, lézerfény, távcsõ, mittoménmi...)
2 gyakorlópálya, 4 multi pálya (amibõl 1 a pipeline, csak éjjel és Spec-Force-sokkal)
IF, azaz "bennszülött" harcosok a Special Forces pályákon
Beépített IRC
Remélem jól tudom.
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/uw-mysql.sock' (111) in /raid/ultraweb/x/xs/xsu/forum.php on line 26
Nem sikerült az adatbázisszervehez csatlakozni, MySQL hibaüzenet:Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/uw-mysql.sock' (111)
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"