America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SSBeeci
megen leálltak a szarverek??csak unofficial-ból látok párat...akko pihi..

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Kutyika
Köszi, de hiába is vannak ötleteim, vagy vannak másoknak is jó ötletei, ebben az országban... ehhh, na hagyjuk..., mert ennek még bicskanyitogatás lenne a vége. Csak abban reménykedem, hogy az illetõ minisztériumi hölgyek, urak, talán olvasnak minket, s remélem jót akarnak tenni, nem csak valamit csinálnak, ami gagyi lesz és mindenki csak hümmög majd... Nem volna jó, szomorú lennék...

SSBeeci
Szasz Gfrei..pedig hiányzol....az életembõl...MMMMMUHHAA

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Daniel_F
Nem szabad idegesnek lenni, ha egy-két nap nem tudsz játszani. Ez a játék nem az életed, maximum egy hobbi.
Gondolok itt arra is, hogy régebben azt mondtad, hogy a játék miatt hanyagolod a sulit. Hát ilyet végképp nem szabadna csinálni, remélem már leszoktál róla.

P.S. mindenkinek: Nem akarok leszoktatni senkit, sõt játsszatok nyugodtan, de mégegyszer: ez a játék nem lehet senki élete (kivéve a fejlesztõket😊), csak max. annak egy kis része.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Gfreiter
Reggelt! Megin családi bevásárlás! Fa**om!!!!!!!!!!!!!!! Asszem ma egész nap nem tok jönni 😞 Tegnaplett volna idõm, és akartam jönni, ehhez képest egész nap lótottam-futottam.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

ZsozS
reggelt

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

SSBeeci
..lol itt jól jár az óra...mmmuuuuuhhhaaaaaa

SSBeeci
még csak 7óra lesz...Gyertek má gammázniii

de van...látom nem vetted észre a sasszemeiddel a smile-kat
Gfreiter
Meg ugye a másik gond, hogy akkor mindenki hasonló kérésekkel fordulna hozzájuk, és már csak ezért sem lennének hajlandóak ilyen pályákat odakapcsolni (fõleg nem ennyi pénzért), bár ha én jó programozó lennék, simán összehajigálnék egy jó magyar pályát, ha sok idõbe is telik! Patacsi, köszi, értettem, hogy mire mondtad, és ezt természetesnek is tartom, ez csak egy schnell kérdés akart lenni, nem konkrétum! Viszont azt már most nagyon köszönöm, hogy felajánlottad a segítséged! Igazi bajtárs vagy!! Kutyika! Ha indulsz vmelyik minisztériumi választáson, rád szavazok! Tudsz jól gondolkodni!! Na jó8 minden kedves bajtársamnak!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hát ez az 5 millió igencsak nevetséges összeg, maximum egy Mario stílusú játék jönne ki belõle (reklámok meg egyebek nélkül😊), ha euroban lenne, akkor talán szóba lehet állni az aa-sokkal
patacsi HUN
patacsi Weapons Cache U.S. Army Official E 098 1 9 0.1 😞
patacsi Radio Tower U.S. Army Official E 090 7 1 7 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Daniel_F
Mármint ezt a cheaterekre mondtam.

Daniel_F
Én csak azért imádkozok, hogy közöttünk, Magyarok között ne legyen egy sem.
Higgyétek el, a sötét oldal nem vezet sehova.

patacsi HUN
azt azért mindenki észrevette sztem, hogy ha jó a ping akkor flottúl megy minden és hullik az enemy 😊)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
Gfreiter ne nyafizz 😊) csak azért mondtam, hogy akkor beszélj off-ról ts-en ha már mnidenki halott mert ez így szokás. Segítek autó ügyben neked is ugyanúgy mint minden Magyar játékosnak aki ide írni szokott. DE már most kérlek, hogy ne ide írd le hanem küld el mailben.
patacsi az érzéketlen (hehe jó duma)
Ja én meg Balatonon tanultam 4évig, és ott(északi part) fogom tölteni öreg éveimet ha élek addig 😊)
Veszprém felé vannak a bunkerek meg a bakonyban ????

Free
Gyerekek mindent fogjunk a pingre azért mert így L hiszem hogy nem cheat-elnek. egyébként vannak érdekes dolgok amikor az emberre kilövök egy tárat amikor nekem háttal vanb és áll nézelõdik végig vérzik majd megfordul és egy lövéssel leszed. De lehet hogy ez a ping miatt van lehet hogy 10 perc ire odaér a golyom 170-es ping nél ez csak nem cheat nem ???
Vagy lehet hogy Naiv vagyok ???

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

SSBeeci
...hhmmmmm..amit mondtál, az a 180-fokos mûbalhé..azt szûri a Punk buster????????????
Illetve a számomra is néha meglepõ, (bár én a pingre fogom)szal vannak olyan ellenek, akik épphogy szó szerint!felvillannak a képernyõn, és mire megnyomom a tûz gombot, már át is rohantak rajtam....

SSBeeci
tényleg Balatoni vagyok..hehe..Fonyódon laktam 18 évet, most pedig Balatonföldvár a home-om:-))...de pesten lakozok jelenleg...beásva

Kutyika
Lehetséges, hogy a ping miatt volt... de fura, nagyon, három kis akadás,aztán nyekk...

Kutyika
hát ez az, én a következõket tenném, ha komolyak a szándékaim:
- az AAo készítõivel felvenném a kapcsolatot miként lehetne egy magyar pályát a játékhoz illeszteni, akár utólag is...
- létrehoznék egy magasan képzett programozói csoportot (max 5 fõ) akik a progamozás (pályatervezés) fõ részeit végzik.
- Egyetemeken, fõiskolákon,interneten, az alábbi feladatra megfelelõ "elméket" embereket keresnék.
- meghirdetném a neten a Magyar pálya megtervezését, a beküldött ötletekbõl valósítamán meg a leendõ pályát.
- Természetesen a közremûködõ "civilek" honorálása sem maradna el, de nem százezrekben vagy milliókban kellene gondolkodni,(saját kicsit külömbözõ de a játékhoz illeszkedõ feelinget kellene kiagyalni) inkább az elkötelezettség és az a tudat, hogy valaki ott volt, tervezett, bírált, tesztelt, és megemlítik a készítõk között... Na az már valami....
Szerintem...

Gfreiter
Black Hawk Down a legnagyobb film!! Én Army mellett Deltázom is 😊 Persze azt nem multiban.. Beeci!!!! Ha lemegyek a Balcsira egyszer, megmutatod a bunkereket? Tod hol vannak? Imádom az ilyesmit...!!

Gyadi
Azt tudom hogy van olyan csít ami úgy hat, hogy az ellen rádnéz, megnyom egy gombot és az embered elfordul 180°-al.
De sztem a te esetedben a ping volt a bûnös.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Kutyika
Apropó csííít: a következõ megfigyelésem van:
Játszok s azt veszem észre hogy az internet kapcsolat akad, két-három alig észrevehetõ szaggatásszerû ugrás, majd hamarosan porrá lõnek, akármilyen fegyver van nálam, Jó-jó, lehet, hogy ez a ping miatt is van, de külföldi gyerekkeknek is feltûnt, lestek mint malac a vásárban, meg hümmögtek, fura az biztos. De lehet ez csííít? Valahogy bemér az ellen, vagy "beradaroz", vagy mitudomén...

Gyadi
Remélem hogy lesz a magyar armyval valami, de nem fûzök hozzá nagy reményeket...

Kutyika
Hmm, izé, tisztelet a kivételnek...

Kutyika
Akkor nem kellett volna közkézre adni, és akkor csítelhetnének egymás ellen...

Gyadi
Jah, tényleg lépni kéne már valamit mivel a sok **** és ***** amcsi mindig aztmondja hogy ezaz Americas army és ki kellene a gammából tiltani minden nem USA-beli játékost.

Kutyika
Ne már, tényleg, vagy csak ugratsz...

Kutyika
Jah, Black Hawk Down, Kira film!!!! Két nappal ezelõtt láttam, hát nem semmi balhé volt, és azok a hangefektek...

SSBeeci
bár így lenne...én Balatoni vagyok....és bizony van ám ott bunkerrendszer

Kutyika
Az igaz, de te a nyaralóövezetre gondoltál, jó ötlet , én viszont egy kicsit reálisabb próbáltam lenni.... Csak egy kicsit... és katoanai síkra próbáltm átültetni a dolgot. A Balaton part azért is jó lenne, mert a sok külföldi játékos látná, hogy itten nyaralni is lehet, nosza ha sok a pénzük usgyi ide Magyarországra, had lám tényleg van-e itten vmi balaton féle "Tenger"... Ez olyan kellemeset a hasznossal kombináció volna, szerintem jó volna mindenkinek, a gammázóknak is, és az országnak is... Vagy mégsem???

Kutyika
Hát igen, én márcsak illen vagyok... Nade, miért ne lehetne likvidálni & visszatérni a kiindulási pontra? S az mi az, hogy: "leidle-znek"?

Gyadi
Kutyika én már felvetettem a Balaton partot (leszedni néhány dagad német turistát)😄, amúgy a 2.0-ban lesz egy városos pálya, olyan Black Hawk Down jellegû...

Gfreiter
MuhahahahahaLOL! Kutyika! Te egy igazi romantikus lélek vagy 😊)) Sajnos sztem ilyen nem lesz, hogy "...célszemélyt likvidálni, és visszatérni", mert nem lesz single mode 😞 Egyébként én is jobban szeretek kommandózni, lesben állni, méterrõl méterre harcolni, de ezt sajna az Armyban nem lehet, mer egybõl leidle-znek 😞

Kutyika
Hmmm, ez a "ledobnak ejtõernyõvel a józsefvárosban" elég jól hangzik... De most minden viccet félretéve!!!!!! Ellenséges területre ledobnak, ott a kijelölt célpontot elfoglalni, vagy célszemélyt likvidálni, és visszatérni... utcáról-utcára, háztól-házig, saroktól-sarokig.... Kira volna, és nagyon nehéz, de meg lehetne csinálni. Vagy lesz ilyen a 2.0-ban? Az az igazság, hogy a nyílt terepet nem nagyon kedvelem, de ha nagyon elkerülhetetlen, akkor a Balaton környékét lehetne a gammába betenni, azokon a vulkáni dombokon lehetne harcolni eleget... Fõként akkor, ha ott bunkerrendszer is volna... És a háttérben a Magyar Tengert is megszemlélhetné a gammázó katona ember... A vízen kis vitorlások a parton strandolók serege, s mi szép csendben dolgozunk, egymást védve, küzdve az ellennel
méterrõl-méterre elõre és csak a hangtompítók brekegnének mint a békák a nádasban a vízpart mellett.... Ehhh, már megint ábrándozok itten, miért nem szóltok rám?

Kutyika
muhahahaha!!!! Ez nagyon jóóó!!!

SSBeeci
kudá igyjos evribádi?Este gamma??

Dexa
na vki jöhetne gamelni...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Slow
looool

Dexa
LLLOOOLLL
😄DD
na majd akkor gammázunk ma sokat...
😄

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

SSBeeci
...az álomhatá...0.40-es fragrateMMMMMMUUHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

SSBeeci
Köszi 😄exaa!!Ma csak killre megyeeekk

SSBeeci

zotyesz
lol

Dexa
még van mit javulni, de napról napra jobb vagy...
😄

SSBeeci
...jajaja...nem bírtak ellenálli

Dexa
ja Béci, ma is gyakoltad az ellent...
😄

SSBeeci
csak nehogymá ne legyek egy oldalon vazze..
Szavesztek!!
Jót gammáztunk ma is

PsychoStarfish
Valaki internet guru. Hogy lehet megtudni az absolute path-ját a weboldalamnak? =)

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.