America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
majd megnézük este :) TS en ok ? :) tali

Daniel_F
Látom igyekeztek, nehogy topicon maradjunk.

Szóval a militarysim.com-ról:
(@Bacchus) these stats are gonna make AAOTracker seem like a red-headed step-child

Azaz lesz egy hivatalos statisztika-oldal mindenkirõl, és azt ígérik, sokkal többféle infót fog adni, mint az aaotracker.com, illetve ez megbízható lesz, mivel hivatalos, és elsõ kézbõl(szerverrõl:) kapja az infót.

Ezzel együtt nem tudom, hogy lesz-e egyáltalán WW az aaotracker.com-on.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Strahd_
megcirogatlak az MG vel .)

Strahd_
nekem csak az 1.0 van fent de szervert nem tasláltam kicsit kiestem a képböl azóta :) jvökö szivesen ha még müxik az én Hl em :D

Strahd_
Sajna pontaz a verzi o az ami már nem okés :) tul gyermeteg lett anno az 1.3 király volt csunya de hangulatos és a 3.1 is király volt :D az volt a legjobb.

Gfreiter
Tuti nem fog menni, mert crackelve van, és az ilyeneket már alapból nem lehet patchelni (vagy updatelni, vagy mi a ...) Bocsi, elaludtam...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Kutyika
Én erre mondtam egy ismerõsömnek, hogy "agyalós" játék. Szval kell benne logikát keresni és akkor menni fog. Azt nem tudom mi ez a Day of defeat, nem is hallottam még róla, de ha ingyen le lehet szedni valahonnan akkor próbáld meg hátha mûködik. Veszteni semmit sem vesztesz vele szerintem.

Gfreiter
Igen, már a végefele tartok. A sziklát is megoldottam, de utána már nem tok tovább menni (vagyis ha sokat izélnék, sikerülne, de már nem volt kedvem, én játszani szeretek, nem pedig tökölni). De multiban nem menne, mert innen töltöttem le.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Kutyika
Azt látom, hogy elkalandoztál egy kicsit...(nem haragszom, én is elfoglalt vagyok) Szval van HL-ed. Ez fent is van a gépeden és játszottál vele? Ez az amelyiket nem tudtad végigvinni a lebegõ szikláknál?

Gfreiter
Szia Kutyika!!!!! Bocs, legközelebb hamarabb válaszolok. Csak má mindenfelé járnak a gondolataim.

Gfreiter
LOL, köszi! Igazi bajtárs vagy, reggel az elsõ gondolatod, hogy segíts szegény hülye társadon! LOL :) Na szóval én is így képzeltem el, csak igazából nem mertem így elképzelni :)

Kutyika
Még jó, hogy nem gyorssegítséget kértem....

Gfreiter
Gyerekek!! Jó reggelt!!! Hónapok óta nem keltem ily Coran! Szép napot nektek!

zotyesz
Nos a pontos mûködést nem én fogom elmagyarázni, mert én ahhoz nem értek. A lényeg a felhasználó szemszögébõl: van a Half Life, amit feltelepítesz úgy magában. Letöltöd a Day of Defeat 1.0-t, és telepíted. (számos módosítást tartalmaz, de a Half Life is mûködõképes marad) Aztán amikor ezt futtatod, akkor kapsz más menüt, hangokat, modelleket, textúrákat, stb. Így lesz 2. Világháborús. a CS is ugyanígy mûködik, nem? :)

Gfreiter
Bocs az offtopicér.

Gfreiter
Nem, sajna nem ingyenes.4 kiló 4 napra, viszont rengeteg film van rajta.Vannak rajta full gammák (pl. counter strike, call of duty, half life2) is, de mindenki tudja az mit ér... :(

Mighty
Csak nem az 1 napi ingyen letoltesre hajtasz? :)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Gfreiter
Rábukkam = rábukkantam (de különbenis az angook is megmondták, hogy... :) )

Gfreiter
Hé Free! Rábukkam egy smsweb warez oldalra tele filmmel, kirakom ide a linket, ha érdekelne... Ja, én most itt nem reklámozok, mielõtt lecseszést kapok.

Gfreiter
Tudom, csak azt mondták ilyenkor, hogy he's idle...

[Rush]
az IDLE vagy AFK az csak 1 mód ami miatt ki lehet valakit szavazni van 1001 oka még amiért kiszavazzák az embert.....

hTTp://ror.hu/

Gfreiter
Én már találkoztam olyannal, hogy a csóka tök jól kommandózott, lapult, kuszott, sunyított, és mindenki arról beszélt, hogy ki kéne szavazni, pedig irtott rendesen. Sõt egyszer engem is ki akartak szavazni.

[Rush]
Idle vagy AFK az azt jelenti, hogy nem vagy a gépnél, és így jáccani se tudsz ilyenkor szavaznak ki emberkéket.....

hTTp://ror.hu/

Gfreiter
Ha a játékban azt mondják rád, hogy idle vagy, az a "leidle-zés", lol, amio annyit tesz, hogy lustának tartanak, aki csak egy helyben áll. És ilyenkor ki szokták szavazni az embert. (bocsi, tegnap elfelejtettem megválaszolni ezt a kérdésed, és fogalmam sincs hogy miért, de egysuer csak beugrott, hogy kérdeztél "illent" tegnap :)

Gfreiter
Na most nekem van egy nagyon gagyi HL verzióm, gondolom az elsõ. Amolyan Doom féle. Én azt biztos nem veszem meg pénzért, lol. De tegyük fel, hogy megveszem. Hogyan lesz belõle II. világháborús játék?

zotyesz
OK, 1:0 oda! :)

tudok, ott van a programozóknál:)
már meg is lehet rendelni...
zotyesz
Ha tudsz másodikat, eredetiben, akkor szóljál! :D

half life már 2000-ért kapható, persze csak az elsõ része:)
zotyesz
Figyu, nem az Armyhoz kell. :)

Gfreiter
Ok. És akkor II.VH-s jellege lesz? Hé Strahd! #17606-ra a válaszom: a német katonákat nem lebecsülni, a világ legjobb katonái voltak, akárki akármit mond (!!! ne keverjük most bele a politikát !!!)! Olyan szoros bajtársi kapcsolat azóta sincs sehol! Téma lezárva!

zotyesz
Ha van eredeti Half Life-od, akkor le lehet tölteni a netrõl. Ha nincs akkor vagy veszel egy Half Life-ot :), vagy DoD-ot, mivel okos kereskedõk külön is kiadták. Nyáron láttam, akkor úgy 7-8 ezer forint volt.

Gfreiter
És hol lehet megszerezni? Eredetiben (írottat én is tok, lol, de az kell a kutyának, nem lehet sem patchelni, sem multiba nyomni)!! És milyen árkategória? És mér beszéltek hozzám rébuszokban, hogy "HL", meg "motor" ????

zotyesz
Van.

szuronyos támadás is van benne?
zotyesz
Azért a Garandból is elég egy lövés, vagy egy ütés a puskatussal. Mondjuk az is "kellemes" amikor az ember veséjét leverik egy gyalogsági ásóval, és hirtelen azt sem tudod, honnan jött az áldás.

Strahd_
Egyik legjobb HL mod votl öttször jobb mint a sokak által ismert Cs valos sebzés volt benne futas közben nem lehetett löni ha lefeküdtél pontosabb volt stb eg ytalálat rajtad majdnem = a halálal Sniperböl 1 lövésel eltalál meghaltál .) mert ha leszakad a fél karod lábad akkor te már nem rambozol tovább hisz kevlar nincs .)
tomzonbol is 1 -2 lövés elég volt stb sokkal realisztikusab voltm nit a CS.

Strahd_
Én is ugy todom hoyg lesz remélem .) megyek vissza DOD ozni :D

ott lehetél mindkét oldal Gfreiter német Hullátol fogva Szövetséges Mesterlövészig :)

Gfreiter
LOL. most nem megy, mert letöltök... :)))

Gfreiter
Ja, szóval mi is az az American Army DOD?

SSBeeci
GFREI!!Itt paráználkodsz a forumon, nekem meg szétlövik a seggem!!!
Gyerünk gamma!!

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Gfreiter
Mi az a DoD? A Call of Duty demo elég jó, realisztikus, jó grafika, és egy picit sem lagos, de az a kár, h nem lehetsz német katona (csak támadó lehetsz).Vagy ez csak a demoban van így?

SSBeeci
MMMMMMUUUUUUUHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
(bocsi a zoffé, de ez nagyon tuti)

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
kösszencs!!És ezt tényleg jó lenne erõltetni

Atiti

Daniel_F
Úgy olvastam aaotracker.com-on, hogy a 2.0-val visszajön a minimum 10 honor követelmény. (Szimpla játékos vagyok.)

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

SSBeeci
Apropó :Dani-el-ef:-))
Nem tom pontosan milyen "beosztásban" vagy itt a fórumon vagy az armyba...vagy mittomén..érted, és mindenki, :Dexa, Zsozs Rush meg akiknek vannak admin jogai itt-ott, ill. akikkel szóba állnak a DEV-esek!!
Szal:Tegnap is bejött egy IRAQI@paraszt akárki, aki folyton anyázott, és tk-zott mint állat aztán ki-be lépkedett a szerverre, majd röpke 3 kör alatt 7honoros lett...az ilyen "nem illetem jelzõvel, me csúnya lenne" emberkéket hamar ki kéne tenni adminilag a szerverekrõl, ill. visszahozni a régi módit, min 10honor szervereket...

Strahd_
És még akadozik is néha az a rohadt net. :D

zotyesz vegyük rá a többeieket és nyomjunk egy American Army DOD partyit :D

Strahd_
én se mert annyira öregecske már szegény .) de miyleneket sniperketem anno .) azzal szorakoztunk egy sráccal hog yö németként sprintel két ház közöt az utcán és hoyg klehet fejbelöni közben :D de jo volt :D álandóan hülyültünk :D
A Legjobb az volt ha newbeek elkezték utanozni és futottak vele :D
Meg a partraszállás feelinget nem aqdja vissza az AA sajna :D

Én elkezdek itt is az M249 el gyakrolni FISH en .D ö ugy is szeret belefejelni :D Rájöttem a taktika ugyanaz mint ott :D