America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daniel_F
Én optimista vagyok. Szerintem ezt is biztosan kivédik majd valahogy, hacsak nem védték ki már, és csak arra várnak, hogy a szerencsétlenek biztonságban érezzék magukat.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

PsychoStarfish
Hát nem is tudom. Mivel más gépben fut a csalás, ezért annak a memóriacímében van, így a PB nem fogja látni. KB olyan mint amikor megosztot a netet otthon több gép között, de a szolgáltató nem tudhat róla. Ha azt nem tudják kivédeni, lehet ezt sem........

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

pet70000
A paraméterek: 600 x 60 pixel, maximum, de álltalában, ahogy látom 500 pixel szélességet használnak a skacok

Mighty
En azt mondom, nincs okunk felni. Ha ezt a csalast mi, magyar jatekosok is megismertuk, akkor ide a rozsdas bokot, hogy a PB team is tud mar rola es gozerovel dolgoznak a kivedese erdekeben.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Gfreiter
Srácok! Szeretnék majd készíteni egy bannert a Magyar játékos monitor oldalára magamnak. Tudja vki mik a paraméterek, kritériumok? Elõre is grásziász múcsosz!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

pet70000
köscögség... lol

pet70000
Ehh, akkor az ember érzése mégsem csal, bár azt hittem, hogy a pb végleg megszünteti ezt a köscögséget...

[Rush]
boho=bohóc

hTTp://ror.hu/

[Rush]
Hogy mindenkit lenyugtassak csak 1 bohó volt itt és reklámozta a hülye kis warez site-ját!!

PsychoStarfish
Nem is ezzel van a gond. Nekik szerintem nem az az élmény hogy játszanak, hanem az, hogy ezzel elrontják mások játékát. Azt élvezik, hogy csalnak, és senki nem kapja el õket. Ha ez mondjuk egy olyan szitu lenne, hogy pár ember dumál, 1 állandóan hazudik és felvág, az a többinek már lehet olyan érzés mintha megaláznák õket. Na jó abbahagyom, mert menni kell =) Strahd nézzed meg a fórumunkat =)

Strahd_
Persze direkt lötted le és most védekezel.
de minket az Esküdszéket nem gyöztél meg. Mivel a halálbüntetés el van törölve ezért csak lefokozunk (-1000 point) + Börtönben valo pihenés 😄 Érdekes éelenne a ha a game adna jelvényekete az önfláldozásért, hösiességért, bíbor sziv, és a börtönöket is figyelné .)

Strahd_
Csiterek mindig lesznek. Amig közöttünk nem lesznek akik csitelnek addig jó ez a társaság. és ez a lényeg nem hoyg mi akik ehhez a közöséghez valónak érezzük magunkat nem csitelünk akkor érdekel más hoyg játszik hoyg rontja el a saját játékélményét? Szerintem nem.

PsychoStarfish
Na ezt most találtam. Én mondtam hogy nagyon sok csitter van.

how to bypass tutorial (i hope this get pinned)
okay for this you need network between 2 computers

1.install on computer 1 aao
2.copy map aao from computer 1 to computer 2
3.start EH from computer 1
4.path to AA😮 must be the patch to aao.exe at computer 2
5.and play

this really works i played 10 minutes ago with other cheater both with EH he gets kicked after 20 minutes and me not

otehr way to bypass EH this i got from syphon

Run clean AAO on the fist comp, and connect to the game.
Connect to the same game with the dirty AAO.

[negativ] Cirek
vazze, milyen szar szerveren voltam...
laggolt mint a dög, leTKztak kétszer egymás után, majd egy srác befutott a darálásomba és autokickelve lettem....
-1000 hooah....

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

patacsi HUN
azt is be tudod zavarni menet közben kilépegetéssel 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
De most még asszem nem játszom, mer nem menne jól. Fáj a szemem, stb. Kb 10 perc a monitoron, és úgy érzem, h ég a szemem.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Vili, így már értem! lol De ami game alatt van a score táblázatban, az a valódi érték... ugye?

patacsi HUN
-meg,
+,meg
😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
Gfreiter az érthetõség kedvéért :
Amelyik honor látszik az az a honor ami nem látszik meg, az a honor ami látszik is meg nem is látszik, és hozzáadva az ami csak alig látszik, de ha látszik akkor sem látszik rendesen. ebbõl az következik, hogy szard már le és jáccá, akkor majd láccik a honorodon 😉

Mighty_
Nem is mi?
Nem kavartuk meg Gfreitert, vagy nem volt érthetõ?

Mighty_
Jól megkavartátok itt Gfreitert 😊

Szóval: Honort csak hivatalos szerveren gyûjthetsz.
A tracker a hivatalos szervereket nem látja 100%-osan. Honort nem tudja, a pontokat pontatlan tudja csak követni.
Vannak az úgynevezett nem hivatalos serverek. Ha azokon játszol, nem növekszik az honorod. Viszont! A tracker jól látja azokat a nem hivatalos szervereket, amik patchelve vannak (pont, honor).

Remélem érthetõ volt 😊

PsychoStarfish
Megújult az SHSU fórum. Mindenkit szeretettel várunk.

Gfreiter
Ok, köszi! És azt honnan látom, hogy mennyi kell még a honorhoz? Mer a trackeren az a % mérõ nem hiszem, hogy mûködik, nekem még nem ment 0% fölé.

Gfreiter
De ha a hivatalos szervereken nem kapok pontot, akkor mi alapján kapok honort ott? Vagy úgy érted, hogy kapok pontot, csak nem regisztrálja õket? Ezek szerint ha kilépek egy hivatalos szerverrõl, mielõtt pl elérném a +1 honorhoz szükséges pontszámot, akkor törlõdik az összes pont, amit ott szereztem, mert nem regisztrálja?

Gyadi
Sorry, nem frissítettem 😞

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Gyadi
Figyu, a Hivatalos servereken elért pontokat és a csapatot (Assault vagy Defense) nem tudja feldolgozni a Tracker. De van sok nemhivatalos server ami fel van patchelve és azokat már teljesen felismeri a tracker.

Gfreiter
Ja, igen, tényleg. Akkor DNS5000 csak a játék közben a Score táblázatban láthatja a honorjait. Hogy érted, hogy csak a nemhivatalos szerverek. Eddig csak a hivatalosak voltak, nem? Most akkor ezentúl nemhivatalosra kell mennünk?

Gyadi
Hé, G a tracker nem mér honort csak a nemhivatalos trekker-peccselt servereken.

Gfreiter
Hé Free, hamarosan mehet az ipar megin úgy, mint "a régi szép idõkben", lol! Lehet, hogy már ma is nyomhatjuk, elég jól érzem magam. Dns5000! A pontok folyamatosan gyûlnek. A honorjaidat pedig itt tudod megnézni, de ahhoz elõbb regisztrálnod kell, amihez itt kapsz segítséget!

es meg lehet nezni,hogy mennyi pontom van mar?
vagy csak 1x kapok egy honort?

May the force serve you well!

patacsi HUN
Szokás szerint Rush tudja 😊
Strahd_ ÉbresztÕ Fel 😄

Gyadi
Látom, járt nálunk egy moderátor. Miért?

Free
SZIA Mighty

Nem volt ledöbbenlés tõlled nem számítottam másra :o))))))))

Lehet hogy dinnye vagyok de már nagyon hiányzott a net meg a játék és fõlleg Ti

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Mighty_
Storno! Megtaláltam 😊

Mighty_
Slow! Hol van az a link, amirõl beszéltél?

Mighty_
Na, ha meg volt a ledöbbenés, akkor:

Üdv újra a csapatban!

Mighty_
Hát te meg mi a búbánatért jöttél vissza, he?

[Rush]

Free
:o)))))))))

Na ez már mingyá más õccsém.

Szép sorra a forgatás jó volt fölleg azért mert annyira jó voltam hogy hulott a vakolat és az egész fal fehér lett. :o) "G" Nagyon sajnálom hogy beteg vagy remélem össze szeded magad mert majd bõvül a lLoverz és szeretetel várunk bele.
Patacsi :o) Köszönöm Rush Akkor is utol érlek :o) És Készülünk erõssen agresszívan nem lehetne másik pályán ??? :o))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

[Rush]
Én csak most nézem a fórumot, ugyhogy jó hogy itt vagy!!
Készüljetek a szerdai klánmeccsre

patacsi HUN
😊

[HUN]Crassus
hali FREE!

Udv a szakaszban ujra!

Milyen volt a forgatas arrol beszelj.....😊))

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

patacsi HUN
HI FREE 😄
DE JÓ, HOGY MEGJÖTTÉL 😄
LOL

Gfreiter
Szeevaaa Free!! Sajnos az alant látható okokból nem lehetek a gammázók között, de örülök, hogy megin itt vagy! Azér maj jövök ám nemsokára!! Úgy tûnik picit kietlen mostanság eme fórum...

Free
Hm... Jól esett hogy mindenki ennyire örült hogy már visszatértem nagy melómból Szóval ÚJRA VAGYOK szia mindenkinek

Gfreiter
Hahó! Ma még tuti nem megyek. Elkaptam valami vírust, és már vagy másfél hete fáj a fejem, a szemem, és a fény (így sajnos a monitor is) baromira zavar, úgy érzem, hogy kiesik a szemem. Most azért már sokkal jobban vagyok, de tudom, hogy nagyon rosszul menne, és emiatt nem szeretnék mégegyszer honort veszteni. De a héten már remélem jövök, pláne lesz a 4 napos ünnep! De azér kösz, hogy érdeklõdsz! Becsszó, nem tûnök el!!

SSBeeci
mivanmá GFREI??!!...én már majdnem tudok lõni vazzeee...le fogsz maradni!!

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
Türelem DNS...türelem..szerintem Rush barátom is ezt tudná tanácsolni..szal ez peccsel, meg anélkül is elõferdül mindenkinek...SÕT lesz olyan is, hogy nem találsz egy darab szervert se......Nem is tom kinek a logója, de:IZI RÁJDER ÖCCSSÉÉMM:-))

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

ugy latszik nalluk van a hiba
Warning: mysql_connect(): Too many connections in /data/users/americasarmy/staRz4ndStrip3s/includes/db.inc.php on line 2
COULD NOT CONNECT TO DATABASE!
ez van a sitejukon is

jaja ez mind megvolt jatszottam is mar egy 1-2 napot csak most csinalja ezt 😞
van egy aao_patch_190client-side.exe pachem, de ezzel is timeout van, az elobb meg no user name volt