America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Gfreiter
Dexa, remélem azért tudod, hogy csak mókáztam! Nem akarom én más kukoricáját (vagy hogy is van? babérját?) learatni, csupán gondoltam megpróbálok egy kis mosolyt csalni itt az arcokra! Na most már tényleg jó8, mert holnap nagyon sokáig kell aludnom.

Ui: a héten tényleg be akartam menni suliba, erre hétfõn a kapuban a portás azzal vár, hogy 27-éig õszi szünet miatt nincs suli! Na ezt kapjátok ki... Most szerencsés vagyok, vagy balek??

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Vagy inkább 10000!!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Ja, Zsozs! 1000 GRATULA!!!

Gfreiter
Oh, pedig aszittem, hogy itt mindenki kedvel... 😞 Na mindegy, azért meghatódtam kedves szavaidtól . Akkor alig várom, hogy újdonsült barátságunk tiszteletére apró cafatokra gránátozzuk szét egymást! Addig jól begyakszizok! Na lassan megyek álmot látni! Sziasztok! Ui: Bocs a késõi válaszért, csak éppen fõztem...

[HUN]Crassus
REPRO!!
OFF
Check Airsoft forum!!
ON

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

ZsozS
Jocakát mindenkinek, én megyek alukálni...

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

ZsozS
Köcci az elismerést, ez jól esett! Remélem holnap is így fog menni, mint ma!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

patacsi HUN
Gfreiter esküszöm kezdelek megszokni 😊
na addig nem merészkednék el, hogy kedvellek egy csöppet is de egy szinfoltja vagy ennek a közösségnek ezt nem tagadom. persze vannak furcsa szinek a természet néha kegyetlen tréfákat eszel ki 😉 😉 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
Gondolom ZsozS-nak szólt 😊) én is meghajlok a mester elött

most 4hete munka van de az ünnepek alatt legránátozlak 😊)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Dexa
G: ISTEN vagy az army-sok között...

...de Zsozsinak (enemy killer-nek) ment az üzi...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
LLLOOOLLL...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
Vagy nem nekem mondtad?

Gfreiter
Köszi, de nem kell nagy dobra verni...

Dexa
Fõnök: gratula a 10000. trackelt killedhez...
😄

Gfreiter
Patacsi mester! Rég nem láttunk gammában.. Bár ha jól meggondolom, én még sosem játszottam veled. Ezt vegyem úgy, hogy diszkriminálva vagyok, vagy csak mostanában egyszerûen nem érsz rá.

Gfreiter
ÖÖÖ... ilyenek akkor fordulnak elõ, amikor megiszom pár sört. Tudod nagyon szeretem a sört, de ez maradjon kettõnk között...

Gfreiter
LOL LOL LOL LOL

Gfreiter
Hé Beeci, rég nem "láttuk" egymást! Össze kéne hozni egy jó kis bugit valamelyik este... Asszonyt itasd le... aztán gyerünk gammázni, LOL

patacsi HUN
te egy juefóelrablásos idõkieséses eset vagy Gfreiter 😊)

Gfreiter
A csótány jöhet!

Gfreiter
Ja, bocsi, most jöttem haza, és fenn maradtam a neten, de ahogy leültem a gép elé, elfelejtettem frissíteni... asszitem 18:22 óta senki nem volt itt.

Gfreiter
Hé, mi a túró??!! Hol vagytok? Úristen! Tényleg elvitte õket a júefó!!!

SSBeeci
Na jó..mára ki van a púzókám..meg suck-ad a net, aztán critical error..ááá...majd holnap..Köszi skacok, jó volt!
Jah..és a változatosság kedvéért az IRC- is szarik rám, Vajdi, holnap este írok oda!
JÓ8 all

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

ZsozS
Majd holnap +látjuk, hogy mennyire láthatatlan!

én szeretnék egy hatástalanított OICW-t, nem tudjátok melyik boltban lehet kapni ilyet?

nekünk is van egy új tagunk, de annyira ért az álcázáshoz, hogy nem találtuk meg és nem tudtuk lefényképezni
Atiti
bocs! 2 új tagunk van a másik

Atiti
új golyóálló arany.

Atiti
új tag a HAAS csapatban! Õ

SSBeeci
..Szavesztek! Kihagytam egy napot..lol..és mindjárt két oldalt kellett olvasgatnom...
Ma este egy kis bemekegítés..aztán mivel már alig látok, pusztulás, me honap megen melo..aztán má csak lesz lógós napom..hehe
Jah..valami rémlik 😄ani-el-ef:-)) soraiból, ha minden igaz leírta melyik szerverek mikor és hogyan fognak pusztulni..

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Daniel_F
De hogy örömhírt is hozzak: új Magyar szerver a láthatáron a PH team jóvoltából!
Neve: PH-team Server (Magyar)
Jelenleg Bridge SE megy, látható a belsõ keresõbõl (ASE-ben viszont nem találtam)

Igen, spammolok, de legalább nem off-ot.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Daniel_F
Ugye megmondtam: AA hiv. fórum

Röviden: elkezdték átrakni a szerverek tartalmát, és nemsoká (szvsz 3 hét) múlva itt a 2.0

Daniel_F
Ja, és regisztrálni sem lehet. (szintén temporarily disabled)
És a tömeg õrjöng
Remélem nem ez miatt veszünk el néhány új Magyar AA-játékost.

Daniel_F
Nem tudom, ki emléxik még a #16379 hozzászólásomra, de ott leírtam, milyen következményei lesznek a HomeLan távozásának...Elkezdõdött.

A "Manage Your Account" rész már le is állt (temporarily disabled). Izgalmasnak ígérkezik a hó vége

Gfreiter
Hmm, Patacsi, gyanús vagy nekem. Nem a te kezed van a dologban?

patacsi HUN
a júefók voltak 😊

Gfreiter
Na mi van? Hova tûnt mindenki??? Mintha mindenkit elvittek volna

Gfreiter
A hatástalanításnak csak annyi értelme van, hogy aki nem jó esztergályos, az ne rohangászhasson az utcán bármilyen fegyverrel. Így viszont forgalomba kerülhetnek a fegyverek, és aki szeretne benne gyönyörködni, az megveheti, és kiteheti a falára.

Gfreiter
Hát, azért egy csontra beöntött fegyvert nemigen lehet reprodukálni. Teszem azt szét se lehet szedni. De ha már itt tartunk, ha vki picit ért a fegyverekhez, össze tud barkácsolni vmit magának. De ez most nem ötletadás volt némi gengszterhajlammal rendelkezõknek

a beöntött csövet is reprodukálhatja egy jó esztergályos, nem? sõt egy kész fegyvert is tudna csinálni😊, azért nem értem mi értelme van a hatástalanításnak...
Gfreiter
Ja, igen, az ütõszeget pedig lecsiszolják, de azt lehet cserélni. Ezért a beöntés. Hé Patacsi, szerezz szegény Strahdnak egy olyan Mosin-Nagant-ot... mondjuk Karácsonyra, lol

Gfreiter
Ha csak kivennének egy alkatrészt, azt bármilyen esztergályos képes legyártani. Paramétereket keres a neten, és az alapján megcsinálja. Ha viszont így próbálsz meg vele lõni, akkor pukk, télen már csak kétujjas kesztyûben hógolyózhatsz.

patacsi HUN
pedig van fegyvermester ügyfelem 😊) ozt mégsem tudom 😊

patacsi HUN
valamit az ütõszeg környékén babrálnak ha jól emlékszem...

Gfreiter
Beöntik a csövét vmi fémm ötvözettel, de lehet, hogy csak sima ólommal.

patacsi HUN
télleg géppuska lõszer megy bele (Moszin Nagat) ??

egyébként hogyan hatástalanítanak egy fegyvert? kivesznek egy fontos alkatrészt, vagy bevonják valamivel?
Gfreiter
Igen. Tök szar, amikor ott van elõtted az ellenség, és nem tod lelõni, mert mire a szemed elé tartanád a sniprt, már nincs is szemed Kéne írni a gyártóknak egy ötletekkel teli e-mailt!

Strahd_
Ilyet is adhatnának az armyban a snipernek oldalfegyvernek .)

Gfreiter
Hacsak még elõtte be nem csapódik oda egy finom kis Flugabwehrkanone-lövedék, és csak csemege lesz szegény sniperbõl, lol. De egyébként a sniper is izgi dolog. Viszont a sima gépkarabélyok nem nagyon tudnak megfogni.Bár azok között is van csúcs, sokkal szívesebben lennék egy harcban sniper (nem közelharcban 😊), vagy lövegkezelõ.