America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lol..hová fajult ez az army gamma...
Politika meg történelem...meg fizetünk érte meg a f***om..
Ugyanmááá ez csak egy gamma a többi közül..nekem..de szeretem, mert jó a csapat, és együt õrültködhetünk..
Jah...végül is fizetünk érte..jön a havi net számla

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
Zotyesz :) itt is megkedveltem a gépágyut a hétvégén :) majd csak leszek vele oylan mint a villám gépágyuval .p emlékszel még? De kéne DOD ozni
lengyel archívum
2.0 release date - 2003.09.13 22:59
According to
UPDATE: Release date is not set yet, so Halloween date is NOT correct. Thanks for Abraxas for this information.
Inkub
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
Q: When is the next patch coming out?
A: When it's DONE. Unlike packaged games we are always adding to America's Army. We don't give out dates because we don't know ourselves 'until it is done.'
(Last Updated: 2003-08-14)
A hivatalos FAQ-ból van, a lényege: SOHA nincs megadott dátum.
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Ezért a játékért soha nem kellett, kell és nem fog kelleni soha fizetni.
Amikor én HL-eztem, régi gépem volt, alig döcögött, és két hónap után sem tudtam végigvinni, úgyhogy méregbõl letöröltem. (szóval nem tudom a választ:)
Ez a game tényleg sokat fejlödött elönyére én megkedveltem. Ez a legtovább fentmaradt game a gépemen (Baldurs Gate I-II. , HalfLife/ DOD kivételével .) ) Nem fizettünk a játékért és nem is fogunk én legalább is. Mert annyi játék van a világon hoyg nem venné fel a versenyt a többivel ha fizeni kelle érte hiába realisztikus. Szerintem ne adjana ki futva pecseket mert látuk milyen volt. Dolgozanak csak rajata és akkro ténlge olyan lesz mint egy teljesen uj game mint ahogy a 2.0 is jelzi. Én a helyükben megvárnám az Uj Half Life motort mert az igen ütös lesz.
...egyébként angola kutatók szerint... 
UI: Részemrõl a téma lezárva
UI2:Bocs, ha off is volt benne
1. fizetsz RENDESEN (Ha kijön egy játék második/harmadik... része szintén újra fizetsz)
2. azok is reklámok (saját magukat, cégüket, kiadót mittoménmit reklámoznak, amit az AA-ban nem találsz, gondolj minden játék elején található muvira)
3. sokkal ritkábban, és összességében kevesebbszer patch-elik (és ezek is max. pár pálya, de ugye Te Gfreiter nem voltál itt a kezdetektõl, nem értheted, milyen ÓRIÁSI változáson ment keresztül ez a játék, és fog menni.), nem érdekli õket a nagyközönség, csak a mani.
A screenshotok igaziak (több, mint 40 db.), mert hivatalos mind. (kb. kettõ nem volt hivatalos, amiket még én raktam be ide anno.)
Privátban pls világosítson már fel valaki, hogy politikai/történelmi okból kifolyólag mit fizet mondjuk egy 20 éves egyetemista, mert egy értelmes ember tuti hogy nem egy játéktól akar kimenni az amiba, vagy katona lenni, nincs sehol az a játékban, hogy "join the USA army", és ha azt mondod, hogy a kiskölökök a célkorosztály, akkor miért éppen ez a játék venné rá õket, mert ugye millió+1 fps van a világon, ami ugyanúgy háborús, és amcsi.
Ez hosszú lett, de tényleg nem értem, ha van jó érve valakinek, el fogom hinni neki, és én is követelõzni fogok az újabb patch-ekért. Most ilyen morcos hangulatban vagyok.

Aki szereti/szerette a Stunts nevu autos jatekot, annak kotelezo kiprobalnia a Track Mania nevu jatekot. Igaz meg csak demo van belole es bugos is egy kicsit, de nagyon elvezetes. 1-2 oras kikapcsolodasra szuper.
Klikk
Szerintem mindent megtesznek, ami tõlük telik, sõt én adnék nekik egy hónap szabit a kiváló munkáért.
gondolom a programozók is kapnak érte fizut

A játék jó, de én nem leszek tõle amcsibb, és katona sem akarok lenni, az biztos.
Még nem gyõztél meg.
patacsi a nem pozitív :))
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Zotyesz #17550: Ezt hol hallottad? Én úgy tudom, mindig is a "Kijön a peccs, ha kész vagyunk, punktum. Nincs soha megadott dátum." volt a politikájuk.

Gfreiter: az egyik kedvenc pályám még az elején van, amikor a 10-es hegyivadászokkal kell egy fegyverrakományt felrobbantani, aztán meg egy hidat szintén felrobbantani. Azt már az összes elérhetõ fegyverrel megcsináltam. :)

állat a game,multiba még jobbbbb
Ha háloparty van a moha után ez viszi a pálmát

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

ez így van Gfrei!!

láttam éjjel a Black Hawk Down-t :))
Kár, hogy a lõszerszállító kamionokat nem mutatták benne ;)
Ettõl eltekinve hoooah :))
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Az egyik a Szomáliai USA nagykövetség evakuálása ahol SEAL-ek mentettek ki kb 300 embert. A dok film nagyon jol meg volt csinálva rendesen izgi volt :)
A másik pedig a Sniper suli a US Army-ban, sniper-eknek kötelezõ :)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
:D
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Várpalota felé van egy akkora bázis, mint egy város
N0 TXT TLK PLZ!4!
Délben leállnak a serverek úgy negyed-fél órára...
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"