America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slow
én is, szépen fexem a földön, ti meg elveszitek a stukkeromat 😉

Dexa
megtaláltam magam a videon...
😄

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gyadi
jah az elején nekem is lassunak játszotta, de utána felgyorsul.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

PsychoStarfish
Lehet külsõnézetben is nézni. Egérkénk bal gombjával kattintsunk 1-et, vagy amennyi szükséges, és máris külsõnézetben látjuk az eseményeket.

Nálam kicsit lassú a lejátszás. Mintha fele olyan gyors lenne mint amennyinek kéne.

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Daniel_F
Be kell tenni õket az Army System könyvtárba, és a játékból a
demoplay HAAS-1.dem
parancsal lehet lejátszani.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Daniel_F

Daniel_F
Jó reggelt!

A múvikonnem látni a szövegeket, a fegyvert, azt, hogy ki játszik, nem lehet pausélni, visszatekerni, stb...
De azt kb. látni, hogy milyen a csapatok felállása😊

http://americasarmy.uw.hu/other/HAAS-1.dem
illetve cseréljétek ki a számot 1-7 -ig

és:
http://americasarmy.uw.hu/other/xSU-1.dem
illetve a számok 1-8 -ig

enjoy

(most töltöm fel õket, 20 perc múlva mind fennt lesz.)

Gyadi
Tényleg, hol a múvi? 😄

[HUN]Crassus
DANIEL! a nép MÚVÍT akar!!😊))

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Gyadi
Hmm, leteszteltem 😄
Jó nagyot nyekkentem 😛

Gyadi
Oksa ezt én sem tudtam eddig, én csak a végén szoktam nyomkodni a use gombot, mexokásból 😄

patacsi HUN
nekem párszor (20-30) sikerült meret belagolt és elõbb nyomtam meg, azt hittem lent vagyok. aztán reccs .ha lenyomod a use gombot fent 100% ban halott vagy ez tuti 😊
látom magyarkodunk 😊))
grat mindenkinek 😊)múvit,múvit,múvit a népnek !!!!!

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

ZsozS
Daniel_F toljad már a múvikat... Qrva kivácsi vagyok

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

ZsozS
bocccs mindenkitõl, de rohadt kicsi lett mégeccer

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

ZsozS
JÓ REGGELT MINDENKINEK!
Beteszek egy rohadt nagy offot és ezzel 1xsmindenkorra szeretném lezárni ezeket a veszekedéseket!!!!

mik ezek a DM meg CTF szerverek, he? csak nem halálmeccs meg kaptúráld a zászlót mapok?
[HUN]Crassus
Rush! a DJ-d vegyen mar fel egy gatyat!!😊)

[Rush]
Nekem is 😄

hTTp://ror.hu/

[HUN]Crassus
nah van mar ideZtem nekm is

Free
HM..............

Gyerekek én szégyenlem magam....

Azt hittem a mai meccs után itt poén hegyek lesznek és rõhögök mint az atom ez helyett meg ugyan az van mint régebben is volt párszor vita meg mutogatás meg túlmagyarázás meg minden meg téma ami negyen hozzászólással ezelött le lett záerva de még mindig van róla szó meg eleve minek jött fel a fórumra ha le lett zárva és egyáltalán minek a probléma miért nem lehet játszani????,

Nem vágom a dolgot. Az elsõ magyar hivatalos Clan meccs -nek ha ez a vége és a zöngéje inkább Clan talan leszek

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Slow
buuu te embergyerek, barátságos mecsen nem szabad még kicsit se megkérdõjelezni a másikat... sehogy... gondolj amire akarsz, de ne írd be, mert azonnal ráugrik mindenki, és ez mindig így lesz és ez nem is csoda...

te te

na de ismerlek, tom milyen vagy

repro
bázzz nem bsztunk be amikor 1 éves volt a HSF... vagyis én biztos, de valszeg nem azért...

N0 TXT TLK PLZ!4!

[HUN]Crassus
Rajottem STRAHDT akkor lettem szakaszvezeto amikor torott,begipszelt kezzel toltam a gamet.Es egy fan ulve a bal kezemmel iranyitva az egeret(jobbkezesek probaljatok csak meg 1x milyen az felcserelni az egerkezeleo kezeteket a billentyuzet kezelo kezzel)ugy kaptam le 15-20-asaval az ellent a sniperpuskaval mint Julis neni a szolot a tokerol szuretkor😊)Na ekkor dontottem ugy ,hogy erdemes vagyok a posztra😊)BAr amiota jo mar a kezem nem is tudok loni.....😊)

[HUN]Crassus
Vettem Repro! otthon nekem is OPERA van az meg nem tud "valaszolni"😊

[HUN]Crassus
DEXA toljal mezet az arcodba!!!

[HUN]Crassus
Legkozelebb mar HOSPITAL RESCUE-n lesz a mecccs😊))

PsychoStarfish
Lökjed =)

Dexa
wazze, mindenki happy csak nekem nincs hangom...
😄

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

repro
a picsa.. krva Opera...
#17391-re ment.. 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
legközelebb Tunnelt kapsz bázki!!!

N0 TXT TLK PLZ!4!

PsychoStarfish
/me egyetértõen bólogat =)

PsychoStarfish
Én is vettem =)

Dexa
1ébként a fight-tal kapcsolatban végszóként csak annyit, hogy grat még1* az xSU-nak és megköszönöm mindenkinek a részvételt aki gammázott...
az ilyen alkalmak legjobbak a tapasztalatgyûjtésre klánban...
na csá all

PsychoStarfish
Nem erre gondoltam. Ha nem miután lebeszéltem Friczy-vel átmentem hozzátok játszani. Egybõl jöttek a kellemes megjegyzések. Na de sebaj. Legalább én nem szóltam vissza. Hiába próbált bárki kihozni a sodromból. De azért az fura, hogy mondják (Én is meg mindenki) hogy itt fejezzük be, azt mégis valakinek valamit a fejéhez vágnak a témával kapcsolatban. De mind1 =)

[HUN]Crassus
Ja ja en mar vettem a lapot csak epp iromanyban voltam akkor😊

Dexa
Crassus is vette a lapot csak a frissítésekkel most te is én is lemaradtunk...

PsychoStarfish
Nekem úgy sikerült lezúgni ha fegyverrel a kezemben ugrottam =) Az sem vol rossz
=)

PsychoStarfish
Én melõztem eddig is, de akkor más is mellõzze és ne hozza fel, mert akkor nehéz mellõzni =)

[HUN]Crassus
a palyavalasztas nem volt a megfelelo....Vedokent egy kitamasztott SAW-al siman lekaszalok 2-3-4 tamado jatekost annelkul,hogy latnam oket es mielott ok lathatnanak engem😊ez a palya olyan mintha egy tolcser vegebol kene tamadni a tolcser oblos reszet.Csak beteszel egy fix geppuskat a vegehez, beallitod az iranyzekot ugy 1m70cm-re(atlagos emberi fejmagassag)es tolod neki mint allat es mindenkit fejbekapsz annelkul,hogy komolyabb bajod lenne meg akkor is ha nem latod hisz csak egy iranybol johetnek.

Amugy FISH probald ki a levegoben az ernyokioldast nagyon LOL😊)

Dexa
na kicsi huszárok én most balra L, remélem reggel már lesz hangom (bízom benne)...

Dexa
mellõzni kéne a témát, ez végképp nem fórumtéma szerintem...

most olyan ez a fórum mint vmi brazil/kolumbiai/tudomisénmilyen szappanopera 120 felvonásban...
😄

[HUN]Crassus
ROGER DEXA!

PsychoStarfish
Ez azért nem egészen így van =) Nekem sosem sikerült =)

PsychoStarfish
3szor mondtam hogy fejlövés anélkül, hogy láthatnátok. Ez azért volt igen zavaraó, mert éppen hogy leértem a földre egy golyó fejbekapott. Még mozdulni sem volt idõm. De egy szóval nem mondtam senkirõl hogy csalna. Én ilyet nem írtam.

És amúgy meg egybõl a game után mikor mentem a többiekkel játszani mit kapok? Mindenki le basz. Akkor most hogy Rush szavaival éljek. Ennyit ér a barátság? És nem tudom ki kapta fel a vizet egybõl. Nálunk senki. Én megjegyeztem 3szor, de nem csináltam ügyet belõle. És én ki merem mondani, hogy nem is mi kezdtük a vitát. De nem is kellett volna folytatnunk. Friczy-vel is lebeszéltem. És szívesen bárkivel lebeszélem mégegyszer, vagy ahányszor akarjátok, bár nem téma a dolog. xSU megvert minket ez van. Majd legközelebb jobbak leszünk. =) És még valami. Én nem haragszom senkire, és nincs bajom senkivel. Jah... Rush bocsánatot kért. Én errõl lemaradtam, de ez az én hibám =). De ha azt mondod, hogy ez csak egy játék, akkor miért kell idegeskedni és miután én már lebeszéltem valakivel, hogy nekem semmi bajom, megint a torkomnak ugrani? De ez megint csak egy mellékes kérdés. Csak akkor télleg úgy illik viselkedni ahogy azt mondjuk vagy nem? =)

Daniel: Engem is érdekelnek a demok =)

Szép volt xSU. Grat. =)

[HUN]Crassus
ANDREW csak,hogy ujabb bizonyitekot szolgaltassak Stravinsky baratom artatlansagahoz ha kiugrassz es eses kozben mnyomsz egy USE gombot(nekem enter) kikapcsolod az ernyot es 220-al zuhansz a kukoricasba😊)

Dexa
na jelzem, ennek a témának itt és most VÉGE, TSen már le lett tárgyalva...

1ébként még a hangom is kegyetlenül Lment most szal elég fárasztó game volt mindenkinek...

[HUN]Crassus
STRAHD!
Ez a beirasod valami ujjabb Angliai kutatas eredmenyen alapszik ??😊))

Dexa
a dexa (nemecsek ernõ design...) miatt WC-n majd kapsz...

Mighty
Ha mondtad volna, hogy adminkent akarsz belepni, megkaptad volna a jelszot. De nem tudtam rola 😞

Legkozelebb megkapod.

Szerintem kozze teheted a demokat.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Strahd_
jó éjT 😄