America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megen leálltak a szarverek??csak unofficial-ból látok párat...akko pihi..

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Szasz Gfrei..pedig hiányzol....az életembõl...

MMMMMUHHAA\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
Gondolok itt arra is, hogy régebben azt mondtad, hogy a játék miatt hanyagolod a sulit. Hát ilyet végképp nem szabadna csinálni, remélem már leszoktál róla.
P.S. mindenkinek: Nem akarok leszoktatni senkit, sõt játsszatok nyugodtan, de mégegyszer: ez a játék nem lehet senki élete (kivéve a fejlesztõket😊), csak max. annak egy kis része.
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

..lol itt jól jár az óra...mmmuuuuuhhhaaaaaa
\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
még csak 7óra lesz...Gyertek má gammázniii

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

patacsi Radio Tower U.S. Army Official E 090 7 1 7 😊
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Higgyétek el, a sötét oldal nem vezet sehova.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
patacsi az érzéketlen (hehe jó duma)
Ja én meg Balatonon tanultam 4évig, és ott(északi part) fogom tölteni öreg éveimet ha élek addig 😊)
Veszprém felé vannak a bunkerek meg a bakonyban ????
Vagy lehet hogy Naiv vagyok ???
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

...hhmmmmm..amit mondtál, az a 180-fokos mûbalhé..azt szûri a Punk buster????????????
Illetve a számomra is néha meglepõ, (bár én a pingre fogom)szal vannak olyan ellenek, akik épphogy szó szerint!felvillannak a képernyõn, és mire megnyomom a tûz gombot, már át is rohantak rajtam....

tényleg Balatoni vagyok..hehe..Fonyódon laktam 18 évet, most pedig Balatonföldvár a home-om:-))...de pesten lakozok jelenleg...beásva
- az AAo készítõivel felvenném a kapcsolatot miként lehetne egy magyar pályát a játékhoz illeszteni, akár utólag is...
- létrehoznék egy magasan képzett programozói csoportot (max 5 fõ) akik a progamozás (pályatervezés) fõ részeit végzik.
- Egyetemeken, fõiskolákon,interneten, az alábbi feladatra megfelelõ "elméket" embereket keresnék.
- meghirdetném a neten a Magyar pálya megtervezését, a beküldött ötletekbõl valósítamán meg a leendõ pályát.
- Természetesen a közremûködõ "civilek" honorálása sem maradna el, de nem százezrekben vagy milliókban kellene gondolkodni,(saját kicsit külömbözõ de a játékhoz illeszkedõ feelinget kellene kiagyalni) inkább az elkötelezettség és az a tudat, hogy valaki ott volt, tervezett, bírált, tesztelt, és megemlítik a készítõk között... Na az már valami....
Szerintem...

De sztem a te esetedben a ping volt a bûnös.
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Játszok s azt veszem észre hogy az internet kapcsolat akad, két-három alig észrevehetõ szaggatásszerû ugrás, majd hamarosan porrá lõnek, akármilyen fegyver van nálam, Jó-jó, lehet, hogy ez a ping miatt is van, de külföldi gyerekkeknek is feltûnt, lestek mint malac a vásárban, meg hümmögtek, fura az biztos. De lehet ez csííít? Valahogy bemér az ellen, vagy "beradaroz", vagy mitudomén...

bár így lenne...én Balatoni vagyok..
..és bizony van ám ott bunkerrendszer

, én viszont egy kicsit reálisabb próbáltam lenni.... Csak egy kicsit... és katoanai síkra próbáltm átültetni a dolgot. A Balaton part azért is jó lenne, mert a sok külföldi játékos látná, hogy itten nyaralni is lehet, nosza ha sok a pénzük usgyi ide Magyarországra, had lám tényleg van-e itten vmi balaton féle "Tenger"...
Ez olyan kellemeset a hasznossal kombináció volna, szerintem jó volna mindenkinek, a gammázóknak is, és az országnak is... Vagy mégsem???
Nade, miért ne lehetne likvidálni & visszatérni a kiindulási pontra? S az mi az, hogy: "leidle-znek"?
Muhahahahaha
LOL
! Kutyika! Te egy igazi romantikus lélek vagy 😊)) Sajnos sztem ilyen nem lesz, hogy "...célszemélyt likvidálni, és visszatérni", mert nem lesz single mode 😞 Egyébként én is jobban szeretek kommandózni, lesben állni, méterrõl méterre harcolni, de ezt sajna az Armyban nem lehet, mer egybõl leidle-znek 😞\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Kira volna, és nagyon nehéz, de meg lehetne csinálni. Vagy lesz ilyen a 2.0-ban? Az az igazság, hogy a nyílt terepet nem nagyon kedvelem, de ha nagyon elkerülhetetlen, akkor a Balaton környékét lehetne a gammába betenni, azokon a vulkáni dombokon lehetne harcolni eleget... Fõként akkor, ha ott bunkerrendszer is volna... És a háttérben a Magyar Tengert is megszemlélhetné a gammázó katona ember... A vízen kis vitorlások a parton strandolók serege, s mi szép csendben dolgozunk, egymást védve, küzdve az ellennel
méterrõl-méterre elõre és csak a hangtompítók brekegnének mint a békák a nádasban a vízpart mellett....

Ehhh, már megint ábrándozok itten, miért nem szóltok rám?

kudá igyjos evribádi?Este gamma??

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
😄DD
na majd akkor gammázunk ma sokat...
😄
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

MMMMMMUUHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
Köszi 😄exaa!!Ma csak killre megyeeekk
😄

...jajaja...nem bírtak ellenálli

😄
csak nehogymá ne legyek egy oldalon vazze..
Szavesztek!!

Jót gammáztunk ma is