America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
De amikor a Sniper a kis münyürjével kiszedi az ágyu kezelöit egy ilyen kis aprósággal .D

Gfreiter
Ebben igazad van, sõt, csodaszépek! Viszont az ágyúk szétvisznek mindent, és olyan jó hallani (olvasni), hogy milyen óriási hatótávolságokon milyen vastag páncélzatot szednek cafatokra, míg az ellenfél a kis mütyûrjeivel csak ott piszmog a háttérben, 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Strahd_
mert most találtam scoposat bár ez nem eredeti scopok de akkor is szépek .) 100 $ hatástalanitva de miylen lehet vele löni . mert a kezemben még csak hatástalanitott volt és mint mondtak (nehéz volt) de fantasztikus volt . cska löni kellet volna egy ilyennel .)

Strahd_
😊 én meg kézifegyver fun vagyok 😄 mert olyan szépek 😊

Gfreiter
Ja, persze LOLOLOLOL ez lemaradt az elõzõbõl!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Hé, ez így nem ér! Az elõõb nem volt rajta távcsõ!! Így én is felismertem volna, hogy ez egy Finn Mosin-Nagant m91-30!! Nem akartam offolni, csak vicc volt az autós téma!

Gfreiter
Igen, de nem 1000m-rõl. Mire odaértem a géphez, már el is küldtem a szöveget... Na jó, tudom, hogy nem Mauser volt, csak foglamam sem volt róla, hogy mi az, és okos akartam lenni 😊 Egyébként azér azt tudom, hogy mit kik használtak 😊 Amiket viszont én szeretek, azok a páncéltörõ, illetve a légvédelmi ágyúk! Azoktól teljesen oda vagyok...

Strahd_
Mosin

Mauser .)

Strahd_
Most már mindegy 😄 Patacsi tud kérdezni jó autos témákat de annak nicns köze az Armyhoz .) ennek mégha nagyon távoolról is és érintöleg de van

Strahd_
ránézésre is észrevehetö a kulonbség .)

Strahd_
Ég és föld a kettö .) ez ami a képen van a Opfor Sniper 😄

Finn Moszin Nagat 😊
oroszok használták a második villágháboruban .)

amitröl meg te beszélzsz az a német oldal-é volt
pl KAR 98 😊 ez igy gyönyörü .)

Gfreiter
Nem vagyok annyira járatos! Csak elsõ hirtelen rápillantásra úgy 1000 m-es távolságból Mausernek tûnt, lol!
Kérdezz inkább autós témákat (ha már Strahd annyira offolni akar, LOL)!

patacsi HUN
Finn Moszin-Nagant m91-30. gondolom
há ennyit sem tudsz Gfreiter 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Ja, egyébként jó reeggelt mindenkinek!

Gfreiter
Milyen fegyver ez? Mauser? Nem, ez nem az, akkor mi? Az asszonyok nem értenek az ilyesmihez, és nem is tudják csöppnyi agyukkal eme dolgok esztétikai értékét, szépségét felmérni, ezért: nõk ilyenbe nálam soha de soha nem kapnak jogot a beledumálásra!

Strahd_
Asszoyn elkezdet veszekedni hoyg minek ez a szar cimmel 😞 és lebeszélt de azóta is bánom.

patacsi HUN
és miért nem vettél ???

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Strahd_
még mindig bánom hoyg nem vettem magamnek mage egy ilyet hatástalanitva 😞(

patacsi HUN
progfórum ráérõ ember 😊)
aztán egy ideig nyugtod lesz 😊)

Strahd_
Farkas megy az erdõbe, találkozik a nyuszikával és megkérdezi:
-nyuszika, tudod mi a különbség közted és a szarvas között?
- Nem mi?
- Hát a vas!
Farkas röhögve távozik, nyuszika teljesen beidegesedik. Gondolja majd
másnap
megbosszulja. Találkozik is a farkassal, megkérdezi:-farkas tudod mi a
különbség közted és a nádszál között?
- Nem,mi??
- Az, hogy a nádszál balra hajlik, neked meg a kurva anyád!!

Strahd_
Ez nem e4gy rossz map csak kár hoyg már nincs gránát rajta .)

Strahd_
ÉBRESZTõ! teleoffolom forumot ha nem ir senki

Slow
=)
asszem az volt a szempont, hogy egyetértés legyen...
mindenki utálja, tehát egyetértés van 😉

egyébként Repro volt, és azt ígérte, hogy tunel lesz a köv.meccs-map =)

Daniel_F
Ez már igaz. Ki választotta a Farm-ot? Valami semlegeset akart, amit biztosan nem tud egyik csapat sem betéve? Szerintem sikerült.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Free
Lacek Persze [email protected]

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Slow
azon a mapon nem lõni kell, hanem közelrõl nézni a monitort 😉

Dexa
na holnap estére megtanulok kicsit lõni, igaz hogy nehéz folyamat lesz, de...
😄

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Slow
nemtom Álmos_ember, mûködik, most próbáltam ki...
csekk klánfórum!

patacsi HUN
Hali mindenki 😊
Strahd_ ébredj és nézz progfórumot lécci 😊

Gyadi

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Free
Jó ez a csalás csak épp nem értettem mirõl van szó benne mert én nem beszélni angolul olvasni meg fõllegnem tudok mert csak egy hülye paraszt vagyok mondjuk nem is érdekel hogyan lehet csalni. Szeretem csalás nélkül lelövetni magam az elsõ 50 mp ben :o)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Free
CSuma mindenkibe.

XSU mindenki mi sajna eléggé szétestün úgyhogy nem tudjuk összeszedni az embereket mert eléggé gáz lett mindenki. De majd egy alkalmas idõõben szólunk és bepótoljuk. Addig is kíváncsi leszek a végeredményre.

Strahd_
add meg a cimet közvetlenül a forumnak , mert a flash nem megy nálam.

Dexa
kabbeee...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Atiti

Atiti

[Rush]
Megszoktuk

hTTp://ror.hu/

Dexa
már írni sem tudok...
😄

Dexa
...majd akkor ma este gamme 1000L...
😄

Gfreiter
Bocsi Dexa, de asszem ma már nem megyek gammázni. Most jöttem haza, a haverom alig tudtam kipakolni a kocsiból. Kb 3 x szállt vissza, mert még el akart valamit mondani nekem! Meg még akarta, hogy menjünk sörözni, lol...

Gfreiter
Az tök jó, csak ne szaggasson! De mikor jön már ki végre?? Már minnyár október vége van!!!

Gyadi
2 Kisebb hír került napvilágra:
A 2.0 teljes egészében 800mb körüli lesz, mígy a 2.0-ás patch 250 mb.
A másik pedig az hogy a 2.0 ás verzió után lesz Karma a játékban. Ami annyit jelent hogy tudod mozgatni a dolgokat (pl.: meglosz egy doboz, az arréb megy)

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Dexa
Rangers lead the way...
😄

[Rush]
HOOAH!

hTTp://ror.hu/

Dexa
na szóval xSU TEAM:
elfogadtuk a barátságos mérkõzést, részünkrõl áll a barátságos clan-fight...

pet70000
Az nem jó!! az very slow....

Slow
nembaj, visszajön a jóöreg adminhívás-bannolás-röhögés 😉

pet70000
mivel ez egy statikus banner, nem izeg-mozog, ezért a fájlmérettel nem kell foglalkozni, a pixelek száma adja meg a fáljméretet

Gfreiter
Fájlméret? Mennyi a max?

Gfreiter
Köszi Pet!!